Πίνακα για την απώλεια βάρους

Ξεχωριστά γεύματα για την απώλεια βάρους

Κανείς δεν θέλει κανόνες και περιορισμούς, ειδικά στη διατροφή. Σύμφωνα με τις στατιστικές, το 90% των οποίων άρχισαν να ακολουθούν συγκεκριμένη διατροφή αργά ή γρήγορα θα την απορρίψει στο αρχικό επίπεδο. Ξεχωριστά γεύματα για την απώλεια βάρους διαφορετική από τη διατροφή που απαιτεί ελάχιστη ή καμία αλλαγή, να ξεπεράσει κάθε μέρα θα δύναμης του τεχνητού τοκετού.

Απούσα η ψυχολογική δυσφορία, κανονικό μεταβολισμό, μία από τις κοινές αιτίες του υπερβολικού βάρους. Μενού με ένα ξεχωριστό φαγητό είναι διαφορετικές και δεν είναι ποτέ βαρετή. Έτσι, αυτή η μέθοδος της διατροφής μπορεί να μετατραπεί σε μια μόνιμη και ποτέ να κάνω δίαιτα.

Γιατί είναι σημαντικό να τρώτε σωστά, να μην χρειάζεται να χάσετε βάρος

πώς να χάσετε βάρος

Συνήθως, η λέξη διατροφή αναφέρεται στον περιορισμό της συνήθους δίαιτας, αν και στα ελληνικά αυτή η λέξη σημαίνει "power mode", υπάρχουν ορισμένοι κανόνες διατροφής.

Αν ακολουθήσετε τη δίαιτα που περιορίζει την πρόσληψη των απαραίτητων ουσιών, σκληρά-που περιορίζει αργά ή γρήγορα θα προκαλέσει το σώμα να αποτύχει λόγω αλλαγών στη λειτουργία των οργάνων και συστημάτων.

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι δεν υπάρχει μία δίαιτα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει με την πληρότητα. Η απώλεια βάρους απαιτεί μια συντονισμένη δουλειά στο σώμα. Για να επιτευχθεί ένα θετικό αποτέλεσμα βοηθά στην τήρηση των αρχών της διάκρισης των εξουσιών. Είναι εύκολο να τηρούν όλη τη ζωή.

Το υπερβολικό βάρος είναι συχνά οφείλεται στην έλλειψη της σωστής διατροφής συνήθειες μάθει από την παιδική ηλικία. Η χρήση σημαντικών ποσοτήτων προϊόντων με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών, δυσμενές περιβάλλον δημιουργεί πολλές προϋποθέσεις για αλλαγές μέσα στο σώμα, προκαλώντας διάφορες ασθένειες και γενετικές μεταλλάξεις, που κληρονόμησε.

Η συσσώρευση επιπλέον κιλά επηρεάζεται από το σπάσιμο ταχύτητα των μεταβολικών διεργασιών, είναι ένας τρόπος ζωής. Δεν είναι μυστικό ότι πολλοί από τους σύγχρονους ανθρώπους η έλλειψη σωματικής δραστηριότητας, η σωματική κόπωση κατά την εργασία δεν μετράει. Η συσσώρευση περίσσεια λίρες προκαλεί η συνήθεια σε κακή διάθεση ή κατάθλιψη, να ανακουφίσει το άγχος με το φαγητό.

Το ανθρώπινο σώμα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε το σημαντικό περιορισμό της διατροφής κατά τη διάρκεια της δίαιτας, τα κύτταρα του λίπους που καταναλώνεται πολύ φειδώ. Οι γυναίκες των αποθεματικών του αποθηκευμένου λίπους είναι αρκετά για 9 μήνες, έτσι ώστε να είναι πιο δύσκολο να την ομαλοποίηση του βάρους του σώματος.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της "αυστηρή" δίαιτα παράγει ένζυμα που συμβάλλουν στη συσσώρευση λίπους. Ως εκ τούτου, μετά τη λήξη του, ακόμη και όταν τρώει καθόλου θερμίδες, το σώμα εξακολουθεί να δημιουργεί, να διατηρεί, σε περίπτωση που μια άλλη "πείνα".

