Δίαιτα φωτογραφίες πριν και μετά την απώλεια βάρους

Ιστορίες απλών ανθρώπων που κατάφεραν να χάσουν βάρος πραγματικό, πριν και μετά την απώλεια βάρους είναι ισχυρή, και μερικές φορές το μόνο κίνητρο για να μου μορφή. Στο άρθρο μας — σχόλια σχετικά με τις διάφορες μεθόδους απώλειας βάρους και φωτογραφίες επιβεβαίωση.

Απώλεια βάρους: μαρτυρίες, φωτογραφίες πριν και μετά

πριν και μετά την απώλεια βάρους

Πολλά κορίτσια που προσπαθούν να χάσουν βάρος, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της δεν είναι αρκετή υποστήριξη. Οι συγγενείς δεν θέλουν να κατανοήσουν τη σημασία της ιδέας της απώλειας του βάρους, όχι κορίτσι για να πάει στο γυμναστήριο, και όλα γύρω απλά να το κάνεις αυτό, το φαγητό νόστιμο υψηλή σε θερμίδες γεύματα. Σε αυτή την περίπτωση, καθώς όχι μόνο δεν κυρίες. Κάποιος να αναλάβει τη θέληση σε μια γροθιά και να πηγαίνει προς την επιτυχία μέσα από όλες τις δυσκολίες. Και κάποιος ψάχνει για επιπλέον τρόπους κινήτρων.

Τέτοια κίνητρα μπορεί να είναι για την προβολή εικόνων από ανθρώπους που έχουν καταφέρει να απαλλαγούμε από το λίπος. Στο Διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε εκθέσεις φωτογραφίας σε οποιαδήποτε δίαιτα ή πρόγραμμα άσκησης. Βλέποντας πόσο όμορφο, υγιές, νεανικό είναι άνθρωποι μετά την απώλεια βάρους, και έχετε την υπομονή για αυτό το δύσκολο αγώνα.

Διασημότητα ιστορίες της απώλειας βάρους με φωτογραφίες πριν και μετά

Τα αστέρια της τηλεόρασης πάντα ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να μην μπορούν να αντέξουν οικονομικά για να χαλαρώσετε. Θα πρέπει να εξετάσουμε τον καλύτερο εαυτό σας. Αλλά οι διάσημοι επίσης εγγενείς αδυναμίες. Κάποιος να κερδίζουν βάρος μετά τον τοκετό, κάποιος σχήμα λάφυρα της νόσου. Και άλλοι απλά σε κάποιο σημείο να επιτρέψω στον εαυτό μου να τρώνε πάρα πολύ. Συνεχώς βλέπουμε τα αστέρια στην οθόνη, είναι δύσκολο να μην παρατηρήσετε τις αλλαγές στο σώμα τους. Ως εκ τούτου, η αυθεντικότητα των φωτογραφιών τους πριν και μετά αμφιβολία δεν μπορεί να είναι.

Δημοφιλής τραγουδίστρια Polina Gagarina κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά τον τοκετό περιόδου έχει κερδίσει 40 κιλά. Πολλά έχουν ήδη γραφτεί από τους λογαριασμούς της, αλλά τι ήταν η έκπληξη όλων, όταν ένα χρόνο αργότερα, η κοπέλα επέστρεψε στη σκηνή είναι λεπτή. Το μυστικό της Polina Gagarina συγκεκριμένο διατροφικό σύστημα που βασίζεται στις αρχές της εναλλασσόμενης μονο-διατροφή. Ο τραγουδιστής ανέκδοτα που μια ντουζίνα κιλά αφήσει μετά να γίνει ξανθιά. Όπως γνωρίζετε, το άγχος κρατήστε πατημένο το λιπώδη ιστό στο σώμα, έτσι ώστε όταν η Πωλίνα ξέσπασαν από τον φαύλο κύκλο της ανησυχίες του μια νεαρή μητέρα, το σώμα της άρχισε να αλλάζει μόνη της.

Dana Borisova ήταν πάντα γνωστή για την ακαταμάχητη εμφάνιση. Ωστόσο, το 2011, για άγνωστους λόγους, ένα λεπτό τηλεπαρουσιαστής έχει αποκτήσει περισσότερα από 15 κιλά. Βοήθησε Dana φρούτα και λαχανικά διατροφή. Σήμερα, η γυναίκα φαίνεται κομψό και εντυπωσιακό, όσο και στην αύξηση του βάρους.

