Έτσι λειτουργεί η δίαιτα Ducan - ένα μενού για κάθε μέρα

Όπως κάθε άλλη δίαιτα πρωτεΐνης, σύμφωνα με τη Dukan, έχει βρει θαυμαστές της που θέλουν να επιτύχουν την τελειότητα στο σχήμα. Πολλά αστέρια επέλεξαν αυτήν την ειδική δίαιτα. Αυτό είναι ένα ολόκληρο σύστημα διατροφής που αναπτύχθηκε από τον Γάλλο συγγραφέα Pierre Dukan, έναν βετεράνο διατροφολόγο που ισχυρίζεται ότι είναι αποτελεσματικός και βιώσιμος στην απώλεια βάρους, ενώ πολλές άκαμπτες δίαιτες είναι απλά άχρηστες.

Σύμφωνα με τον Ducan, το βάρος θα επιστρέψει με την πάροδο του χρόνου καθώς το σώμα είναι σε θέση να συσσωρεύσει λίπος σαν να είναι σε απόθεμα. Ως αποτέλεσμα, υπάρχουν ακόμη περισσότερα λιποκύτταρα, απλά αρχίζουν να αναπτύσσονται εκθετικά και με εκδίκηση.

Pierre Ducan συγγραφέας της δίαιτας απώλειας βάρους

Αρχή λειτουργίας

Άρα το κύριο σημείο είναι η καταπολέμηση της παχυσαρκίας. Σύμφωνα με τον διατροφολόγο Ducan, το κύριο πράγμα είναι να αναγκάσει το σώμα να καταναλώσει υποδόριο λίπος μετά τη διακοπή της αναπλήρωσης υδατανθράκων και λιπών από έξω. Η διατροφή πρέπει να αποτελείται αποκλειστικά από πρωτεϊνούχα τρόφιμα, βραστά βραστά, με μπαχαρικά για να επιταχυνθεί ο μεταβολισμός. Επίσης, πίνετε τουλάχιστον 3 λίτρα νερό καθημερινά και πάρτε πίτουρο βρώμης με άδειο στομάχι.

Η αρχή της δίαιτας είναι η συνεχής καταπολέμηση των επιπλέον κιλών και η μείωση της περιεκτικότητας σε θερμίδες της δίαιτας κατά τη διάρκεια της πορείας. Τα αποτελέσματα που λαμβάνονται πρέπει να βελτιώνονται συνεχώς, αν και δεν υπάρχουν περιορισμοί στα προϊόντα. Αυτό δεν πρέπει να είναι μονοθεραπεία διότι το σώμα μπορεί να διασπαστεί γρήγορα.

Επιπλέον, η διατροφή είναι πολύ ποικίλη: λαχανικά, γαλακτοκομικά προϊόντα, κρέας, ψάρι, δηλαδή υπάρχει πάντα μια μεγάλη επιλογή. Μπορείτε να φάτε μέχρι να χορτάσετε. Φυσικά, δεν πρέπει να τρως υπερβολικά. Αλλά πρέπει να ξεχάσετε τα απαγορευμένα προϊόντα και να είστε προσεκτικοί με αυτά που έχουν περιορισμούς.

Ο πειρασμός μπορεί να οδηγήσει μόνο σε αντίθετα αποτελέσματα. Είναι επιτακτική ανάγκη να συμπεριλάβετε πίτουρο στη διατροφή και να το προσθέσετε σε διάφορες συνταγές. Είναι εξαιρετικοί βοηθοί στην απώλεια βάρους και διασφαλίζουν ότι το σώμα θα κορεστεί γρήγορα απορροφώντας γρήγορα το νερό. Πρέπει να τρώτε λιγότερη γλυκόζη.

Μια τέτοια δίαιτα θα βοηθήσει στη μείωση της περιεκτικότητας σε θερμίδες της δίαιτας, αλλά δεν μπορείτε να εγκαταλείψετε τη φυσική δραστηριότητα για να εδραιώσετε τα αποτελέσματα, να επισκεφθείτε το γυμναστήριο, να περπατήσετε 20-30 λεπτά την ημέρα, να κάνετε γυμναστική και ασκήσεις στον Τύπο διογκώστε σταδιακά αυξάνοντας το φορτίο Το

Η διατροφή πρέπει να είναι πλούσια σε πρωτεΐνη και, κατά τη γνώμη του Ducan, μια αρκετά αυστηρή δίαιτα για να είναι αποτελεσματική.

