Κριτικές Black Latte

 • Αναστασία

  Μετά το διαζύγιό μου, άρχισα να γρήγορα να κερδίσει το βάρος, και για πολύ καιρό δεν ήμουν πραγματικά τον κόπο, μέχρι που γνώρισα έναν υπέροχο νεαρό άνδρα. Του δείξω το δώρο που δεν θα μπορούσε, ως εκ τούτου, έστειλε παλιές φωτογραφίες και άρχισε να προετοιμαστεί για τη συνάντηση, η οποία ήταν προγραμματισμένη εδώ και 3 μήνες. Θα το χειριστεί μαζί με ένα ποτό Black Latte Κατάφερα να καθαρίσω τον εαυτό μου, έστω και λίγο νωρίτερα.

  Black Latte
 • Mustafa

  Από την παιδική ηλικία, δεν ήταν γεμάτο, αλλά όταν παντρεύτηκα και άρχισε να κερδίζει ακόμη περισσότερο βάρος, να χαλαρώσει κάπως. Παράτησα το άθλημα και έτρωγαν το φαγητό που είχε ετοιμάσει η γυναίκα του. Όταν το βάρος του φτάσει στο στόχο, η γυναίκα μου έδωσε τελεσίγραφο: είτε να παίρνω τον εαυτό μου, ή θα πάρετε διαζύγιο. Τότε άρχισαν να ψάχνουν για ένα εργαλείο που θα μπορούσε να με βοηθήσει να απαλλαγούμε από τα περιττά κιλά, και το βρήκα. Με black latte Δεν θέλω πια γλυκό, και την ποσότητα των τροφίμων μειώθηκε τόσο το βάρος μου πήγε κάτω.

  Black Latte
 • Ευαγγελία

  Κατά τα χρόνια του αγώνα με το επιπλέον βάρος μόλις αποκτήσει. Παραδόξως ακούγεται, Black Latte Κατάφερα να απαλλαγούμε από 12 κιλά σε 6 εβδομάδες. Για το εν λόγω αποτέλεσμα, χωρίς διαιτητικούς περιορισμούς, δεν θα μπορούσε να ονειρεύονται! Θα συμβούλευα όλους να δοκιμάσετε αυτό το ποτό την εμπειρία για να εξασφαλίσει την αποτελεσματικότητά του.

  Black Latte
 • Κωνσταντίνος

  Είμαι επιφυλακτικός σε κάθε είδους "μαγικά" χάπια διατροφής. Αλλά black latte Αγαπώ την φυσική σύνθεση και ουσιαστικά χωρίς αντενδείξεις, έτσι αποφάσισα να το δοκιμάσω. Πρώτα παρατήρησα ότι το βράδυ στο ψυγείο τραβά, στη συνέχεια αρνήθηκε αγαπημένο σας κέικ, και στη συνέχεια, το τζιν είναι λίγο χαλαρό, έτσι αποφάσισα να παραγγείλω μερικά πακέτα από αυτό το υπέροχο ποτό.

  Black Latte
 • Ευαγγελία

  Μετά τη γέννηση του πρώτου σας παιδιού, απέκτησα 10 kg, και μετά την επιστροφή του από το νοσοκομείο για δεύτερη φορά, απέκτησα άλλα 15 κιλά. στην αρχή πίστευαν ότι τα πάντα θα επιστρέψουν στο φυσιολογικό με την πάροδο του χρόνου, αλλά το θαύμα δεν συνέβη. Τότε ένας φίλος με συμβούλεψε Black Latte. Μου αρέσει αυτή η ιδέα πολύ, και για καλό λόγο! Για 8 εβδομάδες, έχασα 15 κιλά, σκοπεύω να συνεχίσω για να απολαύσετε νόστιμα και υγιεινά βάρος απώλεια. Και θα συμβούλευα όλους να τον εαυτό σας ρυθμό, και ποτό Black Latteχαράς αποτελέσματα.

  Black Latte
Εκτίμηση Black Latte
4.6
18