Σύμφωνα με τις αρχές συνδυασμός τροφίμων, είναι δυνατόν να χάσετε βάρος χωρίς να καταφεύγει σε διάφορες μεθόδους για τεχνητά ομαλοποίηση του βάρους του σώματος.

Τα οφέλη της σωστής διατροφής

Η ιδέα του διαχωρισμού της ενέργειας δεν είναι νέα, αλλά το πιο λεπτομερώς εξετάζονται και αναλύονται Herbert Shelton του βιβλίο, "το Σωστό συνδυασμό των τροφίμων", που δημοσιεύθηκε το 1971. Συγγραφέας, διδάκτωρ ιατρικής, Παιδιατρικής, της φιλοσοφίας, της Φιλολογίας και των άλλων Επιστημών, ανήκουν στην τάξη των 40 επιστημονικές εργασίες.

Το 1928, στην κλινική "υγείας το Σχολείο με τον Δρ. Shelton," έχει θεραπευτεί από διάφορες σοβαρές ασθένειες σωστή χρήση των προϊόντων της, την πείνα, καθώς και τη σωματική δραστηριότητα, την έκθεση στον καθαρό αέρα, τη λιακάδα, το καθαρό νερό, σωστή ξεκούραση, τον ύπνο, την υγιεινή, και συναισθηματικού ελέγχου. Γ. Shelton πέθανε σε ηλικία 100 ετών.

Οι αρχές συνδυασμός τροφίμων δεν είναι μόνο που σχετίζονται με τη συμβατότητα ή τη συμβατότητα των επιμέρους πιάτα, αλλά και για τη φιλοσοφία των τροφίμων. Αποδεικνύεται ότι τα οφέλη από την κατανάλωση των σωστών τροφίμων θα είναι ένα μικρό, αν το φας σε μια ταραγμένη κατάσταση σε μια συγκεκριμένη ασθένεια.

Τα τρόφιμα κανόνες δεν είναι αυστηροί. Τον συγγραφέα, αντί να προτείνει μια συγκεκριμένη προσέγγιση για τη χρήση ορισμένων προϊόντων σύμφωνα με την συμβατότητα του διαγράμματος. Τα επιχειρήματα πειστικά, και να στηριχθούν σε παρατηρήσεις της φυσιολόγοι, διατροφολόγους και άλλους ειδικούς.

Οι αρχές συνδυασμός τροφίμων για την υγεία και την απώλεια βάρους

Όταν τρέφονται σύμφωνα με το παραδοσιακό μενού στο στομάχι είναι ένα μίγμα των τροφίμων. Κάθε ποικιλία απαιτεί το δικό της επεξεργασίας και της μάθησης. Συχνά, αυτές οι διεργασίες ανταγωνίζονται το ένα με το άλλο, αμοιβαία εμποδίζουν και να παρεμβαίνει με κάθε άλλο για να Βελτιώσετε τους, το είδος των τροφίμων, να δημιουργήσουν αυξημένο φορτίο στο πεπτικό σύστημα.

Χημικές ουσίες που απαιτούνται για την διάσπαση των υδατανθράκων, των πρωτεϊνών δεν ενεργούν, και αντίστροφα. Για την πέψη του αμύλου, η πιο κοινή των υδατανθράκων, απαιτεί μια ελαφρώς αλκαλικό περιβάλλον. Οξύ υδατάνθρακες προκαλούν ζύμωση, τη δημιουργία αερίων. Με τη σειρά της, η πρωτεΐνη είναι πέψη στο όξινο περιβάλλον του στομάχου.

