Μήπως ζώνη αδυνατίσματος για να αφαιρέσει το λίπος της κοιλιάς

Υπερβάλλοντος βάρους στην κοιλιακή χώρα και τις πλευρές — το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα νεαρά κορίτσια και ενήλικες γυναίκες. Για να αγοράσετε λεπτή από τη μέση και την ανακούφιση του στομάχου ένα σωστό τρόπο ζωής: να οργανώσει μια σωστή διατροφή, να εκτελέσει την άσκηση στο σπίτι ή σε γυμναστήρια.

ζώνη αδυνατίσματος

Για να επιτύχει την καύση του λίπους με τη βοήθεια των ειδικών ζωνών. Σήμερα όλο και περισσότερες γυναίκες και άντρες κατά την άσκηση αθλητικών σώμα προσπαθεί να επιταχύνει τη διαδικασία. Ως εναλλακτική λύση, που ασκούν οι διατροφολόγοι, και fitness trainer θα σας συμβουλεύσει να φορούν ζώνη σε συνδυασμό με σωστή διατροφή και άσκηση.

Συστάσεις για φορώντας τη ζώνη

Οι άνθρωποι που είναι υπέρβαροι και διαφορετικά ποσοστά παχυσαρκίας είναι δύσκολο να εκτελέσει μια μακρά άσκηση, τόσο για αυτούς, οι διατροφολόγοι έχουν αναπτύξει ειδικής διατροφής και συνιστάται να φοράτε τη ζώνη. Πολλές γυναίκες και άνδρες που υποφέρουν από παθήσεις από το καρδιαγγειακό και το πεπτικό σύστημα, τη σωματική άσκηση αντενδείκνυται. Για να κρατήσει τους μυς ήπια και να απαλλαγούμε από το αποτέλεσμα το λίπος, θα πρέπει να φοράτε ένα ή περισσότερα είδη ζώνες.

Ωστόσο, υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που θέλουν να έχουν ένα άθλημα σφιχτό στομάχι, αλλά δεν έχετε αρκετό χρόνο για να επισκεφθείτε το γυμναστήριο και την εκτέλεση έντονη άσκηση — εργασιομανείς και νέες μητέρες. Αν έχετε αρκετό χρόνο και ενέργεια για τις καθημερινές προπονήσεις, σας συμβουλεύω να σταθμίσει τα οφέλη της φορώντας ζώνες και τις σωστές μεθόδους για γρήγορη απώλεια βάρους.

Η αποτελεσματικότητα της ζώνης

Βλέποντας μια διαφήμιση για ζώνες για την απώλεια βάρους και με δεδομένη την κριτικές πελατών, φαίνεται ότι μπορείτε να χάσετε το βάρος στον καναπέ, μια αμφιβολία, αλλά και την αγορά από τη ζώνη. Με την τακτική που φοράει κορσέδες για την απώλεια βάρους κατασκευαστές υπόσχεση:

 • Την ενίσχυση της κυκλοφορίας αίματος/βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος;
 • Οι μύες θα γίνει πιο ισχυρή;
 • Εξαλείφει την ένταση των μυών — βοηθά μετά από μια προπόνηση;
 • Η μείωση σχηματισμούς του λίπους;
 • Σύσφιξη του δέρματος;
 • Αύξηση της αποδοτικότητας κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Η αρχή της λειτουργίας

Για όλους τους τύπους των διορθωτικών ζώνες, γενικά, είναι δυνατόν να διακρίνει την αρχή της δράσης τους — το σχηματισμό του ένα πυκνό κέλυφος και θέρμανση προβληματικές περιοχές. Ο κύριος σκοπός των ζωνών — μην το αφήνετε να κρυώσει για να τη φυσική θερμοκρασία του σώματος μόνο ορισμένα τμήματα. Κατά τη διάρκεια της κατάρτισης, το ίδιο το σώμα εκκρίνει ένα υγρό για την ψύξη, που επιτρέπει να διατηρήσει τη βέλτιστη θερμοκρασία. Όλοι οι τύποι των ζωνών με στόχο την ενίσχυση της εφίδρωσης και την επακόλουθη απώλεια υγρών. Εξετάσει πιο αναλυτικά η αρχή λειτουργίας των βασικών τύπων των ζωνών.

