Η πιο αποτελεσματική συστάσεις και ασκήσεις για την κοιλιά αδυνατίσματος

Αν μεγάλες στρογγυλεμένες γοφούς και τους γλουτούς τώρα, ακόμα και στη μόδα, το στομάχι και τα ισχία παραμένουν οι πιο προβληματικές περιοχές κορίτσια που θέλουν να έχουν μια εκλεπτυσμένη σιλουέτα. Εν αναμονή των διακοπών σχετικά με το πώς να χάσετε βάρος γρήγορα στο στομάχι και τα πλευρά είναι περισσότερο από οξεία, γιατί, ακόμα και το πιο όμορφο φόρεμα που θα δούμε δεν είναι και τόσο εντυπωσιακό, με μια μεγάλη κοιλιά. Λοιπόν θα προσπαθήσω να καλύψω όλες τις αποχρώσεις του αυτό το ζήτημα και να δώσει αποτελεσματικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να χάσετε γρήγορα βάρος, όχι μόνο στο στομάχι και τα πλευρά, αλλά να διαμορφώσει μια λεπτή μέση. Ακολουθώντας τις συμβουλές που δίνονται παρακάτω, και εκτελώντας τις πιο αποτελεσματικές ασκήσεις για το αδυνάτισμα στην κοιλιά και πίσω στο σπίτι σας, θα είστε σε θέση να απαλλαγούμε από τη λεγόμενη διάσωση, αλλά πόσο γρήγορα μπορείτε να χάσετε βάρος σε αυτόν τον τομέα εξαρτάται από τις προσπάθειές σας και, φυσικά, από τον αρχικό όγκο.

άσκηση για απώλεια βάρους

Πριν δώσω συμβουλές και παραδείγματα και ασκήσεις που θα σας βοηθήσει να χάσετε λίπος στην κοιλιά και τους μηρούς, είναι απαραίτητο να προειδοποιήσει ότι για να χάσετε βάρος μόνο σε μία συγκεκριμένη περιοχή του σώματος είναι απλά αδύνατο. Μπορείτε απλά να κάνετε περισσότερη έμφαση στις προβληματικές περιοχές στην περίπτωσή μας, το στομάχι και τα ισχία, κατά την οποία η συσσωρεύεται υπερβολική ποσότητα λίπους.

Έτσι, το λίπος, σε ένα από τα άρθρα που έχουμε ήδη θέσει το θέμα του λίπους, αλλά ίσως αξίζει να το επαναλάβω, όπως οι παρανοήσεις σταθερά στο μυαλό του πολλά dieters. Για κάποιο λόγο, πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι ασκήσεις που περιλαμβάνει τους κοιλιακούς μυς θα σας βοηθήσει να κάψετε το λίπος της κοιλιάς επιπλέον νομίζω ότι αν πάρεις βάρος, το αποτέλεσμα θα είναι ισχυρότερη. Αυτό είναι ένα απόλυτο μύθο, αντλία των μυών της κοιλιάς για να μειώσει το λίπος στο στομάχι αντανακλάται σε μικρό βαθμό, επιπλέον, να κάνει ασκήσεις με πρόσθετο βάρος, οι μύες σας θα αυξηθεί, καθιστώντας την κοιλιά πιο κυρτό. Θα ήθελα να πω ότι ασκήσεων για αδυνάτισμα στην κοιλιά μπορεί να επιτευχθεί μόνο το 20% του συνολικού αποτέλεσμα τη μείωση του σωματικού λίπους στην περιοχή της κοιλιάς, αυτό για να έχουν ένα επίπεδο στομάχι, θα πρέπει να εφαρμόσει ένα συγκρότημα από μέτρα, τα οποία θα συζητήσουμε παρακάτω.

Τώρα, μια άλλη παρανόηση που κάμψεις με αλτήρες θα κάνει τη μέση σας πιο ευέλικτη και να κάψετε το λίπος σε αυτή την περιοχή, ανοησίες! Έτσι μπορείτε να χτίσετε το μυ και τη μέση σας θα γίνει οπτικά μεγαλύτερο, και αν το κάνουμε κλίση, μόνο χωρίς τη στάθμιση.

Το φαγητό για την απώλεια βάρους κοιλιών και τις πλευρές

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να δώσουν προσοχή και η αλλαγή είναι, φυσικά, το καθημερινό διαιτολόγιο, χωρίς διόρθωση των οποίων ακόμη και η πιο αποτελεσματική άσκηση για την απώλεια βάρους στομάχι θα γίνει αναποτελεσματική. Για τη σωστή διατροφή, την καταμέτρηση θερμίδων και τα πράγματα όπως ότι έχει ειπωθεί, δεν είναι αρκετό, ωστόσο, υπάρχουν βασικοί κανόνες της διατροφής σύμφωνα με το οποίο θα είστε σε θέση να χάσουν βάρος και να μειώσουν τον όγκο της κοιλιάς και των πλευρών.

