Μέθοδοι απώλειας βάρους

Η γυναίκα που προσελκύει στη ζωή σου, τα συναισθήματα, την πληρότητα της υφής, και όχι λεπτότητα του όγκου...

Να γίνει λεπτή είναι συχνά φανατική-τιμηθεί επιθυμία πολλών γυναικών. Πολλοί από Εσάς έχουν προσπαθήσει να χάσουν βάρος με διάφορες δίαιτες και την απώλεια βάρους συστήματα. Σχεδόν κάθε γυναίκα σήμερα μπορεί να γράψει ένα βιβλίο για το πώς να γίνει λεπτή. Συμφωνείτε; Εμείς οι γυναίκες γνωρίζουμε τόσα πολλά, αλλά και πάλι σχεδόν κάθε ένας από εμάς αυτό το θέμα, παραμένει προβληματική.

η ουσία της απώλειας βάρους

Σχετικά με το βάρος, το ξέρω από πρώτο χέρι. Από την παιδική ηλικία, θα ήταν όμορφο κορίτσι, έτσι ώστε το σχολείο δεν ήταν χωρίς γελοιοποίηση. Όλο αυτό έχει αυξηθεί η περιοχή της... στην ηλικία των 15 ετών, αποφάσισα να χάσετε βάρος. Διατροφή εβδομάδες απόλυτης νηστείας, η ακατέργαστη διατροφή τροφίμων... τι έκανα τότε. Και όλο αυτό το διάστημα ήμουν συνεχώς σε μια κατάθλιψη, κατάθλιψη. Ενώ το να χάσετε βάρος, επιδίδεται σε όλα – είναι το άγχος. Όταν το βάρος φεύγει, μια άλλη αρχίζει να πανικού – πώς να το κρατήσει στη σωστή κατεύθυνση;

Μέθοδοι απώλειας βάρους. Σήμερα δεν θα γράψω για τις φυσικές μεθόδους απώλειας βάρους: τη διατροφή, τον αθλητισμό, το νερό... ξέρεις όλα αυτά χωρίς εμένα. Θα μιλήσω σχετικά με άλλες μεθόδους απώλειας βάρους: η ψυχολογική και η ενέργεια. Εξαιτίας αυτού, θα πρέπει να ξεκινήσετε. Δεν με σωστή διατροφή...

Όλα ξεκίνησαν όταν έπεσα στην αγάπη. Ναι, συν έπεσε, έτσι ώστε τα συναισθήματα που πήδηξε από το ενδορφίνες αδρεναλίνη, και στη συνέχεια μαζί σε μια απελπιστική κατάθλιψη.

Κατά τη διάρκεια του έτους η αγάπη που έχασα 30 κιλά!!! Δεν ήταν απλά αδύνατη, ήμουν πολύ αδύνατη.

Από την χαρά της κοινωνίας με το αντικείμενο της αγάπης μου έτρεμε και φαγητό στο στόμα μου δεν ανεβαίνουν. Στη συνέχεια, για την αδρεναλίνη πήδηξα, όπως ένα άλογο, να ξεχνάμε, όταν χθες το έφαγε. Λοιπόν, φυσικά, να πάρει σε μια φοβερή κατάθλιψη από τις μάχες, δεν είχα τίποτα να κάνω, αλλά να κλαις.

- Τι γράφω όλα αυτά; Δεν προτείνουμε αυτή τη μέθοδο απώλειας βάρους. Το σημείο εδώ είναι εντελώς διαφορετικό. Είναι όλα τα συναισθήματα! Αυτό είναι που θέλω να μιλήσω σήμερα.

