Home workouts για την απώλεια βάρους

Αν η ανισορροπία μεταξύ της πρόσληψης θερμίδων και η κατανάλωση τους σε διάφορα μέρη του σώματος εμφανίζονται λίπος. Κάποιοι πρέπει να αναζητήσει τρόπους για το πώς να χάσετε βάρος στο στομάχι, άλλοι ανησυχούν για την πληρότητα της στους γοφούς ή στις πλευρές. Στον αγώνα με το υπερβολικό βάρος λεπτό σχήμα πρέπει να είναι ολοκληρωμένη.

άσκηση για απώλεια βάρους

Είναι ο έλεγχος της ισχύος κατανάλωση των σχετικών προϊόντων, μαθήματα στο γυμναστήριο οι μυς στην κοιλιακή έχουν λάβει την απαιτούμενη από το φορτίο και τον τόνο. Ασκήσεις για αδυνάτισμα στην κοιλιά, εκτελούνται τακτικά στο σπίτι, βοηθώντας στην εξάλειψη χαλάρωση των μυών και να κάνει η μέση πιο λεπτή.

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο ασκήσεις

Για να επιλέξετε το είδος της άσκησης θα πρέπει να βασίζεται στα αποτελέσματα που πρέπει να επιτευχθούν. Αν το λίπος καταθέσεις που παρατηρείται όχι μόνο στην περιοχή της κοιλιάς και στους μηρούς, τους γλουτούς, και το υπερβολικό βάρος δεν είναι πολύ μεγάλη, θα είναι χρήσιμο για την υγεία, το Τρέξιμο, η γυμναστική, αερόμπικ και άλλα είδη σωματικής δραστηριότητας. Για παράδειγμα, για την απώλεια βάρους στην περιοχή της κοιλιάς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα διάφορα μηχανήματα άσκησης.

Στη διατροφή κατά τη διάρκεια της άσκησης δεν είναι απαραίτητο, αλλά προσαρμοστεί διατροφή κόστος. Πρώτα απ ' όλα, είναι καλύτερα να δώσετε την δύναμη ημι-έτοιμα προϊόντα, τα τηγανητά φαγητά, για να μην υπερφαγία.

Πώς να χάσετε βάρος στο στομάχι, χρησιμοποιώντας home workouts μπορεί να είναι σωστά, εναλλασσόμενη πίεση και χαλάρωσης, το καλύτερο είναι να ξεκινήσουν τη μέρα. Ο καλύτερος χρόνος για την άσκηση, από 11 έως 14 ώρες και 18 έως 20 ώρες. Μια σημαντική προϋπόθεση για την επιτυχή άσκηση θα πρέπει να ξεκινήσει όχι νωρίτερα από δύο ώρες μετά το τελευταίο γεύμα, όχι αργότερα από δύο ώρες πριν τον ύπνο.

Κάθε συνεδρία θα πρέπει να αρχίσει με ζεστό-up. Κατά τις πρώτες ημέρες μπορεί να πονάνε οι μύες, αλλά στη συνέχεια, φυσιολογικό. Μετά από περίπου ένα μήνα από την τακτική άσκηση, θα είναι σε θέση να συμμετέχουν, και στη συνέχεια να σκεφτούμε την αύξηση του φορτίου, επειδή η αποδοτικότητα της παλιάς συγκρότημα θα μειωθεί.

Αρχική ασκήσεις για την κοιλιά αδυνατίσματος

Ασκήσεις για να χάσετε βάρος στο στομάχι. θα πρέπει να θυμόμαστε ότι μια γυναίκα θα πρέπει να παραμείνει μια γυναίκα, η οποία χωρίς λόγο έθεσε μυς, έξι-pack κοιλιακούς αναπτύσσονται σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις.

Για γρήγορη απώλεια βάρους, ώστε να εκτελέσουν 3-4 ασκήσεις, 2-3 σετ των 15-25 επαναλήψεις. Αυτά μπορούν να περιλαμβάνονται στο το πρωί ασκήσεις.

Το στρίψιμο

Πλάτη και τα πόδια να ακουμπούν στο πάτωμα, τα χέρια πίσω από το κεφάλι, τους αγκώνες διαζύγιο. Εκπνέετε, ανασηκώστε το πάνω μισό του κορμού προς τα γόνατα. Παύση για λίγο την ανάσα του να επιστρέψει στην αρχική του θέση.

