Άσκηση για την απώλεια βάρους στο σπίτι

Σίγουρα κάθε άνθρωπος τουλάχιστον μια φορά στη ζωή νόμιζα ότι είναι καιρός να φέρει την εικόνα σε τάξη. Πολλοί άνθρωποι είναι δυσαρεστημένοι με το σχήμα τους και επιθυμούν να απαλλαγούμε από το λίπος που κρέμονται από τις πλευρές. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να χάσετε βάρος. Σήμερα θα μιλήσουμε για το πώς να χάσουν βάρος που δεν απαιτούν πολύ χρόνο και προσπάθεια. Με αυτόν τον τρόπο την απώλεια βάρους στο σπίτι με τη βοήθεια ειδικών ασκήσεων. Πάμε!

Αιτίες του υπερβολικού βάρους

άσκηση για απώλεια βάρους

Πριν να λύσει το πρόβλημα, θα πρέπει να κατανοήσουν τους λόγους για την εμφάνισή του. Οι κύριες αιτίες του υπερβολικού βάρους είναι:

 1. Το κάπνισμα και το αλκοόλ.
 2. Το χαμηλό επίπεδο της φυσικής σας δραστηριότητας.
 3. Παραβίαση του μεταβολισμού.
 4. Η συχνή κατανάλωση λιπαρών τροφών και γλυκών.
 5. Πίνοντας μεγάλες ποσότητες αλατιού.
 6. Το βράδυ γεύματα.
 7. Υπερκατανάλωση τροφής.
 8. Γενετική προδιάθεση για παχυσαρκία.

Συχνά υπάρχουν αρκετοί λόγοι, και ενδυναμώνουν το ένα το άλλο. Για παράδειγμα, αν ένα άτομο τρώει πολύ, αλλά στον αθλητισμό, μπορεί να είναι υπέρβαρα. Οι άνθρωποι μπορεί να είναι λίγο, αλλά είναι καπνός και μερικές φορές πίνουν αλκοόλ. Σε αυτή την περίπτωση, είναι επίσης απίθανο να υπάρξουν προβλήματα με το υπερβολικό βάρος.

Πιο συχνά, οι άνθρωποι είναι υπέρβαροι, λόγω της κακής τρόπο ζωής. Βασικά είναι πέντε ή έξι ημέρες την εβδομάδα από την καθιστική εργασία. Περαιτέρω, η κίνηση του σπίτι πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου και πάλι να κάθεται. Ασανσέρ στο διαμέρισμα με Ασανσέρ. Μετά από μια δύσκολη εργάσιμη ημέρα, μπορείτε να πάρετε ένα μπουκάλι μπύρα και λιπαρών σνακ. Στη συνέχεια, το βράδυ που δαπανάται βλέποντας τηλεόραση. Αλλά όταν ένα άτομο κατά τη διάρκεια του φαγητού ψάχνει κάτι, η προσοχή του εστιάζεται όχι στα τρόφιμα. Αυτό το άτομο τρώει 30 τοις εκατό περισσότερο. Αυτά τα 30 τοις εκατό κατατίθενται στην κοιλιακή χώρα.

Περισσότερο από το ήμισυ των ανθρώπων που ζουν σε μεγάλες πόλεις οδηγήσει αυτό το είδος του τρόπου ζωής, και ως εκ τούτου έχουν αξιοπρεπή κοιλιές. Αυτό είναι, για την απώλεια βάρους, θα πρέπει να αλλάξει εντελώς τον τρόπο ζωής σας. Θα πρέπει να δώσει μερικές κακές συνήθειες και να αποκτήσουν χρήσιμες.

Όσο για τις γυναίκες, στις περισσότερες περιπτώσεις, θα πάρει το λίπος μετά τον τοκετό και μετά τον γάμο. Πολλές γυναίκες όταν παντρεύονται, να σταματήσει για μια οθόνη. Ο λόγος είναι ότι έχει ήδη ένα κανονικό άντρα που την αγαπάει, οπότε δεν χρειάζεται να παρακολουθήσετε την εικόνα της. Μια τέτοια πολιτική δεν είναι σωστή, επειδή μπορεί να καταστρέψει το γάμο σας. Εάν το γνωρίζετε αυτό, και αποφάσισε να χάσουν βάρος, μεγάλο σεβασμό για σας! Ας το κάνουμε μαζί!