Όταν χρησιμοποιείτε ένα προϊόν, για παράδειγμα, το ψωμί περιέχει υδατάνθρακες και πρωτεΐνη, το σώμα είναι σε θέση να προσαρμοστούν με την πέψη των υδατανθράκων σχεδόν ουδέτερο γαστρικού χυμού. Μετά από τον καθορισμένο χρόνο, η οξύτητα θα αυξήσει την ανάλυση που περιέχεται στο ψωμί πρωτεΐνη.

Αν οι υδατάνθρακες και οι πρωτεΐνες που προέρχονται από διαφορετικά προϊόντα (κρέας και πατάτες), το σώμα απελευθερώνει όξινο χυμό, που δεν επιτρέπει να αφομοιώσουν τους υδατάνθρακες.

Όπως γνωρίζετε, το σάλιο δίνει μια αλκαλική αντίδραση και ως εκ τούτου η κατανομή των υδατανθράκων αρχίζει στο στόμα. Αλλά αλισίβα εξουδετερώνει ακόμα και ένα ασθενές οξύ. Ως εκ τούτου, το δικαίωμα πρώτα να τρώνε κρέας και υδατάνθρακες.

Μενού, ξεχωριστό φαγητό συνεπάγεται η κατανάλωση των γευμάτων σε υδατάνθρακες και πρωτεΐνες για λίγες ώρες μεταξύ των γευμάτων.

Πώς να συνδυάσετε τα προϊόντα για ξεχωριστή τροφοδοσία

σωστή διατροφή

Κάθε προϊόν περιέχει ένα συνδυασμό από υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, λίπη. Σε ένα ξεχωριστό feed, είναι συνήθως αποδίδεται σε μία ομάδα ή την άλλη:

  • Πλούσια σε πρωτεΐνες προϊόντα με βάση το κρέας. τα ψάρια. το τυρί. δημητριακά. τα όσπρια. τα καρύδια .
  • Με τη μορφή του αμύλου υδατάνθρακες είναι στη σίκαλη. το σιτάρι. οι πατάτες. Το άμυλο είναι επίσης πλούσια σε πράσινα μπιζέλια. κολοκυθάκια. κολοκύθα. Λιγότερο άμυλο στα παντζάρια. λάχανο. τα καρότα. Αρκετά πράσινα λαχανικά: το σέλινο. λάχανο. τα τεύτλα με βρώσιμα φύλλα. γογγύλια. κολοκύθα. τα αγγούρια. μαϊντανό. σκόρδο. πράσινα μπιζέλια. τα ραπανάκια .
  • Οι υδατάνθρακες με τη μορφή της ένα πολύ ζάχαρη στο μέλι. η ζάχαρη άμμο. γλυκά, φρούτα, μπανάνες. σταφίδες. τα δαμάσκηνα. λωτός. αχλάδι .
  • Ελιάς. ηλιέλαιο. το καλαμπόκι. κρεμώδες. το φυστικοβούτυρο είναι πλούσιο σε λίπη. Επίσης, πολλά από αυτά σε λίπος. το λίπος του κρέατος ποικιλίες λιπαρών ψαριών. τα καρύδια .
  • Όξινα φρούτα εκπροσωπούνται από τα πορτοκάλια. τα μήλα. τα λεμόνια. σταφύλια. δαμάσκηνα ξινά ποικιλίες και λαχανικών τουρσί .
  • Μη όξινα φρούτα είναι γλυκά μήλα. τα ροδάκινα. αχλάδι. τα βερίκοκα. δαμάσκηνο. βατόμουρα .

Στο μενού της ένα ξεχωριστό τροφίμων για την απώλεια βάρους που απαιτείται για να λάβει υπόψη την ασυμβατότητα ορισμένων ποικιλιών των πρωτεϊνών. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα πολλές ποικιλίες των ξηρών καρπών, αλλά μην αναμειγνύετε διαφορετικά προϊόντα πρωτεΐνης. Για παράδειγμα, η πρωτεΐνη που περιέχεται στο κρέας απαιτεί ένα όξινο περιβάλλον στην αρχή της πέψης, και η πρωτεΐνη του τυριού στο τέλος.

