Πώς να χάσετε γρήγορα 7 κιλά την εβδομάδα και να αφαιρέσετε το στομάχι και τους μηρούς στο σπίτι

Πώς μπορείτε να χάσετε επτά κιλά σε μια εβδομάδα

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να χάσετε 5-7 κιλά σε μια εβδομάδα ή περισσότερο. Η ουσία της απώλειας βάρους είναι να καταναλώνετε ένα προϊόν για μια εβδομάδα, μερικές φορές δύο ή τρία.

Εξαιτίας αυτού, πολλές γυναίκες αναζητούν τρόπους για να χάσουν 7 κιλά και να αφαιρέσουν την κοιλιά και τους μηρούς σε μια εβδομάδα, καθώς τα επιπλέον κιλά είναι επιζήμια για την υγεία. Για να απαλλαγείτε από το στομάχι και τις πλευρές σε επτά ημέρες, πρέπει να ακολουθήσετε μερικούς απλούς κανόνες. Θα σας πούμε τι είναι.

Η μορφή των κοριτσιών έχει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό - την τάση να αποθηκεύει υπερβολικό λίπος στην κάτω κοιλιακή χώρα και τους μηρούς. Αυτό είναι ιδιαίτερα αισθητό μετά τον τοκετό, όταν το βάρος είναι υπέρβαρο. Η διατροφή και ορισμένες ειδικές ασκήσεις θα βοηθήσουν.

Μια λεπτή και υγιής μορφή απαιτεί πολλούς περιορισμούς και θυσίες. Στο δρόμο για ένα επίπεδο στομάχι, πρέπει να ακολουθείτε μια αυστηρή διατροφή και να ασκείστε τακτικά. Η απώλεια βάρους δραματικά σε μια εβδομάδα δεν θα λειτουργήσει χωρίς να βλάψει την υγεία σας. Αλλά μπορείτε να χάσετε 5-7 επιπλέον κιλά. Παραμείνετε σε μια διατροφή, προσθέστε σωματική δραστηριότητα, και το σωματικό λίπος θα περάσει απαρατήρητο.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι είναι αδύνατο να χάσετε βάρος εύκολα σε μια ζώνη, ανεξάρτητα από το τι υπόσχονται οι πωλητές διαφημιστικών και συμπληρωμάτων διατροφής. Οποιοσδήποτε εκπαιδευτής και διατροφολόγος θα σας πει ότι οι άμεσες καταθέσεις δεν θα εξαφανιστούν. Αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί αμέσως με τη βοήθεια λιποαναρρόφησης ή πλαστικής χειρουργικής, αλλά όχι στο σπίτι. Για αυτο-μετασχηματισμό, πρέπει να αλλάξετε τη διατροφή σας και να κάνετε ειδικές ασκήσεις.

Τα βασικά μιας καλής διατροφής για την απώλεια βάρους

 1. Η εστίαση είναι στα συστατικά φρούτων και λαχανικών, κατά προτίμηση φρέσκα, αλλά επιτρέπεται επίσης το μαγείρεμα, το στιφάδο, ο ατμός και το ελαφρύ τηγάνισμα με ελάχιστη ποσότητα φυτικού ελαίου.
 2. Εξάλειψη εντελώς ελαφρών υδατανθράκων (ζάχαρη, ζαχαροπλαστική).
 3. Χρησιμοποιήστε έναν συνδυασμό όλων των θρεπτικών συστατικών, συμπεριλαμβανομένων των λιπών και των υδατανθράκων, αλλά σε μικρές ποσότητες η βάση της διατροφής - πρωτεΐνες, μέταλλα, φυτικές ίνες.
 4. Είναι απαραίτητο να προσθέσετε υγιεινά δημητριακά στο μενού - φαγόπυρο, πλιγούρι βρώμης, πλιγούρι, μαργαριτάρι κριθάρι. Τρώγονται χωρίς να προσθέσετε βούτυρο, γάλα, ζάχαρη ή πολύ αλάτι.
 5. Μην τρώτε υπερβολικά ή μην πίνετε πολύ.
 6. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο κορεσμός πρέπει να καθορίζεται από το ενεργειακό κόστος.
 7. Επιλέξτε τα μικρότερα πιάτα που διατίθενται στο σπίτι ή αντικαταστήστε τα με πιατάκια. Αυτό έχει ψυχολογική επίδραση καθώς εξακολουθείτε να τρώτε ένα γεμάτο πιάτο, παρόλο που η μερίδα είναι 2-3 φορές μικρότερη. Το χρώμα των πιάτων παίζει επίσης ρόλο. Δεν πρέπει να είναι διεγερτικό ή να σχετίζεται με τα τρόφιμα. Εδώ το χρώμα επιλέγεται ξεχωριστά. Οι ψυχολόγοι προτείνουν λευκούς και ουδέτερους απαλούς τόνους - μπλε, πρασινωπό, ανοιχτό ροζ.
 8. Δεν μπορείτε να πάρετε είδη παντοπωλείου μαζί σας όταν βρίσκεστε έξω, μπροστά από μια οθόνη υπολογιστή ή κατά την προβολή μηνυμάτων στο τηλέφωνό σας. Η ατμόσφαιρα πρέπει να είναι ήρεμη και μετρημένη. Επικεντρωθείτε στη διαδικασία, απολαύστε τη γεύση. Έτσι ο κορεσμός θα έρθει πιο γρήγορα. Δεν πρέπει επίσης να τρώτε ενώ στέκεστε ή ξαπλώνετε.
 9. Αποφύγετε τα αλκοολούχα κοκτέιλ. Τονώνουν την όρεξη.
 10. Συνιστάται να προγραμματίζετε συμβάντα και να καταγράφετε αλλαγές. Είναι χρήσιμο να διατηρείτε αρχεία. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα είδος ημερολογίου στο οποίο δεν βλάπτει να επισυνάψετε εικόνες ανθρώπων με χαριτωμένα σχήματα και τη δική σας διορθωμένη φωτογραφία - ο στόχος των προσπαθειών σας
 11. Αυξήστε τη σωματική δραστηριότητα. Μπορείτε να πάτε στη δουλειά όταν το επιτρέπει η απόσταση, να ξεχάσετε τα ασανσέρ και να κάνετε νυχτερινές βόλτες στον καθαρό αέρα.
 12. Βεβαιωθείτε ότι συμμορφώνεστε με τις απαιτήσεις για υγιεινή διατροφή.

