Η Dukan Δίαιτα

Έρχεται μια στιγμή, όταν αυτά αναζητούν διάφορες δίαιτες για την απώλεια βάρους απογοήτευσε πολλούς η απώλεια βάρους συστήματα ελέγχου σχετικά με την αποτελεσματικότητα του άλλου δίαιτες για να απαλλαγείτε από το περιττό βάρος. Στη σύγχρονη διαιτολογία, μια ξεχωριστή θέση είναι η δημοφιλής δίαιτα με τα αστέρια της οθόνης, που δημιουργήθηκε από τον Pierre (Dukan), πήρε χρόνο και τα χρόνια της πρακτικής. Express δίαιτα Dukan τέσσερα φάση απώλειας βάρους αναγνωρισμένη σε όλο τον κόσμο διατροφή σύστημα το νούμερο ένα. Εξετάστε τα χαρακτηριστικά της την διάσημες δίαιτες για γρήγορη απώλεια βάρους.

Η ουσία της πρωτεΐνης διατροφή

σωστή διατροφή

Τι είναι η δημοτικότητα του γάλλου δίαιτα; Η βάση της διατροφή Ducane – πρωτεϊνική διατροφή και τον δραστικό περιορισμό της κατανάλωσης των υδατανθράκων και των λιπών. Ήδη σε 3-4 μέρες θα νιώσετε την αποτελεσματικότητα των αποφοίτησε από το σύστημα αδειοδότησης της απώλειας βάρους. Πολλοί σταρ του Χόλιγουντ έχουν αποκτήσει ένα σμιλευμένο σχήμα, "Barbie", χάρη στην καλύτερη δίαιτα για την απώλεια βάρους διάσημη διατροφή και την άσκηση. Penelope Cruz, η Τζένιφερ Λόπεζ, η σύζυγος του Πρίγκιπα William δική του εκπληκτική σιλουέτες μετά από απώλεια βάρους δίαιτα γάλλος γιατρός Dukan.

Αν νομίζετε ότι η Dukan δίαιτα – η αυστηρή δίαιτα, είναι ένα θέμα βαθιά προσωπική σύγχυση. Αδυνάτισμα, δεν θα αισθανθείτε υπενθύμιση σχετικά με την ύπαρξή του το αίσθημα της πείνας. Διατροφή η γαλλική διατροφή περιλαμβάνει πολλά "πρωτεΐνη" τρόφιμα, και η πρωτεΐνη είναι γνωστό ότι είναι το "υλικό" του κάθε κυττάρου στο σώμα μας. Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό του συστήματος είναι η διατροφή Ducane: έπεσε κιλά μετά την εφαρμογή της δίαιτας και δεν επέστρεψε για πολλά χρόνια!

Περιγραφή το πρώτο στάδιο της δίαιτας – επίθεση

Έχετε αποφασίσει να αλλάξει ριζικά τους δείκτες του σωματικού βάρους; Στη συνέχεια, ξεκινήστε γαλλικά σε πρωτεΐνες διατροφή. Η πρώτη φάση γρήγορη απώλεια βάρους που ονομάζεται "επίθεση". Αυτή η "πρωτεΐνη επίθεση" για το σώμα: όλα τα κύτταρα είναι κορεσμένα σε πρωτεΐνες, και της ενέργειας που πηγαίνει στην πέψη των λιπών. Εντατική μεταβολισμό παρέχει δραστική απώλεια βάρους κατά το πρώτο 3-10 ημέρες. Αυτή την περίοδο η διατροφή σύστημα διαρκεί εξαρτάται από το επιθυμητό αποτέλεσμα της δίαιτας: επίθεση, σχεδιασμένο για 3 ημέρες θα σας βοηθήσει να επαναφέρετε κατά τη διάρκεια αυτή τη φορά, μέχρι 7 kg, επίθεση 3-5 ημέρες μείον 8-15 kg, και την επίθεση μέχρι 10 ημέρες – επαναφορά στις 25 kg το υπερβολικό βάρος. Για να επιταχύνει τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης, συνιστάται να το συνοδεύσετε με ένα ειδικό σύμπλεγμα για την απώλεια βάρους.