Ανάλογα με το μηχανισμό, υπάρχουν 3 κύρια αρχή της ζώνης:

 1. Θερμική δράση στις προβληματικές περιοχές αυξάνει το μεταβολισμό, επιταχύνει την απέκκριση των τοξινών.
 2. Η επίδραση της δόνησης της ζώνης έχει μια επίδραση μασάζ.
 3. Ενέργεια παλμού μειώνει το κοιλιακό μύες.
 4. Για να καταλάβουμε τι μια ζώνη για την κοιλιά αδυνατίσματος και αφαίρεση το λίπος είναι απαραίτητο για σας, σας προσφέρουμε για να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με κάθε τύπο.

Θερμο ζώνη

Διαφήμιση στο Διαδίκτυο και τα σχόλια υπόσχεση ότι η ζώνη αδυνατίσματος με σάουνα αποτέλεσμα (θερμική ζώνη) θα επιτρέψει στο συντομότερο χρονικό διάστημα να γίνει ο ιδιοκτήτης του μια επίπεδη και τονισμένο κοιλιά. Πώς λειτουργούν; Όταν φοράτε τη ζώνη, στην περιοχή των πλευρών δημιουργεί την επίδραση της "καυτή σάουνα", συγκεντρώνοντας σε μια ενιαία περιοχή του σώματος. Το αποτέλεσμα είναι η εφίδρωση, το υποδόριο λίπος είναι να καίγονται αργά.

Θερμο ζώνη είναι μια συσκευή που βοηθά μόνο για μια ορισμένη κατηγορία ανθρώπων με υπερβολικό βάρος 10-15 κιλά. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ελαστική ζώνη με σάουνα επίδραση μπορεί να βοηθήσει με την κύρια αιτία για την εμφάνιση του υποδόριου λίπους, κατακράτηση υγρών στους ιστούς και την εμφάνιση του οιδήματος. Να έχετε κατά νου ότι η αγορά σε μια ζώνη αδυνατίσματος για την κοιλιά θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το υπερβολικό βάρος σε άλλα μέρη του σώματος: λαιμός, τους μηρούς ή τους γλουτούς.

Επιλογή για τον προϋπολογισμό

Ο ευκολότερος θερμο ζώνη αδυνατίσματος κοιλιών αποτελείται από το νεοπρένιο και λύκρα. Το κόστος των εν λόγω διορθωτικών ζώνη ελάχιστο για τους ιδιοκτήτες περιττά κιλά, αλλά το αποτέλεσμα είναι επίσης απίθανο. Στην εξωτερική πλευρά της ζώνης είναι κατασκευασμένο από λύκρα, και το εσωτερικό — έξω ουσίες στο εσωτερικό του προϊόντος είναι γεμάτη με νεοπρένιο. Καύση του λίπους είναι απίθανο να πετύχει, όταν, φορώντας ένα τέτοιο ζώνη (με δεδομένη την κριτικές σχετικά με το φοράει σε λίγους μήνες), αν θέλετε να επιτύχετε σύσφιξη του στομάχου και, στη συνέχεια, να φοράτε τη ζώνη και την άσκηση. Μια ολοκληρωμένη προσέγγιση του πλανήτη ζώνη βοηθά σε συνδυασμό με την άσκηση θα αυξήσει την εφίδρωση και θα βοηθήσει να αφαιρέσει τα επιπλέον κιλά.

Ζώνη μασάζ

το αδυνάτισμα με ζώνη

Μια ποικιλία από απώλεια βάρους ναρκωτικών μασάζ ζώνες. Το έργο τους επικεντρώνεται σε στέλνει έναν ηλεκτρικό παλμό σε συγκεκριμένες περιοχές. Στην ζώνη μασάζ μπάλες, οι οποίες επιταχύνουν τη διαδικασία της καύσης του λίπους. Επιπλέον, η ζώνη υλικό είναι ελαστικό και έχει μια θερμική επίδραση, λόγω της περνώντας μέσα από ηλεκτρικά ερεθίσματα.

