Οι δημοφιλείς επιλογές της ημέρες της νηστείας για την απώλεια βάρους

Η νηστεία ημέρες, στην πραγματικότητα, τον καθαρισμό, το πρόγραμμα αποτοξίνωσης. Θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για την παραλία σεζόν, να δώσει υπόλοιπο οργάνων του πεπτικού συστήματος μετά από ένα εορταστικό γεύμα, και να καθαρίσει το σώμα. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να βελτιώσει γρήγορα την κατάσταση.

Ορθή διεξαγωγή ημέρες της νηστείας

η νηστεία ημέρες

Εκφόρτωση, το πρόγραμμα βασίζεται σε μια ειδική δίαιτα — χρήση κατά τη διάρκεια την πρώτη μέρα του προϊόντος. Στη διάρκεια της ημέρας θα πρέπει να τρώτε μόνο μία χαμηλή σε θερμίδες τροφίμων. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στο πεπτικό σύστημα για να αντιμετωπίσει εύκολα με την εισερχόμενη τροφίμων. Η ενέργεια που έπρεπε να πάει για το διαχωρισμό των διαφόρων εξαρτημάτων, απελευθερώνεται για να καθαρίσει το σώμα. Με αυτόν τον τρόπο, είναι δυνατόν να πούμε αντίο στο περιττό λίπος, τις τοξίνες από το σώμα. Ημέρες για την απώλεια βάρους πραγματοποιούνται δύο φορές το μήνα. Κατάχρηση εκφόρτωση ημέρες είναι επικίνδυνο, λόγω του ελλείμματος των απαραίτητων ουσιών. Σε περίπτωση σοβαρών υπέρβαρα προβλήματα θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό.

Έχοντας αποφασίσει να περάσετε τη μέρα σας για την απώλεια βάρους, θα πρέπει να ακολουθήσετε κάποιες προϋποθέσεις για να κάνουν αυτό το πιο άνετο και σωστό:

  • ημέρα νηστείας θα πρέπει να κανονίσετε με φορτωμένο πρόγραμμά τους. Αυτό θα βοηθήσει να μην σκέφτομαι το φαγητό πολύ συχνά. Μπορείτε να πάρετε τη φροντίδα του στο χέρι γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά που θα ικανοποιήσει μια οξεία επίθεση της πείνας;
  • έντονη σωματική δραστηριότητα, συνιστάται να διαγραφεί. Η εξοικονόμηση ενέργειας θα βοηθήσει βάρδια την ημέρα νηστείας ευκολότερη. Αλλά για να καθίσει σε ένα μέρος, επίσης, δεν είναι απαραίτητο, καθώς αυτό θα οδηγήσει σε μια ισχυρότερη αίσθηση της πείνας. Καλό είναι να επισκεφτείτε ένα μασάζ, ένα μπάνιο, ή απλά να μετακινηθείτε στον καθαρό αέρα;
  • η εκφόρτωση θα πρέπει να λαμβάνει χώρα με φυσικό τρόπο. Δεν χρειάζεται να πάρετε καθαρτικά ή διουρητικά. Υπερβολικό φορτίο για τα νεφρά μπορεί να σε βλάψει;
  • δύο ή τρία λίτρα νερό είναι ο κανόνας για τη νηστεία διατροφή για την απώλεια βάρους. Είναι προτιμότερο να πίνετε όσο το δυνατόν νωρίτερα μέσα στην ημέρα. Το πρωί με άδειο στομάχι θα πρέπει να λαμβάνουν μια κουταλιά της σούπας φυτικό έλαιο για να αποτρέψει την λιμνάζοντα φαινόμενα στο ήπαρ. Επιτρέπεται να πίνουν το έγχυμα των βοτάνων χολαγωγό ή τους γοφούς;
  • θα πρέπει να τρώτε αργά, να μασάτε το φαγητό αργά, αυτό προωθεί μια ισχυρότερη αίσθηση της πληρότητας, ακόμη και τα μικρά κομμάτια και να προάγει την απώλεια βάρους.

Η ποσότητα της τροφής, που αποτελείται από πρωτεΐνη προϊόντα δεν είναι περισσότερο από 600 γραμμάρια. Αν είναι φρούτο ή λαχανικό την ημέρα, ποτέ περισσότερο από δύο κιλά. Για μια μέρα διαγωγής, μπορείς να χάσεις μέχρι και ένα κιλό σωματικού βάρους. Η τακτική επανάληψη θα οδηγήσει σε πιο δραματικά αποτελέσματα της απώλειας βάρους. Φυσικά, πριν από την εκτέλεση ανακινήστε για το σώμα θα πρέπει να ακούσουν τη συμβουλή του γιατρού. Ιδιαίτερα αφορά τις εγκύους και τις νέες μητέρες, καθώς και σοβαρές ασθένειες.

