Η καλύτερη άσκηση για απώλεια βάρους

Μια ισχυρή επιθυμία να χάσουν βάρος, παρουσιάζεται όχι μόνο σε γυναίκες αλλά και σε άνδρες. Κάποιος λείπει η αρμονία και την εμπιστοσύνη, και για κάποιον — είναι ζωτικής σημασίας για την αποκατάσταση της υγείας, για να ζήσουν μια πλήρη, ας πούμε, ή ένα μωρό. Αλλά συχνά το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό του θέλουν να χάσουν βάρος είναι εξαντλητικές δίαιτες απίστευτο περιεχόμενο, μέχρι έντονη πείνα.

προπόνηση για απώλεια βάρους

Αλλά λίγοι άνθρωποι σκέφτονται, εκτός από την αλλαγή καθημερινή σας διατροφή, θα πρέπει να αναλάβει τη φροντίδα της σωματικής δραστηριότητας, και δεν χρειάζεται να αγοράσουν ακριβά ιδιότητα μέλους σε γυμναστήριο, είναι αρκετό για να μελετήσει την πολύπλοκη από ασκήσεις για την απώλεια βάρους στο σπίτι. Μόνο αν το σωστό συνδυασμό σωστή διατροφή και μέτρια σωματική δραστηριότητα μπορεί να επιτύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ας προσπαθήσουμε από σήμερα, από αυτή τη στιγμή να αλλάξουν το συνηθισμένο τους ρυθμό της ζωής.

Από πού να αρχίσετε;

Άσκηση για την απώλεια βάρους — δεν είναι ο πρώτος στόχος, δεν πρέπει να εκτελέσετε για λόγους στατιστικής, όλα πρέπει να πάνε στο συγκρότημα και χαρά. Με αυτό το σκεπτικό, μπορείτε να επιτύχετε αποτελέσματα — όλα όσα πρέπει να κάνουμε και όχι με τη βία. Τι εργασία έχει να πει σχετικά με τη διατροφή. Για αρχή δοκιμάστε τα εξής:

 • σταμάτα να σκέφτεσαι και να αρχίσει να δρα;
 • τρώτε συχνά, αλλά σε μικρές μερίδες, παραδόξως, δουλεύει;
 • την εξάλειψη, τέλος, από τη διατροφή προϊόντα από αλεύρι, λιπαρά και πικάντικα τρόφιμα;
 • φάε το αν, όλοι το ίδιο, θα ήθελα ψωμί ή ζυμαρικά — τρώνε την υγεία και μην κατηγορείς τον εαυτό σου. Αλλά μην το παρακάνετε;
 • να αρχίσει να κάνει λίγο — ας είναι 10-15 λεπτά την ημέρα, και αυτό είναι ένα επίτευγμα;
 • για αθλήματα, χρειάζεστε μια καλή διάθεση — δεν ασχολούνται με τη δύναμη του *
 • κάθε μέρα αυξάνουν το φορτίο *
 • πίνετε περισσότερο νερό, μέχρι δύο λίτρα?
 • σίγουρα πρέπει να αυτο-ελέγχου.

Όλα είναι πολύ απλό — και τώρα, έχοντας διαβάσει το άρθρο, πάμε για μια βόλτα, πηγαίνετε στο κατάστημα ή την αγορά για να αγοράσουν λαχανικά, φρούτα, ελαιόλαδο, χόρτα, καρύδια και μια μπάρα μαύρη σοκολάτα για να θέσει τη διάθεση. Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε για το σώμα επιπλέον άγχος, και τόσο λείπει στη ζωή, απλά σταδιακά την ανοικοδόμηση σε μια Ευεξίας διαδρομή και, στη συνέχεια, ο μηχανισμός ξεκινά η απώλεια βάρους, η ίδια.

Η απογραφή, η οποία θα είναι χρήσιμη στη νέα αθλητική ζωή

Για να ξεκινήσει η πορεία προς την απώλεια βάρους δεν είναι αρκετό για να αλλάξει τη διατροφή σας και να σκοράρει ένα ψυγείο χρήσιμα προϊόντα στο σπίτι σας θα πρέπει να εμφανίζονται και τα σωστά στοιχεία. Ότι θα έρθει σε πρακτικό για τις καθημερινές σπορ:

 • Χαλί ή μαξιλάρι ύπνου, άνετο για διατατικές ασκήσεις, για την άσκηση γραφίτη τύπου *
 • αλτήρες, να αγοράσει πρώτα το εύκολο 1-2 kg για τις γυναίκες και 3-5 για άνδρες.
 • νέα αθλητικά ρούχα είναι πολύ σημαντικό για το κίνητρο και την ευκολία,
 • τυλίξτε το με ένα βάρος 1-2 κιλά, δεν είναι εύκολο.