 • προσπαθήστε να μειώσετε τη χρήση, και είναι καλύτερα να αποκλειστεί εντελώς από τη δίαιτα, τουλάχιστον για ένα διάστημα την απώλεια βάρους γρήγορη υδατάνθρακες (ζάχαρη και τα τρόφιμα που την περιέχουν, τα προϊόντα αρτοποιίας, κ. λπ.) *
 • προσπαθήστε να προετοιμάσει τα γεύματα με λιγότερο αλάτι, καθώς το αλάτι διατηρεί το νερό στο σώμα, έτσι εκδηλώνεται πρήξιμο;
 • τρώτε μικρές μερίδες (200 g) 4-5 φορές την ημέρα;
 • μην αγνοείτε την ισορροπία του νερού, πίνετε τουλάχιστον 1,5-2 λίτρα καθαρού νερού την ημέρα αυτή θα επιταχύνει το μεταβολισμό, η οποία τελικά θα επηρεάσει θετικά τη διαδικασία της απώλειας βάρους στην περιοχή της κοιλιάς, συμπεριλαμβανομένων?
 • αντικαταστήστε τα λιπαρά κρέατα και ψάρια, άπαχο. Άπαχο κρέας: κοτόπουλο, Γαλοπούλα, βοδινό, μοσχάρι, κουνέλι κρέας. Άπαχο ψάρι: μπακαλιάρος, Πόλοκ, γριβάδι, πέρκα, Πόλοκ, ο κυπρίνος, το μπαρμπούνι, ο πάικ, ο μπακαλιάρος, η τσιπούρα, το λαβράκι, καλκάνι;
 • όπως και η μέθοδος προετοιμασίας, προτιμήστε το ψήσιμο, ψήσιμο, βράσιμο, μαγείρεμα στον ατμό.

Κανόνες για την εφαρμογή των ασκήσεων στο σπίτι για απώλεια βάρους στην κοιλιά και τα πλευρά

πώς να χάσετε βάρος
 1. Ο πιο αποτελεσματικός χρόνος για την άσκηση για την απώλεια βάρους κοιλιών και τις πλευρές στο σπίτι είναι το πρωί, όταν δεν είχα το Πρωινό ή μετά από 2-3 ώρες μετά το πρωινό γεύμα. Ήταν αυτή τη φορά πολύ πιο έντονο, το σώμα μας καίει το λίπος, που δεν έχουν το λεγόμενο "επαναφόρτιση".
 2. Αν θέλετε να χάσετε βάρος στο στομάχι και τα πλευρά, να ξεχάσουμε τα διαφορετικά βάρη, όλες οι ασκήσεις για το αδυνάτισμα κοιλιά και την πλάτη, θα πρέπει να εκτελέσετε, χρησιμοποιήστε μόνο το βάρος του σώματός σας. Διαφορετικά, μπορείτε να χτίσετε το μυ που θα δώσει την οπτική αύξηση του όγκου.
 3. Προκειμένου να επιτύχει αποτελέσματα, θα πρέπει να ακολουθήσει μια τακτική άσκηση ρουτίνας σας, αποφεύγοντας τα μεγάλα διαλλείματα. Επιπλέον, το κάνω στο σπίτι ασκήσεις για την απώλεια βάρους κοιλιών και οι πλευρές θα πρέπει να ρυθμίσετε την ένταση της άσκησης και να μην δίνεις στον εαυτό σου νιώθεις μια μικρή κόπωση.
 4. Εναλλακτικές ασκήσεις για αδυνάτισμα στην περιοχή της κοιλιάς με καρδιο φορτία, αυτός ο συνδυασμός μπορεί να απαλλαγούμε από το περιττό λίπος στην περιοχή της κοιλιάς πολύ πιο γρήγορα. Είναι επίσης αναγκαίο να εναλλάσσονται ασκήσεις με διαφορετικά εύρη εκτέλεση.
 5. Για να χάσετε βάρος στο στομάχι μου και τις πλευρές μόλις 2-3 προπονήσεις την εβδομάδα, για μία κατηγορία, επιλέξτε 3-4 ασκήσεις και να εκτελέσει τους το ένα μετά το άλλο σε τρία σετ από κάθε άσκηση την οποία θα πρέπει να αποτελείται από 25-30 επαναλήψεις.