Γιατί τρώμε ό, τι τρώμε;

Όλοι ξέρετε ότι καταναλώνουμε πολύ περισσότερο φαγητό από ό, τι απαιτείται για το σώμα μας. Μπορούμε να ζήσουμε και να τρώνε μία ή δύο φορές την ημέρα, μικρές μερίδες. Η πραγματική σωματική πείνα δεν είναι ένα σημάδι του σύγχρονου ανθρώπου. Η πείνα που νιώθουμε είναι η πείνα, το λεπτό σώμα, το ενεργειακό μας κέλυφος. Εμείς μπορεί να περάσουν όλη την ημέρα στο σπίτι του να κάνεις κάτι, γενικά δεν θα περάσω φυσική ενέργεια, αλλά στο μεσημεριανό γεύμα μπορείτε να φάτε. Γιατί;

Το θέμα στον τομέα της ενέργειας. Κάθε προϊόν και για κάθε γεύση έχει τη δική του ενέργεια. Για παράδειγμα, γλυκιά γεύση είναι καταπραϋντικό, το αλάτι – συγκέντρωση, sharp – ενεργοποιεί, δίνει ένα πικρό τόνο και υπομονή... καθώς και την προσωπική μου ενέργεια έχει κάθε προϊόν. Μερικά από τα προϊόντα, τις γυναίκες και μαλακή δύναμη, το άλλο αρσενικό, ένα αυξήσει το πράνα, το αντίθετο... όταν θέλουμε να φάμε είναι μια ένδειξη ότι δεν υπάρχει κράτος. Μας λείπει μια ορισμένη ενέργεια.

Μέθοδοι απώλειας βάρους.Γιατί οι γυναίκες το στρες τρώγοντας γλυκό, και οι περισσότεροι άντρες αλάτι; Επειδή η γυναίκα ασυνείδητα προσπαθεί να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε ( αυτό το κατάλυμα, γλυκιά γεύση), και ο άνθρωπος προσπαθεί να βρει τον εαυτό του και να ενισχύσει τη δύναμή τους (πικάντικο και αλμυρό).

Την πέψη της τροφής μας συνδέει με την ενέργεια, μας γεμίζει με τις δονήσεις και την ψυχική μας κατάσταση αλλάζει. Για παράδειγμα, υπάρχουν περιπτώσεις, όταν μια ορισμένη διάρκεια ζωής ήταν εθισμένοι σε κάθε προϊόν ( έχει δώσει την απαραίτητη ενέργεια) και, στη συνέχεια, σε μια στιγμή, συνειδητοποίησα ότι δεν θέλετε πλέον να το φάω.

Θυμάμαι μια περίοδο, όταν έφαγα τη φλούδα λεμονιού. Αυτό συνέπεσε με μια δύσκολη αστρολογικά χρονική περίοδο. Και συνειδητοποίησα ότι αυτή η πικρή γεύση σε ένα δυσδιάκριτο επίπεδο, μου έδωσε την επιμονή και την υπομονή. Αγόρασα ένα κιλό λεμόνια, καθαρίστε τη φλούδα και τα τρώνε με τσάι χωρίς ζάχαρη ή το μέλι. Ο καθένας που είδε καμπύλη, και ήταν πολύ νόστιμο. Αλλά ένα μήνα αργότερα, όταν θα τελειώσει αυτή η περίοδος της ζωής μου, δεν έχω απολύτως καμία επιθυμία να τρώνε το φλοιό. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, οι φίλοι έφεραν στο τσάι 2 κιλά λεμόνια, και δεν ξέρω τι να κάνω μαζί τους. Αν η μαρμελάδα να βράσει!

Τρώμε επειδή είμαστε έλλειψη του συναισθήματος και του κράτους. Θυμήσου, σε παρακαλώ, οποιαδήποτε πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής Σας.

 • Πολλοί από εσάς έφαγε αυτή τη μέρα;
 • Γενικά φας;

Όταν είμαστε γεμάτοι με θετικά συναισθήματα που έχουμε ανάγκη για πρόσθετες πηγές ενέργειας, και ως εκ τούτου δεν πρέπει να αντισταθμίσει την έλλειψη με τα προϊόντα.Γιατί οι δίαιτες δεν λειτουργούν;

η σωστή απώλεια βάρους

Συνήθως μια εξαντλητική δίαιτα βοηθήσει να χάσετε βάρος, μόνο για λίγο. Λεπτό σώμα συσσωρεύεται ενέργεια, την πείνα και μια μέρα θα την κόψουμε.