10 λόγοι για να μην χάσετε βάρος το στομάχι και τους μηρούς σας

Παρά την εκτεταμένη πρακτική της απώλειας βάρους, δεν μπορούν όλοι να επιτύχουν σημαντικά αποτελέσματα. Φαίνεται ακόμη ότι όλα φαίνεται να γίνονται σύμφωνα με τους κανόνες της διαιτολογίας. Η απώλεια 7 κιλών την εβδομάδα, η αφαίρεση των μηρών και της κοιλιάς είναι δυνατή μόνο εάν ακολουθείτε συγκεκριμένους κανόνες.

Υπάρχουν πολλά λάθη που κάνουν οι άνθρωποι όταν αρνούνται να ζητήσουν βοήθεια από ειδικούς. Ωστόσο, η έλλειψη γνώσης μπορεί πάντα να καλυφθεί όταν υπάρχει η επιθυμία να δούμε μια λεπτή εικόνα στον καθρέφτη.

Οι 10 πιο σημαντικοί λόγοι που σας εμποδίζουν να χάσετε βάρος είναι:

 1. Ηλικία.Μετά από 35 χρόνια, το ορμονικό υπόβαθρο ενός ατόμου αλλάζει. Συγκεκριμένα, απεκκρίνεται λιγότερη τεστοστερόνη. Αυτή η ορμόνη βοηθά τους νεαρούς αθλητές να διεγείρουν πάντα τους άλλους με μια λεπτή μορφή. Η ανεπάρκεια τεστοστερόνης είναι πιο έντονη στις γυναίκες. Ως εκ τούτου, μετά από 30 χρόνια, είναι πιο αποτελεσματικό να δημιουργήσετε μια δίαιτα παρά να εξαντληθείτε από τη σωματική δραστηριότητα. Αν και αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να χάσετε 7 κιλά την εβδομάδα και να αφαιρέσετε την κοιλιά και τους μηρούς σας ενώ ξαπλώνετε στον καναπέ.
 2. άγχος.Τα χαλαρά νεύρα οδηγούν στο λίπος της κοιλιάς με δύο τρόπους. Πρώτον, το σώμα ανταποκρίνεται στο άγχος παράγοντας κορτιζόλη, η οποία ενεργοποιεί τη συσσώρευση υπερβολικών αποθεμάτων.
 3. ύπνος.Τα άτομα που περιηγούνται στο Διαδίκτυο μετά τα μεσάνυχτα είναι λιγότερο πιθανό να χάσουν βάρος από τα άτομα που κοιμούνται στις 11. 00 μ. μ. Ο λόγος είναι επίσης ορμόνες. Ένας φυσιολογικός ύπνος 8 ωρών διεγείρει την παραγωγή μελατονίνης. Αυτή η ουσία είναι ένα από τα βασικά συστατικά για τη διάσπαση του σωματικού λίπους.
 4. νηστεία.Ένα άτομο ξεχνά τακτικά το πρωινό και δίνει στο σώμα ένα μήνυμα ότι δεν υπάρχει αρκετό φαγητό και ότι πρέπει να γίνουν προμήθειες. Το απλό πλιγούρι βρώμης και τα φρούτα το πρωί θα βοηθήσουν στην αποτροπή αυτής της αντίδρασης.
 5. σνακ.Άτομα που αρνούνται μεγάλες μερίδες τροφίμων επιτρέπουν συχνά σε μικρές αδυναμίες και πιστεύουν ότι αυτό δεν θα κάνει κακό. Σπόροι, ξηροί καρποί, ζάχαρη σε τσάι ή καραμέλα για να ανταμείψετε τον εαυτό σας για άλλη μια μέρα αγωνίας στον αγώνα κατά των επιπλέον κιλών. Όλα αυτά οδηγούν σε μια ανεπαίσθητη περίσσεια θερμίδων, η οποία οδηγεί στην εμφάνιση λίπους στην κοιλιά και τους μηρούς.
 6. δίαιτα.Ακόμα και κατά τη διάρκεια μιας δίαιτας, πολλές γυναίκες δεν βιάζονται να εγκαταλείψουν το γάλα και το κρέας. Είναι απαραίτητο να επιλέξετε αποβουτυρωμένο γάλα και είδη κρέατος, ώστε το λίπος που έχει συσσωρευτεί από το ζώο πριν από τη σφαγή να μην εναποτίθεται σε προβληματικές περιοχές.