Η ιρίνα δύσκολο να κρατήσει σε φόρμα, καθώς έχει την τάση να είναι υπέρβαρα. Ως έφηβος, είχε αρκετά ένα curvy σχήμα. Το πλήρωμα επέστρεψε στην τραγουδίστρια μετά τη γέννηση του γιου της. Ωστόσο, η κοπέλα ήταν απελπισμένος και στράφηκε προς τους ειδικούς. Χάρη στην λιποαναρρόφηση και η δίαιτα σχέδιο, το οποίο αναπτύχθηκε από το διατροφολόγο, Ιρίνα κατάφερε να χάσει αρκετό για να δείξει τις φωτογραφίες σας σε ένα αποκαλυπτικό μπικίνι.

Τον τοκετό αλλάξει σχήμα και ένα από τα αγαπημένα της Ani Lorak. Ουκρανός τραγουδιστής έχει πολύ ενήργησε ως ένα πλήρες, άρεσε ούτε αυτήν ούτε τους οπαδούς. Αλλά το ειδικό πρόγραμμα χορού, καθώς και την εξάντληση μαθήματα γυμναστικής βοηθήσει το κορίτσι για να ανακτήσει την αρμονία.

Διατροφή: η απώλεια βάρους αποτελέσματα, πριν και μετά από τις φωτογραφίες

Προκειμένου να επιτύχει το όνειρό σας σχήμα, το θηλυκό μισό του πληθυσμού καταφεύγει σε μια ποικιλία από δίαιτες. Μπορεί να είναι το σύστημα που είναι γνωστό στους γιατρούς, φαγητό διαγράμματα από το Internet σχέδια για το γεύμα από έναν διατροφολόγο. Για να δείτε τα αποτελέσματα της δίαιτας, διαβάστε κριτικές για τα φόρουμ Internet.

Η Dukan δίαιτα να χάσουν βάρος, οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι ένα ειδικό σύστημα μέσω του οποίου μπορείτε να χάσετε, ως βαρετό 1 χιλιόγραμμο, και το 40 ή και περισσότερα κιλά λίπος. Ένας γάλλος γιατρός αναπτύξει ένα σχέδιο γεύμα για ζωή, με την επιθυμία των πελατών να φάει μερικές φορές περιττά, επιβλαβή, ή υψηλά σε θερμίδες.

Δημοφιλή τηλεπαρουσιάστρια Έλενα Malysheva είναι, επίσης, ειδική παθολόγος. Κατόπιν αιτήματος των θεατών ήταν η Έλενα διάφορα προγράμματα διατροφής για το βάρος χωρίς να βλάψει την υγεία. Εμείς παρουσιαστής έχει τη δική του ιστοσελίδα, όπου όλες τις συστάσεις για την απώλεια βάρους, και υπάρχει επίσης ένα τμήμα όπου μπορείτε να δείτε το πριν και μετά την απώλεια βάρους φωτογραφίες που συνθέτουν ολόκληρη την γκαλερί.

Η κάθριν Mirimanova έγινε γνωστή μέσα από το βιβλίο του "το Σύστημα μείον 60". Αυτή η ισχυρή θέληση γυναίκα κατάφερε να χάσει 60 κιλά για το δικό του πρόγραμμα, το οποίο αντιπροσωπεύει στο έργο του. Ενθαρρυντικό είναι φωτογραφίες της Κάθριν, η οποία είναι από τη μητέρα πριν από τη γέννηση έχει μετατραπεί σε μια λαμπρή κυρία.

Αερόμπικ νερού για την απώλεια βάρους: πριν και μετά φωτογραφίες

οι κανόνες της απώλειας βάρους

Αερόμπικ νερού είναι το είδος της γυμναστικής που είναι παρόμοια με το αερόμπικ αλλά τα μαθήματα γίνονται στο νερό. Νερό αερόμπικ οι γιατροί συστήνουν ότι οι άνθρωποι μετά από εγχειρήσεις και τραυματισμούς, όπως η άσκηση σε πισίνα είναι ο καλύτερος τρόπος για να επαναφέρετε το σώμα. Το νερό υποστηρίζει το σώμα, επιτρέποντας τη φυσική δραστηριότητα για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Αερόμπικ νερού δυναμώνει το σώμα, επιταχύνει το μεταβολισμό, ομαλοποιεί τον ύπνο, βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, θεραπεύει το σώμα. Όταν η προπόνηση στην πισίνα, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι ο τόνος του νευρικού σας συστήματος, την καλή διάθεση, τη ζωτικότητα, τη φυσική αντοχή. Αερόμπικ νερού εμφανίζεται σε ηλικιωμένα άτομα, έγκυες γυναίκες και ακόμη και τα βρέφη.

