Εμπειρία στη χρήση Black Latte

Η εμπειρία σας από το ποτό Black Latte μας είπαν Έλενα Βρυξέλλες. Το κορίτσι είπε για την ιστορία της ζωής του και για αυτό τα αποτελέσματα της χρήσης Black Latte.

Φωτογραφία Μαύρο Καφέ

Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το βάρος μου – ταλαιπωρία μου μερικές φορές ενοχλούνται από το πόσο κοντά οι άνθρωποι και οι γιατροί. Αλλά αφού το σώμα έχει ορμονικές αλλαγές, άρχισε σταδιακά να κερδίσει το βάρος. Στην αρχή μου άρεσε, όπως και το σχήμα έχει αποκτήσει γυναικεία χαρακτηριστικά. Που σπουδάζουν σε άλλη πόλη, έγινε για μένα ένα πραγματικό στρες: ο αποχωρισμός από την οικογένεια, τη νέα κοινωνία και τους φρενήρεις ρυθμούς της ζωής έχουν δημιουργήσει συνθήκες κάτω από τις οποίες το βράδυ, μία φορά την Εστία, άρχισα να εκμεταλλευτούμε την εμπειρία που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Δεν παρατηρήσετε ακόμη και το πόσο έχει αλλάξει η εμφάνισή μου, αλλά έλαβε μια φωτογραφία από τη γιορτή του μαθητή μέρα, ήμουν τρομοκρατημένος. Την ίδια στιγμή η απόφαση για την μακροπρόθεσμη απώλεια βάρους, και εκεί άρχισε η δοκιμασία μου. Κατά την εμπειρία μου θα χρησιμοποιηθεί για πολλές δίαιτες, είναι δύσκολο να πω, και δεν αξίζει τον κόπο, αφού κανένας τους δεν έφερε τίποτα καλό, μόνο ένα προσωρινό αποτέλεσμα και βλάβη της υγείας. Τότε αποφάσισα να προσπαθήσω να λιμοκτονήσουν που τελικά σκότωσε τον μεταβολισμό μου, και γαστρεντερικές ορμόνες. Σε Γενικές γραμμές, η αντανάκλαση στον καθρέφτη δεν είναι ευχαριστημένοι, οι δείκτες του καιρού θα αμείλικτα αυξάνεται, και το κίνητρο έδωσε τη θέση της σε μια βαθιά κατάθλιψη.

Σαν μια παιδική φίλη έγινε ζωτικής σημασίας για μένα

Κατά διαστήματα θα αποφασισμένη να πάρει για τον εαυτό του, να αρχίσω να τρώω πιο υγιεινά και να αυξήσει την φυσική δραστηριότητα, αλλά γρήγορα βαριέται, επειδή τα αποτελέσματα ήταν πολύ μικρές. Τέτοια "swing" κράτησε πάνω από 6 χρόνια, μέχρι που γνώρισα μια παιδική φίλη. Κοίταξε απλά εκπληκτική: λεπτή, υγιή, δραστήρια. Πήγαμε σε ένα εστιατόριο, ήθελα να θυμηθώ τα παλιά. Όταν είδα ότι έτρωγε μέσα μου αυτή η ζήλια που προέκυψε. "Τι μια μάγισσα, σκέφτηκα τόσο πολύ το φαγητό και δεν βελτιώνεται". Παρήγγειλα μόνο μια ελαφριά σαλάτα λαχανικών, σάλτσα στο πλάι, αν και, φυσικά, ήθελε τα ζυμαρικά με θαλασσινά σε σάλτσα κρέμα ήταν σε ένα κοντινό πιάτο, αλλά η διατροφική διαταραχή, έχει κερδίσει εδώ και πολλά χρόνια αγωνίζονται με το υπερβολικό βάρος, δεν μου επιτρέπει να τρώω χωρίς ντροπή μπροστά σε ανθρώπους.

"Κάνεις δίαιτα;" ο φίλος ρώτησε και έπεσε ένα συμπονετικό βλέμμα προς το μέρος μου. Μέσα ήμουν κοχλάζει: "Τι μπορεί να ξέρει για τον αγώνα με το βάρος; Κάθεται τόσο αδύνατος και τρώει για δύο μάγουλα!" Αλλά είναι σαν να διάβαζε το μυαλό μου, έβγαλε το κινητό του και του έδειξε τη φωτογραφία και είπε, "είμαι Εδώ ένα χρόνο πριν". Δεν είχα συνειδητοποιήσει τι έχει στο μυαλό του, επειδή η οθόνη με κοίταξε δυστυχισμένος, άρρωστος άνθρωπος, που προφανώς είναι παχύσαρκοι.

Η συζήτηση απέκτησε ενδιαφέρον σημειώσεις, και το θυμό μέσα μου άρχισε να υποχωρεί. Ήταν πολύ κοντά μου ιστορία, γιατί είναι 8 χρόνια μάταια προσπάθησε να χάσετε βάρος, προσπάθησε επίσης μια ποικιλία από τρόπους, και βοήθησε ποτό Black Latte. Δεν το πίστευα, νόμιζα ότι με κορόιδευε. Αλλά να έρχεσαι σπίτι και να διαβάζει στο Internet για αυτό το ποτό, που αποφάσισα να το δοκιμάσω, και σκεφτόμουν: "Σε κάθε περίπτωση, δεν θα είναι χειρότερα, και αν το αποτέλεσμα θα είναι μια χαρά."

Εμπειρία στη χρήση Μαύρο Καφέ

Παρήγγειλα ένα ποτό, αν και δεν πιστεύω ιδιαίτερα στην επιτυχία, αλλά περίμενε με ανυπομονησία. Εκτός από την τιμή είναι πολύ ελκυστικό. Άρχισα να πίνω Black Latte: η γεύση του είναι ευχάριστη, όχι ιδιαίτερα συναισθήματα δεν ήταν και τόσο ευχαριστημένος, επειδή η προηγούμενη δισκία, τσάι και κοκτέιλ για την απώλεια βάρους ανεπιθύμητες ενέργειες ήταν πολύ δυσάρεστο. Τότε να μην είχε συμβεί τίποτα – όπως νόμιζα, χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στις επόμενες δύο εβδομάδες παρατήρησα ότι η όρεξή τους έχει μειωθεί σημαντικά, και το παντελόνι γίνει λίγο φαρδύ στη μέση. Σε Γενικές γραμμές, στέκεται στην ζυγαριά, δεν μπορούσα να το πιστέψω – μείον 6 κιλά σε 2 εβδομάδες! Δύο μήνες από τη χρήση ποτό που όχι μόνο έχασε 18 κιλά, αλλά αν perk: ενέργεια, υγεία βελτιωθεί σημαντικά, και το πεπτικό σύστημα λειτουργεί σαν ένα ρολόι. Ωστόσο, δεν αποκλείουν οποιαδήποτε τρόφιμα από τη διατροφή σας – απλά δεν αισθάνονται σαν να τρώω όσο και πριν, και η ενέργεια που χρειάζεται κάπου να πάει, και περπάτησα πολύ.

Τώρα προτείνω Black Latte όλοι οι φίλοι μου και θέλω κάθε άτομο που έχει εμπειρία από την ανεπιτυχή αγώνα με το υπερβολικό βάρος έχουν ανακαλύψει σχετικά με αυτό το θαυματουργό ρόφημα που τελικά κέρδισε τον πόλεμο! Είναι υγιής, χαρούμενος και απόλυτα ικανοποιημένος!