 7. Φάρμακα.Η δημοτικότητα και η διαθεσιμότητα των ορμονών μπορούν να παίξουν ρόλο στην αύξηση βάρους. Για παράδειγμα, εάν ένας γιατρός συνταγογραφήσει ένα ορισμένο σύγχρονο αντισυλληπτικό σε μια γυναίκα, είναι απίθανο το ενδοκρινικό σύστημα να δυσλειτουργήσει. Αλλά η αυτοθεραπεία με τέτοια φάρμακα συχνά οδηγεί στο σχηματισμό επιπλέον κιλών.
 8. Πιστεύετε στη χημεία.Πολλές μελέτες και αυστηρές διατροφικές στατιστικές δείχνουν ότι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος απώλειας βάρους είναι μέσω αλλαγών στον τρόπο ζωής και της διατροφής. Η ανεξέλεγκτη κατάποση "σούπερ χάπια" και τσάι από βότανα, που υπόσχονται να αφαιρέσουν το στομάχι και τους μηρούς χωρίς σωματική άσκηση και να χάσουν βάρος όχι κατά 5-7, αλλά κάθε 10 κιλά την εβδομάδα, πιθανότατα θα οδηγήσουν σε μόνιμη ανισορροπία στον μεταβολισμό. Η παραβίαση των μεταβολικών διεργασιών οδηγεί σε άμεση αύξηση βάρους, όταν η γυναίκα είναι ήδη ενθουσιώδης για το «θαύμα».
 9. κίνητρο.Το πρώτο βήμα για την απώλεια βάρους πρέπει να είναι ο καθορισμός ενός σαφούς στόχου. Τότε μένει μόνο να το πετύχουμε.
 10. γενετική.Για κορίτσια με σχήμα αχλαδιού, είναι πιο εύκολο να χάσετε βάρος. Όμως τα φαρδιά ισχία μπορούν εύκολα να επιστρέψουν όλο το καμένο λίπος. Οι γυναίκες με σχήμα μήλου, που από τη φύση τους έχουν στενούς μηρούς και φαρδιά μέση, είναι πολύ πιο δύσκολο να χάσουν βάρος. Αλλά όταν ξεπεράσουν τον εαυτό τους, λαμβάνουν ένα απροσδόκητο γενετικό επίδομα. Οι λεπτές γυναίκες "Apple" είναι πολύ πιο εύκολο να σταθεροποιήσουν το βάρος τους.

Το ανθρώπινο σώμα δεν καίει ομοιόμορφα το λίπος. Το κύριο πράγμα είναι να διατηρηθεί η γενική κατεύθυνση, το σωματικό βάρος δεν μπορεί να αλλάξει για κάποιο χρονικό διάστημα, ή ακόμη και να αυξηθεί λίγο, και στη συνέχεια να μειωθεί απότομα. Οι άπαχοι άνθρωποι χάνουν βάρος πιο αργά από τους παχύσαρκους. Η υπομονή και η αυστηρή τήρηση των κανόνων διασφαλίζουν την επιτυχία.

Αφού διορθώσετε τα λάθη, μπορείτε να δείτε ένα μικρό θαύμα να συμβαίνει. Και μικρές προτάσεις σχετικά με τις σαφείς μεθόδους απώλειας βάρους θα βοηθήσουν στην ενοποίηση του αποτελέσματος.

Υπάρχει επίσης η περίφημη δίαιτα Ducan. Αυτή είναι η πρώτη τεχνική που αναπτύχθηκε με μια δομική προσέγγιση για την απώλεια βάρους. Η διατροφή βασίζεται στην αρχή της πρωτεϊνικής διατροφής.

Ποια τρόφιμα συμβάλλουν στην απώλεια βάρους και στον ταχύ μεταβολισμό;

 • Διατροφή κρέατος (γαλοπούλα, κοτόπουλο, κουνέλι, μοσχάρι);
 • Άπαχο ψάρι;
 • Βρασμένα ή στον ατμό αυγά.
 • Γαλακτοκομικά προϊόντα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά - γιαούρτι, τυρί cottage, κεφίρ, γάλα, ξινή κρέμα;
 • Λαχανικά, μούρα, φρούτα, επίσης με τη μορφή φρέσκων χυμών.
 • ψωμί πίτουρου;
 • δημητριακά ολικής αλέσεως
 • Αποξηραμένα φρούτα (σταφίδες, σύκα, αποξηραμένα βερίκοκα, βερίκοκα, δαμάσκηνα, αποξηραμένα μήλα) και όλα τα καρύδια - δοσολογία.
 • σπόροι - σουσάμι, λινάρι, κολοκύθα, ηλίανθος;
 • φυτικά έλαια;
 • Ποτά - τσάι, φαρμακευτικά τσάγια, αδύνατος καφές, ποτά φρούτων, κομπόστες χωρίς ζάχαρη, ζελέ, φρέσκους χυμούς, μεταλλικό νερό.

