Οδηγίες χρήσης Black Latte

Πώς να πάρει Black Latte

Πώς να πάρετε το Μαύρο Καφέ

Αξίζει να αναφερθεί ότι για να εξασφαλιστεί η αποτελεσματικότητα του ποτού Black Latte απαιτείται αυστηρή τήρηση των απαιτήσεων που ορίζονται στις οδηγίες για την χορήγηση του φαρμάκου. Έτσι, βέβαια, η λήψη του προϊόντος επιτρέπει να επιτευχθεί ένα έντονο και σταθερό αποτέλεσμα – απώλεια βάρους και αυξημένη δραστηριότητα σε Γενικές γραμμές.

Το εγχειρίδιο περιγράφει μια διαδικασία για την εφαρμογή Black Latte:

  • ρίξτε 1 μέρος ξηρής σκόνης (2 κουταλάκια του γλυκού 14 γραμμάρια) σε ένα ποτήρι ή κούπα;
  • χύστε το περιεχόμενο του καυτού βρασμένου νερού *
  • προσεκτικά ανακατέψτε το ποτό, το ποτό σε μικρές ΓΟΥΛΙΈΣ;
  • η πρόσληψη του τσαγιού θα πρέπει να πραγματοποιείται 1-2 φορές την ημέρα, ανά πάσα στιγμή της ημέρας ή της νύχτας (δεν εξαρτάται από το χρόνο από τα κύρια γεύματα).

Να πιω είχε μια πιο ευχάριστη γεύση, μπορείτε να προσθέσετε λίγο γάλα (κατά προτίμηση καρυδιού – καρύδα, αμύγδαλο, κ. λπ.). Επίσης για να βελτιώσει τη γεύση Black Latte μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βανίλια, κανέλα, μέλι (για γεύση). Εφαρμογή ποτών θεραπευτική πορεία είναι απεριόριστη – όλα εξαρτώνται από την ποσότητα της περίσσειας λίπους και στόχους.

Το εγχειρίδιο ορίζει τις ακριβείς συνθήκες για την αποθήκευση Μαύρη σκόνη στο Γάλα. Έτσι, το εργαλείο θα πρέπει να διατηρούνται σε ξηρό μέρος, εξαλείφοντας την άμεση πρόσβαση στο φως του ήλιου. Η βέλτιστη θερμοκρασία για την αποθήκευση είναι 15 έως 25 °C, Με σχετική υγρασία μέχρι 75%. Η διάρκεια της ενδεχόμενης σκόνη αποθήκευση: 24 μήνες από την ημερομηνία της κατασκευής.

Ενδείξεις και αντενδείξεις

Στιγμιαίο ρόφημα Black Latte μπορεί να εφαρμοστεί σε άτομα κάθε φύλου και ηλικίας (12 ετών) που έχουν προβλήματα με το υπερβολικό βάρος, αργό μεταβολισμό, και διαταραχές στο πεπτικό σύστημα. Δεδομένου ότι το προϊόν αποτελείται μόνο από φυσικά συστατικά, δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις ή παρενέργειες. Το μόνο που περιορίζει τη χρήση του ποτού είναι η περίοδος που μεταφέρουν ένα παιδί, τη γαλουχία, ατομική δυσανεξία του κάθε στοιχείου. Για μέγιστη ασφάλεια και αξιοπιστία πριν από τη λήψη θα πρέπει να συμβουλευτείτε με έναν ειδικό για την ύπαρξη των αλλεργικών αντιδράσεων.