Η δεύτερη φάση – η εναλλαγή (κρουαζιέρα)

Όταν το σώμα δέχεται επίθεση από ένα μεγάλο αριθμό πρωτεϊνών, να προχωρήσει στο δεύτερο στάδιο της δίαιτας για την απώλεια βάρους που ονομάζεται "διαγράμμιση" ή "κρουαζιέρα". Το δεύτερο στάδιο είναι η διατροφή – η εναλλαγή των "πρωτεΐνες" και το "φυτικό" μέρες (2-4 ημέρες). Στο τέλος, διατροφή σύστημα χάσετε 1 κιλό υπερβολικό βάρος ανά 7 ημέρες. Η διάρκεια αυτής της φάσης της δίαιτας εξαρτάται από το επιθυμητό αποτέλεσμα: τα περισσότερα θέλετε να χάσετε βάρος, όσο μεγαλύτερη είναι η κρουαζιέρα. Επιπλέον, 72 μονάδες των πρωτεϊνών προϊόντων στη διατροφή προστίθεται 28 λαχανικά είναι χαμηλά σε θερμίδες.

Το τρίτο στάδιο – ενοποίηση

Από την κρουαζιέρα σιγά-σιγά επιστρέφουν στο συνηθισμένο καθημερινό μενού πριν από την εφαρμογή η γαλλική δίαιτα, αλλά αυτή η μετάβαση είναι πολύ αργή. Η φάση της εξυγίανσης του Dukan σύστημα σας επιτρέπει να σταθεροποιηθεί το βάρος για να διατηρηθεί η επίδραση της απώλειας βάρους. Στη διατροφή δίαιτα Dukan 100 τρόφιμα που γεμίζουν με: ζυμαρικά, ψωμί, ρύζι, πατάτες, φρούτα (εκτός από τα σταφύλια, μπανάνες), τα γλυκά κεράσια σε ένα μικρό ποσό. Μία ημέρα ανά εβδομάδα – πρωτεΐνη, που είναι, δίαιτα, διατροφή αποτελείται μόνο από πρωτεΐνες προϊόντα.

Το τέταρτο είναι να σταθεροποιηθεί το βάρος

Το τελευταίο στάδιο της δίαιτας Dukan γάλλος διατροφολόγος που ονομάζεται "σταθεροποίηση" της βάρος, όταν ασφαλίζονται με το αποτέλεσμα που επιτεύχθηκε. Δεν χρειάζεται να βάλει πολλή προσπάθεια. Μόνο που πρέπει να καταναλώνουμε καθημερινά για την απώλεια βάρους πίτουρο βρώμης (3 κουταλιές της σούπας "με διαφάνεια"), μην ξεχνάτε να πίνετε πολλά υγρά κατά τη διάρκεια ολόκληρης της διατροφής. Χαίρομαι που αυτά που χάνουν βάρος, πηγαίνετε σε πλήρη ισχύ (για τον εθισμό, την υπερκατανάλωση τροφής ξεχνάμε), και μία φορά την εβδομάδα, συνιστάται να τρώτε τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη.

Γενικοί κανόνες για όλα τα στάδια

Διατροφή βάρος απώλεια δίαιτα Dukan κυριαρχείται από πρωτεΐνες. Σύμφωνα με τον ιδρυτή της διατροφής, η λειτουργία του οργανισμού είναι αδύνατη χωρίς πρωτεΐνες. Ως εκ τούτου, η απώλεια βάρους θα είναι δυνατή αν η πρωτεΐνη τρόφιμα για να διαρκέσει μερικούς μήνες για να σταθεροποιηθεί το επιτευχθέν αποτέλεσμα. Εκτός από τις ειδικές συστάσεις για κάθε στάδιο της δίαιτας, υπάρχουν Γενικοί κανόνες. Να πέσει το βάρος δεν επιστρέφεται, αλλά το συναίσθημα δεν είναι φθαρμένο, είναι σημαντικό το σύστημα δίαιτα Dukan να μην ξεχάσουμε αυτές τις στιγμές:

 • Καθημερινά πίνετε καθημερινά τουλάχιστον 1,5 λίτρα νερό (απλό ποτό και μεταλλικό νερό).
 • Για να αποφευχθεί η δυσκοιλιότητα από την κατανάλωση πρωτεϊνούχων τροφών, φροντίστε να συμπεριλάβετε στη διατροφή σας κάθε μέρα 2-3 κουταλιές της σούπας πίτουρο βρώμης με νερό.
 • Για να διατηρηθεί το σώμα σας κατά τη διάρκεια της γαλλικής διατροφή σε άριστη κατάσταση, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε σκευάσματα πολυβιταμινών.
 • Επίσης, κατά τη διάρκεια της σύστημα δίαιτα διατροφή Dukan απαράδεκτη έλλειψη οξυγόνου στους ιστούς του σώματος, έτσι, καθημερινές βόλτες και φρέσκο αέρα είναι απαραίτητη για το σώμα.

Όπως φαίνεται από τα σχόλια εκείνων που έχασαν βάρος, τα αποτελέσματα της δίαιτας βελτιωθεί σημαντικά αν συνοδεύεται με την πρόσληψη έτοιμα κοκτέιλ από φυσικά συστατικά.

Πίνακας 72 επιλυθεί το προϊόν Dukan

η Dukan δίαιτα

Dukan δίαιτα για γρήγορη απώλεια βάρους προσφέρει για να χρησιμοποιήσετε μια καθημερινή διατροφή του μόνο 72 μονάδες επιτρέπεται η πρωτεΐνη προϊόντα της φύσης. Έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία, να τρώτε ένα ορισμένο προϊόν, εάν δεν εμφανίζεται στον πίνακα επιτρεπόμενων προϊόντων; Τότε είναι καλύτερα να απέχουν από το φαγητό, το σώμα σας θα σας ευχαριστώ απλά μια μεγάλη απώλεια βάρους.

Επιτρέπεται τρόφιμα Dukan
Κρέας μπριζόλα, το βόειο κρέας (φιλέτο, φιλέτο), το βόειο κρέας ψητό, γλώσσα, αλλαντικά (basturma), εσκαλόπ, κουνελιού, νεφρά, συκώτι μοσχαρίσιο, άπαχο ζαμπόν, χοιρινό, κοτόπουλο.
Ψάρια Ντοράντο, μπακαλιάρος, μπακαλιάρος, το προσφυγάκι, γλώσσα, μπακαλιάρος, καλκάνι, saury, το σκουμπρί, θέα στη θάλασσα, το γατόψαρο, η ρέγγα, το μπαρμπούνι, η πέστροφα, τούρνα, κυπρίνος, γατόψαρο, ο οξύρρυγχος, ο γαύρος, η σαρδέλα, το Σαλάχι, ο τόνος, ο σολομός, κρέατος καβουριών, καβούρι μπαστούνια, χαβιάρι.
Θαλασσινά καλαμάρια, whelk, χτένια, γαρίδες, καραβίδες, αστακός, στρείδια, μύδια, αστακούς, χταπόδια, αχινούς, σουπιές, τα καβούρια.
Πουλί

κοτόπουλο, Γαλοπούλα, ορτύκια, φραγκόκοτες, συκώτι κοτόπουλου, στρουθοκάμηλος.

Λαχανικά τα παντζάρια, τα σπαράγγια, μελιτζάνες, λάχανο (λάχανο, Βρυξέλλες, κόκκινο, κουνουπίδια, κράμβες σγουρές, μπρόκολο), τα καρότα, το σέλινο, τα κολοκυθάκια, τα αγγούρια, το σπανάκι, τα ραδίκια, τα πράσινα φασόλια, κρεμμύδια, γογγύλια, πιπεριές, λάπαθα, το ραδίκι, την κολοκύθα, ντομάτες, μαρούλι, μανιτάρια, σόγια.
Τα γαλακτοκομικά προϊόντα τυρί (μαλακό ή φασόλια), λιωμένο κασέρι, τυρί, γιαούρτι, γάλα με χαμηλά λιπαρά, γιαούρτι.
Αυγά το κοτόπουλο, το ορτύκι.