Εδώ είναι αυτό που ένας φίλος μου, που καθόταν σε μια αυστηρή δίαιτα για έξι μήνες: "Ένα βράδυ ξύπνησα και συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ πια... παρά το γεγονός ότι δεν έχουν επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα, το σώμα μου ήταν αρκετά λεπτό. Αλλά ακόμα και αυτό το γεγονός δεν μπορούσε να με κρατήσει μακριά. Είμαι στη μέση της νύχτας, εκεί ήταν πάντα. Ξεκίνησα με σαλάτες, κατάπιε όλα αυτά που ήταν στο ψυγείο, ακόμη και έφαγαν όλα τα γλυκά των Χριστουγέννων παιδί δώρο. Έφαγα και δεν μπορούσα να σταματήσω...".

Αυτό δεν είναι φυσική πείνα, είναι εξαντλημένος και χωρίς συγκεκριμένες ενέργειες, λεπτό σώμα.

Το σώμα μπορεί να αντέξει την πείνα για πολύ καιρό, χωρίς αναλύσεις, να επιστρέψουν με ασφάλεια στο τροφοδοτικό. Αλλά το λεπτό σώμα δεν μπορεί. Κάθε μέρα πρέπει συγκεκριμένη κατάσταση και, αν δεν το δώσει, τότε θα αρχίσουμε να συναισθηματικά επιδεινωθεί, να γίνει Νευρικός, νευρικός, ευερέθιστος. Θυμηθείτε κατάσταση, όταν κάθεται για πολύ καιρό σε μια δίαιτα; Σε αυτό δεν υπάρχει απολύτως καμία ικανοποίηση και την ειρήνη του μυαλού.

Το κλειδί για μια καλή εικόνα στο πρώτο μέρος, μας λεπτό σώμα. Όταν πρέπει να πάρετε μια πολλά συναισθήματα — το ενεργειακό μας σώμα είναι κορεσμένο, και την όρεξη είναι ελάχιστη. Επιπλέον, τα συναισθήματα δεν θα πρέπει απαραίτητα να είναι θετική, να ζεις τα συναισθήματα, κατ ' αρχήν, γεμίζει το λεπτό σώμα. Αν ζούμε σε θλίψη, θυμό, είναι επίσης σε θέση να δώσουν τροφή στο λεπτό σώμα της. Όπως γνωρίζετε, δεν είναι σε θέση να ζήσει τα συναισθήματα, οι άνθρωποι κατάσχει τους.

Τα θετικά συναισθήματα έχουν ιδιαίτερη επίδραση αδυνατίσματος.

Αποφάσισα να πραγματοποιήσει ένα πείραμα, και μέσα σε ένα μήνα κάθε μέρα κάτι χαρούμενη για τον εαυτό σας: πεζοπορία σε θεραπείες ΣΠΑ, επισκέψεις σε αισθητικό, που επισκέπτονται τον τόνο club, νόστιμα τσάι στο αγαπημένο σας καφέ, να λάβει μια βόλτα με το αυτοκίνητο μέσα από την πόλη και μουσική, ένα Χαμάμ, ένα μπάνιο με όλα τα είδη των γυναικών είναι τα πράγματα, ψώνια... η λίστα ήταν μεγάλη. Και παρατήρησα ότι αυτό το μήνα εντελώς γλίστρησε μερικά κιλά, αν και για δίαιτες που δεν κάθονται για 4 χρόνια. Έφαγα όταν ήθελα, και τον υπόλοιπο χρόνο, προσπάθησε να περνάς περισσότερο χρόνο σε μια συναισθηματικά συνεπαρμένος. Στη συνέχεια, το ίδιο αποτέλεσμα θα προσέξει τη μητέρα-σε-δικαίου όταν της δώσαμε το αυτοκίνητο. Κυριολεκτικά λιώσει σε 3 μεγέθη 1.5 μήνες, όσο παίρνει ένα τεράστιο buzz από την οδήγηση. Παραδέχτηκε ότι έχει και δεν θέλει, ακόμα και το ξεχνάει, ειδικά όταν πρέπει να κάνει κάποια ταξίδια. Και τότε άρχισα να βλέπω αυτό το μοτίβο, ένα τεράστιο αριθμό των γυναικών.

