Ασκήσεις για απώλεια βάρους στο σπίτι

μια σειρά ασκήσεων για αδυνάτισμα της κοιλιάς

Η κοιλιά είναι μια από τις πιο προβληματικές περιοχές του γυναικείου σώματος. Μπορείτε να αποκτήσετε γρήγορα υπερβολικό λίπος εδώ και να περάσετε πολλούς μήνες για να το ξεφορτωθείτε. Πολλές γυναίκες εξακολουθούν να μην βρίσκουν μια αποτελεσματική μέθοδο για την καταπολέμηση της παρουσίας κυτταρινικών σχηματισμών σε αυτήν την περιοχή. Το σώμα μιας γυναίκας συνεπάγεται την παρουσία ενός στρώματος λίπους στο στομάχι της, αλλά είναι πολύ μεγάλο για το μεγαλύτερο μέρος του δίκαιου σεξ. Σε ώριμες γυναίκες, το στομάχι μπορεί ακόμη και να κρεμάσει πάρα πολύ. Ακόμα και το πιο λεπτό κορίτσι μπορεί να έχει επιπλέον ίντσες στην περιοχή της μέσης, αν ακολουθεί λάθος τρόπο ζωής. Για να απαλλαγείτε από το λίπος σε αυτήν την περιοχή, πρέπει να κάνετε ασκήσεις στο σπίτι για την κοιλιά και να ακολουθήσετε τους κανόνες μιας ισορροπημένης διατροφής. Αυτά τα κεφάλαια είναι αποτελεσματικά μόνο σε συνδυασμό. Δεν μπορεί κανείς να κάνει χωρίς εθελοντικές προσπάθειες.

Κανόνες διατροφής για κοιλιακή μείωση

Μια δίαιτα χαμηλών θερμίδων είναι σημαντική για να συρρικνωθεί το στομάχι σας. Πρέπει να περιέχει πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και λίπη. Οι καλύτερες πηγές υδατανθράκων είναι φρέσκα φρούτα και δημητριακά και τα λίπη είναι φυσικά έλαια, φασόλια και ξηροί καρποί.

Ακόμα κι αν δεν ακολουθείτε μια συγκεκριμένη δίαιτα, μπορείτε να απαλλαγείτε από το σωματικό λίπος με ασκήσεις στο σπίτι για τους κοιλιακούς σας και απλές οδηγίες διατροφής. Εδώ είναι τα τρόφιμα που πρέπει να κόψετε από την καθημερινή διατροφή σας εάν θέλετε να απαλλαγείτε από αυτό το ενοχλητικό πρόβλημα.

  1. Φάστ φούντ και άλλα επιβλαβή προϊόντα - μαγιονέζα, κέτσαπ, καπνιστό κρέας, λουκάνικο.
  2. Αρτοσκευάσματα και γλυκά - σοκολάτα, γλυκά, γλυκά, κέικ.
  3. Μειώστε την πρόσληψη αλατιού καθώς το νερό διατηρείται στο σώμα, γεγονός που οδηγεί σε περιττό πρήξιμο.
  4. αλκοόλ. Προωθεί την αφυδάτωση και βελτιώνει την όρεξη.

Επιπλέον, οι ασκήσεις στο σπίτι για την κοιλιά θα πρέπει να συνδυάζονται με τη διατήρηση της ισορροπίας στο πόσιμο και την αερόβια άσκηση.

Είναι απαραίτητο να κάνετε ασκήσεις απώλειας βάρους στο σπίτι, καθώς το λίπος της κοιλιάς δεν είναι μόνο άσχημο, αλλά και επικίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία. Πολλές γυναίκες έχουν την παρανόηση ότι η κοιλιακή περιοχή διευρύνεται από την αφθονία λιπαρών τροφών. Στην πραγματικότητα, ο κύριος λόγος για αυτό είναι η υπερβολική περιεκτικότητα σε τρόφιμα σε θερμίδες. Επομένως, πρώτα απ 'όλα, πρέπει να μειώσετε τον αριθμό των υδατανθράκων που καταναλώνονται.

Οικιακές ασκήσεις για τους κοιλιακούς μυς

Η αφαίρεση της συσσώρευσης κυτταρίτιδας από την περιοχή της μέσης είναι δύσκολη, αλλά είναι απολύτως δυνατό να κάνετε το ίδιο στο σπίτι. Εάν κάνετε τακτικά μια σειρά ασκήσεων αδυνατίσματος στην κοιλιά στο σπίτι 2-3 φορές την εβδομάδα, το αποτέλεσμα θα είναι αισθητό σε ένα μήνα. Για να είναι μια άσκηση πιο αποτελεσματική, πρέπει να ασκείτε εξίσου όλους τους μυς. Σας παρουσιάζουμε κορυφαίες ασκήσεις προσοχής τύπου που αφαιρούν το σωματικό λίπος.