Δεν θα πρέπει να "βοηθήσει" την αφομοίωση των πρωτεϊνών, τρώνε κρέας φαγητό με το χυμό λεμονιού, το ξύδι, ξινό φρούτο. Οξύ μειώνει την έκκριση του γαστρικού χυμού, προκαλώντας την πέψη του κρέατος επιβραδύνει. Τυρί ή ξηρούς καρπούς, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε λίπος αναστέλλουν την έκκριση των χυμών στο στομάχι που τους επιτρέπει να αποφευχθεί η σήψη και αργά ή γρήγορα να ανακυκλωθούν.

Πρωτεΐνη προϊόντα είναι συμβατά με βότανα, με πράσινα λαχανικά, όπου πρακτικά δεν υπάρχει άμυλο: φρέσκα πράσινα φασόλια, γλυκό ποικιλίες σκουός και την κολοκύθα, το σέλινο, τα αγγούρια, ραπανάκια, το μαϊντανό, το μαρούλι.

Τα λιπαρά γεύματα επιβραδύνει την έκκριση του γαστρικού χυμού, ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να καταναλώνουμε πρωτεΐνη με λιπαρά τρόφιμα. Διαφορετικά, η πρωτεΐνη δεν μεταβολίζεται πλήρως. Δράση λίπος αφαιρείται από το φαγητό βότανα, με πράσινα λαχανικά. Οι σαλάτες δεν είναι απαραίτητο να ξαναγεμίσει με φυτικό έλαιο.

Κατά κανόνα, όταν ξεχωριστή τροφοδοσία γίνεται περιττή κάθε έλαιο, το οποίο είναι σημαντικό για την απώλεια βάρους. Το πετρέλαιο δεν είναι ένα τρόφιμο, αλλά ένα καρύκευμα. Αν ένα συγκεκριμένο πιάτο δεν θέλει να φάει χωρίς να το βούτυρο, το σώμα αυτό το πιάτο δεν είναι απαραίτητη.

Η ζάχαρη δεν είναι συμβατή με την πρωτεΐνη τρόφιμα, όπως πέψη στο έντερο. Παύση στο στομάχι, όπου είναι ζεστό και υγρό, με τη ζάχαρη για τη ζύμωση και τη δημιουργία αερίων.

Τα γλυκά τρόφιμα, επίσης, δεν πρέπει να καταναλώνονται με υδατάνθρακες. Ένα έγκυρο συνδυασμό λάδι και ψωμί, αλλά όχι μαρμελάδα ή μαρμελάδα. Δεν είναι απαραίτητο να συνδυάζονται σε ένα γεύμα και μέλι κέικ.

Τα θηλαστικά, σε αντίθεση με τους ενήλικες, καταναλώνουν μόνο γάλα κατά την παιδική ηλικία. Στο στομάχι πήζει και γίνεται πηγμένο γάλα για τυρί, που περικλείει τα άλλα τρόφιμα και εμποδίζοντας έτσι την πέψη. Το γάλα είναι καλύτερο να πίνεις ξεχωριστά, από μόνη της. Ακόμη και σε συνδυασμό με δημητριακά όφελος είναι μικρό.

Θα πρέπει να αποφεύγετε τα γλυκά, και αυτός ο κανόνας δεν είναι μόνο σημαντικό για την απώλεια βάρους. Για ένα ξεχωριστό τροφοδοτικό ως ένα ξεχωριστό πιάτο, κέικ, γλυκά φρούτα είναι καλά πέψη. Σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα της πέψης επιδεινώνεται σημαντικά.

Να τρώτε φρούτα, ειδικά τα καρπούζια και τα πεπόνια, πρέπει χωριστά από άλλα προϊόντα, για να τα χρησιμοποιήσουν ως ένα ξεχωριστό πιάτο, και θεωρείται "πραγματική" γεύμα. Τα φρούτα δεν συνδυάζονται με υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, όπως η πέψη στο έντερο. Η παρουσία της σε άλλα τρόφιμα, προκαλώντας καθυστέρηση στο στομάχι και ταχεία ζύμωση.