Αλλά είναι δυνατόν κατά τη διάρκεια γυμναστική στο νερό για να χάσεις βάρος; Όπως αναφέρεται στα σχόλια για αυτή τη διαδικασία, από μόνη της, η αεροβική γυμναστική για να χάσετε βάρος, δεν θα βοηθήσει. Στην ουσία, οποιαδήποτε άσκηση είναι άχρηστη και πάλι να τρώνε περισσότερο. Ωστόσο, σε συνδυασμό με σωστή διατροφή άσκηση στην πισίνα δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα. Επίσκεψη πρόγραμμα τρεις φορές την εβδομάδα, θα παρατηρήσετε πως απαλό και λείο το δέρμα. Οι γυναίκες μπορούν να είναι σίγουροι ότι σε ένα μήνα κυτταρίτιδας θα γίνει λιγότερο ορατή.

Αερόμπικ νερού βοηθά κυρίως να διαμορφώσει το σχήμα. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, ούτε καν ένα πλήρες κορίτσι μπορεί να χρησιμοποιήσει το γυμναστήριο για να κάνει τους όγκους πιο ελκυστική. Ενώ η αεροβική γυμναστική είναι η ενίσχυση του μυϊκού ιστού, η διόρθωση των προβληματικών περιοχών, το χαμηλότερο ποσοστό σωματικού λίπους στο σώμα.

Τρέξιμο για απώλεια βάρους: πριν και μετά φωτογραφίες

Τρέχοντας το είδος του φορτίου που είναι διαθέσιμο σε όλους. Φυσικά, αν δεν έχουν αντενδείξεις. Αν δεν υπάρχουν χρήματα ή χρόνο για μαθήματα γυμναστικής ομάδα, το Τρέξιμο μπορούν να αντέξουν οικονομικά οποιαδήποτε πλήρης. Το τρέξιμο δεν χρειάζεται ειδικός εξοπλισμός, το οποίο το καθιστά το πιο αγαπημένο σας τρόπος για την απώλεια βάρους.

Είναι γνωστό ότι το βάρος της κατάρτισης για την προώθηση της την ανάπτυξη των μυών. Αλλά έντονη άσκηση είναι απαραίτητη για το διαχωρισμό του λίπους. Είναι δυνατόν να χάσουν βάρος με το τρέξιμο; Στη φωτογραφία μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα για Τζόκινγκ μήκος σε 7 εβδομάδες.

Με την ευκαιρία, τρέχοντας να επιλέξετε ακόμη πιο συχνά από ό, τι οι γυναίκες, όπως και πολλοί εκπρόσωποι της ισχυρής μισό δεν θέλουν να εμπλακούν με δραστηριότητες του ομίλου.

Για την απώλεια βάρους πρέπει να εκτελείται τακτικά, ιδανικά κάθε μέρα. Τρέξιμο ταχύτητα είναι εύκολο να υπολογιστεί το σφυγμό του. Αν κατά τη διάρκεια της άσκησης, ο χτύπος της καρδιάς είναι επιταχυνόμενη 150 και παραπάνω, χαμηλότερη ένταση για Τζόκινγκ.

Ξεκινήστε με μια απόσταση 1 km και να αυξήσει σταδιακά. Από το τέλος του πρώτου μήνα θα πρέπει να έχουν εκτελέσει ήδη 2 μίλια, και το δεύτερο μήνα 3-4 χλμ. μακριά. η πιο ιδρώτα χάνεις, τόσο το καλύτερο θα καθαρίσει το σώμα σας από τις τοξίνες. Έτσι, οι ειδικοί συστήνουν να τρέξει σε windproof και βιώσιμη ρούχα.

Αμέσως μετά από μια προπόνηση, απαγορεύεται να φάτε και να πιείτε. Κάνω μια ώρα αργότερα. Αλλά πριν από την εκτέλεση είναι καλύτερα να απέχουν από το φαγητό για δύο ώρες.

Home fitness: το λίπος πριν και μετά την απώλεια βάρους φωτογραφίες

Για να το κάνω γυμναστήριο χωρίς εκπαιδευτή και στο σπίτι, χρειάζονται περισσότερη έκθεση. Πολλοί άνθρωποι ξεκινήστε την άσκηση με ενθουσιασμό, αλλά μετά από 1-2 εβδομάδες, υπάρχουν περισσότερα πράγματα που αποσπούν την προσοχή, και τα μαθήματα στο τέλος αναβάλλονται μέχρι να σταματήσει.

Για να βοηθήσει με κίνητρα πραγματικές εικόνες των ανθρώπων που έχουν καταφέρει να βρει τη δύναμη να ακολουθούν αυστηρά το πρόγραμμα κατάρτισης.

