Το σπίτι απώλειας βάρους

Μόνο η σκέψη για το υπερβολικό βάρος οδηγεί στη φρίκη του σχεδόν κάθε εύλογη μισό της ανθρωπότητας. Κάθε γυναίκα θέλει να έχει μια λεπτή σιλουέτα, ελκυστικά σχήματα και τέλειο σώμα, αλλά, δυστυχώς, η φύση έχει δώσει τέτοια ποιότητες, μόνο μερικά από αυτά. Όλοι οι άλλοι πρέπει να βάλετε μια μεγάλη προσπάθεια για να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα και να τους κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τείνουν να αποκτήσουν επιπλέον κιλά είναι πολύ πιο εύκολο από το να απαλλαγούμε από αυτά, το μόνο που χρειάζεται να δαπανήσει πολύ χρόνο και προσπάθεια.

αδυνάτισμα

Συχνά, ότι για την απώλεια βάρους, οι γυναίκες αρχίζουν τη στιγμή, όταν τα πράγματα από την ντουλάπα τους δεν ταιριάζει σωστά και να μην συγκλίνουν στη μέση. Σε αυτό το σημείο, να ξεκινήσει η αναζήτηση για το πλησιέστερο γυμναστήριο και πιο αποτελεσματική δίαιτα. Και τι γίνεται με αυτούς που δεν έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα αθλητικά σωματεία και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας στο εξωτερικό λιχουδιές που περιλαμβάνονται στο μενού με τις πιο σύγχρονες δίαιτες. Μην ανησυχείτε, επειδή μπορείτε να χάσετε γρήγορα βάρος και να ανακτήσει την προηγούμενη μορφή του και στο σπίτι του, εκτελώντας μια σειρά από απλές αλλά ιδιαίτερα αποτελεσματικές συστάσεις.

Ειδικά το σπίτι απώλειας βάρους

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να δώσουν προσοχή είναι το μήκος της περιόδου της απώλειας βάρους. Το σπίτι προπονήσεις και τα μέτρα που θα πάρει για να απαλλαγείτε από το περιττό βάρος, χωρίς να φύγετε από το σπίτι διαφέρουν σημαντικά από που προσφέρουν εκπαιδευτής σε γυμναστήρια και διαιτολόγους σε κέντρα υγείας. Αμέσως θα πρέπει να πούμε ότι το βάρος σας θα επιστρέψει στο κανονικό πολύ αργά και σταδιακά, αλλά σταθερά. Μην περιμένετε τον πρώτο μήνα να χάσω 20 κιλά, το μέγιστο ποσό που μπορείτε να χάσετε 5 κιλά παραπάνω και μερικά εκατοστά από τη μέση. Είναι αυτή η λειτουργία της απώλειας βάρους και την ένταση της μείωσης του βάρους θεωρούνται ασφαλείς για την υγεία. Αν οποιαδήποτε φάρμακα ή συσκευές που υπόσχονται μια φανταστική μετενσάρκωση κυρίες με καμπύλες και μια γυναίκα με πρότυπο εμφάνιση ανά εβδομάδα, είναι πιθανό εξαπάτηση, ή να χάσουν βάρος θα μετατραπεί σε μια σειρά από χρόνιες παθήσεις και διαταραχές των εσωτερικών οργάνων.

Στο σπίτι απώλειας βάρους, όπως και σε οποιαδήποτε άλλα, τη σημασία της συνέπειας. Εάν μπορείτε να κολλήσετε με τις συστάσεις που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσουν με το υπερβολικό βάρος, μόλις λίγες εβδομάδες, και στη συνέχεια θα επιστρέψει στο γνώριμο τρόπο ζωής που οδήγησε στο σχηματισμό επιπλέον κιλά και ίντσες, τότε όλα σας προσπάθεια θα πάει χαμένη, καθώς το βάρος θα επιστρέψει σύντομα, και ίσως ακόμη και με μια εκδίκηση. Το να αποφασίσεις να αλλάξεις το σώμα σου προς το καλύτερο, θα πρέπει να κάνετε αλλαγές στον τρόπο ζωής σας για να απαλλαγούμε από τις κακές συνήθειες που επηρεάζουν αρνητικά την εμφάνισή σας και την υγεία σας.

Μειώστε την πρόσληψη θερμίδων

Έχετε συχνά αναρωτιούνται ακριβώς πώς πολλές θερμίδες που καταναλώνουν όλη την ημέρα. Συνήθως, είναι βασιζόμαστε είμαστε μόνο με το να κάθομαι στο επόμενο διατροφή, η οποία περιλαμβάνει αυστηρούς περιορισμούς τροφίμων και θερμίδες, αντίστοιχα. Αλλά ακόμα και αν δεν έβλεπα το θερμιδικό περιεχόμενο των τροφίμων τους, τώρα είναι η ώρα να αρχίσεις να το κάνεις. Ο πρώτος κανόνας που πρέπει να θυμάστε είναι ότι το ποσό που καταναλώνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας, θερμίδες σε κάθε περίπτωση δεν υπερβαίνει το ποσό των αναλωμένων θερμίδες. Έτσι, αν σας οδηγήσει μια καθιστική ζωή και η καθιστική ζωή, τότε το ποσό των θερμίδων που πρέπει να είναι λιγότερο από το ενεργό, ή ασχολούνται με τη σωματική εργασία οι άνθρωποι.