Η ουσία της δίαιτας Dukan

Η σταδιακή μείωση των υδατανθράκων στα τρόφιμα προκαλεί το σώμα να αρχίσει να χρησιμοποιεί τις αποθήκες λίπους του. Η διατροφή πρέπει να περιλαμβάνει μόνο πρωτεϊνικές τροφές με την προσθήκη μπαχαρικών για να επιταχυνθεί ο μεταβολισμός και να μαγειρεύεται μόνο σε βραστή, στον ατμό και ψημένη μορφή.

Στο πρώτο στάδιο της επίθεσης, χρειάζεστε χρόνο για να αποκλείσετε εντελώς τους υδατάνθρακες από τη διατροφή, στη συνέχεια να τους εισαγάγετε σταδιακά και να πίνετε τουλάχιστον 3 λίτρα περισσότερα υγρά την ημέρα. Το σχέδιο αναπτύσσεται για 14 ημέρες και μόνο η πειθαρχία θα βοηθήσει ένα άτομο να αντέξει μια τέτοια δίαιτα.

Λαχανικό στιφάδο για τη δίαιτα Ducan

Η διατροφή πρέπει να περιλαμβάνει μόνο πρωτεϊνικές τροφές με την προσθήκη μπαχαρικών για να επιταχυνθεί ο μεταβολισμός και να μαγειρεύεται μόνο σε βραστή, στον ατμό, ψημένη μορφή

Φάσεις διατροφής

 1. Φάση επίθεσης- Αυτή είναι η αρχή της απώλειας του πρώτου κιλού, της αναδιάρθρωσης του σώματος σε ένα νέο καθεστώς. Η διάρκεια εξαρτάται άμεσα από τα επιπλέον κιλά. Το πρώτο στάδιο μπορεί να επεκταθεί όσο χρειάζεστε για να χάσετε κιλά, δηλ. Η. περίπου 0, 8-1 κιλά την ημέρα θα εξαφανιστούν. Σε αυτή την περίπτωση, το φαγητό πρέπει να είναι μόνο από πρωτεΐνη, χρησιμοποιώντας χοντρό πίτουρο για να χορτάσει γρήγορα το στομάχι και να κάψει τα ονόματα της λιπώδους μάζας χωρίς να καταστρέψει τους μυς. Προσθέστε κύβους χαμηλών λιπαρών, πίτουρο βρώμης στο φαγητό που χρειάζεστε. Ταυτόχρονα, κάθε μέρα κάνεις τζόκινγκ, κάνε αερόμπικ.
 2. Αλλαγή φάσης,όταν ο μεταβολισμός αρχίζει να λειτουργεί. Η διάρκεια της φάσης είναι έως 160 ημέρες μέσω εναλλασσόμενης πρωτεϊνικής και φυτικής τροφής με μεγάλη ποικιλία προϊόντων: όσπρια, καρότα, παντζάρια, σπανάκι, λάχανο, κολοκύθα, μπιζέλια, καλαμπόκι, πατάτες. Πρέπει να τρώτε με μέτρο, αλλά αφήστε τον εαυτό σας να πεινάσει. Η επεξεργασία του μυϊκού ιστού μπορεί να ξεκινήσει αντί να κάψει λίπος. Η ποσότητα πίτουρου σε αυτό το στάδιο μπορεί να αυξηθεί σε 2-3 κουταλιές της σούπας. μεγάλο.
 3. Φάση αγκύρωσηςεν συντομία, σε αντίθεση με την επίθεση, στοχεύει στη διατήρηση των επιτευχθέντων αποτελεσμάτων. Σε αυτό το στάδιο, μπορείτε να χάσετε έως και 30 κιλά σε 10 ημέρες συμπεριλαμβάνοντας στη διατροφή κοτόπουλο, μοσχάρι, ψάρι, γαλακτοκομικά με χαμηλά λιπαρά, εντόσθια, κύβους μπουγιόν. Το κύριο πράγμα είναι να επιταχυνθεί ο μεταβολισμός. Έτσι, πρέπει να τρώτε περίπου 1, 5 λίτρο πίτουρο βρώμης την ημέρα, χωρίς να ξεχνάτε να περπατάτε 20-30 λεπτά κάθε μέρα για να παρακολουθήσετε μαθήματα αεροβικής. Λέγεται ότι το φαγητό σας βοηθά να χορτάσετε γρήγορα και να διασπάσει τα λίπη.
 4. Φάση σταθεροποίησης,όταν το σώμα συνήθως έχει ήδη προσαρμοστεί και έχει επιστρέψει στο φυσιολογικό. Υπάρχει μια συνήθεια μιας νέας διατροφής και το λίπος είναι ήδη αποθηκευμένο σε εφεδρεία, δεν υπάρχει απότομη αύξηση του σωματικού λίπους. Η διάρκεια αυτής της φάσης είναι 10 ημέρες, αν και ο Dukan συνιστά να ακολουθείτε συνεχώς μια τέτοια δίαιτα, να εναλλάσσετε την 4η με τη 2η φάση προσθέτοντας στη διατροφή φρούτα, μούρα, τυρί (30% λιπαρά), αμυλούχα τρόφιμα και μικρές ποσότητες γλυκών. Η πρόσληψη πίτουρου μπορεί να αυξηθεί σε 2, 5 κουταλιές της σούπας. l ανά ημέρα, μην ξεχνάτε τη σωματική δραστηριότητα, 30 λεπτά αερόμπικ. Αυτή η φάση πρέπει να τηρείται ανά πάσα στιγμή και ουσιαστικά δεν υπάρχουν περιορισμοί στο φαγητό. Αν και πρέπει να τηρούνται ορισμένοι κανόνες.
Σαλάτα λαχανικών στη διατροφή Ducan