Το περικάλυμμα κοιλιών αδυνατίσματος και τις πλευρές στο σπίτι

Μία από τις πιο προσιτές και αποτελεσματικούς τρόπους για να αφαιρέσει το λίπος από την κοιλιά και να σχηματίσουν μια όμορφη και λεπτή μέση στο σπίτι είναι το περιτύλιγμα. Λοιπόν, πώς έκανε το περικάλυμμα επηρεάζει τη διαδικασία της απώλειας βάρους και μπορώ να χρησιμοποιήσω το Στεφάνι για να αφαιρέσετε την κοιλιά και τα πλευρά του; Κατά την περιστροφή του Στεφανιού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να διατηρήσουν τον τόνο τους κοιλιακούς μυς, την πλάτη, τους μηρούς, τους γλουτούς και γάμπες. Ωστόσο, μπορείτε όχι μόνο να κάνει τους μυς κατά τη διάρκεια της κατάρτισης με ένα Στεφάνι, μπορείτε να κάψετε θερμίδες και να ενισχύσει την κυκλοφορία του αίματος στην κοιλιακή χώρα και να επιταχύνει το μεταβολισμό σε Γενικές γραμμές, η οποία οδηγεί σε δραστική καύση του σωματικού λίπους. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας το περικάλυμμα για την απώλεια βάρους κοιλιών, μπορείτε να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα σε αυτόν τον τομέα. Με την πρώτη ματιά είναι αρκετά απλό, τυλίξτε τον εαυτό σας δροσερό και να μειώσει τη μέση, να απαλλαγούμε από την κοιλιά και τα πλευρά, αλλά όταν έρχονται αντιμέτωπα με την απώλεια βάρους με το Στεφάνι, εγείρει μια σειρά από ερωτήματα που θα προσπαθήσουμε να βρούμε απαντήσεις.

Τι είναι το Στεφάνι καλύτερα και πιο αποτελεσματικά για την απώλεια βάρους;

Αν είστε αρχάριος και έχετε ακόμη να μάθετε πώς να ρίξει ένα Στεφάνι, πριν να αρχίσουν να χρησιμοποιούν ενεργά για την απώλεια βάρους αξίζει να αγοράσετε Στεφάνι πιο εύκολο, για παράδειγμα, το αλουμίνιο (κοίλο εσωτερικό) ή πλαστικό. Έτσι, μπορείτε γρήγορα να μάθετε πώς να εκτελέσει την τεχνική και να κάψετε θερμίδες. Μόλις μπορείτε να ακονίσετε την τεχνική σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σταθμισμένο στεφάνες ή όπως ήδη αγοράσει αργιλίου (κοίλο) για να γεμίσει με άμμο ή μπιζέλι, με μια λέξη ό, τι έρχεται στο μυαλό, το κύριο βάρος του στόχου. Σταθμισμένη χούλα Χουπ (1,5 έως 3 kg) θα σας βοηθήσει να χάσετε το βάρος στην κοιλιά και ελαφρώς για να διορθώσετε το περίγραμμα της μέσης.

Για να χάσετε βάρος στην περιοχή της κοιλιάς, να απαλλαγούμε από διογκώνοντας τις πλευρές και την κυτταρίτιδα σε αυτή την περιοχή, να δώσει προτεραιότητα στο Στεφάνι. Ένα τέτοιο συγκρότημα έχει στην επιφάνειά του μασάζ μπάλες, οι οποίες μπορούν να αντιμετωπίσουν όχι μόνο με το λίπος στην κοιλιά, αλλά την ενοχλητική κυτταρίτιδα.

Όταν αγοράζετε ένα Στεφάνι, πάντα βεβαιωθείτε ότι το κάλυμμα ταιριάζει στο ύψος σας, να το κάνετε αυτό, να σταθεί κατ ' ευθείαν, μέρος του Στεφανιού στο πάτωμα μπροστά του και να το επισυνάψετε στο σώμα, το άνω άκρο του Στεφανιού, θα πρέπει να φθάσει στο επίπεδο των κατώτερων πλευρών. Μόλις αγοράσετε ένα κάλυμμα, βεβαιωθείτε ότι ολόκληρη η επιφάνεια είναι ομαλή και δεν έχει καμία σμίλευση και άλλα ελαττώματα. Όταν αγοράζετε ένα μασάζ Στεφάνι, βεβαιωθείτε ότι το ενσωματωμένο στην επιφάνεια του wrap, οι μπάλες ήταν μαλακό και περιστρεφόταν γύρω από τον άξονά της.

