Άσκηση για την απώλεια βάρους κοιλιών και τις πλευρές

Θέλοντας να διορθώσει το σχήμα, τα κορίτσια πρώτα να δώσουν προσοχή στη διατροφή σας. Η αλλαγή στη διατροφή είναι η σωστή λύση σε αυτή την κατάσταση, ωστόσο, για να επιτευχθεί η τέλεια εμφάνιση, χρησιμοποιώντας τη διόρθωση μενού δεν θα λειτουργήσει.

Για να βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος αποτελεσματικές ασκήσεις για αδυνάτισμα στην κοιλιά και πίσω στο σπίτι για τις γυναίκες. Σήμερα, υπάρχουν μια σειρά από επιπτώσεις σχεδιαστεί για να βελτιώσει την εμφάνιση του σχήματος γύρω από τη μέση.

Απερίσκεπτη επιπτώσεις για την περιοχή του προβλήματος μπορεί να οδηγήσει στο γεγονός ότι το στομάχι όχι μόνο δεν θα μειωθεί, αλλά μπορεί ακόμα και να αυξηθεί. Έτσι, οι ειδικοί έντονα δεν προτείνουμε να ξεκινήσετε την mindlessly την άντληση του τύπου μέχρι τη στιγμή μέχρι το επιπλέον βάρος από την μέση και δεν μπορούν να καθαριστούν. Αυτό θα οδηγήσει στην ανάπτυξη των μυών, αλλά δεν θα μειώσει το μέγεθος της μέσης. Υπάρχουν και διάφοροι άλλοι κανόνες που πρέπει να ακολουθούνται για να επιτευχθεί το τέλειο σχήμα, και να το συζητήσουμε περαιτέρω.

Πώς να καθορίσει το υπερβολικό βάρος

Συχνά, κυρίες μου, καθώς τα στοιχεία είναι πολύ επιλεκτικοί. Αποδεικνύεται ότι δεν χρειάζεται να μειώσει το βάρος, αλλά οι ασκήσεις μπορούν να προβληθούν μόνο ως ένας τρόπος για να κρατάει σε φόρμα. Σήμερα υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να εξασφαλιστεί ότι η διόρθωση του βάρους είναι πραγματικά απαραίτητη.

Να ξέρω αν πρέπει να μειώσει το βάρος και να ρυθμίσετε την περιοχή του προβλήματος θα βοηθήσει:

 • η αναλογία της μέσης και των γοφών,
 • ο δείκτης μάζας σώματος,
 • η περιφέρεια της μέσης.

Αρχίζει η μέτρηση θα πρέπει να ελέγξετε το σχετικό μέγεθος της μέσης και των γοφών. Θα πρέπει να μετρήσετε το στενότερο μέρος της μέσης και το ευρύτερο μέρος των γοφών. Η τιμή που προκύπτει θα πρέπει να διαιρεθεί. Αν το αποτέλεσμα είναι 8.0 ή περισσότερα, υπάρχει ένα υψηλό κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου. Σε αυτή την περίπτωση, το κορίτσι πρέπει να προσαρμόσετε το μενού και να αρχίσετε να παίζετε σπορ.

Ένας άλλος τρόπος είναι ο ορισμός του δείκτη μάζας σώματος. Ο δείκτης αντιπροσωπεύει τον αριθμό kg, 2 φορές διαιρείται με το ποσό της ανάπτυξης.

Αν η αξία που προκύπτει ήταν:

 • λιγότερο 16 – λιποβαρή,
 • 16-18,5 – λιποβαρή,
 • 18.5-25 – φυσιολογικό βάρος
 • 25-30 υπέρβαρα
 • 30-35 είναι η παχυσαρκία είναι 1 βαθμό,
 • 35-40 – παχυσαρκία 2 βαθμούς,
 • περισσότερα από 40 – παχυσαρκία βαθμού 3.