Στο μέλλον, μπορεί να είναι χρήσιμο για ελαστική ταινία, σχοινάκι, μπάλα γυμναστικής και του λοιπού εξοπλισμού, αλλά ο αρχικός κατάλογος θα είναι επαρκής. Επίσης, δώστε προσοχή στο σημείο όπου είστε διεξαγωγή ή τον σχεδιασμό για τη διενέργεια εκπαίδευσης. Πρέπει να υπάρχει αρκετό φως, ευρύχωρα, καθαρά, πρέπει να είναι σε θέση να αερίζετε το δωμάτιο. Εδώ, κάθε μέρα καθαρισμού είναι επίσης ένα πρόσθετο βάρος στο σώμα.

Τι ασκήσεις είναι κατάλληλες για το σπίτι;

Στο σπίτι μπορείτε να κάνετε όλες τις ασκήσεις που διδάσκονται στις αθλητικές δραστηριότητες. Έχουμε συγκεντρώσει για εσάς τις καλύτερες ασκήσεις για την απώλεια βάρους και μερικές από τις πιο σημαντικές υγιεινές συνήθειες για το σώμα, μετά την επίτευξη τους, το σώμα σας θα σας ευχαριστώ.

Έτσι, η πρώτη και απαραίτητη συνήθεια — προπόνηση, χωρίς να είναι αδύνατο να αρχίσουν να ασχολούνται. Κάνουμε μερικές στροφές, τρέξιμο, άλμα, άπλωσε τα χέρια και το λαιμό. Το warm up θα πρέπει να πάρει τουλάχιστον 15 λεπτά. Τώρα μια σειρά από μαθήματα.

πώς να χάσετε βάρος με την άσκηση

Καταλήψεις. Ω Ναι, αυτά τα απλά, αλλά πολλές μισούσε καταλήψεις. Αλλά αυτή είναι μία από τις αποτελεσματικές ασκήσεις. Squat προς τα δεξιά, ώστε οι μηροί σας να είναι παράλληλοι με το πάτωμα. Στην αρχή, να καθίσει οκλαδόν στην καρέκλα, επαναλάβετε αυτή την άσκηση 10-15 φορές για μια προσέγγιση. Αργότερα, την αύξηση του φορτίου 20-30 sit-UPS σε μια στιγμή.

Το λουρί. Η κλασική άσκηση για την ενδυνάμωση όλων των μυϊκών ομάδων. Αρκετό για να θέσει στο πάτωμα πήχεις παράλληλοι μεταξύ τους και να άρει την περίφραξη με τα πόδια σε κάλτσες. Για να επιβιώσει θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον δύο και μισό λεπτά. Αλλά για να ξεκινήσετε, θα πρέπει σταδιακά να αυξήσει το χρόνο εκτέλεσης.

Η γέφυρα. Ξαπλώστε στην πλάτη σας, θα πρέπει να τεντώσει τα χέρια και τα πόδια στο πάτωμα και σηκώστε τη λεκάνη ψηλά. Αυτές οι ασκήσεις θα πρέπει να είναι 15-20, όχι λιγότερο.

Πιέστε το πλήκτρο. Ένα άλλο δεν είναι το αγαπημένο του καθενός, αλλά πολύ αποτελεσματικό αδυνάτισμα άσκηση. Ξαπλώστε στην πλάτη σας και βάλτε τα πόδια σας επάνω. Εναλλάξ, χωρίς να ακουμπάει το πάτωμα, κάτω από τα πόδια προς τα κάτω. Τώρα βάλτε τα χέρια σας πίσω από το κεφάλι σας, λυγίστε τα πόδια σας στα γόνατα, εφάπτονται με το πάτωμα και σηκώστε το σώμα.

Με την ευκαιρία, μια χρήσιμη συνήθεια — η εκπαίδευση πρέπει να πάρει τουλάχιστον μισή ώρα, έτσι ώστε όταν μπαίνετε σε μια νέα ζωή, ρυθμό, πάρτε για έναν κανόνα.

Για να χάσετε βάρος, είναι σημαντικό να συνεργαστεί με βάρη, θα αυξήσει το φορτίο και να δώσει στους μυς σας τόνο. Έτσι, να γίνει ίσια, τα πόδια εξαπλωθεί στο πλάτος των ώμων, αλτήρες στα χέρια, τις παλάμες αναπτυχθεί. Στην εκπνοή, σηκώστε το χέρι στον ώμο, εισπνεύστε — κάτω. Κάνετε αυτή την άσκηση εναλλάξ, τουλάχιστον 10-15 φορές στο χέρι.

Εδώ και πάλι η σωστή συνήθεια και να κρατήσει την αναπνοή του, αυτό θα διευκολύνει την άσκηση και το κάνεις πολύ γρήγορα θα βαρεθεί.

Και πάλι η δουλειά με ελεύθερα βάρη — κάμπτοντας τα χέρια σε οριζόντια θέση. Βάλτε δύο σκαμπό δίπλα από το αθλητικό πάγκο. Ξαπλώστε στην πλάτη τους και διπλώστε τα χέρια έτσι ώστε οι αγκώνες αποδείχθηκε κάτω από το κύτος. Εκπνεύστε — ενώστε τα χέρια πίσω, εισπνεύστε κάτω στην αρχική θέση. Τέτοιες κινήσεις είναι χρήσιμη για την ενίσχυση στο στήθος.