Πώς να τρώτε σωστά για να χάσετε βάρος

Ο κύριος στόχος της απώλειας βάρους είναι η δημιουργία ελλείμματος θερμίδων. Υπολογίστε τον εκπαιδευτικό σας στόχο και μειώστε την αξία κατά 10%. Τρώτε συχνά μικρά γεύματα.

Για να χάσετε βάρος, θα πρέπει να εξαιρέσετε τέτοια τρόφιμα από τη διατροφή σας και να βρείτε μια εναλλακτική λύση σε αυτά:

 1. Γλυκά, αρτοσκευάσματα, προϊόντα αλευριού. Αν θέλετε πραγματικά, αντικαταστήστε τα με φρούτα, ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, μέλι, φυσικό marshmallow, marshmallows.
 2. Λιπαρά τηγανητά τρόφιμα. Χρησιμοποιείτε τουλάχιστον φυτικό λάδι κατά το μαγείρεμα των τροφίμων. Κάντε φίλους με το φούρνο, το ατμόπλοιο και τη σχάρα.
 3. Ήρθε η ώρα να αφήσετε τα λουκάνικα. Περιέχουν πολλά λιπαρά και χημικά συστατικά. Αντ 'αυτού, μαγειρέψτε βόειο κρέας, κοτόπουλο, ψάρι και θαλασσινά.
 4. Ανθρακούχα ποτά, μπύρα, αλκοολούχα κοκτέιλ. Επιλογές αντικατάστασης - μεταλλικό νερό χωρίς αέριο, ένα ποτήρι ξηρό κόκκινο κρασί, πράσινο τσάι, τσάι από βότανα.
 5. Φαστ φουντ, πατάτες, κρουτόν. Οποιαδήποτε βλάβη μπορεί να γίνει στο σπίτι χωρίς τη χρήση κακών συστατικών για να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος.
 6. Κατάργηση ημιτελών προϊόντων. Δεν θα ξέρετε πώς να εγγυηθείτε την απώλεια βάρους εάν συνεχίζετε να το τρώτε. Το φαγόπυρο, το ρύζι και το πλιγούρι βρώμης μαγειρεύουν σχεδόν τόσο γρήγορα, και ένα κομμάτι κρέας ψημένο στο φούρνο (διαρκεί 30 λεπτά) είναι πολύ πιο ευεργετικό.
 7. Οι σάλτσες, οι μαγιονέζες και οι σάλτσες είναι εχθροί του λεπτού στομάχου. Μια καλή εναλλακτική λύση είναι η ξινή κρέμα, το απλό γιαούρτι, το ελαιόλαδο, το ηλιέλαιο και η σπιτική μαγιονέζα.

Μια κλασματική διατροφή θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος

Η μέση γίνεται αισθητά πιο λεπτή εντός 2-3 ημερών. Σταδιακά, το σώμα συνηθίζει να τρώει εγκαίρως, μικρές μερίδες είναι αρκετές για το στομάχι, ενώ το βέλος των ζυγών κινείται γρήγορα προς τα κάτω και το στομάχι γίνεται μικρότερο.

Βασικοί κανόνες της κλασματικής διατροφής:

 1. Μέγεθος μερίδας όχι μεγαλύτερο από 200 g. Ακόμα κι αν είναι υδατώδη λαχανικά ή φρούτα, δεν χρειάζεται να αυξηθεί η ποσότητα. Είναι καλύτερα να σκεφτείτε το γεύμα εκ των προτέρων, να φάτε ένα κομμάτι κρέας ή ένα αυγό και να προσθέσετε τα τρόφιμα που θέλετε.
 2. Διάλειμμα μεταξύ των γευμάτων τουλάχιστον 2, 5 και όχι περισσότερο από 3, 5 ώρες. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να πίνετε μόνο νερό. Κάθε μούρο ή μικρό καρύδι σε λάθος στιγμή παραβιάζει τον κανόνα.
 3. Δεν μπορείτε να φάτε τη νύχτα, αλλά μπορείτε να φάτε 3 ώρες πριν από το κρεβάτι. Αν κοιμηθούμε στις 11. 30μμ, το τελευταίο γεύμα μπορεί να είναι στις 8. 30μμ. Σε σπάνιες περιπτώσεις, πρέπει να τρώτε μετά τις 6: 00 μ. μ. για να μην επιβραδύνετε το μεταβολισμό σας.

Θα πρέπει να τρώτε διαφορετικά τρόφιμα όλη την ημέρα. Το χυλό, οι σούπες, το κρέας, τα λαχανικά και τα ψάρια είναι απαραίτητα για την ομαλή λειτουργία του σώματος, καθιστούν τη διατροφή ποικίλη και ικανοποιητική.