Στην εποχή του Διαδικτύου, δεν χρειάζεται να εγγραφούν σε ένα γυμναστήριο, να ξοδέψετε χρόνο και χρήμα για ομαδικές συνεδρίες. Αρκεί να βρείτε το κατάλληλο βίντεο με μια σειρά από ασκήσεις και επαναλάβετε μετά από τον εκπαιδευτή.

Τυλίξτε για την απώλεια βάρους: πριν και μετά φωτογραφίες

Το λίπος στο γυναικείο σώμα εντοπίζεται κυρίως στην κοιλιά, τα πλευρά, τους γοφούς. Αυτή η διαδικασία είναι που σχετίζονται με τα αναπαραγωγικά όργανα. Οι γυναίκες έχουν φυσιολογικά στρογγυλεμένες γοφών και ελαφρώς προεξέχοντα κάτω κοιλιακή χώρα, επειδή προκαλείται από την λειτουργία της αναπαραγωγής. Και αν το σώμα αποκτά υπερβολικό λίπος, λάφυρα από τη μέση ή ακόμα και να το κρύψει.

Αδυνατίσματος καθιστούν τον αριθμό τέλειο. Ακόμη και πτώση κιλά, το πολυπόθητο σχήμα κλεψύδρας δεν μπορεί να δει. Και μετά έρχεται και η ενίσχυση του αθλητικού εξοπλισμού για τη διόρθωση της κοιλιάς και πλευρική — χούλα hooping για την απώλεια βάρους. Φωτογραφίες πριν και μετά τη χρήση λένε πολλά για την αποτελεσματικότητα του βλήματος.

άσκηση για απώλεια βάρους

Torsion το Στεφάνι διαρκεί μόνο μισή ώρα την ημέρα. Εξάλλου, τέτοιες ασκήσεις που μπορείτε να εκτελέσετε τη μουσική ή το αγαπημένο σας τηλεοπτικών σειρών. Πολλά κορίτσια στα σχόλια πρέπει να σημειωθεί ότι σχεδόν δεν αισθάνονται το Στεφάνι στη μέση σας, και μισή ώρα προπόνηση δεν είναι εξαντλητικό. Ωστόσο, το αποτέλεσμα δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Μετά από μερικές εβδομάδες θα δείτε πώς προσομοίωση μέση και τα πλευρά γίνονται μικρότερα.

Βασικοί κανόνες για αρχάριους:

  • Για το πρώτο μάθημα επιλέξτε το ελαφρύ πλαστικό χούλα-χουπ.
  • Ξεκινήστε την άσκηση με 5 λεπτά την ημέρα. Αν το Στεφάνι είναι συνεχώς πέφτουν, μην ανησυχείτε: πολύ σύντομα θα μάθετε πώς να εύκολα να στρίψει.
  • Η θερμότητα του σώματος πριν από την άσκηση. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε μερικά εύκολα βήματα.
  • Κατά την περιστροφή του Στεφανιού, προσπαθήστε να μην μετακινήσετε λεκάνη. Σταθείτε κατ ' ευθείαν με τα πόδια ευρύτερη ή στενότερη, όπως είναι άνετα. Τι θα είναι ήδη από τα πόδια σας, το παραπάνω στέλεχος για τους κοιλιακούς μυς και τα ισχία σας, ώστε να προσπαθήσουμε με την πάροδο του χρόνου για να επιτευχθεί μια πλήρως κλειστή γόνατα.
  • Πρακτική σε ένα καλά αεριζόμενο δωμάτιο.
  • Συστροφή από το Στεφάνι τακτικά. Καλό θα είναι να προπόνηση κάθε μέρα.
  • Όταν αισθάνεστε πιο σίγουροι, να αλλάξετε το φως χούλα Χουπ για σταθμισμένη, και μετά τη χρήση μασάζ το βλήμα. Κάθε φορά που θα αυξήσει το φορτίο, αλλάζοντας το Στεφάνι στη μέση σας μπορεί να εμφανιστούν μώλωπες. Δεν υπάρχει τίποτα το τρομερό, που σκουραίνει γρήγορα, έλα κάτω και να υποχωρήσει ο πόνος. Ωστόσο, οι ειδικοί δεν συστήνουν να αρχίσει να λειτουργεί αμέσως με ένα βαρύ Στεφάνι, όπως μπορεί να τραυματίσει τον εαυτό σας. Για κοκαλιάρικο κορίτσια, υπάρχει κίνδυνος να βλάψουν τα εσωτερικά όργανα.