Το μάθημα για το πίσω μέρος: αρχική σας θέση είναι ελαφρώς λυγισμένα τα γόνατα, τα πόδια που τοποθετούνται πλάτος των ώμων της πυέλου. Οι λεπίδες πρέπει να συνδέσετε, ισιώστε την πλάτη σας και ελαφρώς λυγισμένα. Στα χέρια αλτήρες, τα χέρια κάτω. Εκπνεύστε σηκώστε τα χέρια στο πλάι, εισπνεύστε επιστρέψτε στην αρχική θέση.

Αυτές οι απλές ασκήσεις για την απώλεια βάρους με την προϋπόθεση ότι η καθημερινή εκτέλεση μπορεί να δώσει αποτελέσματα μέσα σε λίγες εβδομάδες. Σημειώστε ότι μόνο στο συγκρότημα θα πρέπει να είναι αρκετές ασκήσεις σε κάθε μία από τις ομάδες των μυών, και επανορθωτική συνεδρίες.

Στο τελικό στάδιο της κατάρτισης

Αυτό είναι ένα σημαντικό σημείο, γιατί για να ολοκληρωθεί η κατάρτιση που είναι αναγκαία για την ορθή χρήση της άσκησης προπόνηση. Και πάλι η κλίση, ανακινήστε τα χέρια, με τα πόδια σιγά-σιγά σε έναν κύκλο, κάνει μια κυκλική κίνηση με το λαιμό, ισιώστε τους ώμους σας, διπλώστε τα πτερύγια, σκέψου το σχέδιο για το αύριο. Επειδή αυτό είναι ένα σημαντικό ερώτημα — ποια είναι η καλύτερη εποχή για να ξεκινήσει η φόρτιση τι θα πρέπει να περιλαμβάνονται στο συγκρότημα που απέτυχε να το κάνει σήμερα, αλλά πρέπει να το επαναλάβω αύριο. Αναλύστε την ημέρα. Ενώ σκέφτεσαι, να καθίσει στη στάση του Λωτού, με τα χέρια στα γόνατα, κλείστε τα μάτια, συγκεντρωθείτε και να καθίσει στη σιωπή για μερικά λεπτά. Τώρα, σιγά-σιγά να σηκωθεί και να πάει στο ντους. Η χρέωση για σήμερα τελείωσε. Ή μήπως θέλετε να το επαναλάβω;

Ψυχική στάση

άσκηση για απώλεια βάρους

Άσκηση για την απώλεια βάρους στο σπίτι περιλαμβάνουν όχι μόνο τη σωματική δραστηριότητα και η σωστή διατροφή, είναι επίσης σημαντικό ψυχο-συναισθηματική στάση. Δεν θα αποτρέψει μαθήματα από τον τομέα της διαχείρισης θυμού:

 • η απώλεια βάρους δεν είναι ο στόχος, ο στόχος είναι να είναι υγιές, λεπτό και ευτυχισμένη και να διατηρήσουν αυτό το κράτος μόνιμα. Υπενθυμίστε στον εαυτό σας σχετικά με αυτό;
 • νιώστε λεπτά χαλάρωσης ξάπλωσε στο πάτωμα ή τον καναπέ, κλείστε τα μάτια σας και βυθιστείτε στο σκοτάδι, προσπαθήστε να τοποθετήσετε τον εαυτό σας σε μια κατάσταση ύπνωσης?
 • οραματιστείτε το επιθυμητό αποτέλεσμα: γράψτε κάτω σε χαρτί από το αναμενόμενο βάρος και άλλες παραμέτρους, να δημιουργήσετε ένα χάρτη με τις επιθυμίες σας, όπου μπορείτε να σχεδιάσετε τον εαυτό σας λεπτό;
 • σωστά διατυπώνει σκέψεις, χρήση η φράση "έχασα βάρος, απώλεια βάρους" "είμαι σε φόρμα και υγιές πρόσωπο", οι περισσότεροι χρησιμοποιούν τις λέξεις "υγεία", "ευτυχία", "αρμονία", "χρήση", "στόχος" και άλλες λέξεις που θα ρυθμίσετε τη σωστή διάθεση;
 • χρησιμοποιήστε το κινητό εφαρμογές για την απώλεια βάρους, θα σας υπενθυμίσω σχετικά με τα μαθήματα, γεύματα, και ενθάρρυνση για τις διαφορετικές εικόνες και φράσεις.

Είναι σημαντικό, επίσης, να επικοινωνούν με άλλους ομοϊδεάτες τους ανθρώπους, οι οποίοι, μέσω της άσκησης για την απώλεια βάρους, κατάφερε να φθάσει στο γκολ, κατάφερε να γίνει από τις ράγες του μια υγιεινή διατροφή και τρόπο ζωής, μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!