Πώς να χάσετε βάρος για την ελεύθερη

Οι άνθρωποι έχουν από καιρό σκεφτεί πώς να χάσετε βάρος για δωρεάν έχει εφεύρει πολλές αποτελεσματικές μεθόδους με βάση τις θεμελιώδεις αρχές της μείωση του βάρους. Σήμερα θα μάθετε πώς να κάνει ένα πρόγραμμα, το οποίο βασίζεται σε υπολογισμούς της ενεργειακής πρόσληψης και την ενέργεια που απαιτείται για διάφορες δραστηριότητες. Θα ήταν μια ωραία μπόνους που, σε αντίθεση με την αγορά του εξοπλισμού γυμναστικής, το λίπος καυστήρες, κλπ. η βάση για το μέλλον του προγράμματος θα απαιτήσει οποιοδήποτε οικονομικό κόστος.

Μετράμε θερμίδες

πώς να χάσετε βάρος

Όπως αναφέρεται στην ο βασικός κανόνας της απώλειας βάρους: "θα Πρέπει να κάψετε περισσότερες θερμίδες από ό, τι παίρνει το σώμα σας". Αν ξεχάσουμε το γεγονός αυτό, τότε τίποτα δεν μπορεί να πάει όλο το πρόγραμμα της απώλειας βάρους. Για να αφαιρέσετε ένα κιλό λίπους (περίπου 450 g), θα πρέπει να κάψετε 3500 θερμίδες πάνω που δαπανάται κατά τη διάρκεια καθημερινών δραστηριοτήτων. Φυσικά, από αυτούς που δεν θα απαλλαγούμε από σε μία μόνο μέρα, για να αποφύγετε βλάβες στην υγεία, αλλά σταδιακά.

Τα μειονεκτήματα απώλεια βάρους

Παρακάτω είναι μια βήμα-προς-βήμα οδηγίες για όλους τους υπολογισμούς:

  1. Θα πρέπει να υπολογίσετε το βασικό σας μεταβολικό ρυθμό. Μιλάμε για τον ελάχιστο αριθμό των θερμίδων που απαιτούνται για την πέψη, την αναπνοή, κ. λπ. – αυτό είναι, για τα ζωτικά συστήματα του σώματός σας. Για τους υπολογισμούς, χρησιμοποιώντας αυτόν τον υπολογιστή. Ωστόσο, να έχετε κατά νου ότι δεν μπορεί να θεωρηθεί 100% ακριβής.
  2. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας προσπαθήστε να κρατήσετε ένα αρχείο για κάθε δραστηριότητα που έκανες. Δραστηριότητα, τόσο σωματική όσο και ψυχική, στην άθληση, το περπάτημα, οποιαδήποτε εργασία – πρέπει να το γράψω. Έτσι, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα των θερμίδων που καίγονται καθημερινά. Το μόνο που απομένει για να υπολογίσει κατά μέσο όρο το ποσό, αν προσθέσετε τα αποτελέσματα κάθε μέρα και διαίρεση με το 7. Το άρθρο "Θερμίδες και δραστηριότητες" μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τους υπολογισμούς.
  3. Πρέπει να προσέξετε πόσες θερμίδες έχεις μαζί με το φαγητό. Όλη την εβδομάδα να κρατήσει μια προσεκτική παρακολούθηση της διατροφής τους και να κάψει, χωρίς εξαίρεση. Όπως και στην προηγούμενη παράγραφο, μετρήστε τα αποτελέσματα για κάθε ημέρα και στη συνέχεια να καθορίσει το μέσο αποτέλεσμα. Το θερμιδικό περιεχόμενο των διαφόρων προϊόντων που μπορείτε να μάθετε από ειδικούς πίνακες.
  4. Μένει τώρα να καθορίζουν το βασικό μεταβολικό ρυθμό με τον αριθμό των θερμίδων που υπολογίζεται στη δεύτερη παράγραφο. Τώρα από την αξία αφαιρείται ο μέσος αριθμός των θερμίδων που καταναλώνονται (σελ. 3). Αν κάποιος τρώει περισσότερο από τις απαιτούμενες δραστηριότητες και ένα βασικό επίπεδο του μεταβολισμού, έχετε κάθε ευκαιρία να συνεχίσει να κερδίσει το βάρος.

Παράδειγμα πώς να χάσετε βάρος για δωρεάν — υπολογίστε την κατανάλωση θερμίδων για την ημέρα

Η άννα υπολογίζεται ότι το βασικό μεταβολικό ρυθμό είναι ίση με 1400 θερμίδες. Έτσι καταφέρνει να κάψει 900 θερμίδες με τακτική άσκηση κατά τη διάρκεια περιπάτους και μαθήματα στο σπίτι. Για να διατηρήσει το τρέχον βάρος, που χρειάζεται για να πάρει 2300 θερμίδες. Αλλά, όπως προκύπτει από το ημερολόγιο των θερμίδων, με το φαγητό, η Άννα παίρνει καθημερινά 2550 θερμίδες. Αν προχωρήσει, στη συνέχεια, κάθε 3 εβδομάδες θα το κέρδος βάρους κατά μισό κιλό. Και για να κατηγορήσει τα επιπλέον 250 θερμίδες.

Αυτό το παράδειγμα αποδεικνύει πόσο εύκολο είναι να αποκτήσουν επιπλέον κιλά, δεν γνωρίζουν καν γι ' αυτό. Ωστόσο, είναι εξίσου εύκολο να χάσετε βάρος, αν και η διαδικασία είναι χρονοβόρα. Μπορείτε να ξεκινήσετε με μικρές αλλαγές στη διατροφή και αμέσως να αρχίσουμε να καίμε περισσότερες θερμίδες από ό, λαμβάνεται από τις τροφές. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο για να κάψετε το επιπλέον 200-500 θερμίδες ανά ημέρα. Για παράδειγμα, είναι αναγκαίο να αντικατασταθούν τα τρόφιμα υψηλός-θερμίδας πολύ πιο χρήσιμο και εύκολο. Και την ίδια στιγμή, να δώσει περισσότερο χρόνο με το άθλημα. Η ιδέα δεν είναι κακή.

Πόσο χρόνο χρειάζεται για να δώσει το άθλημα

Όταν η μείωση του βάρους, η σωματική δραστηριότητα είναι ένα σημαντικό στοιχείο. Οι ειδικοί συστήνουν να ασκήσουν 200 λεπτά την εβδομάδα, δεν είναι λιγότερο, και θα είναι 40 λεπτά την ημέρα, για 5 ημέρες την εβδομάδα.