Η ιστορία της απώλειας βάρους: πριν και μετά φωτογραφίες

Για να χάσετε βάρος είναι πάντα πολύ δύσκολο. Δεν αρκεί η δύναμη της θέλησης, οποιαδήποτε δίαιτα φαίνεται είτε πολύ πεινασμένος, ή όχι αρκετά συχνά βιταμίνες στο φυσιολογικό να το μεταφέρουν. Και τότε ελάτε με την ενίσχυση της ιστορίας της απώλειας βάρους με φωτογραφίες πριν και μετά. Μπορούν να βοηθήσουν όσους επιθυμούν να χάσουν βάρος;

Άλλοι μπορεί και δεν μπορεί να

πώς να χάσετε βάρος

Πλήρης άνθρωποι στον κόσμο είναι όλο και περισσότερο. Ο λόγος για την ταχεία αύξηση του σωματικού βάρους, μερικές φορές δεν είναι χρόνιες ασθένειες ή ορμονική ανισορροπία, και στο κοινότοπο υπερκατανάλωση τροφής στο έδαφος τονίζει. Φάγαμε κάτι νόστιμο και γλυκό για τα προβλήματά σας, τρέχει μακριά από τις αποφάσεις τους. Το αποτέλεσμα της περίσσειας πτυχές του λίπους της κοιλιάς και τα κιλά στη ζυγαριά. Κάθε ένας από εκείνους που απλά αγαπά να φάει ή να φάει κάτι γλυκό, όταν είναι αγχωμένος, θα μπορούσε εύκολα να χάσουν βάρος με τη μετάβαση σε μια σωστή διατροφή. Αλλά δεν έχουμε τη δύναμη της θέλησης που χρειάζεται κάποιος να μας έκανε και στη συνέχεια θα πάει "νεκρά σημεία".

Υπάρχει και μια άλλη κατηγορία ανθρώπων, που είναι εμπνευσμένα από αληθινές ιστορίες από την απώλεια βάρους με φωτογραφίες. Είναι από τις ιστορίες των απλών ανθρώπων που προσπάθησαν να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους και το πήραν. Κατά κανόνα, άρχισαν να ακολουθήσει τη δίαιτα ή να αλλάξει σε μια ισορροπημένη διατροφή, που υποστηρίζεται από το αποτέλεσμα τη σωματική άσκηση. Σε σπάνιες περιπτώσεις, να επιταχύνει το μεταβολισμό χρησιμοποιούνται Συμπληρώματα ή φάρμακα. Φαίνεται ότι δεν υπάρχει τίποτα το ιδιαίτερο έχουν αυτές οι ιστορίες. Σχετικά με τα οφέλη της σωστής διατροφής λένε οι διατροφολόγοι, γιατροί, η ανάγκη για σωματική δραστηριότητα γνωρίζουμε. Αλλά ξηρό, δεν υποστηρίζεται από το συναίσθημα, τα γεγονότα, τα οποία έδωσαν οι εμπειρογνώμονες λίγο οι άνθρωποι. Μόνο ιστορίες επιτυχίας βοηθήσει να εμπνεύσει την ελπίδα.

Ιστορίες επιτυχίας με τις φωτογραφίες και τα βίντεο μπορούν να διαβαστούν και να προβληθούν στην ιστοσελίδα. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Οι άνθρωποι καταφέρνουν να χάσεις μέχρι και 20 κιλά το υπερβολικό βάρος, απλά ακολουθώντας τη βασική διατροφή και να κάνει την φυσική 2-3 ώρες την εβδομάδα. Δεν είναι αυτό ένα θαύμα; Μεγάλο ρόλο έπαιξε με την συναισθηματική και την απεικόνιση σκοπούς. Πολλοί από αυτούς που κατάφεραν να χάσουν βάρος, φανταστείτε τον εαυτό σας λεπτό, να φανταστεί, όπως το να φοράει ρούχα διάφορα μεγέθη μικρότερα. Το σώμα μας έχει την ικανότητα να πάρει το σχήμα που θέλουμε να δούμε.