Η τελευταία δοκιμή για να προσδιορίσετε αν πρέπει να προχωρήσει σε μείωση του βάρους, η μέτρηση της μέσης περιμέτρου. Για να εκτελέσετε τις ενέργειες που θα πρέπει να πάρετε μια μεζούρα και μετρήστε την κοιλιακή χώρα και διογκώνοντας τα πλευρά, στο επίπεδο του ομφαλού. Είναι απαραίτητο να αναπνέει κανονικά. Αν η αξία που προκύπτει ανήλθαν σε περισσότερα από 86 cm, είναι επείγον να καταρτίσει ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης, για να ρυθμίσετε το μενού και να αρχίσεις να το κάνεις.

Αποτελεσματική γυμναστική κέντρο

Για την άσκηση επωφελήθηκαν, η άσκηση πρέπει να είναι κατάλληλα. Η επίδραση στο μυ έδωσε αποτελέσματα, συνεδρίες θα πρέπει να είναι τακτική. Θα πρέπει να άσκηση για 30-60 λεπτά μερικές φορές την εβδομάδα. Για να βοηθήσει να μειώσει το βάρος και αποτελεσματικές ασκήσεις για την απώλεια βάρους. Η κοπέλα πρέπει να πάρει έναν κανόνα για να συμμετάσχουν συστηματικά αν είναι να καταφύγουμε σε σύνθετες φορτίσεις μέσα στο χρόνο, θα είναι το αποτέλεσμα.

Γυμναστήριο, μπορούν όχι μόνο στο γυμναστήριο. Να επιταχύνει το μεταβολισμό, οι ειδικοί προτείνουν να φύγουν από το κτίριο και να συμμετάσχουν σε εξωτερικούς χώρους. Για να μειώσει το βάρος, είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο οι συνήθεις ασκήσεις αεροβικής.

Οι ειδικοί λένε ότι το πιο γρήγορα το λίπος εγκαυμάτων επιτρέπουν έντονη συστροφή για τη διόρθωση της κοιλιάς. Για το λόγο αυτό, είναι καλύτερα να δίνει προτεραιότητα σε αυτούς. Κάνει αυτό το είδος της γυμναστικής, ότι θα εκπαιδεύσει την καρδιά ποσοστό 60-85% της μέγιστης καρδιακής συχνότητας αναγνώσεις. Ωστόσο, για τους αρχάριους, αυτή η ιδιότητα δεν είναι κατάλληλο. Πάω να το βαρύ φορτίο, είναι απαραίτητο υπό την αυστηρή επίβλεψη του εκπαιδευτή.

Για να επιτευχθεί το τέλειο τύπου θα βοηθήσει τα ακόλουθα είδη φορτίων:

 • το περπάτημα
 • ποδήλατο
 • το τρέξιμο
 • το κολύμπι

Να κάνει ασκήσεις για την κοιλιά αδυνατίσματος φύσης, η κοπέλα όχι μόνο δεν θα βελτιώσουν την κατάσταση του σχήματος, αλλά θα πρέπει επίσης να πάρετε μια επιβάρυνση της ζωντάνια και καλή διάθεση.

Αν fashionista υποφέρει από προβλήματα στην πλάτη ή τις αρθρώσεις, είναι καλύτερα να δίνει προτεραιότητα στην προπόνηση σε στατικό ποδήλατο ή ελλειψοειδές. Μπορείτε να συμμετάσχουν μόνο μετά από διαβούλευση με έναν ειδικό. Θα μελετήσει την κατάσταση και να προτείνει τρόπους για να προχωρήσει σε μείωση της μέσης σας, αλλά δεν βλάπτουν την υγεία.

Να συνεργαστεί καλύτερα με τη μουσική, θα δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα και σας βοηθά να κάνετε περισσότερο και πιο αποτελεσματικά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε σχετικά με την προθέρμανση. Αυτό θα βοηθήσει να προετοιμάσει τους μυς σας για μελλοντική φορτία και ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο τραυματισμού και την επακόλουθη εμφάνιση του πόνου. Το ίδιο αποτέλεσμα και έχει ένα πρόβλημα.

Σήμερα υπάρχει μια ολόκληρη λίστα με ασκήσεις για να διορθώσει το πρόβλημα. Θα βοηθήσει το κορίτσι για να δώσει την προβληματική περιοχή μια τέλεια εμφάνιση. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι θα πρέπει να ασχοληθεί με τακτικά. Επιπλέον, για να επιτευχθεί το τέλειο τύπου θα είναι δυνατή μόνο εάν η fashionista θα συνδυάσει το φορτίο με τη διατροφή, διαφορετικά, να μειώσει το βάρος δεν θα λειτουργήσει.

