Πώς να χάσουν βάρος, αλήθεια;

Όσοι αγωνίστηκαν με το υπερβολικό βάρος, ξέρω πόσο δύσκολο είναι να ρίξει μακριά τα επιπλέον κιλά. Και αν μετά από όλο αυτό αποτύχει, τότε έρχεται το πιο δύσκολο κομμάτι – για να κρατήσει το επιτύχει βάρος! Γι ' αυτό είναι καλύτερο να μην καταφύγουν σε προσωρινά μέτρα, δηλαδή διατροφή και να οδηγήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής, να τρώτε σωστά. Θέλετε να μάθετε πώς να χάσετε βάρος ρεαλιστικά και μόνιμα, όχι για μια-δυο εβδομάδες; Θέλετε να μάθετε πώς να βελτιώσετε την υγεία σας, να μην υπονομεύουν, την συνεχή δίαιτα, τη γήρανση σε αυτή τη δεκαετία; Στη συνέχεια, διαβάστε όλοι τους κανόνες που θα σας βοηθήσουν σε αυτό το δύσκολο έργο και για πολλά χρόνια θα σας παρέχει το βέλτιστο βάρος και αισθάνονται μεγάλη.

Διατροφή

πώς να χάσετε βάρος

Πολλές γυναίκες ισχυρίζονται ότι τρως πολύ λίγο, αλλά εξακολουθούν να πάρει λίπος. Μετά από τη μελέτη της διατροφής τους είναι ότι τρώνε πολύ ακανόνιστα και γρήγορα πόδια. Έτσι, αν είστε πραγματικά ψάχνει για ένα πραγματικό τρόπο για να χάσετε βάρος, ξεκινήστε με τη ρύθμιση του τρόπου δύναμης. Για παράδειγμα, 8 Πρωινό, 13 γεύμα, 19 δείπνο. Γιατί είναι σημαντικό; Το σώμα μας είναι πολύ ευαίσθητο σε όλες τις αλλαγές και τη μητέρα φύση με στόχο την επιβίωση σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Εάν μπορείτε να πάρετε ένα διάλειμμα μεταξύ των γευμάτων, μετά από 2 ώρες, 10 ώρες, το σώμα παύει να είναι σίγουροι ότι θα κάνουμε το φαγητό. Έτσι γρήγορα αρχίζει να διατηρεί για μια βροχερή μέρα. Βλέπουμε με τη μία στην κοιλιακή χώρα, τους γοφούς, με τη μορφή της διπλής πηγούνι και άλλα προβλήματα. Ως εκ τούτου, παρέχει το σώμα με πλήρη εμπιστοσύνη, τον εκπαιδεύσει για να πάρει τα τρόφιμα την ίδια στιγμή, και στη συνέχεια όλα τα αποθέματα από το δέρμα θα αρχίσει να λιώνει.

Υποχρεωτική Πρωινό

Η μεγαλύτερη κατανάλωση θερμίδων που συμβαίνει από το πρωί μέχρι το 15-16 ώρα. Το βράδυ πέρασε λίγο, αν και επισκέφθηκε το γυμναστήριο. Αυτό συμβαίνει γιατί το πρωί το σώμα απευθύνεται σε μεγάλα επιτεύγματα, και το βράδυ, ήδη ετοιμάζεται να κοιμηθεί. Ως εκ τούτου, αν σκέφτεστε πώς μπορείτε πραγματικά να χάσετε βάρος, ξεκινήστε το πρωί για Πρωινό, όλες αυτές τις θερμίδες, το σώμα θα ανακύκλωσης, και να σταματήσει να τρώει το βράδυ, ο μεταβολισμός αυτή τη στιγμή είναι χαμηλή και σχεδόν τίποτα για να μετατραπεί σε ενέργεια, λίπος.