Αποφυγή πρόχειρου φαγητού

Υπάρχει μια κατηγορία προϊόντων των οποίων η χρήση είναι ανεπιθύμητη. Ακόμα και σε μικρές ποσότητες αναστέλλουν την απώλεια βάρους, φράζουν το σώμα, διαταράσσουν τις μεταβολικές διαδικασίες και προκαλούν έντονη όρεξη. Χωρίς αυτό, τα πράγματα θα πάνε πολύ πιο γρήγορα, το λίπος δεν θα σταματήσει στο στομάχι και στους γοφούς, η πείνα θα φύγει.

Δεν μπορείτε να πίνετε τηγανητές πατάτες, μαγιονέζα, fast food, ημιτελή προϊόντα κρέατος, λουκάνικα ή μπύρα. Αυτή η λίστα περιλαμβάνει επίσης trans-λιπαρά και μαργαρίνη, τα οποία απαντώνται συχνότερα στα είδη ζαχαροπλαστικής που αγοράζονται στο κατάστημα. Η εύρεση ενός κέικ με πραγματικό βούτυρο ή ξινή κρέμα στα ράφια είναι σχεδόν αδύνατο.

Οποιοδήποτε κέικ με αμφισβητήσιμη γέμιση οδηγεί κατά λάθος σε αύξηση βάρους και αύξηση της κοιλιάς, επειδή το σώμα δεν μπορεί να διαλύσει τη χημική ομοιότητα του βουτύρουΕάν θέλετε κάτι γλυκό, είναι καλύτερο να φτιάξετε ένα επιδόρπιο στο σπίτι χρησιμοποιώντας πραγματικά προϊόντα.

Οι σάλτσες είναι εχθροί μιας λεπτής μορφής, ανεξάρτητα από τη σύνθεση και τον τύπο. Πόσα άτομα μπορούν να τρώνε κοινές βραστές πατάτες, φαγόπυρο, κοτόπουλο ή ζυμαρικά; Λίγο. Και με σάλτσες και σάλτσα; Ο αριθμός αυξάνεται μερικές φορές πολλές φορές.

Αφαίρεση της κοιλιάς και της περίσσειας στους μηρούς

Εάν θέλετε να επαναφέρετε το πλεόνασμα σε 7 ημέρες, δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε. Οι δημοφιλείς αποδεδειγμένες δίαιτες σας δείχνουν πώς να χάσετε 5-10 κιλά και να αφαιρέσετε το στομάχι και τους μηρούς σας σε μια εβδομάδα:

 • Διατροφή φαγόπυρου.Φάτε κουάκερ φαγόπυρου καθημερινά για μια εβδομάδα. Τρία κύρια γεύματα είναι το φαγόπυρο (χωρίς αλάτι, ζάχαρη, λάδι) μεταξύ ενός ποτηριού κεφίρ χαμηλών λιπαρών (έως 1, 5 λίτρα). Το βάρος θα φύγει γρήγορα.
 • Kefir.Η διατροφή μιας εβδομάδας αποτελείται από κεφίρ, ωμά λαχανικά και βραστό στήθος κοτόπουλου. Πίνετε πολλά υγρά. Χάστε έως 7 κιλά.
 • Εσθονική έκδοση.Κάθε μέρα υπάρχει ένα προϊόν: Δευτέρα - βραστά αυγά 6 τεμάχια Τρίτη - τυρί cottage χωρίς λιπαρά 1 κιλό. Τετάρτη - λευκό κοτόπουλο 300 γρ. Πέμπτη - βρασμένο ρύζι χωρίς αλάτι 300 g. Παρασκευή - βραστές πατάτες 6 τεμ. Σάββατο - ξινά μήλα 1 κιλό. Κυριακή - κεφίρ χαμηλών λιπαρών 1, 5 λίτρα.
 • Η δίαιτα κετο.Πάρτε πρωτεΐνη 5 φορές την ημέρα. Επιπλέον, μπορείτε να εναλλάξετε το μενού με άλλα νόστιμα προϊόντα.
 • Δείπνο έως τις 6 μ. μ.Προσπαθήστε να δειπνήσετε πριν από τις 18: 00 κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Αργότερα μπορείτε να πιείτε μόνο νερό. Όσοι κοιμούνται νωρίς δεν θα νιώθουν άβολα με ένα πρόωρο δείπνο.

Με ισχυρή απώλεια βάρους 7 κιλών, το δέρμα στην κοιλιά και τους μηρούς βυθίζεται και εμφανίζονται ραγάδες. Για να αποφευχθεί το πρόβλημα, μια σειρά ασκήσεων προστίθενται στη διατροφή.

Οι καταλήψεις και οι πνεύμονες είναι καλοί για τους γοφούς και τους κοιλιακούς σας. Για τον Τύπο, είναι απαραίτητο να αντληθούν οι μύες ανυψώνοντας το σώμα, η ανύψωση των ίσων ποδιών είναι αποτελεσματική στις ζώνες των μηρών και της κοιλιάς.

