Απώλεια βάρους για τις γυναίκες

Το γυναικείο σώμα διαφέρει σε μεγάλο βαθμό από τους άνδρες, αφορά συμπεριλαμβανομένων της αύξησης βάρους και την απώλεια βάρους. Συχνά είναι πιο μπροστά από τους συζύγους τους στην ταχύτητα με την οποία θα κερδίζουν επιπλέον κιλά, αλλά χωρίσαμε με τους πολύ πιο αργή από ό, τι το ισχυρότερο φύλο. Στη ζωή κάθε γυναίκας εκεί έρχονται οι περίοδοι όταν η εικόνα είναι σε κατάσταση "υψηλού κινδύνου". Αυτή η εγκυμοσύνη και τη διατροφή του μωρού, και κατά την αναπαραγωγική ηλικία τελείωσε, έρχεται η εμμηνόπαυση.

διατροφή για τις γυναίκες

Ορμονικές αλλαγές συχνά να προκαλέσει ένα σύνολο το υπερβολικό βάρος, τότε υπάρχει πρόβλημα όχι μόνο να διατηρήσετε την εμφάνιση του ελκυστικότητα, το οποίο είναι σημαντικό για τις γυναίκες πάντα. Είναι, επίσης, για τη γενική υγεία. Έγκαιρη απώλεια βάρους για τις γυναίκες Ώριμης ηλικίας είναι το κλειδί για την μακρά, υγιή ζωή χωρίς διαβήτη, καρδιακή προσβολή, ισχαιμία, υπέρταση και άλλες απειλητικό "δορυφόρους" της παχυσαρκίας.

Πώς να χάσετε βάρος γυναίκα

Κάθε επιχείρηση, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας βάρους για τις γυναίκες, θα είναι επιτυχής μόνο όταν είναι σαφές. Αν έχετε αποφασίσει να μέρος με τις συσσωρευμένες παχιές καταθέσεις, να ανακτήσει την αρμονία και την ομορφιά, αυτό από μόνο του είναι υπέροχο, αλλά χωρίς ένα προσεκτικά διατυπωμένο σχέδιο, η πρωτοβουλία σας είναι πιθανό να παραμείνει μόνο ένα όνειρο. Έτσι, πώς να χάσουν βάρος γυναίκα; Εδώ είναι μερικές συστάσεις:

  • Αξιολογήσει αμερόληπτα την πραγματική κατάσταση του σώματός σας και να καθορίσει πόσα κιλά πρέπει να χάσετε βάρος. Αν στόχος σας είναι η Γενική υγεία του σώματος, αρκεί το βάρος σας ήταν ίσο με το ύψος σε εκατοστά μείον 110, αν είναι λιγότερο από τριάντα χρόνια, μείον 100 αν από τριάντα έως πενήντα ετών, μείον 90 αν είστε μεγαλύτερος από πενήντα χρόνια;
  • Αποφασίζουν για ποιο χρονικό διάστημα, μπορείτε να περιμένετε να φύγει με το υπερβολικό βάρος. Σημειώστε, ωστόσο, ότι κατά τις πρώτες δύο εβδομάδες απώλεια βάρους για τις γυναίκες μπορεί συνήθως να χάσεις 5-7 κιλά, αλλά τότε η ταχύτητα μειώνεται σταδιακά για 2-4 κιλά σε ένα μήνα, και αυτό είναι μια χαρά.
  • Να αναλύσετε τη διατροφή σας, σχετικά με το θέμα της μέσης ημερήσιας θερμιδικής πρόσληψης. Ο αριθμός των θερμίδων για μια γυναίκα που ζυγίζει λιγότερο από 70 κιλά – περίπου 1.200 την ημέρα. Αν το βάρος σας είναι στο εύρος από 70 έως 90 κιλά, θα πρέπει κάθε μέρα να 1500-1700 θερμίδες, αλλά το ποσό των θερμίδων για τις γυναίκες με σοβαρή υπερβολικό βάρος από το 1800 μια μέρα. Στη συνέχεια, όπως απώλεια βάρους, η θερμιδική πρόσληψη θα πρέπει να μειωθεί *
  • Καθορίσει την ανάλογη σύνθεση του μενού τους. Μετρήστε πόσες τοις εκατό περιέχει πρωτεΐνες, λίπη και υδατάνθρακες. Πρόγραμμα απώλειας βάρους για τις γυναίκες περιλαμβάνει μια δίαιτα στην οποία 15-20% πρωτεΐνη, 10% και 15% λίπη και τα υπόλοιπα υδατάνθρακες. Πρωτεΐνες, ενώ είναι καλύτερο να λάβει από το άπαχο κρέας, τα πουλερικά, τα ψάρια και το τυρί. Λίπη – κυρίως από υψηλής ποιότητας φυτικό λάδι (κατά προτίμηση ελαιόλαδο). Υδατάνθρακες, τουλάχιστον, το 90% πρέπει να είναι "συγκρότημα" (δημητριακά ολικής αλέσεως, τα λαχανικά, τα φρούτα, τα μούρα);
  • Υπολογίστε το "εχθρούς της μια καλή εικόνα" στη διατροφή σας και πετάξτε τα. Απώλεια βάρους για τις γυναίκες γίνεται συχνά ένα πρόβλημα που οφείλεται στην εξάρτηση από το ψήσιμο με το άσπρο αλεύρι, κέικ, γλυκά, καραμέλες, αναψυκτικά, και άλλα Καλούδια. Θα πρέπει να πω αντίο. Όλα τα είδη υποκατάστατα, όπως το γρήγορο φαγητό, συσκευασμένα χυμούς, μπισκότα και πατατάκια, και εσύ είναι εντελώς άχρηστα;
  • Κάνετε ένα σχέδιο για την αθλητική κατάρτιση ή τουλάχιστον να ορίσετε ώρες για μέτρια σωματική δραστηριότητα, το περπάτημα, το Ποδήλατο. Ακόμα και αν έχετε ξεχωριστές υπερβολικό βάρος και η κακή υγεία, θα πρέπει να συνηθίσουν σε έντονη κίνηση, γιατί χωρίς αυτό να χάσετε βάρος γρήγορα δεν θα λειτουργήσει.

Πρόγραμμα γυμναστικής για γυναίκες

πώς να χάσετε βάρος γυναίκα

Ένα πλήρες πρόγραμμα γυμναστικής για γυναίκες, θα πρέπει να οικοδομηθεί με βάση την εξής αρχή:

  • Αερόβια δραστηριότητα – το 60%.
  • Ασκήσεις αντοχής – 20%;
  • Ασκήσεις για την ευελιξία – 20%.

Προπόνηση για απώλεια βάρους για τις γυναίκες είναι πολύ διαφορετικές – μπορεί να είναι αερόμπικ, χορός, τρέξιμο, άλμα σχοινί, γυμναστική. Μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο. Η καλύτερη επιλογή είναι να εγγραφούν σε ένα τμήμα ή να αγοράσετε μια συνδρομή σε ένα γυμναστήριο να παρακολουθήσουν μαθήματα 2-3 φορές την εβδομάδα. Πείστε τους φίλους σας, για να μην βαρεθείτε και μόνο. Τακτική αθλητική προπόνηση για απώλεια βάρους για τις γυναίκες, μπορεί να γίνει ένα αγαπημένο χόμπι, αν έχεις καλή παρέα και είστε ευχαριστημένοι με το μετασχηματισμό του σχήματος.

Αν δεν έχετε την ευκαιρία να προπονηθούν σε αθλητικές εγκαταστάσεις ή υγείας που δεν σας επιτρέπει να συμμετάσχουν ενεργά, να δημιουργήσετε το δικό σου, ατομικό πρόγραμμα γυμναστικής για γυναίκες. Μπορεί να περιλαμβάνουν Πεζοπορία στον καθαρό αέρα, Ποδηλασία, φύση, ταξίδια cross country, την ενεργό παιχνίδια με τα παιδιά, απλή αθλητικά παιχνίδια (μπάντμιντον, πινγκ-πονγκ). Στο σπίτι μπορείτε να εκτελέστε κρίσιμες στιγμές, συστροφή χούλα-Χουπ, σχοινάκι.

