Γυμναστήριο, για γρήγορη απώλεια βάρους

Fitness είναι ένα ολόκληρο συγκρότημα που αναπτύσσεται ειδικά ασκήσεις και οι κανόνες της προσφοράς, η οποία αποσκοπεί στη βελτίωση της εμφάνισης, δηλαδή, του σχήματος. Γυμναστήριο ανταμοιβή ενέργειας, την καλή υγεία, την ομορφιά και την άριστη φυσική κατάσταση. Με τη βοήθειά τους, μπορείτε να μειώσει αποτελεσματικά το βάρος σας, τη βελτίωση των μυών, για να κάνει μια όμορφη εικόνα, αλλά επίσης να ενισχύσει την υγεία. Τεράστια δημοφιλή τάξεις της ομάδας και γυμναστήριο tours.

Μέχρι σήμερα, αναπτύχθηκε μια ποικιλία προγραμμάτων για την εκπαίδευση, η οποία αποσκοπεί να αντιμετωπίσει μια σειρά από εργασίες. Θα λύσει τα προβλήματα της απώλειας βάρους, καθιστώντας ένα σχήμα με κάποιες προσαρμογές, αυξάνει τη μυϊκή μάζα, και να ενισχύσει επίσης την ίδια τους μυς και τις αρθρώσεις.

γυμναστήριο αδυνατίσματος

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι γυμναστικής για την απώλεια βάρους παραδοσιακά συγκεντρώνει εντελώς διαφορετικά είδη φορτίου μεταξύ αυτών είναι οι ασκήσεις για δύναμη και διατάσεις, αεροβική και γυμναστική. Η σύνταξη είναι ένα συγκρότημα με ειδικές ασκήσεις για fitness και να συμβεί, έτσι ώστε όλες οι μυϊκές ομάδες που συμμετέχουν πλήρως.

Γιατί είναι σημαντικό να πρόγραμμα γυμναστικής

Πολλοί ρωτούν το λογικό ερώτημα: πώς με την βοήθεια της γυμναστικής που μπορείτε να επιτύχετε γρήγορη απώλεια βάρους και να βελτιώσει τον μυϊκό τόνο; Για να το κάνετε αυτό: να τρώτε σωστά, να εκτελούν καρδιο για να κάψετε λίπος κύτταρα και ασκεί την εξουσία για να σχηματίσουν ισχυρή και ραβδώσεις μυς.

Όλα τα παραπάνω πρέπει να περιλαμβάνει την ανάπτυξη των προγραμμάτων κατάρτισης για το γυμναστήριο, έτσι ώστε να περιλαμβάνουν γενικά διάφορα μέρη. Στην πρώτη θέση σε κάθε τέτοιο πρόγραμμα είναι καρδιο. Είναι εκπροσωπείται από το Ποδήλατο (ως επιλογή – ένα ποδήλατο γυμναστικής), το Τρέξιμο, το άλμα, κολύμπι στην πισίνα ή χορός στοιχεία. Μαζί με το ζεστό-up αυτό το μέρος του προγράμματος διαρκεί περίπου 15-20 λεπτά. Στη συνέχεια, μπορείτε να προχωρήσετε άμεσα στις ειδικές ασκήσεις. Η καλύτερη επιλογή είναι να ασκήσει κάθε μέρα μεμονωμένες μυϊκές ομάδες.

Εδώ είναι ένα παράδειγμα:

 • Δευτέρα – άσκηση για το στομάχι και τις πλευρές και πίσω.
 • Τετάρτη – γλουτούς, τους γοφούς και τα πόδια;
 • Παρασκευή – πλάτη, τους ώμους και τα χέρια.

Έτσι, θα είναι πιο αποτελεσματικά πήγαν όλα τα σωστά τους μυς, και να έχουν αρκετό χρόνο για να ανακτήσει για την επόμενη εβδομάδα.

Σήμερα, το Διαδίκτυο είναι γεμάτο με χιλιάδες βίντεο από ατομικές ασκήσεις και όλα τα συγκροτήματα. Κατεβάστε αυτά τα μαθήματα στον υπολογιστή σας εντελώς δωρεάν. Έτσι, θα είστε σε θέση να το κάνετε στο σπίτι τους, χωρίς να επισκέπτονται το γυμναστήριο.