Κατά τη διάρκεια της δόνησης, οι μύες χαλαρώνουν, αποβάλλει την κούραση, ως αποτέλεσμα της φορώντας τη ζώνη από ιστούς που προέρχονται από το γαλακτικό οξύ, τις μεταβολικές διαδικασίες επιταχύνονται. Vibro ζώνη αδυνατίσματος belly — μια εναλλακτική λύση για τα συμβατικά μασάζ για να διατηρήσει τον μυϊκό τόνο. Σχόλια πελατών δείχνουν ότι τις περισσότερες φορές αποκτούν το προϊόν για χαλάρωση και αφαιρέστε την ένταση των μυών, δεν το κάψιμο του λίπους.

Μετά την ανάλυση τα σχόλιά σας σχετικά με τη χρήση του μασάζ ζώνες, μπορεί να συναχθεί το συμπέρασμα ότι η αγορά είναι κατάλληλη μόνο με μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την απώλεια βάρους.

Ηλεκτρική ζώνη

Περισσότερο αποτελεσματική, σε σύγκριση με την απλή θερμική ζώνη είναι μια ηλεκτρική ζώνη. Διεγερτικός ή ηλεκτρική ζώνη — ελαστικό προϊόν που έχει φυσική επίδραση θεραπείας στο σπίτι. Η εξωτερική πλευρά είναι κατασκευασμένο από lycra, εσωτερική θερμο ουσίες, και στη μέση είναι η ειδική συσκευή, που τροφοδοτείται από την ηλεκτρική ενέργεια το Σχέδιο προκαλεί τη συστολή των μυών, κάτω από την επίδραση του ηλεκτρικού ρεύματος. Ο σκοπός του διεγέρτη — εξαλείφουν την ένταση των μυών μετά από μια προπόνηση, να τους φέρει σε τόνο και κάνει το δέρμα πιο ελαστικό. Οι περισσότεροι κατασκευαστές καθορίσετε τον περιορισμό οδηγίες σχετικά με τη χρήση όχι περισσότερο από 10 λεπτά σε μια περιοχή.

Τα σχόλια πελατών ηλεκτρικής ζώνες δίνουν αφορμή για προβληματισμό, γιατί μετά το φοράει βελτιώνει την εξωτερική κατάσταση του υπό μελέτη περιοχές του δέρματος. Ωστόσο, το υπερβολικό βάρος με προβληματικές περιοχές, δεν εξαφανίζεται, αφήνοντας τις πτυχές του λίπους το ίδιο.

Πώς να επιλέξετε ζώνη αδυνατίσματος

Αν αποφασίσετε να αγοράσετε μια ζώνη αδυνατίσματος, καλό είναι να ακολουθήσετε βασικά κριτήρια επιλογής: το σκοπό και την τιμή. Θα καταλάβουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το ζήτημα.

Σκοπός της αγοράς

Για εκείνους που αγωνίζονται με το υπερβολικό βάρος στην περιοχή της κοιλιάς — είναι καλύτερο να αγοράσει μια ηλεκτρική ζώνη ή θερμικές ιδιότητες. Φορούν αυτά τα είδη των ζωνών κατά τη διάρκεια της workouts για γρήγορη απώλεια βάρους. Τα σχόλια πελατών ομόφωνα υποστηρίζουν ότι φοράει θερμική και ηλεκτρική ζώνες χωρίς σωστή διατροφή και άσκηση νόημα.

Με την παρουσία του λίπους πτυχώσεις περισσότερο από 3 cm σε σχόλια και διαφημίσεις ισχυρίζονται ότι θα πρέπει να αγοράσετε τη ζώνη μασάζ. Για να το φορέσει μετά από μια προπόνηση για γρήγορη αποκατάσταση των μυών και ανακούφιση από την κούραση. Εκτός από τη χαλάρωση, τη λειτουργία, massagers βοηθήσει να αυξήσει την αποτελεσματικότητα του προπόνηση με 10%.