  1. Η κύρια άσκηση για το στομάχι είναι συστροφή. Βρισκόμαστε στην πλάτη μας, τα χέρια πίσω από τα κεφάλια μας, το πλάτος των ώμων στα πόδια, λυγισμένα στα γόναταΚαθώς εισπνέουμε, ανεβαίνουμε τις ωμοπλάτες ενώ η πλάτη είναι στρογγυλή, η κάτω πλάτη είναι δίπλα στο πάτωμα και οι αγκώνες απλώνονται. Καθώς εκπνέουμε, κατεβαίνουμε. Είναι σημαντικό να κάνετε αυτή την άσκηση με μικρό πλάτος και να μην ξεχάσετε να αναπνέετε. Ο ρυθμός πρέπει να είναι γρήγορος. Πρέπει να ολοκληρώσετε 3 σετ των 20 φορές.
  2. Η αρχική θέση είναι η ίδια, αλλά σηκώνουμε τα πόδια μας, μπορείτε να τα βάλετε σε μια καρέκλα. Επαναλαμβάνουμε την άσκηση παρόμοια με την προηγούμενη.
  3. Στην ίδια θέση, ενώ εισπνέουμε, τεντώνουμε τους αγκώνες μας στο αντίθετο γόνατο και σηκώνουμε το πόδι από την καρέκλα. Εκτελέστε έναν αριθμό προσεγγίσεων 10 φορές για κάθε σκέλος - 3.

Τώρα αποτελεσματικές σπιτικές κοιλιακές ασκήσεις για γυναίκες με στόχο τη δημιουργία της κάτω κοιλιακής χώρας:

  1. Ξαπλώνουμε ευθεία, τα χέρια πίσω από το κεφάλι μας, τα πόδια ίσια. Σηκώστε αργά τα ίσια πόδια σας σε ορθή γωνία προς το πάτωμα και, στη συνέχεια, σκίστε τη λεκάνη για να πάρετε μια απλοποιημένη έκδοση της "σημύδας". Παραμένουμε στο υψηλότερο σημείο για λίγα δευτερόλεπτα. Αρκούν 15 επαναλήψεις.
  2. Η αρχική θέση είναι η ίδια, αλλά βάζουμε τα χέρια μας κάτω από τους γλουτούς μας. Σηκώστε τα πόδια σας 16 ίντσες πάνω από το πάτωμα και αρχίστε να λυγίζετε και να λυγίζετε τα γόνατά σας. Είναι σημαντικό - τα πόδια σας πρέπει πάντα να είναι μακριά από το έδαφος.
  3. Για τον χαμηλότερο τύπο, τα κανονικά ρελάνς ποδιών που επιστρέφουν στην αρχική τους θέση είναι τέλεια.

Η ακόλουθη κοιλιακή άσκηση στοχεύει στην άσκηση των λοξών και στη μείωση της μέσης. Βρισκόμαστε στην πλάτη μας, τα χέρια κοντά στο σώμα, τα πόδια λυγισμένα στα γόνατα. Με γρήγορο ρυθμό, φτάνουμε το χέρι μας προς το πόδι χωρίς να σηκώσουμε την πλάτη μας από το πάτωμα. Η επαρκής συχνότητα είναι σημαντική σε αυτήν την άσκηση. Στη συνέχεια, όταν μετράτε τη μέση σας θα βρείτε χαρά και υπερηφάνεια για τη δουλειά που γίνεται καλά.

Αυτές οι σπιτικές κοιλιακές ασκήσεις για γυναίκες δεν απαιτούν πολύ χώρο ή ειδικό εξοπλισμό. Μπορείτε να κάνετε το συγκρότημα ανά πάσα στιγμή, δεν χρειάζεται πολύ και δεν απαιτείται φυσική προπόνηση. Παρόλα αυτά, η εκπαίδευση είναι πολύ αποτελεσματική.

Πώς να κάνετε κοιλιακή εργασία για τις γυναίκες σωστά;

Κανόνες για ασκήσεις για απώλεια βάρους

Προκειμένου οι ασκήσεις να επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένους κανόνες και προτάσεις. Βεβαιωθείτε ότι προθερμαίνετε πριν ξεκινήσετε - το περπάτημα ή το τρέξιμο είναι υπέροχο.

Βεβαιωθείτε με κάθε βήμα ότι η πλάτη σας είναι στρογγυλή και ότι το κάτω μέρος της πλάτης σας δεν χαλάει. Διαφορετικά, θα μπορούσατε να τραυματίσετε τον εαυτό σας, καθώς το κύριο φορτίο δεν είναι στον Τύπο, αλλά στη σπονδυλική στήλη. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι η ένταση είναι μόνο στους κοιλιακούς.

Όλες οι κοιλιακές ασκήσεις έχουν σχεδιαστεί για να τονώνουν τους μυς και όχι για να αυξάνουν τον όγκο. Επομένως, ο αριθμός των επαναλήψεων πρέπει να είναι σημαντικός. Μπορείτε να ξεκινήσετε στις 20 και να αυξήσετε σταδιακά τον αριθμό των επαναλήψεων και προσεγγίσεων.

Στο τέλος της προπόνησης, θα πρέπει να τεντώσετε τους μυς σας καλά: αυτό θα επιταχύνει τη διαδικασία της απώλειας βάρους και θα τους αποτρέψει να φράξουν. Φυσικά, μια σωστή, ισορροπημένη διατροφή, τακτική άσκηση και η συνειδητή εκπλήρωση όλων των ασκήσεων που περιγράφονται οδηγούν στην εκπλήρωση της επιθυμίας - σύντομα θα απαλλαγείτε από εναποθέσεις λίπους στο στομάχι και στην περιοχή της μέσης.