Χρησιμοποιήστε το χειρισμό μέρες:

  • το σώμα παίρνει ένα καλό υπόλοιπο από το πλούσιο φαγητό, κατανάλωση μη συμβατών προϊόντων *
  • φεύγοντας από το απόθεμα με τη μορφή των τοξινών, η οποία προωθεί την απώλεια βάρους?
  • ελλείψει πραγματικής επίδρασης της διατροφής μέθοδος για την απώλεια βάρους, την ημέρα της απαλλαγής θα βοηθήσει ξεκινήσει το μεταβολισμό σας και να επιταχύνει το μεταβολισμό;
  • ημέρες νηστείας μπορεί να είναι η αρχή της μετάβασης προς τη σωστή διατροφή, θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε τη διατροφή σας προς πιο υγιεινά τρόφιμα;
  • η δύναμη άσκηση δεν θα βοηθήσει μόνο στην απώλεια βάρους αλλά και στην επίτευξη άλλων στόχων.

Τα πιο δημοφιλή ημέρες της νηστείας

Την ημέρα της απαλλαγής θα πρέπει να βασίζονται σε προσωπικές προτιμήσεις τροφίμων. Αλλά αν θέλετε ένα γρήγορο αποτέλεσμα, θα πρέπει να επιλέξετε μια δίαιτα με αγγούρι ή μήλα.

Η Apple μέρα

η σωστή απώλεια βάρους

Αυτό είναι το πιο προσιτό και χρήσιμο εκφόρτωση στο σώμα. Τα μήλα έχουν ένα πλούσιο σύνολο από βιταμίνες, χαμηλή σε θερμίδες, πλούσια σε αντιοξειδωτικά και ομαλοποίηση των εντέρων. Χρειάζονται δύο κιλά πράσινο, χωρίς ζάχαρη, μήλα, δυο λίτρα τακτική μεταλλικό νερό, χωρίς φυσικό αέριο. Μπορείτε να κάνετε το πράσινο τσάι χωρίς ζάχαρη ή τριαντάφυλλο. Το συνολικό ποσό των μήλων πρέπει να το διανέμει σε έξι μέρη. Περίπου το ένα τρίτο από τα μήλα και ψήνουμε με κανέλα ή μέλι. Συνιστάται να μαγειρέψουν όλα τα μήλα στο οξύτητα του στομάχου, γαστρίτιδα και έλκη. Ένα Μήλο την ημέρα μπορεί να απελευθερώσει το σώμα από τρία κιλά από το περιττό βάρος. Απλά πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το γεγονός ότι τα μήλα συμβάλλουν σε μια καλή όρεξη.

Για τις έγκυες γυναίκες, καθώς και για εκείνους που δεν μπορούν να αντέξουν μια τέτοια αυστηρή νηστεία την ημέρα, μπορείτε να προσθέσετε τα μήλα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά τυρί cottage. Μια μέρα θα πρέπει να πάρετε 600 γραμμάρια πηγμένο γάλα για τυρί και ένα κιλό μήλα. Νερό, τουλάχιστον δύο λίτρα. Όταν τοξίκωση είναι καλό να χρησιμοποιήσετε το Apple-κεφίρ την ημέρα, που αποτελείται από ένα και μισό λίτρα γιαούρτι και ένα και μισό κιλά μήλα.

Μέρα με αγγούρι

Από δεξιά, αγγούρια μπορεί να λέγεται πρωταθλητής από τα πιο αποτελεσματικά λαχανικά για την ημέρα νηστείας. Με ελάχιστες θερμίδες, αυτό το λαχανικό έχει ένα ειδικό οξύ, που εμποδίζει τη μετατροπή των υδατανθράκων σε λίπος. Θερμίδων την ημέρα δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το 300 θερμίδες, η οποία είναι ευεργετική για την απώλεια βάρους. Αγγούρι ημέρα νηστείας μπορεί να απαλλαγούμε από 3.5 κιλά. Η ημέρα αυτή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί χωρίς την έντονη άσκηση. Θα χρειαστείτε φρέσκα αγγούρια, μισό κιλό, χωρίζεται σε πέντε ή έξι μερίδες. Θα πρέπει να εξαλείψει το αλάτι, τα μπαχαρικά και άλλα πρόσθετα. Να συμπληρώνουν το μενού, δύο αυγά και δύο κουταλιές της σούπας πίτουρο.

