Η σωστή διατροφή για την απώλεια βάρους

Ο τρόπος για την σωστή διατροφή για την απώλεια βάρους θα βοηθήσει χωρίς να βλάψει την υγεία για να χάσουν βάρος και να κρατήσει μυών. "Θα χάσω βάρος" προσφέρει ένα αρκετά απλό, αλλά καλά-μέθοδος εργασίας — αυτή η απώλεια βάρους είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες, υγιείς και όχι στους ανθρώπους.

Η μέθοδος μπορεί να κληθεί από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, αλλά δεν υπάρχει τίποτα το επαναστατικό, είναι με βάση την υγιεινή διατροφή, τις ιδιαιτερότητες του μεταβολισμού και θεραπευτικές δίαιτες.

Τι πρέπει να κάνετε για να χάσετε βάρος;

αδυνάτισμα

Ακολουθήστε όλους τους κανόνες. Αυστηρά. Από ό, τι περιγράφεται, τίποτα δεν είναι περιττό, τίποτα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Αν αποφασίσετε να προσθέσετε κάτι από τον εαυτό τους, για να βελτιώσει την επίδραση του βάρους δεν θα πάει, αλλά η ζημιά για την υγεία σας, όταν μπορείτε να εφαρμόσετε. Δεν χρειάζεται να περιορίσετε την πρόσληψη θερμίδων, δεν χρειάζεται να μειώσει την ποσότητα του λίπους στη διατροφή ή τον αριθμό των γευμάτων. Αν δουλέψει, δεν θα διαβάζατε αυτό το άρθρο τώρα, σωστά;

Η σωστή διατροφή για την απώλεια βάρους:

Πρώτα απ ' όλα, θα δούμε τι θα φάω, τι να φάω και τι δεν είναι απαραίτητο. Και στη συνέχεια, μάθετε πώς να φάτε για να χάσετε βάρος, χωρίς κίνδυνο για την υγεία.

Πριν από την απώλεια βάρους, θα ήθελα να συστήσω σε σας για να ζυγίσει και να μετρήσει τη μέση, τους γοφούς, το στήθος, και το αντιβράχιο. Οι ακόλουθες μετρήσεις θα πρέπει να περάσουν σε ένα μήνα. Δεν είναι κάθε μέρα θα πρέπει να μεταβείτε στις κλίμακες και να αναζητήσετε το χαμένο 100 γραμμάρια, αυτό δεν είναι σημαντικές λεπτομέρειες που δεν θέλω να συγκεντρωθώ.

Θα πρέπει να αλλάξουν πολλά στη διατροφή σας. Αν βάλετε στο τραπέζι ό, τι τρώτε για μία εβδομάδα, αποδεικνύεται ότι η βάση της διατροφής σας αποτελείται από απλούς υδατάνθρακες.

Στο τραπέζι σου πολλά μπισκότα, γλυκά, πατάτες, αναψυκτικά τύπου Κόλα, σοκολάτα, γλυκό γιαούρτι. Και τι πίνεις κόκα-κόλα διαίτης, και ένα μπολ με δημητριακά "Fitness" τίποτα προς το καλύτερο δεν αλλάζει.

Καταναλώνετε απλούς υδατάνθρακες, δεν είναι πολύ υγιεινά και καταναλώνουν τους σε περίσσεια. Και τα λίπη. Έχετε, επίσης, τρώνε πάρα πολύ. Χωρίς καν να το συνειδητοποιούν. Στην ίδια γλυκά, κέικ και γλυκά. Και το χειρότερο είναι, ότι δεν είναι τα λίπη που χρειάζεται το σώμα σας. Αρνείσαι το βούτυρο, αλλά τρώνε τα λαχανικά με κρέμα και μπισκότα με γέμιση κρέμας.

Περίσσεια των υδατανθράκων στη διατροφή είναι κακό. Η περίσσεια του λίπους στη διατροφή είναι εξίσου κακό. Αλλά η υπέρβαση των λιπών και των υδατανθράκων είναι κακό, ούτε δύο, αλλά τέσσερις φορές.

Στο Γραφείο σας, επιπλέον, θα έχουν λίγο κρέας και τα ψάρια. Είτε επειδή νομίζεις ότι είναι πολύ υψηλή σε θερμίδες ή επειδή κάποιος σας είπε ότι εμποδίζουν την απώλεια βάρους. Επίσης, έρχεται σε επαφή μαζί σας για να χάσετε βάρος χωρίς να χάσετε την υγεία.

Στο τραπέζι σας θα είναι μικρό φρούτα, βότανα και λαχανικά, λίγο (ή όχι) τα υγιή λίπη, λίγο νερό και πολύ εξευγενισμένα τρόφιμα.

Αν κάνω λάθος, αλλά μόνο σε ορισμένες αποχρώσεις.