Δείγμα μενού για κάθε μέρα

Πρωτεΐνης καθημερινά (δείγμα μενού διατροφής για την πρώτη φάση της απώλειας βάρους):

 • 1 Πρωινό: 100 γρ αλατισμένο σολομό, ομελέτα με 2 πρωτεΐνες, τσάι ή καφέ.
 • 2 Πρωινό: το πίτουρο βρώμης (2 κουταλιές) με γιαούρτι.
 • Μεσημεριανό: ατμού, κοτόπουλο και μοσχάρι, ψητό κοτόπουλο, καρυκευμένο με σκόρδο, λεμόνι, δεντρολίβανο.
 • Σνακ: βραστές γαρίδες, καρυκευμένο με κουρκουμά, πιπέρι.
 • Βραδινό: σολομός (μπριζόλα), τα θαλασσινά, το κρέας πρόβειο, γιαούρτι.

Πρωτεϊνών-λαχανικών την ημέρα

 • Πρωινό: κολοκυθάκια τηγανιτά με το τριμμένο καρότο, ομελέτα με φρέσκο κρεμμυδάκι, ντομάτα, γλυκές πιπεριές. τυρί cottage με χαμηλά λιπαρά.
 • Το δεύτερο Πρωινό: γιαούρτι, φρούτα επιτρέπονται.
 • Μεσημεριανό: άπαχο ψάρι στον ατμό, σούπα λαχανικών (χωρίς πατάτες) ή στιφάδο, το τσάι.
 • Απογευματινό σνακ: σαλάτα, κομμένο σε φέτες φρέσκα λαχανικά, γιαούρτι.
 • Δείπνο: κρέας στη σχάρα, κοκκινιστό λάχανο με μάραθος, μελιτζάνες, ντομάτες ή σάλτσα.

Συνταγές για τη δίαιτα Dukan

Το σύστημα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και Σπόροι για την απώλεια βάρους δεν μπορεί να θεωρηθεί σκληρό και άγευστο: τα ψάρια, το κρέας και άλλες επιτρεπόμενες τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες συνδυάζονται τέλεια μεταξύ άλλων, και τη μαγειρική σας φαντασία θα σας βοηθήσει να μαγειρέψουν ένα νόστιμο αλμυρές λιχουδιές διατροφή κατά τη διάρκεια της απώλειας βάρους. Συμπεριλαμβανομένων επιτρέπεται η γαλλική δίαιτα για την απώλεια βάρους μπαχαρικά, της πρωτεΐνης συστατικά που παρασκευάζονται απλά, υγιεινά και γευστικά πιάτα.

Συνταγή 1. Τηγανίτα δίαιτα Dukan τυρί

 • το πηγμένο γάλα για τυρί – 100 γρ (χωρίς ζάχαρη) *
 • αυγό – 1 τεμ.;
 • το πηγμένο γάλα για τυρί – 2 κουταλιές της σούπας;
 • υποκατάστατο ζάχαρης – σε γεύση, η κανέλα.

Προετοιμασία:

συνταγές για την απώλεια βάρους
 1. Σε ένα μπλέντερ, χτυπάμε όλα τα προϊόντα. Θα rakalite το τηγάνι, ρίχνετε μέσα το βούτυρο και το ρίχνουμε ένα μικρό τεστ.
 2. Ψήστε τις τηγανίτες κάτω από το κάλυμμα: κάθε πλευρά τηγανίζουμε για 2 λεπτά.
 3. Διατηρημένα με απλή ψύξη τηγανίτα διαδώστε το μαλακό τυρί και να προσθέσετε ένα "κέικ".
 4. Πασπαλίζουμε με κανέλα και σερβίρουμε αλμυρό πιάτο.