Επιτρεπόμενα και απαγορευμένα προϊόντα

Κάθε στάδιο της δίαιτας έχει τα δικά του απαγορευμένα και επιτρεπόμενα τρόφιμα:

 1. Όταν δέχεστε επίθεση, μπορείτε να φάτε άπαχο χοιρινό, μοσχάρι, γαλοπούλα, κουνέλι, πουλερικά, μοσχάρι, μοσχάρι, ζαμπόν, άπαχα θαλασσινά, ψάρια χωρίς ντομάτες, γάλα ψημένο, γιαούρτι, κεφίρ, τυρί τόφου. Το κύριο πράγμα είναι ότι το φαγητό είναι φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από πρωτεΐνη. Απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοόλ, τροφίμων που περιέχουν υδατάνθρακες και λίπος, κέτσαπ και ζάχαρη. Μπορείτε να προσθέσετε λίγο μπαχαρικά και καρυκεύματα, μην ξεχάσετε να πάρετε πίτουρο και να το προσθέσετε στα πιάτα. Πίνετε 2 λίτρα καθαρού υγρού την ημέρα.
 2. Στη μεταβαλλόμενη φάση, τα πιάτα μπορούν να αλατιστούν, μπαχαρικά, μπαχαρικά, κέτσαπ, μουστάρδα (όχι περισσότερο από 1 κουταλιά της σούπας L). Πίνετε 2 λίτρα νερό, πάρτε πίτουρο και αυξήστε σε 2-3 κουταλιές της σούπας. Κουτάλι. Τα τρόφιμα πρέπει να είναι μόνο βραστά, ψημένα, τίποτα τηγανητό. Απαγορεύεται η λήψη φρουκτόζης, ζάχαρης, αλκοόλ. Επιτρέπεται να πίνετε μόνο ξηρό κρασί (ένα ποτήρι).
 3. Στη φάση της ενοποίησης, επιτρέπεται η κατανάλωση φρούτων, χοιρινού, αρνιού, μπέικον, ψωμιού ολικής αλέσεως, πατάτας, φακής, οσπρίων, ζυμαρικών, μη γλυκών ποτών, ξηρού κρασιού. Μπορείτε να έχετε μια περιστασιακή και μέτρια γιορτή της κοιλιάς. Απαγορεύονται τα γλυκαντικά. Είναι καλό να οργανώνετε ημέρες νηστείας τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.
Τηγανίτες για τη διατροφή του Pierre Ducan

Μενού διατροφής Ducan

Το μενού πρέπει να περιέχει μεγάλη ποσότητα πρωτεΐνης και μικρή ποσότητα υδατανθράκων. Μπορείτε να φάτε κρέας, αυγά και ψάρια, αλλά μόνο ποικιλίες χαμηλών λιπαρών. Ειδικά στη φάση της κρίσης, μην ξεχάσετε να πάρετε πίτουρο, το οποίο ικανοποιεί καλά το αίσθημα της πείνας.