Το στρίψιμο

Θα πρέπει να λάβει την εξής θέση: ξαπλώστε ανάσκελα, λυγίστε τα πόδια, και τα πόδια του ταυτόχρονα, βάλτε το σε όλη την επιφάνεια στο πάτωμα. Τα χέρια είναι απαραίτητα για την εκκίνηση πίσω από το κεφάλι σας ή σταυρωμένα στο στήθος σου. Όταν η σωστή στάση του σώματος υιοθετείται, είναι απαραίτητο να πάρουμε μια βαθιά αναπνοή και κατά την εκπνοή ανασηκώστε τον κορμό. Στη συνέχεια, και πάλι, θα πρέπει να πάρετε μια βαθιά ανάσα και να κατεβαίνει στην αρχική του θέση. Κατά τη διάρκεια της δράσης το πρόσωπο που παρέχει το φορτίο των κοιλιακών μυών.

Ποδήλατο

Ποδήλατο γυμναστικής για κοιλιακούς

Θα πρέπει να πάρει κάτω στο πάτωμα, τα χέρια να πιάσω το κεφάλι και το γάντζο και το κλείσιμο. Στη συνέχεια, τα πόδια θα πρέπει να αρθεί σε μια γωνία 30 μοιρών και να αρχίσει να μετατρέψει το φανταστικό πεντάλ. Η διάρκεια ενός γύρου είναι 1 λεπτό. Μετά την ολοκλήρωση της έκθεσης στον τύπο και την κοιλιά θα πρέπει να επιστρέψει στην αρχική του θέση, στη συνέχεια, επαναλάβετε αρκετές φορές. Για την αποτελεσματική μείωση του βάρους, τα διαλείμματα πρέπει να είναι όχι περισσότερο από 2 λεπτά.

Ροκανίσματα με τα πόδια αυξημένα

Το συγκρότημα αυτό βοηθά να αφαιρέσει από την κοιλιά, τρέχει στο εξής θέση: το κορίτσι που βρίσκεται στην πλάτη της, τα πόδια ανελκυστήρες κάθετα πρός τα πάνω και σταυρούς. Θα πρέπει στη συνέχεια να κάνει τις ίδιες κινήσεις με το κλασικό ανατροπές. Η αναπνοή πρέπει να κάνετε όταν υπάρχει μια μείωση του σώματος και τη διέλευση των ποδιών, η παραγωγή κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης του ανελκυστήρα. Αφού ολοκληρώσετε τα βήματα που είναι απαραίτητα για να επιστρέψει στην αρχική του θέση. Θα πρέπει να εκτελέσετε 10-15 φορές κατά τη διάρκεια των 3 προσεγγίσεις που πρέπει να γίνει σε μια σειρά.

Tuk-tuk

Θα πρέπει να λάβει την εξής θέση: ξαπλώστε ανάσκελα σε σκληρή επιφάνεια. Βάλτε τα χέρια σας κατά μήκος του σώματος, τα πόδια πρέπει να σηκώσει από το πάτωμα και να αρχίσει να απαλά να χτυπήσει τους εναντίον του άλλου, 3-5 φορές. Την επόμενη, τα πόδια θα πρέπει να είναι προσεκτικά να χαμηλώσουν, Η άσκηση Σανίδα με ανατροπέςνα επιστρέψει στην αρχική του θέση, να εκτελέσει 9 φορές.

Σανίδα με ανατροπές

Κάνει μια τυπική θέση σανίδα. Κοίτα αυτό πρέπει να προχωρήσουμε. Κρατήστε το σώμα σε αυτή τη θέση για 30 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, αν η αναπνοή δεν χάνεται, πάει στην θέση του πλευρά ράγες. Η στάση του κανονισμού 30 δευτερόλεπτα για να τρέξει στην άλλη πλευρά.

