Γρήγορη απώλεια βάρους σε μια εβδομάδα

Σχεδόν πάντα η ταχεία απώλεια βάρους έχει ευεργετικά αποτελέσματα για την υγεία. Εξάλλου, τόσο πιο γρήγορα η διαδικασία της απώλειας του βάρους, το λιγότερο σταθερό αποτέλεσμα. Αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις είναι απαραίτητο να απαλλαγούμε από πολλά κιλά μέσα σε μόλις μια εβδομάδα.

Κάποιοι κανόνες γρήγορη απώλεια βάρους

ταχεία απώλεια βάρους

Για γρήγορη απώλεια βάρους θα πρέπει να τηρούν μερικούς σημαντικούς κανόνες:

No. 1 μείωση λίπους

Πρώτον και κύριον, θα πρέπει να μειώσει την κατανάλωση λίπους. Η καθημερινή διατροφή θα πρέπει να είναι όχι περισσότερο από 25 γραμμάρια λίπους. Φυσικά, αυτό το ποσό είναι ανεπαρκές για τη σωστή λειτουργία του σώματος, αλλά για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την τεχνική για ένα σύντομο χρονικό διάστημα είναι αποδεκτή.

Καθημερινά το μενού για να αποκλείσει προϊόντα με βάση το κρέας, τα ζωικά λίπη, ξηρούς καρπούς, προϊόντα από αλεύρι. Μπορείτε να πάρετε τα πρωινά κουταλιά της σούπας λάδι ψαριού ή φρέσκο φυτικό λάδι, που είναι ο καθημερινός κανόνας των λιπών.

Νο 2 — το γλυκό απόρριψη

Σχεδόν κάθε γλυκό φαγητό είναι μια πηγή γλυκού υδατάνθρακες, τα οποία συμβάλλουν στην εναπόθεση υποδόριου λίπους. Κατανάλωση ζάχαρης αυξάνει την παραγωγή ινσουλίνης και κατά συνέπεια την αύξηση του βάρους. Με προσοχή θα πρέπει να χρησιμοποιείτε και το γάλα. Περιείχε λακτόζη οπότε δεν προάγει την απώλεια βάρους.

Νο 3 — ο αποκλεισμός των μεταποιημένων προϊόντων

Όλα τα προϊόντα με μακρά διάρκεια ζωής, είναι απολύτως αντενδείκνυται για την απώλεια βάρους. Αυτό κονσερβοποιημένα τρόφιμα, πατατάκια, αναψυκτικά, ποτά και άλλα τρόφιμα με συντηρητικά. Επιτρέπεται να τρώτε τροφές παρελθόν η ελάχιστη επεξεργασία, π. χ., πλιγούρι, ρύζι και άλλα δημητριακά.

Νο 4 — μειώστε τους υδατάνθρακες

Η ημερήσια ποσότητα των υδατανθράκων που πρέπει να μειωθεί δραστικά, θα οδηγήσει στην απώλεια των υγρών του σώματος και του όγκου στοιχεία θα είναι σημαντικά μειωμένη. Μεγάλη προσκόλληση σε μια διατροφή χαμηλός-εξαερωτήρων απειλεί με δυσάρεστες συνέπειες για την υγεία, αλλά μία εβδομάδα σημαντική ζημιά δεν θα προκαλέσει.

No. 5 — αύξηση της σωματικής δραστηριότητας

Για την πιο γρήγορη απώλεια βάρους απαιτεί το συνδυασμό της κάθε δίαιτα με το αερόμπικ. Καλό θα είναι να κάνεις τουλάχιστον μισή ώρα το πρωί και το βράδυ. Αν το κάνετε δύο φορές την ημέρα δεν λειτουργεί, τότε η τυπική εκπαίδευση θα πρέπει να αυξηθεί. Τα μαθήματα θα πρέπει να είναι εντατική και να περιλαμβάνει μια ποικιλία ασκήσεων.

Νο 6 — πρόσληψη πρωτεΐνης

Για να βοηθήσει με την απώλεια βάρους μείωσε την ποσότητα του λίπους του σώματος, όχι μυϊκή μάζα, θα πρέπει να στη διατροφή παρακολούθησαν τη σωστή ποσότητα της πρωτεΐνης. Την ημέρα το σώμα απαιτεί 1.6 g πρωτεΐνης για κάθε κιλό βάρους. Πρωτεΐνες διατροφή είναι ένα από τα πιο ακίνδυνο για το σώμα μας. Αλλά τα παραδοσιακά κρέατα εκτός από πρωτεΐνες, περιέχει λίπη, τα οποία είναι εξαιρετικά ανεπιθύμητη για την απώλεια βάρους. Η εναλλακτική λύση μπορεί να είναι μια πρωτεΐνη σε μορφή σκόνης. Κούνημα πρωτεΐνη θα πρέπει να πίνουν όλη την ημέρα σε διαστήματα των 2-3 ώρες. 1-2 φορές την εβδομάδα είναι απαραίτητο να τρώτε ψάρι, βραστό ή στον ατμό.