Ένα κατά προσέγγιση μενού για μια εβδομάδα:

 • Δευτέρα - πίτουρο βρώμης με χυλό, μοσχάρι, ψητά θαλασσινά.
 • Τρίτη - ομελέτα αυγών, πράσινο τσάι, κοτόπουλο σε σάλτσα, ψαρόσουπα.
 • Τετάρτη-φέτες τυρί χαμηλών λιπαρών, πράσινο τσάι ιβίσκου, σούπα με σάλτσα μουστάρδας, βραστά αυγά, πατατάκια κρέατος.
 • Την Πέμπτη - γιαούρτι χαμηλών λιπαρών, φέτες ζαμπόν, ψητό κοτόπουλο με μπαχαρικά, μοσχαρίσια μπριζόλα, βότανα, σκόρδο.
 • Παρασκευή - μπαστούνια καβουριών, ομελέτα, πασπαλισμένο ζαμπόν, γαλοπούλα στη σχάρα. Το κύριο πράγμα δεν είναι να ρίξετε πολύ φυτικό έλαιο.
 • Το Σάββατο-μαγειρεμένα αυγά, τυρί χαμηλών λιπαρών, θαλασσινά στη σχάρα, κοτόσουπα.
 • Την Κυριακή - τηγανίτες με πίτουρο βρώμης, ψάρια στον ατμό με μπαχαρικά, κεφτεδάκια κοτόπουλου.

Στην τελική φάση σταθεροποίησης, μπορείτε να πάρετε όλα αυτά τα προϊόντα ως βάση και να αναπτύξετε το δικό σας μενού, χωρίς να ξεχνάτε τις ημέρες της νηστείας. Τρώτε μόνο τρόφιμα που περιέχουν πρωτεΐνη και ουσιαστικά δεν υπάρχουν περιορισμοί στη διατροφή. Αν και τα επιβλαβή προϊόντα πρέπει να εγκαταλειφθούν εντελώς. Διαφορετικά, η επιλογή είναι τεράστια.

Αυτό είναι ένα δείγμα μενού και είναι δυνατά σνακ. Μπορείτε να συμπεριλάβετε οποιοδήποτε φαγητό στη διατροφή σας και να το συνδυάσετε από τη λίστα προτεινόμενων. Το κύριο πράγμα είναι ότι τα πιάτα είναι χαμηλά σε θερμίδες.

Δεν μπορείτε να περιοριστείτε στη διατροφή, το κύριο πράγμα είναι να περιορίσετε τους υδατάνθρακες και τα λίπη στα τρόφιμα, τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε δυσκοιλιότητα

Συνταγές

Υπάρχουν πολλές παραλλαγές συνταγών Dukan με μικρή ποσότητα υδατανθράκων. Πρόκειται για σούπες, σαλάτες, ομελέτες, πίτες, νόστιμα γλυκά marshmallows, σνίτσελ. Δεν μπορείτε να περιοριστείτε στη διατροφή. Το κύριο πράγμα είναι να περιορίσετε τους υδατάνθρακες και τα λίπη στα τρόφιμα, τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε δυσκοιλιότητα. Τα παντοπωλεία πρέπει να αγοράζονται εκ των προτέρων για να μην πεινάσουν ξαφνικά και οι συνταγές θα διαφέρουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Και εδώ είναι μερικές πολύ απλές συνταγές, για παράδειγμα:

Τορτίγιες από πίτουρο βρώμης: 3 κουταλιές της σούπας. Πίτουρο, 2 κουταλιές της σούπας. l κεφίρ, 3 κουταλιές της σούπας. l τυρί cottage, ασπράδι αυγού, πιπέρι. Ρίξτε το πίτουρο με κεφίρ και αφήστε το να φουσκώσει για 2-3 ώρες. Φτιάχνουμε ένα κουρκούτι και ψήνουμε σε ένα ταψί.

Ducan Diet τορτίγιες από πίτουρο βρώμης

Κατσαρόλα τυρί Cottage: τυρί cottage χαμηλών λιπαρών, 1 αυγό, γάλα, γλυκαντικό, λίγη βανιλίνη. Τρίψτε το τυρί cottage με κρόκους αυγού, χτυπήστε ξεχωριστά τα ασπράδια, προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά, βάλτε προσεκτικά στο φούρνο και ψήστε.

Κατσαρόλα τυριού Cottage για τη δίαιτα Ducan

Cheesecake με τυρί cottage και πίτουρο βρώμης προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας. l γιαούρτι, 0, 5 φλιτζάνια, μπέικιν πάουντερ, βανιλίνη, κανέλα, γλυκαντικό. Ανακατέψτε τα υλικά, τηγανίστε τις τυρόπιτες και από τις δύο πλευρές σε ένα τηγάνι.