Το σημείο-κλειδί στην απώλεια βάρους

Το κύριο πράγμα στην απώλεια βάρους είναι η διαφορά ανάμεσα στην κατανάλωση και την ενεργειακή δαπάνη. Το φύλο σας εδώ είναι άσχετο. Το κύριο πράγμα είναι να τρώτε τα σωστά τρόφιμα και να είναι σωματικά δραστήριοι.

Έτσι, για να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος, θα πρέπει να δαπανήσει περισσότερη ενέργεια από αυτήν που καταναλώνουν. Χωρίς αυτό, το βάρος σας δεν θα αλλάξει με την μικρότερη πλευρά. Ας δούμε τρεις επιλογές:

 1. Το βάρος του ατόμου αυξάνεται.
 2. Το βάρος του ανθρώπου δεν αλλάζει.
 3. Το βάρος του ατόμου μειώνεται.

Στην πρώτη περίπτωση, το άτομο έχει συνεχώς την κατανάλωση λιπαρών τροφών, πίνοντας μπύρα και ξαπλωμένη στον καναπέ. Η ενέργεια που καταναλώνει ένα αξιοπρεπές ποσό και να ξοδεύει πολύ λίγο για να πάει στη δουλειά ή στο μανάβικο. Η ενέργεια που δεν καταναλώνουμε, είναι να κατατεθεί με τη μορφή του λίπους στο στομάχι του.

Στη δεύτερη περίπτωση η διαφορά της καταναλισκόμενης και της ενέργειας που δαπανάται είναι περίπου ίση με το μηδέν. Για παράδειγμα, ένα άτομο σχεδόν ασχολούνται με τη σωματική άσκηση, αλλά ανθυγιεινά τρόφιμα προτιμά τα λαχανικά, σαλάτες και βραστά κρέατα. Και να πίνετε καθημερινά 2-3 λίτρα νερού. Περνάει λίγη ενέργεια, αλλά καταναλώνει λίγο. Έτσι, το βάρος του είναι πάντα περίπου στο ίδιο επίπεδο. Η ίδια κατάσταση, αν το άτομο τρώει πολύ και συνεχώς εκπαίδευση.

Στην τελευταία περίπτωση, παίρνει απαλλαγούμε από το περιττό βάρος. Πρώτα, χρησιμοποιεί τροφές με λίγες θερμίδες, έτσι απλά χωρίς καμία επιπλέον ενέργεια. Είναι αρκετή αυτή η ενέργεια για τη ζωή του συνηθισμένου ανθρώπου. Δεύτερο, εκτελεί ειδικές ασκήσεις για την απώλεια βάρους που παίρνει πολλή προσπάθεια. Και αποδεικνύεται ότι το υπόλοιπο του έλαβε ενέργειας ανά ημέρα είναι αρνητική. Κατά συνέπεια, το σώμα αρχίζει να επιστήσω την ενέργεια από το εσωτερικό διατηρεί, δηλαδή, από το λίπος της κοιλιάς αυτό το άτομο.

Περισσότερο για να πάρει στο θέμα της εξουσίας, δεν θα, αλλά θα εξετάσει ένα πολύ σημαντικό σημείο. Όταν η απώλεια βάρους θα πρέπει να άσκηση και 2 ώρες μετά από ένα γεύμα. Και όταν η προπόνηση τελειώσει, θα πρέπει να περιμένουμε 2 ώρες μέχρι κάτι να φάει.

κάμψεις

Αν τρώτε ακριβώς πριν από την άσκηση, θα μειώσει την αποτελεσματικότητά του. Ποιότητα άσκηση θα επιδεινωθεί, και εσείς δεν θα είναι σε θέση να περάσουν την απαραίτητη ποσότητα ενέργειας.