Στη ζωή Σας υπάρχουν επίσης περιοχές "υψηλού" που μπορεί να μην χρειάζονται περισσότερη τροφή από τα τρόφιμα στα οποία Θα χρεώνονται θετική και χαρούμενη. Βρείτε τους στη ζωή σας.

Όταν ζούμε σε αρμονία με τη φύση, με το σώμα του – δεν δίνουμε έμφαση σε τρόφιμα, μας αλλάζει την γεύση, την αλλαγή του ενδιαφέροντος για το φαγητό. Η αλλαγή της συνείδησης μας και παύουμε να θέλουμε ανθυγιεινά τρόφιμα.

Για παράδειγμα, αν καταπιέζεις τον εαυτό σου υποχρεωμένος να κάνει κάτι που δεν είναι σαν να είμαστε σε ένα ενεργειακό επίπεδο, θα επιδιώκει να είναι πιο σοβαρή, η συντριπτική τροφίμων με χαμηλότερες δονήσεις. Σοκολάτα, βαριά σιτηρών, όλα τα είδη των ημι-τελικών προϊόντων, μακαρόνια, χυλοπίτες, μανιτάρια, κ. λπ. Τα προϊόντα αυτά θα μας δώσουν μια λεπτή επίδραση επιβίωση, αλλά φυσικά θα μας καταστρέψει.

Αντίθετα, όταν η ενέργεια αυξάνεται , κανείς δεν θα είναι σε θέση να χώσουν ένα βαρύ γεύμα, επειδή δεν θα ταιριάζει με το δονήσεις. Όταν είμαστε καλά, είμαστε ικανοποιημένοι, προτιμούμε να ανάψει τα τρόφιμα με υψηλή δόνηση, για να διατηρήσει μια τέτοια κατάσταση.

Είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή στην κατάσταση ευφορίας, αφού, συνήθως, παίρνει την επιθυμία να φάνε. Γιατί; Επειδή είναι πάρα πολύ πίεση για ένα λεπτό σώμα της, και είναι ο νόμος της ισορροπίας αρχίζει στο έδαφος μέσω των τροφίμων. Επειδή αυτή η χαρά και η ευκολία είναι καλή, αλλά η ευφορία είναι ένα σημάδι ετοιμότητας για την εκδήλωση, το σώμα μας θα προσπαθήσει να εξισορροπήσει την κατάσταση μας, ή χρησιμοποιώντας ένα βαρύ γεύμα ή μέσω της επαναφοράς της κατάθλιψης. Να είστε προσεκτικοί!

Άγιοι άνθρωποι τρώνε μια χούφτα ρύζι την ημέρα σε όλη τη ζωή, όχι επειδή είναι τόσο υποτονική το πνεύμα του, αλλά επειδή, να έρθουν σε επαφή με τον Θεό, που είναι τόσο βαθιά συγκίνηση ότι η διαδικασία τροφή γι ' αυτούς είναι απλά ένας τρόπος για να κρατήσει το σώμα ζωντανό. Δεν είμαστε άγιοι, αλλά την ενέργεια του σώματος μας απαιτεί, επίσης, τα συναισθήματα, βαθιά Μέλη της χαράς, του αισθησιασμού! Αν μπορούμε μόνο να τους πάρει μέσα από τα τρόφιμα, το πεπρωμένο μας είναι θλιβερή...