Quark για τη δίαιτα Ducan

Σούπα Ducan, υπέροχη συνταγή για τη φάση της επίθεσης, ένα είδος στιφάδο. Το ασυνήθιστο είναι ότι μαγειρεύεται σε άπαχο ζωμό με την προσθήκη αυγών και βοτάνων.

Αυγόσουπα για τη δίαιτα Ducan

Τηγανίτες κεφίρ: κεφίρ (100 g), τυρί cottage (100 g), αυγό κοτόπουλου (2 τεμ. ), Γλουτένη (30 g), πίτουρο βρώμης (10 g), αλάτι και σόδα για γεύση, φυτικό έλαιο. Ανακατέψτε όλα τα υλικά, προσθέστε σόδα τελευταία, ανακατέψτε. Λαδώνουμε ένα τηγάνι με λάδι, τηγανίζουμε.

Τηγανίτες κεφίρ για τη δίαιτα Ducan

Dukan Chebureks: 250 γραμμάρια κρεμμύδι, αυγό κοτόπουλου, αλάτι και πιπέρι. Για να τα ανακατέψω όλα. Φτιάξτε μια ζύμη, πλάστε τα ζυμαρικά και τηγανίστε από 2 πλευρές.

Πίτες για τον Δρ. Η διατροφή του Ντούκαν

Cupcake καφέ: πίτουρο βρώμης (2 κουταλιές της σούπας L), κουάρκ (100 g), αυγό 3 τεμ. , Καφές (1 κουταλάκι του γλυκού), σόδα 0, 5 κουτ. Διαλύουμε τον καφέ σε ζεστό νερό, ανακατεύουμε όλα τα υλικά και ρίχνουμε στις επενδεδυμένες φόρμες. Bήστε μάφιν στο φούρνο μικροκυμάτων, αλλά μην τα στεγνώσετε πολύ, ώστε το μείγμα να γίνει πορώδες και αέρινο.

Cupcakes καφέ για τη διατροφή Ducan

Αναμενόμενη απώλεια βάρους

Πολλές γυναίκες ασχολούνται με αυτό το ερώτημα. Η δίαιτα Ducan προσφέρει 100% αποτελέσματα. Το κύριο πράγμα είναι να τηρήσετε το πρόγραμμα διατροφής και να το κάνετε κλασματικό για να επιταχύνετε το μεταβολισμό. Με την πρόσληψη υγρών έως 3 λίτρα την ημέρα και τη σωματική δραστηριότητα, μπορείτε να χάσετε 1 κιλό την ημέρα σε 3 ημέρες - έως 2 κιλά, σε 10 ημέρες - έως 5 κιλά. Η δίαιτα πρέπει να είναι κλασματοποιημένη, 5-6 γεύματα την ημέρα.

Η παράλειψη τροφής είναι ανεπιθύμητη για τον οργανισμό. Αυτό θα λειτουργήσει ως σήμα για τη δημιουργία αποθέματος προϊόντων σε απόθεμα. Μην ξεχνάτε να πίνετε καθαρό νερό.

Στην αρχή, πολλές γυναίκες παραπονιούνται για αδυναμία και πονοκεφάλους στη φάση των επιληπτικών κρίσεων. Εάν υπάρχουν δυσάρεστα συμπτώματα, πρέπει να μειώσετε τη σωματική δραστηριότητα. Τα περιττά κιλά εξαφανίζονται σταδιακά, οι ραγάδες και η κυτταρίτιδα εξαφανίζονται, το δέρμα σφίγγει.

Δεν χρειάζεται να παλέψετε με βαριές δίαιτες. Μπορείτε να φάτε νόστιμα και υγιεινά προϊόντα στο Dukan. Αλλά πρέπει ακόμα να κάνετε χωρίς γλυκά, πατάτες τηγανητές και γρήγορο φαγητό. Οι πρωτεϊνικές τροφές καλύπτουν καλά την ανάγκη του σώματος για θερμίδες.