Αμέσως μετά την προπόνηση, το σώμα αρχίζει μια περίοδος, όταν είναι απαραίτητο για να αποκατασταθεί επειγόντως η ενέργεια που δαπανάται κατά τη διάρκεια της άσκησης. Η περίοδος αυτή διαρκεί περίπου δύο ώρες. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να περιμένουμε αυτή τη φορά. Αν φας κάτι, το αργότερο δύο ώρες μετά από μια προπόνηση, αυτό θα αποτρέψει τη διαδικασία της απώλειας βάρους. Μετά από μια προπόνηση τροφίμων αφομοιώνονται από το σώμα πολύ καλύτερα. Δεν το χρειαζόμαστε, γιατί θα χάσετε βάρος.

Όταν το σώμα αντιλαμβάνεται ότι η ενέργεια από το εξωτερικό δεν αρχίζει να το πάρουμε από την εσωτερική αποθέματα λίπους της κοιλιάς σας. Μετά από δύο ώρες, το σώμα θα σταματήσει να ψάχνει για το πού να πάρει αυτή την ενέργεια, γιατί θα το πάρω από το λίπος. Αυτή είναι η διαδικασία της καύσης του λίπους. Όταν αυτή η περίοδος έχει περάσει, μπορείτε να απολαύσετε το δείπνο σας και ανταμείψτε τον εαυτό σας για μια καλή προπόνηση σαλάτα λαχανικών και ένα κομμάτι βραστό κοτόπουλο.

Αρχική ασκήσεις για την απώλεια βάρους

Πάμε σε αυτό, χωρίς την οποία η διαδικασία της απώλειας βάρους δεν θα βγάζει νόημα. Για την απώλεια βάρους δεν χρειάζεται να εκτελέσετε βαριά άσκηση από το bodybuilding. Αρκεί να κάνουμε κάποιες ασκήσεις από το γυμναστήριο. Σημαντικό, κατά την εφαρμογή τους, πέρασε ένα μεγάλο ποσό ενέργειας.

Έτσι, οι πιο αποτελεσματικές ασκήσεις γυμναστικής για την απώλεια βάρους στο σπίτι:

 1. Η περιστροφή του Στεφανιού — μια πολύ δημοφιλής και αποτελεσματική άσκηση της φυσικής κατάστασης. Είναι πιο κατάλληλο για τα κορίτσια, άνδρες προσπαθούν να προσπεράσει λίπους σε μυϊκή μάζα και τα κορίτσια πιο σημαντικό μια επίπεδη στομάχι. Εκτός από το γεγονός ότι η άσκηση καίει θερμίδες, εργάζεται για τους μυς του στομαχιού σου. Έτσι, εκτελεί την περιστροφή του Στεφανιού, μπορείτε να σκοτώσει δύο πουλιά με μια πέτρα. Όταν χάνετε βάρος, θα έχουν αναπτύξει τους κοιλιακούς μυς.
 2. Έντονη χορό κατάλληλο τόσο για τους άνδρες όσο και τις γυναίκες. Θυμάσαι την τελευταία επίσκεψη σε ένα κλαμπ ή ντίσκο. Μετά από αρκετές ώρες χορού, ιδρώνεις πολύ. Είναι πολύ καλό, γιατί με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να απαλλαγείτε από το περιττό βάρος. Τώρα πρέπει να χορέψεις πιο δυναμικά από ό, τι στο disco. Ενεργοποιήστε τη μουσική που σας παρακινεί και τα φώτα θα αρχίσουν να κινούνται τα ισχία μου, φανταστείτε ότι είστε το αστέρι. Αστείο! Για να μην χάνετε χρόνο μάταια, ανοίγει το χορό βίντεο για την απώλεια βάρους, και επαναλάβετε όλα όσα κάνουν.
 3. Το άλμα από καθιστή θέση και καταλήψεις απαιτούν πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ασκήσεις για την εκπαίδευση τα πόδια απαιτούν έναν ισχυρό αναπνευστικό σύστημα. Στην αναπνοή κατά τη διάρκεια έντονης άσκησης χρειάζεται πολλή ενέργεια, ώστε να μην παραμελούν την άσκηση αυτή.
 4. Ανελκυστήρες ποδιών και του κορμού. Γύρω από κρίσιμες στιγμές πηγαίνει πολλοί μύθοι. Ένα τέτοιο που δεν θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος. Δεν είναι, επειδή και αυτοί, όπως και κάθε άλλη άσκηση, απαιτούν ενέργεια. Έτσι μην ξεχάστε για την άντληση του τύπου. Μετά από όλα, θέλετε να είναι μια ευτυχής ιδιοκτήτης του το πολυπόθητο κύβους όταν χάνεις βάρος, έτσι δεν είναι;
 5. Push-UPS πρέπει να απαλλαγούμε από το λίπος στα όπλα και το στήθος. Κατά κανόνα, αν ένα άτομο έχει προβλήματα με το υπερβολικό βάρος, το ανέβαλε παντού, όπως στο στομάχι μου και τα χέρια. Να περάσετε περισσότερο ως ενέργεια, εκτελέστε push-UPS με χειροκροτήματα. Μεταξύ των σετ υπόλοιπα όχι περισσότερο από ένα λεπτό.
 6. Πόδι ταλάντευση — μια άλλη δημοφιλής άσκηση από το γυμναστήριο. Είναι πιο κατάλληλο για γυναίκες που θέλουν να απαλλαγούμε από την κυτταρίτιδα στα πόδια. Η κίνηση αυτή έχει σχεδιαστεί περισσότερο για τη μελέτη της μορφής των μηρών και των γλουτών σας, καίει μόνο το λίπος του σώματος.
 7. Εργασία με punching τσάντα είναι μια καλή αερόβια άσκηση. Να είστε βέβαιος να περιλάβει το σύνολο των ασκήσεων για την απώλεια βάρους. Δουλεύοντας με ένα σάκο του μποξ πιο αποτελεσματικό από το χορό για την απώλεια βάρους. Αν είσαι άντρας, καλύτερα να συνεργαστεί με αχλάδια για 30-40 λεπτά.
 8. Το τρέξιμο είναι πιο αποτελεσματική άσκηση για όλους, το οποίο συζητάμε σήμερα. Τα οφέλη δεν αξίζει καν να το συζητάμε. Αν θέλετε να χάσετε βάρος, θα πρέπει να εκτελέσετε. Έτσι λειτουργεί έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα πρέπει συνεχώς να αυξήσει τη διάρκειά τους στο χρόνο.
 9. Σχοινάκι θα φέρει το ίδιο αποτέλεσμα όπως το τρέξιμο. Ωστόσο, δεν υπάρχει περισσότερη δουλειά για να το παχύ κάψιμο στα γόνατα. Αυτή η άσκηση είναι πιο κατάλληλο για τα κορίτσια. Με την ευκαιρία, αν είστε πολύ τεμπέλης για να πάει έξω για ένα τρέξιμο, είναι δυνατόν να το αντικαταστήσει με το σχοινάκι.
 10. Planck θα φορτώσει ολόκληρο το σώμα σας. Για αυτή την άσκηση, πάρτε την έμφαση που βρίσκεται. Μετά από αυτό, το υπόλοιπο στο πάτωμα με τα χέρια. Κρατήστε την πλάτη σας ίσια και να μην σηκώνετε τους γλουτούς. Σε αυτή τη θέση, πρέπει να σταθεί, μέχρι να πέσουν στο πάτωμα. Αυτή η άσκηση είναι αποτελεσματική για την απώλεια βάρους και αύξηση του σωματικού βάρους. Πρώτον, έχει την ισχυρότερη αναβολική επίδραση στο σώμα σας. Δεύτερον, απαιτεί σημαντικό κόστος της ενέργειας.