Ασκήσεις για απώλεια στομάχου και μηρών στο σπίτι

Μπορείτε επίσης να ασκηθείτε στο σπίτι. Απλώς πρέπει να γνωρίζετε ότι όταν κάνετε ασκήσεις δύναμης, τα πόδια γίνονται σχήματα και χαριτωμένα, αλλά ταυτόχρονα αυξάνουν το μέγεθος. Για να χάσετε βάρος μετά την άντληση των ποδιών σας, πρέπει να ακολουθήσετε μια δίαιτα υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες και να αποκλείσετε επιβλαβή γλυκά.

Για να χάσετε βάρος στο στομάχι, δεν χρειάζεται να αντλήσετε τους κοιλιακούς μυς, διαφορετικά το στομάχι θα μεγεθυνθεί μόνο. Η καλύτερη άσκηση είναι η σανίδα.

Η εκτέλεση αυτών των απλών ασκήσεων καθημερινά αυξάνει την αποτελεσματικότητα της διατροφής, ενισχύει τους μύες του σώματος, βοηθά στην απώλεια της περίσσειας γρηγορότερα και δίνει στα περιγράμματα των γοφών, της κοιλιάς και της μέσης μια ευχάριστη ανακούφιση και ορισμό:

 1. Τραβήξτε τα πόδια σας. Μετά από αυτές τις ασκήσεις, τα πόδια αποκτούν αμέσως όμορφες καμπύλες. Πρέπει να κάνετε τις ασκήσεις εναλλάξ 100 φορές σε κάθε πόδι σε δύο προσεγγίσεις.
 2. Σηκωθείτε ευθεία με τα πόδια σας να έχουν πλάτος ώμου. Γείρετε μπρος-πίσω και προσπαθήστε να φτάσετε στο πάτωμα με τα δάχτυλά σας. Για να παραμείνετε σε αυτήν τη θέση για λίγα δευτερόλεπτα και μετά επιστρέψτε στην αρχική θέση.
 3. Σηκωθείτε ευθεία, τα χέρια στις ραφές, τα πόδια μαζί. Λυγίστε το πάνω μέρος του σώματός σας πολύ αργά προς τα δεξιά όσο θα πάει, λυγίστε το αριστερό σας χέρι παράλληλα στον αγκώνα και τοποθετήστε το στη μέση. Επαναλάβετε την κλίση προς την αντίθετη κατεύθυνση. Μετακινήστε αργά, έτσι ώστε η ένταση των μυών να γίνεται αισθητή σε όλο το μήκος.
 4. Οκλαδόν 20 φορές σε 3 σετ και σταματήστε για 1 λεπτό για να αναπνέετε. Προσπαθήστε να κρατήσετε την πλάτη σας ευθεία καθώς κάνετε αυτήν την άσκηση. Με την πάροδο του χρόνου, μπορείτε να αυξήσετε τον αριθμό των καταλήψεων και των σετ. Για να κάνετε την άσκηση πιο δύσκολη, εναλλάξτε μεταξύ οκλαδόν σε κάθε πόδι.
 5. Καθίστε στο πάτωμα, ξαπλώστε στο πλάι σας και βάλτε το δεξί σας χέρι πίσω από το κεφάλι σας. Ισιώστε τους ώμους σας και ξεδιπλώστε τους έτσι ώστε η οροφή να είναι ορατή. Σηκώστε απαλά και χαμηλώστε το σώμα 13-15 φορές σε κάθε κατεύθυνση.
 6. σχοινάκι. Αυτή η μηχανή άσκησης καίει περισσότερες θερμίδες από το τρέξιμο. Πάρτε λοιπόν το σχοινί. Όταν πηδάτε, προσγειώστε ολόκληρο το πόδι σας και όχι στα δάχτυλα των ποδιών σας, ώστε να μην μεταφέρετε όλη την εργασία στα μοσχάρια σας.
 7. Ξαπλώστε στο πλάι σας με τον αγκώνα σας στο πάτωμα, σηκώστε το πόδι σας, προσπαθώντας να το κρατήσετε όσο το δυνατόν πιο ίσιο. Επαναλάβετε την άσκηση 15 φορές, πρώτα στη μία πλευρά και στη συνέχεια στην άλλη.
 8. Ξαπλώστε ανάσκελα, ισιώστε τα πόδια σας, λυγίστε τα χέρια σας στους αγκώνες σας και τοποθετήστε τα πίσω από το κεφάλι σας. Λυγίστε ένα πόδι και τραβήξτε το προς το στομάχι σας. Με τον αγκώνα του αντίθετου χεριού, προσπαθήστε να αγγίξετε το γόνατο. Επαναλάβετε όλες τις κινήσεις προς την αντίθετη κατεύθυνση.
 9. Σκεφτείτε την "ψαλίδι" της παιδικής άσκησης: Ξαπλώστε ανάσκελα, σηκώστε τα πόδια σας, φέρτε τα απέναντι και μετά απλώστε τα. Επαναλάβετε την κίνηση 20 φορές. Να γίνεις ενεργός. Μπορείτε να κάνετε τζόκινγκ το πρωί το καλοκαίρι και να κάνετε σκι το χειμώνα. Κάψτε αυτές τις επιπλέον θερμίδες χορό και απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική. Όταν επιστρέψετε στο σπίτι, ανεβείτε τις σκάλες και φανταστείτε τον εαυτό σας να πλησιάζει στο ιδανικό σας με κάθε νέο βήμα.
 10. Καθίστε στην άκρη της καρέκλας και ισιώστε τα πόδια σας. Καθίστε, στηρίξτε τον εαυτό σας στα χέρια σας και μετά επιστρέψτε στην αρχική θέση.