Αποτελεσματική απώλεια βάρους για τις γυναίκες περιλαμβάνει την καθημερινή σωματική δραστηριότητα, διότι χωρίς αυτό, το σχήμα θα γίνει πιο ελκυστικό περίγραμμα. Το υπερβολικό βάρος μπορεί να εξαλειφθεί μέσω της διατροφής, αλλά για να αντικαταστήσει τα κιλά θα πρέπει να έρθει δυνατούς μυς, αλλά δεν saggy δέρμα.

Πώς να χάσετε βάρος μετά από 50 θηλυκό

Τι θα είναι μεγαλύτερα, τόσο πιο δύσκολο είναι να ασχοληθεί με τις συσσωρευμένες παχιές καταθέσεις, και τον κίνδυνο να τους πολλαπλασιάζεται. Απώλεια βάρους για τις γυναίκες Ώριμης ηλικίας – δεν είναι ένα εύκολο έργο, επειδή συχνά ολοκληρώσει μια γυναίκα στερείται κινήτρων. Αφού φτάσουν σε μια συγκεκριμένη ηλικία και μέσα στην καθημερινή ρουτίνα, Ώριμη γυναίκα παύει να έχει μια υψηλή απαίτηση για την εμφάνισή τους. Προσωπική σου ζωή είναι άστατη, όπως ειδικά σε κανέναν, και η γυναίκα ξεχνά ότι θα πρέπει πρώτα να παρακαλώ τον εαυτό της.

Πώς να χάσετε βάρος μετά από 50 γυναίκες; Πρέπει αυτό που πραγματικά θέλετε. Μοιραστείτε τα σχέδιά σας με την οικογένεια και τους φίλους. Όταν το ανακοινώσει στην οικογένειά σας σχετικά με την απόφαση να χάσετε βάρος, το κίνητρο διαδικασία ενεργοποιείται αυτόματα.

Η επιτυχής απώλεια βάρους για τις γυναίκες μετά τα 50 χρόνια ξεκινά με μια επίσκεψη σε ένα εξειδικευμένο γυναικολόγος-ενδοκρινολόγος. Θα πρέπει να περάσει μια πλήρη εξέταση και εξέταση αίματος για ορμόνες. Έτσι θα ξέρουμε σίγουρα αν έχετε διαβήτη, δυσλειτουργία των επινεφριδίων ή το θυρεοειδή. Εάν υπάρχουν προβλήματα, ο γιατρός θα σας συνταγογραφήσει την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή.

Πώς να χάσετε βάρος η γυναίκα Ώριμη χρόνια στο σπίτι; Θα πρέπει να σχεδιάσετε ένα μενού. Στη διατροφή σας δεν πρέπει να είναι τόσο πολύ πρωτεΐνη, όπως η δίαιτα του ένα νεαρό κορίτσι. Αρκετά για να φάει μια μέρα 80-120 γρ εύπεπτη πρωτεΐνη, η οποία είναι καλύτερα να λάβει από ψάρι, κοτόπουλο ή μοσχάρι.

Είναι πολύ σημαντικό να μην κάνουν κατάχρηση του ζωικά λίπη. Δεν αγοράζουν κατάστημα-μαργαρίνη, λαρδί μόνο και μόνο επειδή είναι φθηνό. Η εξοικονόμηση χρημάτων είναι σημαντική, αλλά η υγεία είναι το πιο σημαντικό. Προσπαθήστε να μην τηγανίζουμε τα τρόφιμα, καλύτερα να το ψήσετε στο φούρνο ή να μαγειρέψουν σε ένα διπλό λέβητα. Απώλεια βάρους για τις γυναίκες Ώριμης ηλικίας συνεπάγεται την παρουσία των 20-50 γραμμάρια λίπους στη διατροφή.

τρόποι για να χάσετε βάρος

"Σύνθετους" υδατάνθρακες θα πρέπει να είναι η βάση του μενού σας. Φάε κουάκερ κάθε μέρα, την προετοιμασία λαχανικά στον ατμό από την πλευρά της. Τα φρέσκα φρούτα και τα μούρα θα παρέχει το σώμα με βιταμίνες. Επιδοθείτε στο αγαπημένο σας φρούτα κάθε μέρα, είναι πιο υγιεινό και φθηνότερα από ό, γλυκίσματα και κέικ.