Ανύψωση των ποδιών

Κάτω πίσω πιέζεται σταθερά στο Χαλί, ίσια πόδια κάθετα με την κορυφή, τα χέρια τεντωμένα κατά μήκος του σώματος. Σταδιακά κάτω από τα πόδια, σχεδόν αγγίζει το πάτωμα με τις φτέρνες μου. Παύση για ένα δευτερόλεπτο, επιστρέψτε στην αρχική θέση. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το φιλέτο δεν είναι από το πάτωμα.

Τον ορείχαλκο στην πλάτη

Για να χάσετε βάρος στο στομάχι σε ύπτια θέση είναι χρήσιμο για να εκτελέσετε την ακόλουθη άσκηση. Ισιώσει τα χέρια, τις παλάμες ξάπλωσε στο πάτωμα. Αργή κίνηση τραβώντας τα πόδια του προς το στομάχι του, τακούνια. Στη συνέχεια, με μια γρήγορη κίνηση, ισιώστε τα πόδια και καταλήγουν στο πάτωμα δίπλα του.

AB προπόνηση

Για την ενίσχυση των κοιλιακών μυών και γρήγορα χάστε το βάρος στο στομάχι στο σπίτι είναι χρήσιμες για να εκτελέσετε τις ακόλουθες ασκήσεις:

 • Σε ύπτια θέση, τα γόνατα λυγισμένα, τα πόδια στο πάτωμα, τα χέρια στο κεφάλι, τους αγκώνες προς τα πλάγια. Στην εκπνοή, σηκώστε το ανώτερο σώμα σας προς τα γόνατα.
 • Ξάπλωσε κάτω, τα χέρια κατά μήκος του σώματος. Μετακινήστε το ισιώσουν τα πόδια, έτσι ώστε τα δάχτυλα των ποδιών τους άγγιξε το Χαλί πάνω από το κεφάλι του.
 • Η θέση της πηγής είναι το ίδιο, να αυξήσει ισιώσουν τα πόδια από το πάτωμα σε ένα ελάχιστο ύψος 20-25cm.
 • Να κάθονται σε ένα Χαλί, πλάτη ίσια, τα χέρια κοντά τους γοφούς. Το τέντωμα των κοιλιακών μυών και ήπια κλίση προς τα πίσω, κρατώντας ορθή γωνία μεταξύ του σώματος και να ισιώσουν τα πόδια. Στη συνέχεια, επιστρέψτε στην αρχική θέση.

Πώς να αφαιρέσει το λίπος από τους μηρούς

πώς να χάσετε βάρος στο σπίτι

Για να γίνει πιο λεπτό, είναι χρήσιμο κάθε πρωί στο σπίτι για να κάνετε τις ασκήσεις και απλές ασκήσεις για την κοιλιά αδυνατίσματος αδυνατίσματος από τα πόδια:

 1. Απλό και χρήσιμο προθέρμανση άσκηση: για Τζόκινγκ στη θέση του με ψηλά τα γόνατα στο μηρό, ήταν κάθετο προς το σώμα. Εκπαιδεύσει τους κοιλιακούς μυς σας αποτελεσματικά να καψει το λίπος κάτω μέρος της πλάτης.
 2. Πόδια πλάτος των ώμων. Κλίνει προς τα δεξιά, ταυτόχρονα σηκώστε το αριστερό χέρι πάνω από το κεφάλι σας. Επαναλάβετε για την άλλη πλευρά, η αλλαγή του χέρι. Μηροί κατά τη διάρκεια της κάμψης δεν πρέπει να αλλάξετε τη θέση, το πίσω μέρος δεν θα πρέπει να πάει προς τα εμπρός ή προς τα πίσω, σχηματίζοντας ένα αεροπλάνο με την οπίσθια επιφάνεια των ποδιών.
 3. Για την απώλεια βάρους κοιλιών και τις πλευρές είναι χρήσιμο να ρηχά καταλήψεις. Πόδια μεγαλύτερο από το πλάτος των ώμων, τα πόδια παράλληλα. Crouch εναλλάξ στο αριστερό και το δεξί πόδι στο επίπεδο του καθίσματος, την πλάτη ίσια.
 4. Ψέματα σχετικά με την γυμναστική Χαλί, σήκωσε το ισιώσουν τα πόδια και να αρχίσει να μετατρέψει το φανταστικό ποδήλατο πεντάλ. Είναι χρήσιμο να εναλλάσσονται την περιστροφική κίνηση, καθιστώντας τους προς τα εμπρός και προς τα πίσω.