Η βελτίωση του σχήματος, χρησιμοποιώντας το fitness θα συμβεί, φυσικά, όχι για μια μέρα. Το πρώτο προφανές αποτέλεσμα των προσπαθειών σας θα εμφανιστεί σε περίπου ένα μήνα. Μπορείτε εν μέρει να απαλλαγούμε από το λίπος – το σχήμα θα σφίξει και θα γίνει λεπτό. Αλλά το σωματικό βάρος δεν έχει ακόμη μειωθεί – μετά από όλα, το βάρος που "έλιωσε" το λίπος αντικαταστήσει βάρος αύξηση του όγκου των μυών. Αλλά μετά από μερικούς μήνες περιμένουμε να απαλλαγούμε από τα 5-6 κιλά παραπάνω.

Βασικοί κανόνες

Αν έχετε αποφασίσει να πολεμήσει το υπερβολικό βάρος και να βελτιώσουν την εμφάνισή τους, πρέπει πρώτα να ζητήσει, πώς να το κάνουμε γυμναστήριο. Υπάρχουν μερικοί κανόνες, από την οποία θα εξαρτηθεί το αποτέλεσμα.

 1. Η κανονικότητα των προπονήσεων. Αν ο στόχος σας είναι να χάσετε βάρος, η τεμπελιά πρέπει να γίνει εχθρός σας. Μόνο αν κάνεις τις ασκήσεις τακτικά, μπορείτε να πάρετε το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Αν προτιμάτε ένα ξεχωριστό σπίτι επάγγελμα, καλό θα είναι να ασχοληθούν με τη μουσική – έτσι θα είναι πιο διασκεδαστικό και πιο ενεργητικός.
 2. Πολυπλοκότητα. Είναι αδύνατο να συγκεντρωθώ σε κάθε μυϊκή ομάδα (ακόμα και αν αυτή είναι η πιο προβληματική περιοχή) ή να κάνω μόνο καρδιο φορτίο. Είναι πολύ σημαντικό για να λειτουργήσει ολόκληρο το σώμα στο συγκρότημα.
 3. Υγιεινή διατροφή. Συνίσταται στην αποφυγή γλυκά (σε μεγάλες ποσότητες) από τα λιπαρά, τα επιβλαβή τρόφιμα και ημιτελή προϊόντα, περιορίζοντας τον εαυτό σας σε αλκοολούχα ποτά και πλήρη αποχή από αυτές τις βλαβερές συνήθειες, όπως το Κάπνισμα. Η διατροφή είναι απαραίτητη για την ορθολογική και ισορροπημένη. Εμπλουτίστε το με φρούτα, αποξηραμένα φρούτα, λαχανικά, δημητριακά, ξηροί καρποί, τα γαλακτοκομικά, τα ψάρια και το κρέας. Υπερκατανάλωση τροφής είναι αυστηρά απαγορευμένη.
 4. Γυμναστήριο, πρέπει να γίνει τρόπος ζωής. Δεν μπορείς να φέρεσαι όπως γυμναστήριο 2 μήνες δίαιτα. Αν έχετε κάνει μια επιλογή υπέρ του, έτσι μπορείτε να γίνετε υποστηρικτής της ενεργού και υγιούς τρόπου ζωής, η σωστή διατροφή, τον αθλητισμό και την Ευεξία, θα σας δώσει.

Τα οφέλη της γυμναστικής για την υγεία και το αδυνάτισμα

το φαγητό για την απώλεια βάρους

Το γεγονός ότι το γυμναστήριο είναι πολύ χρήσιμο για στοιχεία, ξέρεις, ίσως όλα. Ας σταθώ στο γεγονός ότι είναι λιγότερο σημαντική για την καλύτερη υγεία. Κατά κανόνα, οι άνθρωποι πραγματικά δεν το σκέφτομαι μέχρι να πάρει την προφανή απόδειξη της αναγκαιότητας. Για παράδειγμα, ο καθιστικός τρόπος ζωής, αναπόφευκτα προκαλεί πόνο στην πλάτη ή επαναλαμβανόμενα πονοκεφάλους.