τρόποι για να χάσετε βάρος

Κρατήστε ένα αυστηρό λογαριασμό, δεν ξεχνάμε να κάνουμε μια λίστα με τα τρόφιμα που τρώνε ακόμη και τα μικρότερα σνακ Μήλο ή καραμέλα. Ο μόνος τρόπος που θα είστε σε θέση να φτάσετε στο τέλος της ημέρας για το ακριβές ποσό. Αν παρατηρήσετε ότι μια μέρα καταναλώνονται σε περίσσεια, την αύξηση της σωματικής δραστηριότητας, καθώς σε αυτό το διάστημα, εγκαταλείποντας τις βόλτες με το Ασανσέρ ή μια βόλτα μέσα από μερικές στάσεις από τη δουλειά στο σπίτι.

Μια αλλαγή στη διατροφή

Ας ξεκινήσουμε με το χειρότερο περιορισμών, που συχνά γίνεται λόγος για τη διακοπή της δίαιτας είναι να σταματήσει να τρώει γλυκά. Όπως γνωρίζετε, σχεδόν όλα, αγαπήθηκε από πολλές γυναίκες γλυκά του κουταλιού είναι από τα τρόφιμα με πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες. Γι ' αυτό, αν θέλετε να χάσετε βάρος σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να ξεχάσω τα γλυκά και προϊόντα ζαχαροπλαστικής. Το γεγονός είναι ότι είναι πηγές γρήγορους υδατάνθρακες που μεταβολίζονται από το σώμα αμέσως, μην σταθώ σε αυτό και να έρθει με τη μορφή της επιπλέον κιλά και ίντσες στο πιο ορατό μέρος του γυναικείου σώματος. Εκτός από τα γλυκά, συνιστάται να μειώσει την κατανάλωση ζάχαρης, το ποσό της οποίας θα πρέπει να ελαχιστοποιείται ή να αποκλείονται τελείως από τη διατροφή.

Αν και τα λίπη που είναι επίσης παρόντες στη διατροφή μας σε μεγάλες ποσότητες. Που επιθυμούν να χάσουν βάρος, ξέρω από πρώτο χέρι ότι το παχύ και το λεπτό σχήμα – αυτά είναι δύο ασυμβίβαστα πράγματα. Ωστόσο, δεν είναι απαραίτητο να εγκαταλείψει εντελώς καθόλου λίπος. Θα πρέπει να είναι παρόντες στη διατροφή, αλλά σε πολύ περιορισμένες ποσότητες, όπως τα λίπη παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη διαδικασία ζωτικής σημασίας δραστηριότητα του οργανισμού και τις διεργασίες του μεταβολισμού. Μπορούν να είναι μια μεγάλη πηγή ενέργειας που θα χρησιμοποιηθεί όταν μειώνοντας την ποσότητα που καταναλώνεται ανά ημέρα θερμίδων.

Διατροφή

Απλά μετράς θερμίδες και να τρώνε υγιεινά τρόφιμα δεν είναι αρκετά για να πάρει τα επιθυμητά αποτελέσματα και απώλεια βάρους στο σπίτι. Για τα επιπλέον κιλά άρχισαν να εξαφανίζονται, θα πρέπει να συμμορφώνονται με μια συγκεκριμένη δίαιτα, η οποία θα βοηθήσει να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά όλα αυτά που εισέρχονται στο σώμα τα θρεπτικά συστατικά και την ανακύκλωση τους σε ενέργεια και να μην μετατραπούν σε λίπος.

Ας ξεκινήσουμε με την αρχή, δηλαδή με το Πρωινό, το οποίο είναι ένα σημαντικό και αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής διατροφής. Πόσο σωστά και σφιχτά θα το Πρωινό σας, εξαρτάται από την περαιτέρω πορεία του για το υπόλοιπο της ημέρας. Συμπεριλάβετε τροφές που παρέχουν στο σώμα ενέργεια για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τα περιττά τσιμπολογήματα, τα οποία δεν φέρει κανένα όφελος, αλλά μόνο να προκαλέσει αύξηση του σωματικού βάρους.

Όσο για το μεσημεριανό γεύμα, συνιστάται να αναπληρώσει την πρωτεΐνη στο σώμα με την κατανάλωση ψαριού ή κρέατος, στον ατμό και λαχανικά, τα οποία αποτελούν πηγή βιταμινών και επιταχύνει την διαδικασία της πέψης.

Το δείπνο θα πρέπει να είναι όχι αργότερα από αρκετές ώρες πριν τον ύπνο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα πάντα, ακόμη και τα πιο χρήσιμα προϊόντα που εισέρχονται στο σώμα μετά από αυτή την ώρα δεν έχουν πλήρως αφομοιωθεί και να αποθηκεύονται ως περιττό βάρος, τόσο τρομακτικό για πολλές γυναίκες.

Σωματική δραστηριότητα

η σωματική δραστηριότητα για την απώλεια βάρους

Κανείς, ακόμη και το πιο ισορροπημένο πρόγραμμα απώλειας βάρους δεν θα είναι αποτελεσματικό, αν δεν συνοδεύεται από την τακτική άσκηση. Συχνά είναι η έλλειψη σωματικής άσκησης προκαλεί το σχηματισμό του υπερβάλλοντος βάρους. Για να αποφευχθεί αυτό, πάρτε το χρόνο να ασκήσει. Επιλέξτε για το χρόνο της κατάρτισης, και να συμμετέχουν σε προ-μεταγλωττισμένο πρόγραμμα, η οποία μπορεί να βρεθεί στο Διαδίκτυο ή σε εξειδικευμένα βιβλία, το οποίο περιγράφει με λεπτομέρεια τη διαδικασία της άσκησης. Προσπαθήστε να κάνετε την ίδια στιγμή, τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα. Εκτός από την εκπαίδευση όσο το δυνατόν πιο συχνά πάτε με τα πόδια, έχετε ένα δραστήριο τρόπο ζωής, και το σώμα σας θα είναι να αποκτήσει το επιθυμητό σχήμα, δίνοντάς σας ένα θετικές αλλαγές.