Άσκηση για την απώλεια βάρους πλευρικά

Πολλά κορίτσια ψάχνουν για κάποια πολύ αποτελεσματικές ασκήσεις για τις πλευρές και να σκέφτεται ότι μπορεί να χάσει το βάρος στο σωστό μέρος. Ωστόσο, είναι αποδεδειγμένο ότι κάψει το λίπος τοπικά, είναι αδύνατο. Εκτέλεση ασκήσεων στις πλευρές, το μόνο που θα τους εκπαιδεύσει και να τους βοηθήσει να εξετάσουμε πολύ ελκυστική.

Ολοκληρωμένο αδυνάτισμα πλευρές

άσκηση για απώλεια βάρους

Άσκηση-οποιαδήποτε φυσική δραστηριότητα είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να βρείτε την αρμονία. Αλλά αν θέλετε γρήγορα αποτελέσματα, θα πρέπει να προσεγγίσουμε ολοκληρωμένα.

Αν το πρόβλημα είναι σε ένα μεγάλο ποσό του λίπους του σώματος – συνιστάται να επιμείνουμε σε μια διατροφή για να χάσει το βάρος πλευρές. Το καλύτερο από όλα, αν αυτή τη δίαιτα, μπορείτε να επιλέξετε μια τακτική η σωστή διατροφή δεν είναι να τρώνε περισσότερο, να επιλέξετε ένα ελαφρύτερο λαχανικών, πιάτα πλευρά, με χαμηλά λιπαρά, το κρέας, τα γλυκά για να φάει λίγο πριν το μεσημεριανό γεύμα και το περιορισμένο, και φυσικά να τρώτε περισσότερα λαχανικά και φρούτα.

Αποτελεσματικές ασκήσεις για την απώλεια βάρους πλευρικά

Αν ψάχνετε σοβαρά για το τι ασκήσεις μπορείτε να αφαιρέσετε τις πλευρές, σίγουρα θα μου έκανε καθόλου έκπληξη. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το λίπος δεν καίγεται σε τοπικό επίπεδο, και αν μπορείτε να χάσετε βάρος, στη συνέχεια, να χάσουν βάρος, ως σύνολο, αρχής γενομένης με το τι απαιτείται από το Σύνταγμα (πιο συχνά χάνουν βάρος από πάνω προς τα κάτω, ξεκινώντας από το στήθος). Γι ' αυτό μια αποτελεσματική ενάντια στις πλευρές της άσκησης είναι κυρίως η αερόβια άσκηση.

Για την αποτελεσματική απώλεια βάρους σας μπορεί να τρέξει, να τρέξει στη θέση του ή σχοινάκι. Σε αυτή την περίπτωση, σημειώστε ότι για να κάψετε λίπος θα πρέπει να εκτελέσετε τουλάχιστον 30 λεπτά σχοινάκι – τουλάχιστον 20. Αν εφαρμόσουμε αυτές τις αποτελεσματικές τεχνικές, θα χάσετε βάρος πολύ γρήγορα.

Τι άσκηση να αφαιρέσετε πλευρά;

Άσκηση για την απώλεια βάρους πλαγίως σε κάθε περίπτωση, δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε τα βάρη. Είναι καλύτερο για την πρακτική των ασκήσεων, η οποία από την αρχή λειτουργίας τους είναι κάπου μεταξύ της τέντωμα και τη δύναμη του πυρήνα ασκήσεις. Να κάνει ασκήσεις για την πλευρά τους μυς με τα βάρη, θα κινδύνου για την αύξηση του όγκου των μυών και να επεκτείνει περαιτέρω τη μέση. Αυτές οι ασκήσεις είναι κατάλληλες μόνο για τους άνδρες!

Στις γυναίκες είναι μια σειρά από ασκήσεις για να αφαιρέσετε τις πλευρές, μπορείτε να συμπεριλάβετε πέντε απλές ασκήσεις:

  1. Άσκηση 1. Πόδια ευρύτερο από τους ώμους, τα χέρια, λεπίδες είναι μειωμένη. Λυγίστε το ένα από τα όπλα στον αγκώνα και να φτάσει μέχρι το πλάι και ελαφρώς πίσω. Επαναλάβετε 2-3 φορές. Επαναλάβετε για το άλλο χέρι. Στη συνέχεια κάνετε το ίδιο πράγμα, αλλά και για τα δύο χέρια την ίδια στιγμή.
  2. Άσκηση 2. Πόδια ευρύτερο από τους ώμους, με το ένα χέρι στην κοιλιά, το άλλο στο πλάι. Ομαλά στροφή προς την κατεύθυνση του χεριού που βρίσκεται στην κοιλιά της και σύρετε προς αυτή την κατεύθυνση, κάμπτοντας το πόδι του από την ίδια πλευρά του γόνατος. Επαναλάβετε 3 φορές. Να τρέξει προς την άλλη κατεύθυνση.
  3. Άσκηση 3. Πόδια ευρύτερο από τους ώμους, σώμα αναπτυχθεί σε ένα από τα πόδια. Το ένα χέρι στην κορυφή, το άλλο στο κάτω μέρος. Κάνε ένα βαθύ κάθισμα, μειώνοντας το πάνω χέρι, τότε ο βραχίονας θα μειωθεί, και το άλλο – αντίθετα, αύξηση. Εκτελέστε την άσκηση με αργό ρυθμό, που εκτείνεται προς τα εμπρός και 5 φορές για κάθε πλευρά.
  4. Άσκηση 4. Πόδια ευρύτερο από τους ώμους, με το δεξί χέρι επεκταθεί προς τα πάνω, το αριστερό είναι αυθαίρετη. Κάντε ένα βαθύ κάθισμα στο πλάι, οκλαδόν στο αριστερό πόδι, και σύρετε προς το χέρι που είναι πάνω από το κεφάλι σας. Τρέξιμο 3 φορές και επαναλάβετε για την άλλη πλευρά.
  5. Άσκηση 5. Πόδια ευρύτερο από τους ώμους, τα χέρια επεκταθεί κάθετα πάνω από το κεφάλι. Κάντε ένα βαθύ κάθισμα προς την πλευρά της και η κλίση του κορμού με τα ευθέα όπλα στο λυγισμένο πόδι. Εξασφαλιστεί ότι η πλάτη του ήταν ομαλή. Πώς θα πρέπει να τεντώσει, προσπαθήστε να μείνετε σε αυτή τη θέση. Ακολουθήστε αυτές τις τρεις φορές για κάθε πλευρά.
αδυνατίσματος τις πλευρές

Πώς να απαλλαγείτε από τις πλευρές, η άσκηση σε συνδυασμό με τρέξιμο και διατροφή παρέχει τα άριστα αποτελέσματα. Αλλά, αν θέλετε να δείτε πραγματική αλλαγή ήδη κατά την πρώτη εβδομάδα, προσθέστε σε αυτό ένα σύνολο 30 λεπτά από το torsion τυλίξτε μια μέρα.