Αν θέλετε να διατηρήσετε την υγεία σας, θα πρέπει να προσέχετε για ενδείξεις ότι το σώμα σας δίνει και να λαμβάνει προληπτικά μέτρα. Όσο πιο γρήγορα μπορείτε να ξεκινήσετε να το κάνετε, τόσο το καλύτερο θα είναι για το σώμα σας. Αλλά fitness σε αυτή την περίπτωση είναι καλύτερος σύντροφος σας, διότι:

 • Την κατάρτιση τους μυς της πλάτης θα παρέχει τη σπονδυλική στήλη, καλή υποστήριξη, και αυτό σημαίνει ότι θα ξεχάσεις τον πόνο και, επιπλέον, τη σωστή στάση του σώματος.
 • Η σωματική άσκηση βελτιώνει την κυκλοφορία, έτσι ώστε το σώμα παίρνει περισσότερο οξυγόνο. Και αυτό, με τη σειρά του, επηρεάζει θετικά το κάθε σώμα και βελτιώνει τη συνολική υγεία.
 • Ειδικά σχεδιασμένες ασκήσεις θα σας δώσει τις αρθρώσεις σας πιο κινητικότητα και θα κάνει το αίμα να κυκλοφορεί πιο ενεργά. Το αποτέλεσμα θα είναι πόνος στα πόδια και μούδιασμα στα κάτω άκρα.

Και, φυσικά, το πιο σημαντικό πράγμα – θα πρέπει πάντα να ακούτε το σώμα σας και, φυσικά, οι συμβουλές από έμπειρους προπονητές και οι γιατροί.

Ποιος δεν πρέπει να χρησιμοποιούν fitness

Οριστική αντενδείξεις για την άσκηση που, δυστυχώς, είναι παρόντες. Χαίρομαι που δεν είναι πολύ. Έτσι, γυμναστήριο, απαγορεύεται να συμμετέχουν σε:

 • όριο ψυχικές παθήσεις, ψυχικές διαταραχές και επιληψία;
 • βλάβες του καρδιακού μυός της οργανικής του φύσης, το παρελθόν καρδιακή προσβολή;
 • Ογκολογία;
 • σύνθετες κακώσεις της σπονδυλικής στήλης;
 • οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, οι οποίες είχαν πρόσφατα αναβλήθηκε.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο γιατρός μπορεί να επιτρέψει μόνο τη σωματική θεραπεία συνεδρίες και στη συνέχεια χωριστά. Προσωρινά δεν μπορεί να ασχοληθεί με την επιδείνωση της κάθε χρόνια ασθένεια, το SARS και, ακόμη και, όσο παράξενο και να ακούγεται, στην έλλειψη ύπνου.

Επιπλέον, υπάρχει μια λίστα με ασθένειες που fitness δεν απαγορεύονται πλήρως. Προσαρμογές της άσκησης θα πρέπει να κάνει:

 • Με τις κιρσώδεις φλέβες. Όχι καταλήψεις, lunges, άλματα. Ο στατικός ηλεκτρισμός είναι αποκλεισμένοι. Ο ρυθμός των εκτελέσεων της άσκησης πρέπει να είναι μέτρια. Να τους κάνει να λες ψέματα ή να κάθεται.
 • Σε παθήσεις των αρθρώσεων. Για την πρόληψη hopping, δύναμη και στατικά φορτία με περισσότερο βάρος.
 • Η υπέρταση. Είναι καλύτερα να προτιμούν την αργή-paced γιόγκα και Πιλάτες.
 • Κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης. Πρέπει να παρίστανται σε ορισμένες συνεδριάσεις του μαθήματος "Fitness για την μαμά". Μόνο με την άδεια του γυναικολόγου από 12-th-38-ου εβδομάδα.

Τα αποτελέσματα

Για εκείνους που θέλουν να είναι σε φόρμα με γυμναστήριο, θα πρέπει να έχετε επιμονή, την εργατικότητα και την υπομονή. Επειδή το αποτέλεσμα δεν εμφανίζεται σε λίγες μέρες. Αλλά, όπως λένε, το μόνο που κάνεις, είναι δική σου. Έπεσε το βάρος πίσω, δεν θα επιστρέψει, και οι μύες για μεγάλο χρονικό διάστημα θα σας ενθουσιάσει με το ύφος της.

ασκήσεις

Πολλοί έμπειροι άνθρωποι που είχαν το χρόνο να δοκιμάσετε στο δύσκολο αγώνα με το υπερβολικό βάρος μια ποικιλία από δίαιτες, τελικά επέλεξε γυμναστήριο. Και για καλό λόγο. Είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους. Κριτικές σχετικά με το πιο θετική και να πω ότι αν η φόρτιση δεν έχει γίνει σωστά, τότε τα επιπλέον κιλά να εξαφανίζονται χωρίς ίχνος, και σε αντάλλαγμα θα έχετε ένα όμορφο και λεπτό σώμα.