Ένα ξεχωριστό τροφίμων βοηθά πραγματικά να χάσετε βάρος, δεδομένου ότι εμποδίζει το σχηματισμό στα τοιχώματα του παχέος εντέρου, σήψη της πρωτεΐνης. Πιστεύεται ότι το φαινόμενο αυτό είναι εγγενής σε πολιτισμένο άνθρωπο, και μαζί του το σώμα έχει μάθει να αντιμετωπίσει με μεγάλη επιτυχία.

Στην πραγματικότητα, τα προϊόντα αποσύνθεσης — διοξείδιο του άνθρακα. το οξικό οξύ. το αλκοόλ στο αίμα, προκαλώντας αρτηριοσκλήρυνση. φθείρονται και πρόωρα την ηλικία της σώμα.

Το σώμα αναγκάζεται να δαπανήσει δυνάμεων για την εξουδετέρωση, αντί για την καταπολέμηση της λιπώδους μάζας, βελτίωση της υγείας.

Το προϊόν πίνακας συμβατότητας

Όταν μενού ξεχωριστή διατροφή για την απώλεια βάρους για να επιλέξετε τη συμβατή τα προϊόντα για να βοηθήσει ειδικό πίνακα. Κάθε ποικιλία των προϊόντων είναι το νο. Για παράδειγμα, το τυρί έχει αριθμό 14, που ο αριθμός που αναφέρονται στις αντίστοιχες γραμμές και στήλες.

Προφανώς, κατά τον έλεγχο της συμβατότητας τυρί(14) με γλυκά φρούτα(9) είναι αδιάφορη, σε τι, για να εκτελέσει τη δοκιμή: τυρί με γλυκά φρούτα ή, αντίθετα, γλυκά του κουταλιού και τυρί. Το αποτέλεσμα και στις δύο περιπτώσεις θα είναι το ίδιο.

Για να αποφευχθεί η επικάλυψη των δεδομένων, ο πίνακας παρουσιάζει το αποτέλεσμα της συμβατότητας του κάθε ένα συνδυασμό των προϊόντων. Αυτό εξηγεί την "τριγωνική".

διατροφή για την απώλεια βάρους

Για παράδειγμα, θέλετε να ελέγξετε τη συμβατότητα των γλυκών φρούτων (9) και το τυρί (14). Ψάχνω για τη γραμμή του πίνακα 9 αντιστοιχούν στα γλυκά φρούτα. Αλλά τελειώνει στη στήλη 8 και στη στήλη No. 14, που αντιστοιχεί σε τυρί, τίποτα! Πώς να είναι;

Έτσι, θα πρέπει να ελέγξετε τη συμβατότητα της αντίστροφης συνδυασμό, δηλαδή, τυρί (14) και γλυκά φρούτα (9). Η γραμμή 14, που αντιστοιχεί σε τυρί, περιέχει το κελί, στήλη 9 τα κατάλληλα γλυκά φρούτα.

Αυτό το κινητό κόκκινο. Έτσι, τυρί και γλυκά φρούτα για ένα ξεχωριστό τροφοδοτικό δεν είναι συμβατή και έτσι αυτές οι τροφές δεν πρέπει να καταναλώνονται την ίδια στιγμή.

Γιατί ξεχωριστά γεύματα βοηθά να χάσετε βάρος

Οι αρχές της ποικιλίας, η σωστή διατροφή δεν είναι μια δίαιτα. Μάλλον, είναι ένα διαφορετικό κομμάτι, το "ξεχωριστό" προσέγγιση για τη χρήση των προϊόντων με βάση τα χαρακτηριστικά των διαδικασιών ανάλυση των πρωτεϊνών και των υδατανθράκων.