Τιμή

Σήμερα, ζώνη αδυνατίσματος είναι διαθέσιμα σε διαφορετικές κατηγορίες τιμών. Φθηνότερη ελαστική μέση είναι $ 10 για ένα ποιοτικό μασάζ ή ηλεκτρική θα πρέπει να πληρώσει δέκα φορές περισσότερο.

Ανεξάρτητα από το ποσό που δαπανάται, πάντα να επιλέξετε ένα πολύ γνωστό κατασκευαστή, ελέγξτε τα έγγραφα και την επαλήθευση της ισχύος της εγγύησης για τη ζώνη.

Κανόνες για τη χρήση του

Να φοράει μια ζώνη με βάρη θα πάρει τα αποτελέσματα και να μην πονάει το σώμα ακολουθήσετε αυτές τις συστάσεις.

Για τις ηλεκτρικές και θερμικές ζώνες

Το προϊόν πάντα να φοράτε βαμβακερά ρούχα χωρίς την υπερβολική σκλήρυνση. Θυμηθείτε να φοράτε την ελαστική ζώνη είναι κατά τη διάρκεια της κατάρτισης, ο συνολικός χρόνος της συσκευής έκθεσης και η πυκνότητα δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 6 ώρες. Στη συνέχεια, πάρτε ένα ντους και να θέσει σε ορισμένες περιοχές της ενυδατική κρέμα για το σώμα. Πλένετε τακτικά τη ζώνη με το χέρι, σε ζεστό νερό που δεν υπερβαίνει το 40 βαθμούς.

Για μασάζ ζώνες

Για την ασφαλή εκτέλεση του μασάζ ζώνες πρέπει να ξέρετε ότι φοράει η συσκευή δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 30 λεπτά. Μην φοράτε τη συσκευή σε υγρό σώμα, κατά προτίμηση κάτω από το κάτω μέρος για να φορέσει ένα βαμβακερό t-shirt. Η εμφάνιση δυσφορίας — να σταματήσει το μασάζ.

Η αρνητική πλευρά ζώνες

Κριτικές για φορώντας όλα τα είδη των ζωνών προτείνουμε τα ακόλουθα ελλείψεις από τις ζώνες:

 • Όταν φοράει ζώνες, τη θερμοκρασία του σώματος αυξάνεται σημαντικά και οδηγεί σε μείωση του συνολικού αριθμού των ασκήσεων, η προπόνηση γίνεται λιγότερο αποτελεσματική.
 • Μια σφιχτή ζώνη θα έχει ως αποτέλεσμα την μείωση της κυκλοφορίας του αίματος σε μια συγκεκριμένη περιοχή και να σπάσει κάτω από τα στρώματα του λίπους θα είναι πολύ πιο αργή.

Αντενδείξεις

αδυνάτισμα

Οι κατασκευαστές ζώνες αναγνωρίζεται ότι η χρήση των συσκευών για την απώλεια βάρους μπορεί να οδηγήσει σε μη αναστρέψιμες συνέπειες για την υγεία. Ως εκ τούτου, θα υποδεικνύει τους περιορισμούς στη χρήση εύκολο τρόπο για να χάσουν βάρος. Είναι αυστηρά απαγορεύεται να φορούν ζώνες:

 1. Οι γυναίκες κατά την κύηση και τη γαλουχία;
 2. Κατά τη διάρκεια ασθένειες: επιληψία, καρδιακή, θρομβοφλεβίτιδα, των νεφρών;
 3. Μετά την περίοδο αποκατάστασης;
 4. Οι άνθρωποι με το κόκαλο, τα μεταλλικά εμφυτεύματα;
 5. Φορώντας ζώνες διαφόρων τύπων — ένα καθαρά προσωπικό ζήτημα το οποίο απαιτεί τη συμβουλή του γιατρού.