Πιείτε περισσότερα

Η απαίτηση αυτή σας επιτρέπει να εκκρίνουν περισσότερες τοξίνες. Αν έχετε υγιή νεφρά, στη συνέχεια, να πιει ανά ημέρα τουλάχιστον 2,5 λίτρα καθαρό νερό. Παρακαλώ σημειώστε – δεν το τσάι, ο καφές, σούπα, χυμός, και το καθαρό νερό! Μόνο σε αυτή την περίπτωση, επιβλαβών ουσιών σε κυτταρικό επίπεδο, θα φύγει μαζί με το συνολικό ρευστό που αποσύρονται από την κύστη. Αυτή η ποσότητα νερού θα πρέπει να είναι μεθυσμένος για να 20-21 ώρες, γιατί το βράδυ, όλες τις διεργασίες καθαρισμού του σώματος σταματήσει, και το νερό πηγαίνει κάτω από το δέρμα, σχηματίζοντας το πρωί πρήξιμο.

Θα λύσει όλα τα προβλήματα με τα έντερα

Οι σύγχρονοι άνθρωποι συχνά δεν τρώνε σχεδόν τίποτα. Σε συνδυασμό με το τεμπέλικο έντερο, συνεπής με την αδράνεια, το κακό φαγητό, την επεξεργασία και σχηματίζεται η στασιμότητα των κοπράνων. Παράλληλα με αυτό, να πεθάνει ευεργετικά βακτήρια στο έντερο και η διαδικασία επιδεινώνεται. Δεν υπάρχουν βακτήρια – τα τρόφιμα υποβάλλονται σε επεξεργασία σε ενέργεια, όλες οι ουσίες που πάει στον υποδόριο συσσώρευση. Ως εκ τούτου, αντί να ρωτάς, πώς να χάσουν πραγματικά το βάρος, συμβουλευτείτε το γιατρό σας και το χέρι πάνω από αναλύσεις για δυσβακτηρίωση. Αν δεν υπάρχει το παραμικρό ίχνος δυσκοιλιότητα, αίσθημα βάρους στην κοιλιακή χώρα, εντερική κράμπες και η έλλειψη ευεργετικά βακτήρια, ο γιατρός θα πιστωθεί με φάρμακα που αποκαθιστούν τη μικροχλωρίδα του εντέρου. Αλλά μετά από αυτό, θα πρέπει να υποστηρίζουν τη χρήση της βιο-κεφίρ, όχι λιγότερο από 0, 5 λίτρα ανά ημέρα. Επίσης να τρώτε όπως πολλές παντζάρια σε κάθε πιάτο μαγειρεμένο. Εξαλείφει πολλά από τα προβλήματα του εντέρου. Μετά την φέρουμε αυτή την περιοχή του σώματος προς τα δεξιά, θα δείτε ότι θα είναι η απάντησή μας στο ερώτημα, είναι δυνατόν να χάσουν βάρος σε ένα μήνα. Το βάρος του σώματος μειώνεται αμέσως, όπως η κανονική πέψη. Θα σας ευκολία, αφήνοντας τα πόδια τον πόνο, τη χρόνια κόπωση και την υπνηλία. Το βάρος μπορεί να μειωθεί για ένα μήνα μετά τη θεραπεία για 5-7 kg (εάν το υπερβάλλον βάρος ήταν 10-15 kg). Ω, και να εκπαιδεύσει τους κοιλιακούς μυς σας, αυτό θα επιτρέψει για την απώλεια βάρους για την πρόληψη πρόπτωση των εσωτερικών οργάνων.