Μέθοδοι απώλειας βάρους. Τι θα προτείνατε;

το φαγητό για την απώλεια βάρους

Προτείνω να πραγματοποιήσει ένα πείραμα, και μέσα σε 21 ημέρες για να είναι σε επαφή με τα συναισθήματά τους και κάθε μέρα ένα μικρό κομμάτι για να το κάνετε ό, τι θέλετε! Γράψτε στον εαυτό σας μια λίστα με τα εν λόγω μαθήματα. Αφήστε τον καθένα τους διαρκεί τουλάχιστον μισή ώρα, τι θα έχετε το χρόνο να θρέψει τον εαυτό σας με χαρά!

Είναι σημαντικό να κάνουμε ό, τι είναι καλό για τις γυναίκες, και ότι το "πρόστιμο" για Εσάς προσωπικά! Και ο κατάλογος θα είναι ένα άτομο. Έναρξη για να δημιουργήσετε χαρούμενη ζωή σας σήμερα, αρχίζουν να θρέψει το λεπτό σώμα με καλά συναισθήματα, δεν μπισκότα και σοκολάτες.

 • Κάθε μέρα κάνουμε κάτι καλό για τον εαυτό σας. Είναι πολύ σημαντικό μέρος αυτής της χαράς ήταν συνδεδεμένη με το σώμα, όπως το σώμα χρειάζεται τα θετικά συναισθήματα. Για παράδειγμα, SPA, μασάζ, λουτρά, αναδιπλώνεται, σεξουαλική οικειότητα, αθλητισμός, χορός...είναι πολύ σημαντικό για το σώμα να αισθάνεται χαρά, δεν είναι μια σταθερή αίσθηση της ενοχής για τις ατέλειες σου. Να μάθουμε να είμαστε ευτυχισμένοι μέσα από το σώμα, και θα πάψει να είναι μια άγκυρα από αρνητικά συναισθήματα. Αντιθέτως, θα αρχίσετε να το αγαπώ και να το νιώσεις.
 • Φοράτε κατάλληλη ενδυμασία κατά τη διάρκεια αυτή τη φορά. Με ρόμπες και σορτς βαμβακιού, δεν μπορούμε να αισθανθώ το σώμα σας! Θα πρέπει να φορούν μοντέρνα ρούχα σε διάφορα μεγέθη, όμορφα εσώρουχα, κάλτσες... κάτι που δίνει στο σώμα Σας μια αίσθηση της προσφυγής. Για παράδειγμα, δεν φορούν καλσόν, ποτέ. Είναι πολύ άβολα, αισθάνομαι απομονωμένος από τη φύση του. Για αρκετά χρόνια τώρα, φοράω κάλτσες το χειμώνα και το φθινόπωρο. Το συναίσθημα όταν φοράω τις κάλτσες, πολύ διαφορετική, πιο ελεύθερη. Ομοίως, όπως και στην όμορφη εσώρουχα, υπάρχει μια αίσθηση του αισθησιασμού και της σεξουαλικότητας. Μπορείτε να έχετε τις μάρκες σας για το σώμα, αλλά θα πρέπει να βρείτε.

Να ξεφύγει από τις καταστροφικές πτυχές της ζωής σας, την εργασία σας συνείδηση.

Το σώμα μας κραυγές μας για κάτι, ας τον ακούσουμε! Δεν ξέρω αν θα αποκτήσει μερικά έξτρα κιλά είναι μια σαφής ένδειξη ότι πρόσφατα σταμάτησε να πληρώνει την προσοχή και να ευχαριστήσει τον εαυτό του έπαψε να ζουν και να απολαμβάνουν τη ζωή. Σε αυτές τις στιγμές θέλω να ευχαριστήσω το σώμα μου που μου το θύμισες και άρχισε να την επαρκή ενεργειακή κατάσταση.