Φιλέτο κοτόπουλου με λαχανικά για τη δίαιτα Ducan

Δεν χρειάζεται να βασανίζεστε με βαριές δίαιτες, σύμφωνα με τον Dukan, μπορείτε να τρώτε νόστιμα και υγιεινά τρόφιμα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της διατροφής

Εάν ακολουθείται σωστά η δίαιτα Ducan, η αποτελεσματικότητα θα είναι ήδη αισθητή την πρώτη εβδομάδα. Αυτό είναι ένα καλό κίνητρο για πολλούς που θέλουν να χάσουν βάρος με την ικανότητα να τρώνε πρωτεϊνικές τροφές χωρίς περιορισμούς. Δεν χρειάζεται να μετράτε θερμίδες κάθε μέρα και μπορείτε να ετοιμάσετε μια μεγάλη ποικιλία από νόστιμα πιάτα από μια μεγάλη ποικιλία φυσικών προϊόντων σε προσιτή τιμή.

Το τελευταίο στάδιο δεν είναι δύσκολο να αναπτύξετε ένα μενού, αλλά θα πρέπει να είστε σε δίαιτα για όλη σας τη ζωή.

Τα μειονεκτήματα περιλαμβάνουν:

 • Αυστηρή τήρηση όλων των κανόνων και συστάσεων που ορίζει ο Ducan, διαφορετικά δεν αναμένονται τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
 • Πρόσθετη πρόσληψη βιταμινών για την αποφυγή προβλημάτων με τα μαλλιά και τα νύχια, καθώς απαγορεύονται τα φρούτα στα πρώτα στάδια της δίαιτας και το αλκοόλ σε οποιαδήποτε μορφή. Μόνο μικρές ποσότητες ξηρού κρασιού είναι αποδεκτές.
 • Θα πρέπει επίσης να σταματήσετε το κάπνισμα.

κριτικές

 • Η πρώτη κριτική: "Μου άρεσε η διατροφή, αυτές οι πληροφορίες είναι σχετικές σήμερα. Θα ήθελα να το κρατήσω, ελπίζω σε καλά αποτελέσματα. "
 • Η δεύτερη αξιολόγηση: «Στην αρχή, η δυσκοιλιότητα ήταν πρόβλημα για μεγάλο χρονικό διάστημα, έπρεπε να πιω καθαρτικά. Τα φρούτα δεν πρέπει να καταναλώνονται, διαφορετικά η αλλεργία θα βγει στο πρόσωπο. Σας συμβουλεύω να πίνετε περισσότερο μεταλλικό νερό. Δεν υπήρξαν παρενέργειες στην κρίση. Γενικά προτείνω δίαιτα, λειτουργεί. "
 • Τρίτη αξιολόγηση: «Γενικά, μια τέτοια διαδικασία δίαιτας ταιριάζει. Το μενού μπορεί να είναι πολύ ποικίλο. Ελπίζω να περάσω την αρχική φάση χωρίς κανένα πρόβλημα και φυσικά προσπαθώ να μην ξεχάσω τη φυσική προπόνηση, να περπατήσω περισσότερο. Κατάφερα να χάσω 0, 8 κιλά σε μια εβδομάδα. Ας δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια. "
 • Η τέταρτη κριτική: "Έψαχνα για μια τέτοια δίαιτα εδώ και πολύ καιρό, γνώρισα την πρώτη φάση της κρίσης, το δοκίμασα. Καμία αδυναμία. Δεν σταματώ εκεί".
 • Πέμπτη ανασκόπηση: "Κράτησα 10 ημέρες, ήταν άσχημα στην αρχή, αλλά κατάφερα να χάσω 8 κιλά. Ελπίζω να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο και να έχω αποδεκτά αποτελέσματα. Σας συνιστώ να προσθέσετε χυμό λεμονιού σε σαλάτες για να βελτιώσετε την πέψη και να απαλλαγείτε του λίπους ».
 • Η έκτη κριτική: «Το κύριο πράγμα είναι να προετοιμαστείτε για ένα θετικό αποτέλεσμα με τη δίαιτα Ducan, να μελετήσετε όλες τις φάσεις και τα επιτρεπόμενα τρόφιμα. Αποφύγετε την πείνα, μπορείτε να έχετε ένα σνακ ενδιάμεσα. Δεν υπάρχουν αυστηροί περιορισμοί και αυτό ευχαριστεί τις γυναίκες. Πολλοί διάσημοι το χρησιμοποιούν και είναι ευχαριστημένοι. Απλά κοιτάξτε το δέρμα και την επιδερμίδα τους. Αρχίζετε ακούσια να πιστεύετε ότι η δίαιτα λειτουργεί πραγματικά. "