Συνταγή 2. Ένα κέικ αρωματισμένο με κοτόπουλο και χόρτα κατά τη διάρκεια της δίαιτας

Σύνθεση:

 • φιλέτο κοτόπουλο – 300 g;
 • ασπράδια αυγών – 4;
 • κεφίρ – 150 ml;
 • τυρί – 300 g;
 • μπαχαρικά (σκόρδο, η κουρκούμη, το κόκκινο πιπέρι και τζίντζερ);
 • αποξηραμένα μυρωδικά (κρεμμύδι, άνηθο);
 • αλάτι – 0,5 κουταλάκι.

Προετοιμασία:

 1. Μαστίγιο τα ασπράδια με το αλάτι.
 2. Παραλείψτε το τυρί, τα μπαχαρικά μέσα από ένα κόσκινο, μέχρι να μαλακώσει.
 3. Προσθέστε το μισό φιλέτα με το περιεχόμενο και τα χτυπάμε στο μπλέντερ.
 4. Το υπόλοιπο κοτόπουλο κομμένο σε κομμάτια και το ανακατεύουμε με το τυρί cottage και το κεφίρ μάζα.
 5. Στο τέλος του enter πρωτεΐνες.
 6. Η ζύμη ρίχνουμε στην φόρμα και πασπαλίζουμε με τα βότανα.
 7. Ψήνουμε στο φούρνο σε μέτρια φωτιά για 35 λεπτά.

Συνταγή 3. Ραγού από την Τουρκία με κολοκυθάκια για την απώλεια βάρους Dukan

Σύνθεση:

 • στήθος φιλέτα – 600-650 g;
 • μέτρια κολοκυθάκια *
 • 1 κρεμμύδι;
 • μισό μικρό καρότο;
 • άνηθο, δενδρολίβανο σε γεύση;
 • το αλάτι.

Προετοιμασία:

 1. Σε κύβους τα κολοκυθάκια, το σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με μια μικρή ποσότητα νερού κάτω από το καπάκι.
 2. Κόβουμε το φιλέτο και το προσθέτετε στην κατσαρόλα.
 3. Τρίβουμε τα καρότα και τοποθετήστε το κοτόπουλο με την Τουρκία.
 4. Προσθέτουμε το αλάτι και τα μπαχαρικά.
 5. Σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν.

Αντενδείξεις

Όπως κάθε αναπτυχθεί από ειδικούς σύστημα απώλεια βάρους, η δίαιτα Dukan έχει τις αντενδείξεις για την απώλεια βάρους. Επειδή το σώμα υποφέρει από την υπερβολική πέψη πρωτεϊνών, μεταβολικές διεργασίες μετά τη δίαιτα για ένα υγιές άτομο να πάρει καλύτερα, και ειδικά το σώμα δεν υποφέρει. Αλλά σε άτομα με τις ακόλουθες παθήσεις εγγενείς αδυνατίσματος για το γαλλικό σύστημα μπορεί να προκαλέσει επικίνδυνες συνέπειες.

Έτσι, η διατροφή Ducane αδυνατίσματος απαράδεκτο για άτομα που πάσχουν από:

 • νεφρική νόσο;
 • υπέρταση;
 • χολολιθίαση και χολοκυστίτιδα;
 • μια δυσκινησία των εντέρων;
 • ουρική αρθρίτιδα;
 • αθηροσκλήρωση.

Είναι αυστηρά απαγορευμένο να πειραματιστεί με το σώμα του, που θέλουν να χάσουν βάρος, εκείνοι που σχεδιάζουν να γίνει μητέρα, οι έγκυες γυναίκες, οι γυναίκες κατά τη διάρκεια της γαλουχίας. Το σώμα κατά τη διάρκεια της δίαιτας δεν είναι να πάρει όλα τα απαραίτητα μεταλλικά στοιχεία, υπάρχει μια απότομη επιδείνωση της υγείας του και της υγείας κατά την απώλεια βάρους. Διαφορετικά, από τη χρήση του διάσημου σύστημα απώλειας βάρους όχι μόνο δεν θα βλάψει το σώμα της μέλλουσας μητέρας, αλλά υπάρχει ένα τεράστιο κίνδυνο της μη φυσιολογικής ανάπτυξης του εμβρύου.