Κυκλική περιστροφή

Να πάρει τη σωστή θέση που πρέπει να βρίσκονται στην πλάτη σας, τα χέρια πίσω από το κεφάλι, τα πόδια λυγισμένα τα γόνατα και τοποθετήστε τα πόδια. Ελαφρώς στέλεχος του τύπου και τραβήξτε προς την πλευρά προς τα ισχία. Στη συνέχεια, σιγά-σιγά να κάνει έναν κύκλο στο πάνω μέρος του σώματος και να επιστρέψει στην αρχική του θέση. Οι κοιλιακοί μύες πρέπει να είναι τεταμένες. Επαναλάβετε 5 φορές, 5 φορές την άλλη.

Η εκτροπή με τα γόνατα λυγισμένα

Η άσκηση επηρεάζει τους μυς στην κοιλιακή χώρα και την πλάτη. Για την εφαρμογή της, είναι αναγκαίο να λάβει την ακόλουθη θέση: ξεκουραστούν τους αγκώνες σας στο πάτωμα και να γονατίσει. Τα πόδια θα πρέπει να σταθεί στις μύτες των ποδιών του. Παίρνει μια πόζα, είναι απαραίτητο να στέλεχος και δάκρυ τα γόνατά σας από το πάτωμα, κρατήστε 3 δευτερόλεπτα και επιστρέψτε στην αρχική θέση. Πίσω θα πρέπει να προσπαθήσει να κρατήσει μια ευθεία γραμμή. Επαναλάβετε 10 φορές. Run 2 προσέγγιση.

Για να χάσετε βάρος γρήγορα, το κορίτσι πρέπει να σωστά να προβεί στην απαραίτητη θέση και να εκτελέσει τις κατάλληλες ενέργειες. Η εφαρμογή των παραπάνω συγκροτήματα μπορεί να είναι μέρος της καθημερινής χρέωσης.

Η τήρηση του απλές συστάσεις που παρουσιάζονται σε αυτό το άρθρο θα σας επιτρέψει το κορίτσι για να κρατήσει τους κοιλιακούς και τη μέση σε εξαιρετική κατάσταση και η γυμναστική συγκρότημα θα απαιτηθεί για να εκτελέσει μόνο τη διατήρηση του μυϊκού τόνου.

Τη γνώμη των εμπειρογνωμόνων

Θέλω να πω ότι το θέμα της τοπικής βάρος-απώλειας είναι αρκετά "ολισθηρό" και προκαλεί μεγάλη διαμάχη μεταξύ διαιτολόγους και γυμναστές. Πολυάριθμες μελέτες έχουν δείξει ότι η άσκηση εκπαιδεύσει τους μύες στην σωστή περιοχή, αλλά έχουν μικρή επίδραση στο λίπος που βρίσκεται εκεί. Ναι, λόγω εκπαίδευση υπάρχει μια τοπική επιτάχυνση της ροής του αίματος και lipolysis, αλλά είναι τόσο μικρή που σχεδόν καμία επίδραση στο παχύ στρώμα πάχος.

Ενδιαφέροντα αποτελέσματα σε μια μελέτη που διεξήχθη το 2007. Έδειξε ότι η τοπική φυσική δραστηριότητα μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη απώλεια βάρους σε αυτούς τους τομείς που το άτομο δεν είναι προπονητής.

Έτσι, αν πρόκειται να χάσετε βάρος "τοπικά", δεν το κάνω, η κύρια έμφαση στην άσκηση και να δώσουν προσοχή στη διατροφή. Και να είστε βέβαιος να αναλάβει τη φροντίδα των τοπικών καλλυντικά διαδικασίες. Σε συνδυασμό με διατροφή και άσκηση θα σας βοηθήσει πολύ να κάψετε λίπος πιο γρήγορα στο σωστό μέρος. Καλό αποτέλεσμα δίνει το μασάζ, ζεστά και κρύα πακέτα, ντους.

Ωστόσο, να θυμάστε ότι η τοπική απώλεια βάρους δεν είναι πάντοτε δίνει ικανοποιητικά αποτελέσματα. Ναι, μπορείτε να χάσετε μερικά επιπλέον ίντσες, αλλά όχι εκεί που σχεδιάσαμε.