Όλες οι ασκήσεις επικεντρώνονται στο μικρό βάρος και στις μέγιστες επαναλήψεις. Όταν σχεδιάζετε ένα πρόγραμμα για την εβδομάδα, πρέπει να αλλάζετε τον τύπο δραστηριότητας κάθε μέρα για να αποφύγετε τη συσσώρευση των μυών στο στέλεχος. Εάν βρίσκεστε σε μονο-δίαιτα, αλλάξτε το μενού σας, ώστε να μην κερδίζετε βάρος μετά τη διακοπή.

Και τώρα ήρθε η ώρα να μάθετε ποιες ασκήσεις για την απώλεια στομάχου, μηρών και πλευρών για τις γυναίκες μπορούν να γίνουν στο σπίτι με το δικό τους βάρος χωρίς αλτήρες και προσομοιωτές.

Σωστή φροντίδα του δέρματος για απώλεια βάρους

Όταν χάνετε βάρος με ή χωρίς δίαιτα, είναι σημαντικό να καθαρίσετε καλά το σώμα. Η επιδερμίδα είναι ένας αγωγός μέσω του οποίου απελευθερώνονται άλατα και προϊόντα με σήψη εκτός του ιδρώτα. Συνιστάται να κάνετε ντους δύο φορές την ημέρα. Με ανεπαρκή καθαρισμό, οι πόροι λερώνονται, μπορεί να εμφανιστούν βύσματα και ακμή.

 1. Τρίψιμο.Ξεφλουδίζοντας τα νεκρά κύτταρα, το δέρμα μπορεί να ανανεωθεί ταχύτερα, να εξαλείψει την κυτταρίτιδα, να αποτρέψει ραγάδες ή να τα κάνει λιγότερο ορατά. Για τον καθαρισμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αγορασμένα ή φυσικά προϊόντα: αλεσμένος καφές, αλάτι, ζάχαρη, πλιγούρι βρώμης.
 2. ντους αντίθεσης.Αυτή η διαδικασία βοηθά στην αφαίρεση των μηρών και της κοιλιάς, στην επαναφόρτιση με ενέργεια, στη διατήρηση του τόνου του δέρματος και στη σύσφιξη.
 3. λουτρά.Μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος και να φροντίσετε το δέρμα σας, αλλά πολλά εξαρτώνται από το συμπλήρωμα. Τα λουτρά σόδας, πεύκου και αλατιού είναι πολύ δημοφιλή.
 4. μπάνιο, σάουνα.Οι θερμικές θεραπείες βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος, καθαρίζουν τους πόρους και είναι χρήσιμες για την απώλεια βάρους.

Είναι σημαντικό να ενυδατώνετε και να φροντίζετε το δέρμα μετά από επεξεργασίες νερού. Τα κεφάλαια επιλέγονται λαμβάνοντας υπόψη τη φύση και το σκοπό τους. Τα προϊόντα αδυνατίσματος κατά της κυτταρίτιδας μπορούν να εφαρμοστούν στους μηρούς και τους γλουτούς. Οι κοινές κρέμες και τα λάδια είναι κατάλληλα για άλλα μέρη του σώματος. Στην καυτή περίοδο, αρκούν οι ελαφριές λοσιόν.

Μπάνια για αδυνάτισμα μηρών και στομάχου

Τα ειδικά λουτρά αδυνατίσματος βοηθούν στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας. Μπορείτε να τα φτιάξετε μόνοι σας στο σπίτι, οι μέθοδοι μαγειρέματος είναι απλές και απλές.

Τα πιο δημοφιλή μπάνια είναι:

 • Κλεοπάτρα.Για 1 λίτρο ζεστού γάλακτος, προσθέστε 100 g υγρού μελιού και ανακατέψτε. Ρίξτε το μείγμα στο μπάνιο. Για μεγαλύτερα εφέ, πάρτε ένα ποτήρι ξινή κρέμα και 100 γραμμάρια χοντρό θαλασσινό αλάτι και ετοιμάστε ένα τρίψιμο. Απλώστε το τρίψιμο στο σώμα σας και μετά βυθίστε το σε νερό γάλα. Την πρώτη φορά που το χρησιμοποιείτε, το δέρμα γίνεται αισθητά νεότερο και η κυτταρίτιδα από το ξεφλούδισμα είναι λιγότερο αισθητή.
 • μουστάρδα.Το αποτέλεσμα της λεμφικής παροχέτευσης μπορεί να επιτευχθεί από ένα λουτρό με μουστάρδα. Αρχικά, αραιώστε 100 g σκόνης μουστάρδας με ζεστό νερό μέχρι να επιτευχθεί η συνοχή της ξινής κρέμας. Κάντε μπάνιο, ρίξτε υγρή μουστάρδα σε αυτό. Μουλιάστε σε νερό για όχι περισσότερο από 10 λεπτά. Ξεπλύνετε τη μουστάρδα από το σώμα σας με ντους.
 • Μπάνιο με σόδα για απώλεια βάρους.Η σόδα αποτρέπει την απορρόφηση των λιπιδίων. Όταν το σώμα βράζει στον ατμό σε λουτρό, γίνεται εντατικός καθαρισμός του σώματος από τοξίνες και τοξίνες, με αποτέλεσμα να μειώνεται ο όγκος του σώματος. Πάρτε ένα βάζο μαγειρικής σόδας για το μπάνιο. Μπορείτε να προσθέσετε ένα ποτήρι θαλασσινό αλάτι στο νερό. Κάντε μπάνιο για 10 λεπτά, όχι περισσότερο.
 • Με αιθέριο έλαιο.Αιθέρια έλαια από λεμόνι, γκρέιπφρουτ και πορτοκάλι βοηθούν στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Βάλτε 2-3 σταγόνες από κάθε λάδι σε ένα ποτήρι ζεστό γάλα και ρίξτε το μείγμα στο νερό. Το λουτρό αιθέριου ελαίου έχει χαλαρωτικό αποτέλεσμα.
 • τερεβινθίνη.Η ελαστικότητα του δέρματος βελτιώνεται σημαντικά από τη ρητίνη από κωνοφόρα. Το τερεβινθίνη λαμβάνεται μόνο από ρητίνη, μπορείτε να το αγοράσετε στο φαρμακείο. Πριν από τη χρήση, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες για το φάρμακο. Ετοιμάστε ένα λουτρό σύμφωνα με τις οδηγίες και αφήστε το για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, κάντε ένα δροσερό ντους.

Μετά από κάθε μπάνιο, ενώ το σώμα είναι ατμό και όλοι οι πόροι είναι ανοιχτοί, κάντε μασάζ με ένα πλυντήριο ή με τα χέρια σας. Τρίψτε μια ανυψωτική κρέμα στο δέρμα κατά τη διάρκεια του μασάζ για να σφίξετε το δέρμα.

Η απώλεια 7 κιλών και η απομάκρυνση του στομάχου και των μηρών σας σε μια εβδομάδα είναι απολύτως δυνατή ενώ η υγεία και η διάθεσή σας είναι εξαιρετικές. Λίγη προσπάθεια και επιμονή - και ο στόχος σας θα επιτευχθεί. Μην περιμένετε, αλλάξτε τη ζωή σας από σήμερα και μετά από περίπου 7 ημέρες η εικόνα σας θα είναι μια χαρά.

Βρείτε το κατάλληλο συγκρότημα για εσάς, χάστε βάρος και μειώστε τους μηρούς και το στομάχι σας κατά μερικές ίντσες. Ωστόσο, το χαμένο βάρος μπορεί να επιστρέψει. Η απώλεια βάρους έκτακτης ανάγκης τελειώνει με την αύξηση βάρους.

Για να μειώσετε το σωματικό βάρος, πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω προτάσεις:

 1. Τρώτε μικρά γεύματα 5-6 φορές την ημέρα και αφήστε το τραπέζι να αισθάνεται ελαφρώς πεινασμένο.
 2. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πείνα ως μέσο απώλειας βάρους.
 3. Λαμβάνετε τακτικά καθαρό νερό και προσπαθείτε να πίνετε τουλάχιστον 3 λίτρα την ημέρα.
 4. Τρώτε μόνο υγιεινά, φρέσκα τρόφιμα.
 5. Υπολογίστε την ημερήσια πρόσληψη θερμίδων για το σωστό σωματικό βάρος και μην την υπερβαίνετε ποτέ.
 6. Μαγειρεύοντας προϊόντα κρέατος χωρίς λάδι;
 7. παίξτε σπορ ή παίξτε σπορ.
 8. Πηγαίνετε για μασάζ ευεξίας, κάντε ντους με αντίθεση και κάντε ατμόλουτρο.
 9. Ύπνος 6-8 ώρες. Η έλλειψη ύπνου οδηγεί συχνά σε υπερκατανάλωση τροφής και σε επιπλέον κιλά.
 10. Αν θέλετε να φάτε γλυκά, βουρτσίστε τα δόντια σας.

Φάτε ισορροπημένα, φυσικά τρόφιμα. Κατά τον υπολογισμό των θερμίδων, οι καταχωρήσεις πρέπει να γίνονται στο ημερολόγιο των τροφίμων. Δεν μπορείς να λιμοκτονείς. Τα σνακ χαμηλών θερμίδων είναι απαραίτητα.

Ορισμένες γυναίκες έχουν ακόμη μεγαλύτερη μάζα από ό, τι πριν χάσουν βάρος. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μετά το τέλος της δίαιτας, ένα άτομο σπεύδει στα πιάτα που έχει παραδώσει για μια εβδομάδα. Ένα πεινασμένο σώμα απορροφά γρήγορα όλα τα τρόφιμα που καταναλώνει.