Ασκήσεις για το αδυνάτισμα στα πόδια

Δεν είναι μυστικό ότι τα λιπαρά καταθέσεις διαμορφώνονται όχι μόνο από την κοιλιά, αλλά και τα πόδια. Οπότε, θα ήθελα, επίσης, να χάσετε βάρος στους μηρούς, τις γάμπες, τους γλουτούς.

 1. Η πιο απλή άσκηση – Mahi. Για την ισορροπία είναι καλύτερο να κολλήσει στην πλάτη της καρέκλας, κουνώντας κάθε πόδι προς τα εμπρός, προς τα πίσω, προς τα πλάγια. Ό, τι και να της ζημίας, είναι απαραίτητο ότι οι μύες ήταν καλά θερμαίνεται.
 2. Ένας άλλος τύπος χρήσιμη άσκηση για να χάσουν βάρος αποτελεσματικά, μπορείτε να πάρετε χρησιμοποιώντας τη χαμηλή stand – "το βήμα". Μέσα σε 5-10 λεπτά να το βάλω πρώτα το ένα και μετά το άλλο πόδι, στη συνέχεια, με παρόμοιο τρόπο με το "κάτω".
 3. Προπόνηση για τους μηρούς και τους γλουτούς θα πρέπει να βρίσκονται στην πλευρά, κάτω χέρι είναι λυγισμένο στον αγκώνα και στηρίζεται σε ένα μαξιλάρι, με την παλάμη του το πάνω χέρι στην κοιλιά, επίσης, στηρίζεται στο πάτωμα. Από το πάτωμα του ισχίου, στηρίζεστε στα χέρια και τα πόδια. Πίσω και πίσω του πόδια αποτελούν ένα αεροπλάνο. Η άσκηση σας βοηθά να χάσετε βάρος στο στομάχι, ενισχύει τις διάφορες μύες. Πρέπει να γίνει και στις δύο πλευρές του κορμού.
 4. Ξαπλωμένη στο πλάι, κάτω χέρι, έβαλε κάτω το κεφάλι, άνω — μέση. Για να καταλάβεις στην εκπνοή ισιώσει το πόδι της όσο ψηλά γίνεται. Για να εκτελέσετε την άσκηση για την άλλη πλευρά.
 5. Κάθεται και γέρνει προς τα πίσω με τα χέρια του, να προσπαθήσει να αγγίξει το πάτωμα, τα γόνατα λυγισμένα πόδια δεξιά και αριστερά του κορμού.
 6. Αν τα πόδια είναι πλήρης, στις γάμπες, για την απώλεια βάρους είναι χρήσιμες για να κυλήσει το σώμα βάρους από τη φτέρνα μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών.
 7. Για να χάσει το βάρος στις γάμπες, να σταθεί στο ένα πόδι, το δεύτερο πίσω σταυρό, να αυξηθεί σε μια κάλτσα. Για την ισορροπία για να κολλήσει στο πίσω μέρος του μια καρέκλα ή στον τοίχο.

Αρχική ασκήσεις για την απώλεια βάρους κοιλιών πλευρές

 • Σταθείτε ίσια, τα πόδια πλάτος των ώμων. Τα ευθέα όπλα για να τα μεγαλώσει. Για να κάνετε κλίσεις προς τα εμπρός, δεξιά, αριστερά, 15 σε κάθε κατεύθυνση.
 • Η θέση της πηγής είναι το ίδιο, τα χέρια του ενωμένα στο στήθος του. Για να ενεργοποιήσετε τρεις φορές αριστερά, στη συνέχεια, τρεις φορές δεξιά, σε κάθε πλευρά 15-20 φορές.
 • Κάθεται σε μια καρέκλα και τη διατήρηση της ισορροπίας, τραβήξτε τα γόνατά σας προς το στήθος σας, έσφιγγα τα χέρια τους. Σιγά-σιγά να επιστρέψετε στην αρχική θέση. Αρκετά 8-10 φορές, 2-3 σετ.
 • Τη διατήρηση της ισορροπίας στην καρέκλα και τον έλεγχο των τακούνι άγγιξε το πάτωμα, την κλίση του σώματος προς τα πίσω. Ασφαλιστική πίσω, μπορείτε να βάλετε ένα στρώμα και τα μαλακά μαξιλάρια.
 • Ξαπλωμένη σε ένα Χαλί, σήκωσε τα χέρια, το σώμα, το τοποθετείτε σε όρθια θέση, πίσω ευθεία.