Πώς και πόσο να το χούλα-Χουπ, ότι θα απαλλαγούμε από την κοιλιά μου και πλευρές;

Στα αρχικά στάδια, αρχίζουν να στρίψει το Στεφάνι για 5-7 λεπτά κάθε φορά, με κάθε νέο μάθημα, να αυξήσει σταδιακά το χρόνο σε 45 λεπτά. Μια άλλη σημαντική πτυχή που πρέπει να ληφθεί υπόψη, αυτή είναι η στιγμή όταν μπορείτε να ξεκινήσετε την περιστροφή του Στεφανιού, δηλαδή δύο ώρες πριν ή δύο ώρες μετά από ένα γεύμα. Διαφορετικά, μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στην υγεία τους.

Στεφάνι για την απώλεια βάρους

Αυτό θα αφαιρέσει από την κοιλιά wrap, είναι απαραίτητο να στρίψιμο, συστροφή, και όχι για να πιάσει την πτώση για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να κάνουμε περιστροφικές κινήσεις του κάτω μέρους του σώματος με ένα μικρό εύρος. Κρατήσει τα πόδια στο πλάτος των ώμων ή ελαφρώς ευρύτερο, μικρή κάμψη στα γόνατά τους. Οι κοιλιακοί μύες και το χαμηλότερο πίσω όλη την ώρα κρατήσει σε αγωνία. Περιστρέψτε τη Στεφάνη δεξιόστροφα ανάγκη, χωρίς να κάνει απότομες κινήσεις, που δεν θα τραυματίσει το κάτω μέρος της πλάτης. Μην ανησυχείτε αν δεν μπορείς να το χούλα-Χουπ για μεγάλο χρονικό διάστημα, πιστέψτε με, η σωστή τεχνική εκτέλεσης θα έρθουν με το χρόνο. Κατά τη διάρκεια της εργασίας με το Στεφάνι, και να κρατήσει την αναπνοή του, δεν θα πρέπει να είναι διαλείπουσα. Η σωστή αναπνοή θα σας βοηθήσει να επιταχύνει το μεταβολισμό, το οποίο με τη σειρά του θα επιταχύνει την καύση του σωματικού λίπους.

Στεφάνι άσκηση για την απώλεια βάρους κοιλιών

Η μελέτη αποκάλυψε τα τρία πιο αποτελεσματικές ασκήσεις που θα σας βοηθήσει να απαλλαγούμε από το στομάχι, μπορείτε να εκτελέσετε μια άσκηση για μια συνεδρία ή να εκτελέσει τους σε συνδυασμό, κάνοντας την προπόνηση πιο ποικίλη. Να θυμάστε, ωστόσο, ότι στα πρώτα στάδια θα είναι καλύτερα να εκτελέσει την κανονική ορμή του Στεφανιού, και μόνο μετά την επίτευξη καλή τεχνική μετάβαση αποτελεσματική και πιο σύνθετες ασκήσεις με Στεφάνι.