Το άρθρο 90 10

πραγματική απώλεια βάρους

Για τους αρχάριους, μπορεί να είναι ως και 80 προς 20. Είναι έγκειται στο γεγονός ότι το φαγητό σας είναι το 90 τοις εκατό θα πρέπει να είναι ελαφρύ και υγιεινό και 10% ανθυγιεινά, αλλά νόστιμα και αγαπημένα. Προκειμένου για το μυαλό σας να μην καταστρέψει παραίτηση του κέικ, σοκολάτες, σάντουιτς κ. λπ., μπορούν να φάνε ακόμη και χρειαστεί. Αλλά όχι περισσότερο από το 10ο μέρος του συνολικού όγκου των τροφίμων. Το υπόλοιπο της διατροφής σας θα πρέπει να είναι φρέσκα, μαγειρεμένα μόνο του ή στο χώρο της εστίασης, αλλά από φυσικά προϊόντα, σαλάτες με φρέσκα λαχανικά, φρούτα, λιγότερη ζάχαρη, αλεύρι και πατάτες. Για παράδειγμα, για Πρωινό τρως 250 g φαγητό για το μεσημεριανό γεύμα 650 g για βραδινό 200 γρ. συνολικά 1100 g ανά ημέρα. Από αυτά, τα 110 g μπορεί να είναι πολύ επιβλαβής, αλλά νόστιμο. Μπορεί να είναι πίτα 55g και το μισό παγωτό σοκολάτα 55 γρ. Ή 80 g και πατάτες 30 γρ. Παρατηρώντας αυτόν τον κανόνα δεν θα είναι σε θέση να χάσουν πραγματικά το βάρος 10 κιλά σε ένα μήνα, αλλά μέσα σε έξι μήνες, το βάρος σου θα πάει πολύ!

Η νηστεία ημέρες

Η πιο επίμονη μπορούν να αντέξουν οικονομικά ημέρες της νηστείας. Το μυαλό σας, δεν τις ημέρες της νηστείας και τις ημέρες της απαλλαγής. Για να αποφύγετε το άγχος στο σώμα, να τους κρατήσει τακτικά, την ίδια μέρα της εβδομάδας, για παράδειγμα, κάθε δευτέρα. Η νηστεία ημέρα μπορεί να βασίζεται σε τρόφιμα υποδοχής, μόνο το γιαούρτι, το οποίο είναι πολύ χρήσιμο, ή ωμά λαχανικά, το ρύζι, το φαγόπυρο, το μεταλλικό νερό, φυσικούς χυμούς. Τις επιλογές αυτές τις μέρες βάρος, είναι απαραίτητο μόνο για να επιλέξετε το πιο κατάλληλο για σας, και να είστε βέβαιος να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Αντί δίαιτες

Πολλές γυναίκες είναι επίσης ενδιαφέρονται, είναι δυνατόν να χάσουν βάρος σε μια εβδομάδα. Πραγματικά, απλά πρέπει να δώσει εκεί. . Και να είναι προετοιμασμένοι για το γεγονός ότι μετά από 2 εβδομάδες, θα είναι μεγαλύτερο, και το συκώτι σου ή τα έντερα, ή η χοληδόχος κύστη θα δώσει μια πολύ σοβαρή παράλειψη. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο για μια εβδομάδα να χάσουν βάρος 1,5 kg είναι το μέγιστο που επιτρέπεται από τους γιατρούς. Αλλά ο καλύτερος τρόπος για να χάσετε βάρος 1,5-2 κιλά ανά μήνα, αλλά τακτικά. Αυτό μπορεί να βοηθήσει ένα πλούσιο Πρωινό, μέτριο μεσημεριανό και ελαφρύ φαγητό. Και, φυσικά, χρειάζεται συνεχή κίνηση. Εύκολο βήμα τρέξιμο, μισή ώρα με τον εκπαιδευτή - αυτό θα σας κάνει πιο ευέλικτη και να βοηθήσει την καρδιά και άλλα όργανα. Δίαιτα, σκεφτείτε προσεκτικά, να είστε βέβαιος να συμβουλευτείτε το γιατρό σας! Εάν δεν είστε η τάξη των νεφρών, αντενδείκνυται για διατροφή, εάν η αύξηση της οξύτητας του στομάχου, είναι αδύνατο να καθίσει σε μια διατροφή φρούτα. Και αν έχετε πέτρες στη χολή, οποιαδήποτε δίαιτα μπορεί να αποβεί μοιραία για σας.