Για περισσότερες συμβουλές

προπόνηση για απώλεια βάρους

Δεν πρέπει να τρώνε το φαγητό, να παρακολουθήσετε ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ. Πρώτα, μπορείτε να πάρετε αποσπούν την προσοχή, και να τρώνε πολύ περισσότερο, και αυτό είναι απαράδεκτο, όταν χάνει βάρος. Δεύτερον, θα έχετε πολύ περισσότερο χρόνο για μελέτη. Συνήθως, αν ένα άτομο τρώει κάτι που ψάχνουν για ένα γεύμα διαρκεί περίπου 15 λεπτά και, στη συνέχεια, συνεχίζει να παρακολουθήσετε την ταινία ή τη μεταφορά. Μόνο μετά από αυτό θα κάνει την επιχείρησή τους.

Αν έχετε βαρεθεί να κάνετε στο σπίτι σας, να συμμετάσχετε σε ένα κοντινό γυμναστήριο. Ίσως, εκτός από την απώλεια βάρους, θα βρείτε νέους φίλους και γνωστούς.

Φτιάξτε το συγκρότημα των ασκήσεων για αδυνάτισμα ως εξής:

 1. Το τρέξιμο θα πρέπει να είναι καθημερινή. Εκτέλεση σε ένα μέγιστο 2 φορές την εβδομάδα. Άλλες μέρες απλά να σου φρεσκάρει τη χαρά 15-20 λεπτά.
 2. Μια εβδομάδα είναι αρκετή για τέσσερα μαθήματα γυμναστικής. Για τα άνω και κάτω μέρη του σώματος για 2 συνεδρίες ανά εβδομάδα. Για παράδειγμα, τη δευτέρα και την πέμπτη — άλμα, το χορό και το swing, πιέστε το πλήκτρο. Τρίτη και παρασκευή — χτύπησε ένα σάκο του μποξ και να λειτουργήσει το μπαρ.
 3. Εκπαίδευση δεν θα πρέπει να διαρκέσει περισσότερο από μία ώρα.

Πίνετε τουλάχιστον 2 λίτρα νερό την ημέρα. Δεν υγρού, δηλαδή, το καθαρό νερό. Είναι σκόπιμο να αγοράσει το νερό στο κατάστημα. Κάνετε μια συνήθεια για να κρατήσει στο σπίτι για μερικά μπουκάλια νερό.

Πολύ καλά, αν έχετε οποιοδήποτε αθλητικό εξοπλισμό, για παράδειγμα, λαστιχένια ζώνη, ή μια μπάλα γυμναστικής. Αν είναι δυνατόν, βρείτε κάτι άλλο και να δημιουργήσετε ένα οικιακό τομέα για το γυμναστήριο.

Ασκήσεις για την απώλεια βάρους στο σπίτι πάρα πολύ. Ως εκ τούτου, αλλάζουν συνεχώς το εκπαιδευτικό συγκρότημα. Σε ένα μήνα ή δύο, το σώμα μπορεί να συνηθίσει τα επαναλαμβανόμενα φορτία, και να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα είναι πιο δύσκολο.

Τρώτε λιγότερο αλάτι, επειδή διατηρεί υγρών του σώματος. Και αυτό δεν είναι ευνοϊκό για την απώλεια βάρους, αλλά μειώνει την αποτελεσματικότητα της προπόνησής σας.

Συμπέρασμα

Τώρα ξέρετε τα πάντα για το πώς να χάσετε βάρος στο σπίτι. Με την εφαρμογή των συστάσεων από αυτό το άρθρο, θα είστε σε θέση να απαλλαγούμε από τα περιττά κιλά, και έτσι να μετατρέψει το σώμα σας. Και το πιο σημαντικό — ότι έχετε χάσει ένα συγκρότημα για το βάρος σας, θα νιώσετε σίγουροι. Μπορεί να αισθάνεται κατά κάποιο τρόπο μια άλλη ευτυχής ιδιοκτήτης του ένα επίπεδο στομάχι; Σας εύχομαι επιτυχία.