Μέθοδοι απώλειας βάρους.Εδώ είναι μια λίστα με τα πράγματα που αυξάνουν το βάρος μας και δεν προϊόντα:

 • Η απόρριψη της φύσης του και για χάρη του τον άντρα, το παιδί, τους συγγενείς, τους φίλους, τους συναδέλφους,
 • Όταν εμείς κάνουμε ό, τι μισούμε;
 • Και αν δεν το καταλαβαίνουμε μας προορισμός;
 • Όταν είμαστε κολλημένοι στην πικρία για το παρελθόν;
 • Τα παράπονα εναντίον των ανδρών (συχνά σχηματίζουν ένα προστατευτικό στρώμα λίπους στους γοφούς);
 • Το φόβο της ζωής, το φόβο του να μην αντιμετώπιση (σχηματίζει ένα προστατευτικό στρώμα στο στομάχι ως ασπίδα από τις κοινωνικές επιπτώσεις);
 • Όταν αρνούμαστε τις επιθυμίες τους;
 • Όταν αρνούμαστε τον τρόπο ζωής τους, παραμένοντας στη ζώνη άνεσης

Έτσι, αν αισθάνεστε ότι η αιτία για τα περιττά κιλά πιο βαθιά από συναισθηματική δυσαρέσκεια με τη ζωή, να ασχοληθεί με τους φόβους τους και να βρείτε το θάρρος να ζήσεις όπως θέλεις, αλλά όχι τόσο πολύ όπως αναμενόταν, και όχι, ως συνήθως! Πάμε να τους φόβους σας, γιατί πίσω από κάθε φόβο, κρύβεται μια τεράστια ενέργεια και δύναμη.

Επικεντρωθείτε στις δικές σας επιθυμίες και όχι για φαγητό. Καλή εικόνα, δεν είναι στόχος, είναι ένα μέσο για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο.

Τι; Σκεφτείτε τι θέλετε να επιτύχετε μια καλή εικόνα;Τα πάντα στη ζωή μας το κάνουμε για ορισμένες προϋποθέσεις. Θέλουμε να ζήσετε, να αισθάνονται, να ζουν...

Ακόμα και η καλή εικόνα που έχουμε ανάγκη δεν είναι για επίδειξη, αλλά για κάποιο πολύ σημαντικό συναίσθημα στον κόσμο.Προσπαθήστε να επικεντρωθεί σχετικά με τους όρους κάθε μέρα, και όχι η εικόνα, όχι σε γραμμάρια, όχι θερμίδες. Ζει μια ζωή γεμάτη χαρά, τα συναισθήματα, τις περιπέτειες, εμπειρίες. Όπου είναι δυνατόν να πενθούν κάπου και να έχουν κάποια διασκέδαση!

Υπάρχει μια μεγάλη ψυχολογική τεχνική θεραπεία Gestalt, λέγεται "τι θα γινόταν αν...". Η φράση αυτή έχει σχεδιαστεί για να επιστρέψει μια ψυχολογική πόρων για την αντιμετώπιση της κατάστασης, και όσον αφορά την εικόνα μας, επίσης, λειτουργεί και ακούγεται: "Ζουν όπως και αν είχε ήδη το τέλειο για Σας εικόνα."

Φανταστείτε:είστε στο τέλειο σώμα, είναι άνετο και εύκολο, αισθάνεστε ελκυστική και επιθυμητή.

 • Πώς αλλιώς η ζωή Σας άλλαξε μετά την αλλαγή του σχήματα;
 • Ίσως Θα είναι καλύτερα να περιποιηθείτε τον εαυτό σας;
 • Έχουν περισσότερο χρόνο να αφιερώσουν για να το σώμα σου;
 • Να γίνουν περισσότερα για να ευχαριστήσουν τον εαυτό σας;
 • Ίσως η οικειότητα με τον σύζυγό της έχει γίνει πιο ευαίσθητος;
 • Ή Θα γίνει πιο χαλαρή και ήρεμη;
σωστή διατροφή

Να εντοπίσουμε αυτές τις αλλαγές και να αρχίσει τώρα να τους φέρει στη ζωή σας χωρίς να περιμένει για κάποιο είδος δείκτη για την κλίμακα. Η χαρά είναι ένα συναίσθημα, που διατίθεται σε κάθε τύπο σώματος και το βάρος.