 1. Άσκηση με το Στεφάνι "Γιόγκα spin"σηκωθείτε ίσια, τα πόδια ενωμένα, τα χέρια λυγίστε τους αγκώνες, τα δάχτυλα να συλλέγουν το κάστρο στο πίσω μέρος. Οι αγκώνες να εξαπλωθεί πέρα. Συστροφή από το Στεφάνι, κάνοντας μια ομαλή κυκλική κίνηση (μικρό εύρος) από πλευρά σε πλευρά. Κάνει το 88 περιστρέφεται προς μία κατεύθυνση και 88 περιστροφές προς την άλλη κατεύθυνση. Μία από τις κύριες πτυχές αυτής της άσκησης είναι η αναπνοή, προσπαθήστε να εκπνέετε για μερικά δευτερόλεπτα για να κρατήσετε την αναπνοή σας και, ενώ τα περισσότερα περιλαμβάνουν το στομάχι. Στα αρχικά στάδια, 2 επαναλήψεις και στις δύο κατευθύνσεις, με κάθε κατηγορία να αυξήσει τον αριθμό των επαναλήψεων έως 7.
 2. Άσκηση με το Στεφάνι, το "Περιστροφή των πλανητών"Αυτή η άσκηση είναι λίγο πιο δύσκολο, τοποθετήστε τα πόδια σας ελαφρώς μικρότερο από το πλάτος των ώμων και τα χέρια πίσω από το κεφάλι. Αρχίσει να γυρίζει το Στεφάνι προς τα δεξιά, κάνει μερικές στροφές με το Στεφάνι, και στη συνέχεια οι ίδιοι αρχίζουν να γυρίζουν αργά γύρω από τον άξονά της, μετά το Στεφάνι (προς τα δεξιά). Εκτελέστε 10 στρίβει προς τα δεξιά και 10 αριστερά.
 3. Άσκηση για την κοιλιά "το Ουράνιο βέλος"μια μάλλον πολύπλοκη διαδικασία, που βοηθά να αφαιρέσει το λίπος της κοιλιάς με περικάλυμμα, απαιτεί καλή φυσική προετοιμασία και να αναπτύξει την αίσθηση της ισορροπίας. Το σώμα σας θα πρέπει να μοιάζει με ένα ρολόι του χεριού, τα πόδια μαζί, αύξηση στα δάχτυλα των ποδιών (σε εγρήγορση), σηκώστε τα χέρια σας πάνω από το κεφάλι σας και να κλειδώσετε τα δάχτυλά σας. Σε αυτή τη θέση, να στρίψει το Στεφάνι, η ταχύτητα του άσκηση δεν είναι σημαντική. Εκτελέστε κάθε άσκηση για 10 λεπτά.
 4. Η άσκηση είναι επίσης αρκετά περίπλοκη, αλλά είναι πολύ αποτελεσματική στην καταπολέμηση της μια μεγάλη κοιλιά. Καθορίστε τη θέση των ποδιών μαζί (σφιχτά appressed το ένα στο άλλο), με τα χέρια πίσω από το κεφάλι. Περιστρέψτε τη Στεφάνη για 5 λεπτά σε μια κατεύθυνση και σε απόσταση 5 λεπτών σε άλλο, ενώ τα πόδια θα πρέπει να παραμείνει εντελώς ακίνητος. Λειτουργεί μόνο με τον άξονα της πυέλου.

Να θυμάστε ότι για να απαλλαγούμε από την κοιλιά, με το Στεφάνι πρέπει να διατηρούν την κανονικότητα στην εκπαίδευση σας και φυσικά να ακολουθήσει τη δίαιτα. Μην χρησιμοποιείτε το κάλυμμα κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως, εγκυμοσύνης σας οποιαδήποτε στιγμή της περιόδου μετά τον τοκετό, καθώς και για παθήσεις του ήπατος, των νεφρών και της φλεγμονής των ωοθηκών.

Αν ασκήσεις με Στεφάνι για ένα επίπεδο στομάχι δεν είναι αρκετά ή απλά θέλετε να προσθέσετε ποικιλία στις προπονήσεις σας και να εναλλάσσονται το φορτίο σε διαφορετικές ζώνες της κοιλιάς, θα σας φέρει τις πιο αποτελεσματικές ασκήσεις για το αδυνάτισμα στην κοιλιά και πίσω που μπορείτε εύκολα να εκτελέσετε στο σπίτι. Αυτό δεν είναι ένα τυπικό κοιλιακούς και ασκήσεις κοιλιακών, επειδή δεν θα επηρεάσει το λίπος που συγκεντρώθηκαν στην κοιλιακή χώρα, αλλά μόνο και μόνο για να ανεβάσουν οι κοιλιακοί μύες, η άσκηση αυτή που πραγματικά μπορεί να κάψετε το λίπος του σώματος. Μπορείτε να επιλέξετε να προπόνηση κάποιες ασκήσεις ή εκτελέστε τους με την προτεινόμενη σειρά.

Ασκήσεις για την κοιλιά αδυνατίσματος

προπόνηση για απώλεια βάρους

Σανίδα για ένα επίπεδο στομάχι. Αρχική θέση: πέσε στα γόνατα, παλάμες υπόλοιπο στο πάτωμα, το κεφάλι κάτω, το πρόσωπο στο πάτωμα. Στη συνέχεια, τραβήξτε το στομάχι σας, το τέντωμα των κοιλιακών μυών, η λεκάνη θα μπούκλα στον εαυτό τους, στη συνέχεια, να πάρει κάτω με λυγισμένα στους αγκώνες. Οι αγκώνες θα πρέπει να είναι ακριβώς κάτω από τον ώμο αρθρώσεις. Κρατήστε αυτή τη θέση για 30-60 δευτερόλεπτα, συνεχώς σύσφιξη των κοιλιακών μυών. Στη συνέχεια, ισιώστε τα πόδια σας, κινείται στο κλασικό σανίδα στους αγκώνες, και κρατήστε αυτή τη θέση για 6-8 λογαριασμούς. Στη συνέχεια, να πάρει κάτω στα γόνατά σας και τραβήξτε προς τα εμπρός το τέντωμα των μυών. Επαναλάβετε την άσκηση 3-5 φορές.