Πώς να χάσετε βάρος αποτελεσματικά 10 kg

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι για να χάσετε 10 κιλά σε βάρος – είναι εξωπραγματικό. Και ακούγοντας αυτά τα άτομα, θυμάμαι μια φορά που λες "εύκολα και να μην τραβήξει το ψάρι από τη λίμνη". Ως εκ τούτου, η απώλεια του 10 κιλά είναι δυνατόν. Σημαντικό να βάλετε μια μεγάλη προσπάθεια και έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Δημοφιλή λάθη στην απώλεια βάρους

Αν χρειάζεται να χάσετε περίπου 10 kg, δεν έχει σημασία ποιο σκοπό (για το σκοπό της διατήρησης της υγείας ή την ελκυστικότητα), πρέπει να καταλάβετε ότι οποιαδήποτε απώλεια βάρους είναι αγχωτικό για το σώμα, ειδικά όταν η απώλεια βάρους συμβαίνει πολύ γρήγορα. Το σώμα δεν έχει χρόνο να συνηθίσω τα νέα δέρματα και δεν μπορεί να καταλάβει πόσο και πώς να περάσουν τα αποθεματικά και αν πρέπει να το κάνω;

πώς να χάσετε 10 κιλά

Ως εκ τούτου, όταν μια ξαφνική απώλεια βάρους έρχεται η στιγμή, όταν το βάρος σταματά σε ένα μέρος. Και στην επόμενη εξέταση στο νοσοκομείο μαθαίνουμε ότι το μπόνους μας, η απώλεια βάρους ήταν άλλο ένα μπουκέτο από διάφορες ασθένειες. Πώς να χάσετε 10 κιλά σε μια εβδομάδα

Έτσι, όταν λένε "θέλω να χάσω 10 κιλά", είναι απαραίτητο να πείσει ένα πρόσωπο που πρέπει να κάνετε αυτόν τον κανόνα. Και μια απότομη μείωση στις παραδόσεις δεν θα επηρεάσει ευνοϊκά την κατάσταση.

Θα πρέπει να χάσετε βάρος σταδιακά, έτσι ώστε το σώμα σας με το χρόνο για να εγκατασταθούν στο νέο τους μορφές, με αποτέλεσμα να επιβραδύνεται η λειτουργία των εσωτερικών οργάνων και συστημάτων.

Και η εξαίρεση από όλα τα "Καλούδια" από τη δίαιτα ήταν επίσης λανθασμένη. Μετά από όλα, αυτό επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογική του κατάσταση. Δραστικές περικοπές στη διατροφή οδηγεί σε αυξημένη συναισθηματική ένταση και την εμφάνιση του νευρικούς κλονισμούς, κατά την οποία ένα άτομο επιστρέφει στην κανονική ζωή.

Και για να επιτρέψει σε κάθε περίπτωση αδύνατο. Έτσι, επιτρέψτε στον εαυτό σας μερικές φορές να τρώνε σοκολάτα ή ένα κομμάτι ψητό κρέας, αλλά αυτό πρέπει να γίνει 1 – 2 φορές την εβδομάδα και σε λογικές ποσότητες.

Πώς να φάτε για να χάσετε 10 κιλά;

Για να χάσετε 10 κιλά, θα πρέπει να τρώνε μόνο υγιεινά τρόφιμα. Αποκλείονται από τη διατροφή κρέας, σε κάθε περίπτωση αδύνατο, επειδή είναι, όπως τα ψάρια είναι μια απαραίτητη πηγή πρωτεΐνης που βοηθά μας να μεγαλώσουν οι μύες και το λίπος να φύγει.

Ωστόσο, όταν η απώλεια βάρους είναι επιτρέπεται να τρώτε μόνο άπαχο κρέας. Είναι το στήθος κοτόπουλου, άπαχο βοδινό κρέας, το κουνέλι και η Γαλοπούλα. Ενώ το κρέας πρέπει να είναι βραστά ή στον ατμό, αλλά δεν τηγανίζονται σε φυτικό λάδι, καθώς αυτό αυξάνει σημαντικά τη θερμιδική αξία του πιάτου σχεδόν 2 – 2,5 φορές.

Ωστόσο, άλλα προϊόντα θα πρέπει να είναι προσεκτικοί. Παρά το γεγονός ότι το ρύζι και οι πατάτες είναι διατροφικά προϊόντα που περιέχουν άμυλο, των οποίων η χρήση κατά τη διάρκεια της απώλειας βάρους είναι ανεπιθύμητη. Δεν θα πρέπει να αποκλείσει τελείως από τη διατροφή, αλλά θα πρέπει να μειώσει τον αριθμό του εισιτηρίου, 1 – 2 φορές την εβδομάδα.

Θα πρέπει να αποκλείσει από το καθημερινό μενού:

 • άσπρο ψωμί;
 • ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας προϊόντων *
 • τα γλυκά;
 • καπνιστά προϊόντα *
 • τα τουρσιά;
 • τηγανητό;
 • τολμηρή;
 • λουκάνικα;
 • σόδα *
 • ζάχαρη
 • το πετρέλαιο;
 • μπανάνες.
 • σταφύλια.

Τρώτε περισσότερα λαχανικά και φρούτα. Και θα τους προετοιμάσει για σαλάτα αντί για σάλτσα, χρησιμοποιήστε χυμό λεμονιού, χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά sour cream ή φυσικό γιαούρτι. Διατροφή για 10 ημέρες Blog για την απώλεια βάρους

Μην ξεχνάτε ότι η σωστή διατροφή δεν θα σας βοηθήσει γρήγορα χάστε 10 λίβρες. Απαιτούνται για την άσκηση. Αγοράστε ένα ποδήλατο και να μετακινούνται κάθε μέρα στη δουλειά και το σπίτι, ή να αρχίσει να τρέχει το πρωί. Επίσης είναι καλό, αν ενταχθούν σε μια γυμναστήριο. Εκεί με τη βοήθεια του προπονητή θα είστε σε θέση να επιλέξετε το καλύτερο πρόγραμμα για τον εαυτό σας και να φέρει το σώμα σας σε ήχο.