Συμβουλές

Προπονητές συμβουλεύουν τους ανθρώπους που είναι υπέρβαροι και το λίπος πτυχώσεις στην κοιλιά το χρόνο για να παρακολουθούν την υγεία τους και να καταφύγουν στους κανόνες για την αποτελεσματική απώλεια βάρους και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Ανάμεσα στα highlights είναι τα εξής παράγοντες:

 • Ενώ το φαγητό θα πρέπει να επικεντρωθεί πλήρως σε αυτό. Είναι σημαντικό να σκέφτεσαι θετικά και για τα αρνητικά πράγματα.
 • Μην υπερφαγία, είναι ευπρόσδεκτη αν από το τραπέζι, ο άνθρωπος σηκώνεται με μια μικρή αίσθηση της πείνας.
 • Θέλετε να ασκήσετε τη σωστή διατροφή – να τρώτε 5-6 φορές την ημέρα.
 • Φροντίστε να πίνετε το βράδυ ένα ποτήρι γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά.
 • Αν μπορείτε να αντιμετωπίσετε την πείνα, θα πρέπει να πίνετε ένα ποτήρι νερό. Πρώτον, το στομάχι είναι γεμάτο και δεν υποβάλουν τα σήματα για την άμεση κατανάλωση των τροφίμων. Δεύτερον, συχνά το αίσθημα της δίψας του λαού αντιλαμβάνονται λανθασμένα – με τη μορφή της πείνας.
 • Συνιστάται να βρείτε ενδιαφέρουσες υπαίθριες δραστηριότητες – Χόμπι που μπορεί να αντικαταστήσει μια βαριά προπόνηση στο γυμναστήριο. Πρέπει να εκτελέστε ελαφριά άσκηση – ανεβείτε τις σκάλες με τα πόδια, το περπάτημα περισσότερο, ένδυση αγορά από το κατάστημα στα χέρια, όχι από την κίνηση του αυτοκινήτου.
 • Θρησκευόμενοι άνθρωποι μπορεί να διαβάσει πριν από κάθε χρήση τροφίμων προσευχή. Αν όχι, απλά να ευχαριστήσω τη ζωή για κληρονομήσει ένα πιάτο φαγητό.

Για όλες τις συστάσεις που μπορείτε να το ξεχάσετε, αν σκέφτεστε θετικά. Μπορείτε να χάσετε το βάρος με έναν ενεργό τρόπο ζωής, συνάντηση με φίλους και την οικογένειά σας, συναρπαστικές δραστηριότητες, και συνεχώς τη διασκέδαση και να χαμογελά το λαμπερό χαμόγελο.

Κριτικές

"Για να χάσετε το περιττό λίπος από το σώμα σας είναι πολύ δύσκολο και νομίζω ότι πολλοί θα συμφωνήσουν μαζί μου. Με τη βοήθεια αυτών αποτελεσματική και πολύ απλές ασκήσεις που ήμουν σε θέση να απαλλαγούμε από την περίσσεια λίπους καταθέσεις. Θα περάσουν στην χρέωσης λίγο χρόνο, αλλά 2 φορές τη μέρα και να τηρούν τη σωστή διατροφή."

"Δεν είμαι μια νεαρή γυναίκα, στην ηλικία μου, τα προβλήματα είναι σαφώς ορατά και να κρύψει τους είναι σχεδόν αδύνατη. Ο άντρας με ενημέρωσε για την άσκηση κάθε μέρα. Σχετικά με την ατομική φυσική αγωγή θα περάσουν 20 λεπτά κάθε πρωί και τι νομίζεις; Το αποτέλεσμα δεν με περίμενε. Οι κοιλιακοί μύες να ενισχυθεί, και το υπερβολικό λίπος χάνεται μετά από 3 μήνες."

"Ακόμα κι αν είμαι ένα νεαρό κορίτσι, αλλά τα προβλήματα με τη μέση και δεν έχω. Τι να κάνω με αυτούς δεν ξέρω. Το hall πήγε, μόνο τα πόδια του αντλείται επάνω, αλλά για να απαλλαγούμε από αυτό που ήθελα, δεν συνέβη. Κάθε πρωί η μητέρα μου και αποφάσισα να κάνω κοιλιακούς και σανίδα. Πίστευα, ειλικρινά, ότι δεν του ταιριάζει, αλλά το αποτέλεσμα βγήκε πολύ καλό."