Νο 7 — πώς να πίνουν περισσότερο νερό

Η περίσσεια του νερού είναι το στρες στο σώμα. Η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων νερού, τα επινεφρίδια εκκρίνουν οι αυξημένες ποσότητες των ορμονών του στρες. Αυτές οι ορμόνες και ενεργοποιούν το μεταβολισμό καύσης λίπους. Η περισσότερη πρωτεΐνη που καταναλώνεται, το περισσότερο νερό είναι απαραίτητη. Μια μέρα θα πρέπει να πίνετε τουλάχιστον 10 ποτήρια νερό το πρωί μετά το ξύπνημα, πριν και μετά την προπόνηση και μεταξύ των γευμάτων.

Νο 8 — η συνεχής αλλαγή των θερμίδων

Μια μόνιμη αλλαγή στη θερμιδική πρόσληψη επιταχύνει τη διαδικασία της απώλειας βάρους. Η ουσία της απώλειας βάρους είναι: 3 ημέρες θα πρέπει να τρώτε, παρατηρώντας το ελάχιστο δυνατό θερμίδες, την 4η ημέρα θα πρέπει να αυξήσει το ποσό της κατανάλωσης των 300-400 θερμίδες. Στη συνέχεια, θα πρέπει να πάμε πίσω να τον ελάχιστο αριθμό. Και ως αναπληρωματικά γιορτή και την πείνα ημέρες.

πώς να χάσετε βάρος γρήγορα

Νο 9 — η αποδοχή των διαφόρων προσθέτων

Όπως όταν χάνεις βάρος, το σώμα χάνει τις βιταμίνες, τα μέταλλα και τα θρεπτικά συστατικά στη σωστή ποσότητα, είναι απαραίτητο να ληφθούν διάφορα πολυβιταμινούχο συγκροτήματα. Χρήσιμη είναι η προσθήκη των ινών σε ένα κούνημα πρωτεΐνη.

Νο 10 — μείωση της πρόσληψης αλατιού

Το υπερβολικό αλάτι αυξάνει την ποσότητα του νατρίου στο σώμα που βοηθά να συλλάβετε το σώμα του νερού. Πρέπει να ελαχιστοποιήσετε την πρόσληψη αλατιού: να σταματήσει το αλάτισμα των τροφίμων και να παρακολουθεί την παρουσία του αλατιού στα έτοιμα τρόφιμα. Δίαιτα χωρίς αλάτι βοηθά να χάσουμε κιλά.

Ταχεία απώλεια βάρους κριτικές έχει διάφορα. Ως επί το πλείστον είναι θετική αρχικά. Βάρος πολύ γρήγορα έχασε. Αλλά αν μια μεταγενέστερη επιστροφή στην κανονική διατροφή, και έχασε πολύ βάρος θα είναι πίσω σύντομα.

Πώς να χάσετε βάρος όμορφη;

Μερικές φορές η ταχεία απώλεια βάρους δεν φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, δεδομένου ότι η μείωση του όγκου δεν είναι αυτά τα μέρη του σώματος που θα ήθελα να μειώσει. Σε αυτή την περίπτωση, απαιτούν λίγο από το φορτίο που ακριβώς στις προβληματικές περιοχές του σώματος.

Για να χάσετε βάρος γρήγορα στα πόδια μου για αυτή την εβδομάδα εκτός από μια ισορροπημένη διατροφή είναι απαραίτητη για να εφαρμόσετε τις φυσικές προσπάθειες. Αυτά περιλαμβάνουν το τρέξιμο, το κολύμπι και η σωματική άσκηση. Είναι, επομένως, απαγορεύεται αυστηρά να "αντλία" τους μυς των ποδιών, επειδή θα φαίνονται πιο παχιά. Πρέπει να ενισχύσει τους μυς των ποδιών μέσα από την τακτική τέντωμα. Μπορείτε να πάτε για χορό ή κατάρτισης στο ελλειπτικό εκπαιδευτής.

Μετά το σωματικό λίπος στα πόδια είναι μειωμένη, για να αποτρέψει την επιστροφή της χαμένης λίπους κατά προτίμηση 2-3 φορές την εβδομάδα, κάνω Πιλάτες ή αερόμπικ.

Για να χάσετε βάρος γρήγορα στα πόδια μου για αυτή την εβδομάδα εκτός από αλλαγές στη διατροφή χρειάζεται και καρδιο. Μπορείτε να κάνετε το περπάτημα το περπάτημα, γυμναστήριο, χορός, Τρέξιμο, Ποδηλασία. Οι μελέτες αυτές τονίζοντας τους μυς των γοφών, των μηρών και των γλουτών. Γρήγορο βάρους απώλειας μηρών για μία ή δύο εβδομάδες, με την προϋπόθεση, αν δοθεί κατάρτισης για τουλάχιστον μία ώρα την ημέρα.

Θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος γρήγορα στα πόδια και επαγγελματικό μασάζ. Η συσσώρευση λίπους και περιττά υγρά είναι αρκετά ευαίσθητα για να κάνετε μασάζ το άγχος. Ελλείψει χρόνου ή των Οικονομικών, ένα επαγγελματικό μασάζ υπηρεσία, μπορείτε να αντικαταστήσετε αυτο-μασάζ. Καλό θα είναι να χρησιμοποιήσετε, ενώ το αντι-αντι-cellulite κρέμες με καφεΐνη και εκχύλισμα κισσού.

Για να επιταχυνθεί η διαδικασία του να πάρει απαλλαγούμε από το περιττό βάρος, είναι σκόπιμο να πραγματοποιήσει τις ασκήσεις των ειδικών σορτς ή παντελόνια μέχρι το γόνατο για την απώλεια βάρους. Μπορεί να παρέχει μια "σάουνα επίδραση", και μαζί με τον τότε αποβάλλεται και το περιττό υγρό.

Αυτό δεν είναι πάντα δυνατόν να επισκεφθείτε γυμναστήρια και γυμναστήρια. Ασκήσεις για την απώλεια βάρους στα πόδια σε μια εβδομάδα μπορεί να γίνει στο σπίτι. Χρήσιμες είναι οι παρακάτω τύποι ασκήσεων:

  • "Καταλήψεις στο τοίχο". Θέλετε να πάρετε πίσω στον τοίχο και βάλτε τα πόδια hip-πλάτος πέρα. Σιγά-σιγά πέφτουν, είναι αναγκαίο να προσεγγίσετε τη θέση, όταν τα γόνατά σας είναι λυγισμένα σε ορθή γωνία και, στη συνέχεια, σιγά-σιγά να αυξηθεί σε Επαναλάβετε τουλάχιστον 10-12 φορές.
  • Οι "επιθέσεις". Σε όρθια θέση, θα πρέπει να κάνουμε ένα βήμα και κάμπτοντας το πόδι στο γόνατο, να κατέβει. Στη συνέχεια, επιστρέψτε στην αρχική θέση και επαναλάβετε την άσκηση για το άλλο πόδι. Για να κάνετε αυτή την άσκηση για 10-15 φορές.
  • "Το περπάτημα στις σκάλες". Η πιο απλή άσκηση, επειδή απαιτεί μόνο πάνω και κάτω από τις σκάλες και όχι το Ασανσέρ.
  • "Περιστροφή στον αέρα." Ξαπλωμένη στο πάτωμα, θα πρέπει εναλλάξ να άρει τα πόδια σας και να κάνετε κυκλικές κινήσεις στον αέρα. Κάνω 10-15 φορές για κάθε πόδι.
οι αρχές της απώλειας βάρους

Για να επιτύχουμε αποτελέσματα, είναι σημαντικό να επαναλάβετε την εκπαίδευση καθημερινά για την εβδομάδα που κατανέμεται για την απώλεια βάρους.

Ταχεία απώλεια βάρους το καλοκαίρι

Ιδιαίτερα γρήγορη απώλεια βάρους κατά τη θερινή περίοδο. Το καλοκαίρι για να χάσετε βάρος γρήγορα, θα βοηθήσει απλά και οικονομικά προϊόντα: τα πορτοκάλια, τα πεπόνια, τα αγγούρια, τα καρότα και τις ντομάτες. Είναι δυνατόν να τακτικά να οργανώσει τη νηστεία ημέρες με τη χρήση των προϊόντων αυτών.

Όνομα προϊόντων Ο αριθμός των θερμίδων ανά 100 γραμμάρια
Πορτοκαλί 33
Καρπούζι 21
Αγγούρι 13
Καρότα 27
Ντομάτα 17

Για να χάσετε βάρος γρήγορα το καλοκαίρι για μια εβδομάδα, θα σας βοηθήσει να μειώσετε την πρόσληψη τροφής και την αύξηση της πρόσληψης υγρών. Κανονική μερίδα των τροφίμων θα πρέπει να μειωθεί κατά 2-3 φορές. Επιπλέον, τα γεύματα θα πρέπει να είναι συχνή σε διαστήματα των 2-3 ώρες. Το καλοκαίρι, φροντίστε να πίνετε άφθονο φρέσκο νερό για να αποφευχθεί η αφυδάτωση. Πριν από κάθε γεύμα για να πιει ένα ποτήρι ζεστό νερό, το οποίο θα επιταχύνει την πέψη των τροφών.

Σε μια εβδομάδα γρήγορη απώλεια βάρους που μπορείτε να χάσετε 3 έως 10 κιλά. Πώς μπορείτε να χάσετε βάρος σε μια εβδομάδα εξαρτάται από την επιλεγείσα μέθοδο απώλειας βάρους και την ένταση της άσκησης. Όποια μέθοδο της ταχείας απώλειας βάρους δεν επελέγησαν, να θυμάστε ότι δεν πρέπει να είναι πολύ συχνά χρησιμοποιούν επιπλέον απώλεια βάρους, επειδή μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την υγεία. Κατά προτίμηση μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του η γρήγορη απώλεια βάρους είναι να επανεξετάσει την διατροφή και να επιλέξετε την πιο κατάλληλη δίαιτα για να διατηρήσουν το σχήμα σε βέλτιστη κατάσταση.