Μια ξεχωριστή μέθοδος της δύναμης που ασκείται στον κόσμο των ζώων. Αλλά μόνο ο άνθρωπος έχει μάθει να υπόκεινται βιολογικά τρόφιμα σε θερμική επεξεργασία, για να τα βράζουμε, τα τηγανίζουμε, ψήνουν. Για να δημιουργήσετε το αρχικό γεύσης μείγμα σε διάφορους συνδυασμούς για να κάνουν το εκλεπτυσμένο μενού, και μετά από παράπονα των πληρότητα, δυσκολία στην αναπνοή, πρέπει να χάσουν βάρος, υψηλή αρτηριακή πίεση και την κακή υγεία.

Μέρος της ένα μικτό γεύμα δεν χωνεύεται, σαπίζει, προϊόντα διάσπασης του σε λίπος. Πρέπει να εξετάσουμε ένα συγκεκριμένο τρόπο για να χάσουν βάρος, αν και είναι πολύ πιο εύκολο να αποφευχθεί η ανάμειξη των διαφόρων προϊόντων, χρησιμοποιώντας τους χωριστά.

Εξυπηρετώντας μέγεθος μενού για την απώλεια βάρους μπορεί να είναι αυθαίρετη. Το κύριο κριτήριο τα δικά τους συναισθήματα. Αν ο πίνακας φαίνεται να σταθεί με μια μικρή αίσθηση της πείνας δεκαπέντε λεπτά περνάει, τόσο το μέγεθος της μερίδας που θα επιλεγεί σωστά. Αν υπάρχει ακόμα το θέλεις, το χρειάζεσαι την ακόλουθη μέθοδο για να αυξήσει το μέγεθος των μερίδων κατά περίπου 10-15%.

Πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να κατανοήσουν τις πραγματικές ανάγκες του σώματος. Για να καταλάβουμε τι, σε τι ποσότητες και πόσο συχνά πρέπει να τρώμε, για να μην αντιμετωπίσετε τη δυσφορία και να χάσουν βάρος.

Δεν είναι απαραίτητο να τρώνε σε συγκεκριμένη ώρα, είναι πολύ πιο σημαντικό να περιμένουμε την αίσθηση ότι το σώμα είναι πεινασμένοι. Στη συνέχεια, τα τρόφιμα απορροφάται πλήρως και με ευχαρίστηση. Κάποιοι θα θέλουν να προχωρήσουμε σε δύο γεύματα την ημέρα. Αν, για διάφορους λόγους, δεν ήταν σε θέση να φάτε ή απλά δεν είχα όρεξη, δεν ανησυχεί. Το σώμα θα εξακολουθεί να επικρατήσει για άλλη μια μέρα, αυτό είναι ένα σίγουρο σημάδι ανάκαμψης.

Σταδιακά αποσύρουν που επιβάλλονται από το σύγχρονο πληροφορίες Μήτρα εκπροσώπησης της γεύσης των τροφίμων. Θα πρέπει να αρνηθεί τσάι, καφέ, κακάο, σοκολάτα, όλα τα είδη των τεχνητών χυμούς, προϊόντα ζαχαροπλαστικής, κονσερβοποιημένα προϊόντα. Αυτό θα σας βοηθήσει να επαναφέρετε το σώμα την ικανότητα να πάρει την ευχαρίστηση από τη γεύση και το άρωμα των φυσικών τροφίμων.

Η αυτο-ίασης, ομαλοποιεί τη δραστηριότητα του πεπτικού συστήματος. Τα τρόφιμα θα πρέπει να απορροφηθεί πλήρως και με λιγότερη δύναμη, την εντερική χλωρίδα θα παράγει περισσότερες από τις απαραίτητες βιταμίνες για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, ομαλοποιημένος του σωματικού βάρους, την εξάλειψη της σήψης στο παχύ έντερο.

Η σωστή διατροφή σας επιτρέπει όχι μόνο να χάσετε βάρος αλλά και να γίνει υγιής, να ξεπεράσουν την κατάθλιψη και το άγχος.