Απώλεια βάρους ιστορίες από τους αναγνώστες μας

Για να χάσετε βάρος μαζί, χρησιμοποιώντας κάποιον άλλο να είναι θετική ή αρνητική εμπειρία, μπορεί να είναι πολύ πιο εύκολη και πιο αποτελεσματική από μόνη της, μόνο με βάση την θεωρητική γνώση. Σε αυτό το τμήμα του site μας παρουσιάζει πραγματικές ιστορίες της απώλειας βάρους από τους χρήστες που κατάφερε να εξομαλύνει το βάρος τους μέσω της διατροφής, χάπια, ειδικές ασκήσεις ή άλλες τεχνικές.

Πραγματική ιστορία είναι το καλύτερο κίνητρο

αδυνάτισμα

Αληθινές ιστορίες των ανθρώπων που έχασαν βάρος είναι μια μεγάλη προσθήκη σε ξερή λίστα με τις συνταγές, κανόνες και συμβουλές. Μετά από όλα, ακόμα και τις πιο λεπτομερείς οδηγίες μπορεί να ερμηνευθεί με διαφορετικούς τρόπους, έχουν κάτι να χάσουν, κάτι που δεν δοθεί η δέουσα σημασία. Και μόνο από την ανάγνωση των λεπτομερής περιγραφή της διαδικασίας με την εκμάθηση για τα λάθη και τις συνέπειές τους, μπορείτε να βρείτε τη σωστή διαδρομή που θα σας οδηγήσει σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Επιπλέον, αυτές οι ιστορίες επιτυχίας εμπνέει εμπιστοσύνη σε ό, τι για να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος αν και είναι δύσκολο, αλλά πολύ πραγματική, ακόμα και όταν ο αριθμός των επιπλέον κιλά εκφράζεται σε στερεά στοιχεία. Ιδιαίτερα εντυπωσιακές είναι οι ιστορίες με φωτογραφίες πριν και μετά την απώλεια βάρους, όταν μπορούν όχι μόνο να διαβάσει, αλλά ακόμη και να δείτε από πρώτο χέρι την αποτελεσματικότητα συγκεκριμένων μεθόδων, πολλαπλασιάζεται με δική τους επιμονή.

Προσωπική εμπειρία με

Σχεδόν όλοι θέλουν να χάσουν βάρος αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα – πολύ δύσκολο να περιορίσει τον εαυτό σας σε τρόφιμα, να πάρει να πάει στην εκπαίδευση και να αποδεχθούν την εμφάνισή μου για αυτό που είναι, όχι για να πάρει αναστατωμένος σχετικά με την υπερβολική πληρότητα, αλλά ψάξουν για τη σωστή τρόπους για να απαλλαγούμε από αυτό. Ιστορίες με φωτογραφίες των απλών ανθρώπων πριν και μετά την απώλεια βάρους σας βοηθήσει να αποκτήσετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, ακόμα και αυτοί που είναι απελπισμένοι για να επιστρέψετε σε κανονική τύπο σώματος. Αυτή είναι η καλύτερη υποστήριξη, ιδανικό κίνητρο, αδιάψευστη απόδειξη ότι στην ομαλοποίηση του βάρους μπορεί και πρέπει να είναι, αν βάλετε ένα πραγματικό στόχο, και στη συνέχεια πεισματικά να πάει για να το επιτύχει.

Έχουμε όλοι ακούσει για τις πολλές περιπτώσεις "απίστευτο βάρος απώλεια" διαφορετικές προσωπικότητες. Πιστεύω συνηθισμένο άτομο που πάσχει από παχυσαρκία είναι δύσκολο, γιατί οι δυνατότητές του είναι πολύ μακριά από αυτούς που είναι διαθέσιμοι "αστέρια". Η πλειοψηφία αυτών των ανθρώπων δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσουμε να κάνουμε τουλάχιστον μια προσπάθεια για τον εαυτό σας και να αλλάξετε τον εαυτό σας. Αλλά αν το αποτέλεσμα της απώλειας βάρους σας μοιράζεται ένα συνηθισμένο άνθρωπο στο δρόμο, η πραγματικότητα της επιτυχίας γίνεται πολύ πιο κοντά. Ως εκ τούτου, η ιστοσελίδα μας παρουσιάζει αληθινές ιστορίες των απλών ανθρώπων που ήταν σε θέση να δημιουργήσει ένα σχήμα των ονείρων σας. Δεν εξηγεί πώς καταφέραμε να το κάνουμε αυτό, αλλά συχνά περιγράφουν τη ζωή τους πριν και μετά την απώλεια βάρους – τι θετικές αλλαγές, όπως συνέβη βελτιώσει τις προσωπικές σχέσεις.

Πρέπει να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον, λέει για την προσωπική του εμπειρία και τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν στην περίπτωση της απώλειας βάρους. Μετά από όλα, κάποιος είναι ιστορία επιτυχίας μπορεί να αλλάξει τη ζωή πολλών ανθρώπων, φωτογραφίες πριν και μετά – να γίνει ένα ισχυρό κίνητρο για την έναρξη της δίαιτας, την έναρξη διαδικασίας για το άθλημα ή τον υγιεινό τρόπο ζωής.