Το φαγόπυρο μέρα

Αυτή η επιλογή για την απώλεια βάρους θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το περιττό βάρος, καθαρίζει το γαστρεντερικό σύστημα, ομαλοποιεί το μεταβολισμό. Ένα Φλιτζάνι δημητριακά, βάλε τη διπλή ποσότητα βραστό νερό και ατμό. Τα δημητριακά θα πρέπει να είναι ολικής αλέσεως. Κουάκερ είναι καλύτερα να προετοιμάσει το βράδυ πριν. Για να προσθέσετε τίποτα δεν είναι απαραίτητο. Το φαγόπυρο είναι η αργή υδατάνθρακες, οπότε καλό είναι κορεσμένα και δεν αυξάνει το σάκχαρο του αίματος. Και θα χρειαστεί ένα λίτρο γιαούρτι.

Κουάκερ είναι που λαμβάνονται σε τρόφιμα έξι φορές την ημέρα, πρέπει να πίνουν κεφίρ. Αυτό το μίγμα των προϊόντων που έχει μια καθαρτική επίδραση και να καθαρίσει τα έντερα, η οποία επίσης βοηθά στην απώλεια βάρους. Θα πρέπει να πίνετε εμφιαλωμένο νερό ή τσάι από βότανα. Την ημέρα που θα λάβει περισσότερο από μισό κιλό σωματικού βάρους. Είναι δυνατόν και περισσότερο, αλλά χωρίς καρυκεύματα και τα πρόσθετα θα είναι αδύνατο οι οποίες θα επηρεάσουν το ποσό.

Την πρωτεΐνη την ημέρα

Πρωτεΐνη η νηστεία ημέρα για να χάσετε βάρος είναι λίγο πιο περίπλοκη για την προετοιμασία, αλλά όχι λιγότερο αποτελεσματική. Συνιστάται να το κάνετε μία φορά την εβδομάδα για να καθορίσει το κανονικό βάρος. Για Πρωινό θα πρέπει να λαμβάνουν μία κουταλιά της σούπας φυτικό λάδι. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί μια μερίδα της πρωτεΐνης κούνημα. Το μαγείρεμα είναι να αναμίξετε ένα ποτήρι γάλα, μπανάνα και εκατό γραμμάρια τυριού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα έτοιμα κοκτέιλ για την αθλητική διατροφή. Θα πρέπει να τρώτε εκατό γραμμάρια μοσχάρι βρασμένο ή ψημένο, ποτό χωρίς ζάχαρη, καφέ.

Μετά από 4 ώρες, ξεκινά το γεύμα που αποτελείται από ένα ποτήρι μεταλλικό νερό, διακόσια γραμμάρια βραστό βοδινό κρέας, ντομάτες, χόρτα. Ολοκληρώνει το χειρισμό των μεσημεριανό πράσινο τσάι. Μετά από 4 ώρες θα πρέπει να τρώνε όχι περισσότερο από διακόσια γραμμάρια στήθος κοτόπουλου, βρασμένο και να απελευθερωθεί από το δέρμα. Μπορείτε να φάτε μια μικρή μερίδα του Κινέζικο λάχανο σαλάτα. Ως ένα ποτό ταιριάζει με ένα ποτήρι μεταλλικό νερό, καθώς και choleretic τσάι. Μετά από τέσσερις ώρες δείπνο. Το βραδινό γεύμα αποτελείται από διακόσια γραμμάρια φασόλια με ντομάτα και ένα ποτήρι χυμό ντομάτας.

Το κεφίρ την ημέρα

διατροφή για την απώλεια βάρους

Για αυτή την ημέρα νηστείας θα χρειαστεί έως και δύο λίτρα γιαούρτι που θα πρέπει να καταναλώνεται όλη την ημέρα σε πέντε ή έξι δεξιώσεις. Το κεφίρ ημέρα εκκένωσης είναι πολύ βολικό, λόγω της απλότητας και της αποδοτικότητας. Βοηθά να χάσετε το βάρος από δύο κιλά. Αυτό είναι ένα χρήσιμο προϊόν για να ομαλοποιήσει τη μικροχλωρίδα του εντέρου και καθαρίζει λόγω της επίδρασης του αποδυνάμωση, μια μέρα στο γιαούρτι είναι καλύτερα να περνούν σπίτια.

Ημέρες της νηστείας είναι ένας γρήγορος τρόπος για να φρεσκάρετε και να δώσει αποτελεσματική υπόλοιπο σώμα σας μετά από τις υπερβολές στο φαγητό. Αλλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι το βάρος θα πάει δεν οφείλεται σε απώλεια λίπους, αλλά ως επί το πλείστον οφείλεται σε καθαρισμό του εντέρου από τις τοξίνες και να απαλλαγούμε από την περίσσεια του νερού. Ως εκ τούτου, μια διατροφή που είναι ένα προσωρινό μέτρο, για να σας βοηθήσει γρήγορα να πάρει το σχήμα.