Αλλά τι γίνεται με τα φάρμακα για την απώλεια βάρους; Είτε είναι εκείνοι των οποίων η απώλεια βάρους είναι ένα γνήσιο θαυμασμό; Μερικές φορές τα φάρμακα είναι πραγματικά απαραίτητη, ειδικά αν η αιτία αύξησης του βάρους γίνεται μια ασθένεια ή ανώμαλη ορμονικό υπόβαθρο. Μερικές φορές το σώμα είναι τόσο βρώμικο ότι χρειάζεται μια σοβαρή καθαρισμού. Στη συνέχεια, χωρίς τα διατροφικά Συμπληρώματα και τα φάρμακα είναι αναγκαία. Αλλά τα σχόλια από αυτούς που κατάφεραν να αντιμετωπίσουν την πληρότητα αίτησης: φάρμακα, διαιτητικά Συμπληρώματα, μασάζ, θεραπείες ομορφιάς — πρόσθετα κεφάλαια για να διατηρηθεί και να επιταχυνθεί η επίδραση της απώλειας βάρους. Από μόνα τους δεν μπορούν να έχουν σημαντικές επιπτώσεις στο σώμα. Απλά η σωστή προσέγγιση για τη διατροφή σας και τον τρόπο ζωής θα σας βοηθήσει να βρείτε την αρμονία.

Δύσκολο για όλους, ειδικά οι γυναίκες

Οι περισσότεροι από εκείνους που μοιράζονται τις ιστορίες τους από την απώλεια βάρους — νεαρές μητέρες μετά τη γέννηση. Όπως γνωρίζετε, αυτή είναι η πιο δύσκολη στιγμή για τις γυναίκες. Κατά την περίοδο της γαλουχίας είναι αδύνατο να διατροφής, πάρτε φάρμακα για μεγάλο χρονικό διάστημα για να πάει στο γυμναστήριο. Η γυναίκα μένει μόνη με τα προβλήματά τους. Το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να οργανώσει το φαγητό και η λειτουργία της ημέρας, επειδή η στέρηση ύπνου έχει επίσης αρνητικό αντίκτυπο στην ισορροπία ορμονών και του μεταβολισμού.

Ποια είναι η συνταγή για την απώλεια βάρους μετά τον τοκετό προσφέρει σε όσους έχουν καταφέρει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για να φέρει τον εαυτό σας πίσω στο φυσιολογικό; Είναι πολύ απλό. Είναι απαραίτητο να μην υπερβαίνει το αποδεκτό επίπεδο θερμίδες ανά ημέρα. Καθώς το μωρό παίρνει σε ένα σίτισης περίπου 800-900 kcal καθημερινή διατροφή θα πρέπει να περιέχει όχι λιγότερο από 2300 kcal. Θα πρέπει να είναι μια υγιεινή τροφή, πλούσια σε βιταμίνες και πρωτεΐνες. Υδατάνθρακες (γλυκά, αρτοσκευάσματα, ζυμαρικά) θα πρέπει να τρώτε λιγότερο: παρέχουν επιπλέον θερμίδες, αλλά δεν περιέχουν τις βιταμίνες και τα μέταλλα.

φωτογραφίες πριν και μετά την απώλεια βάρους

Οργανώνει την αρχική σωματική δραστηριότητα είναι επίσης δύσκολο. Εάν η εργασία είναι redone, βάλτε το μωρό σας στο καρότσι και με τα πόδια. Ή να περιλαμβάνει βίντεο με προπονήσεις, ενώ το μωρό κοιμάται. Και να είστε βέβαιος να πάρει αρκετό ύπνο: αφήστε το σπίτι σας να κάνει ένα μέρος της δουλειάς σου. Ύπνου για μια καλή εικόνα πρώτα.

Αυτές οι απλές συμβουλές που δίνουν θηλάζουσες μητέρες και όσοι τελικά απαλλαγούμε από το περιττό βάρος. Δεν θέλουν να δουν κάποιον άλλο να χάσει βάρος, όπως ένα ανέφικτο θαύμα. Λίγο κίνητρο είναι όλα στα χέρια σας.