Να καθαρίσει το σώμα και να χάσετε βάρος, την ίδια στιγμή

Πήγαινε στον καθρέφτη και να εξετάσουμε προσεκτικά την αντανάκλασή της. Κουρασμένα μάτια, το χλωμό το πλαδαρό δέρμα, θαμπά μαλλιά είναι ένα σήμα ότι είναι καιρός να διεξάγει μια "άνοιξη καθαρισμού" του σώματος. Και αν δεν ήταν η ανάπτυξη μιας δεύτερης πηγούνι, ή αισθητά στρογγυλεμένες μέση και τους γοφούς – η καθυστέρηση δεν αξίζει τον κόπο.

Συσσωρευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι τοξίνες που προέρχονται από το νερό, τον αέρα και τα τρόφιμα επιβλαβείς ουσίες παρεμβαίνουν με τα σώματα να εκτελούν τα καθήκοντά τους. Σύστημα κατανομής χειρότερο στη δουλειά σου. Το σώμα χρειάζεται τη βοήθειά μας.

Ποιος χρειάζεται καθαρισμό

αδυνάτισμα

Να ασχοληθεί με το πρόβλημα του υπερβάλλοντος βάρους πρέπει να ξεκινήσει από τα πρώτα σημάδια της έκφρασής του. Αυτό θα βοηθήσει να επιταχυνθεί η διαδικασία, χωρίς να επισκέπτονται το γιατρό. Δεν πρέπει να περιμένουμε ότι με το να έρθει σε μια ιατρική μονάδα, θα λάβετε ένα μαγικό χάπι και θα λύσει το ζήτημα, δεν είναι πραγματικά στράγγισμα. Για να μείνετε όμορφη και υγιής, θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Τα κύρια καθήκοντα που στέκονται μπροστά σας, είναι τα εξής:

 • ψυχολογικά για να προσαρμοστεί στην αλλαγή του τρόπου ζωής;
 • για να καθαρίσετε το σύστημα για την κατανομή του σώματος;
 • ανεξάρτητα (ή με τη βοήθεια ενός διατροφολόγου) να αναπτύξουν ένα εξατομικευμένο ισορροπημένη διατροφή. Αυτό θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τους λόγους για τη συσσώρευση επιπλέον κιλά, τη γενική υγεία και να επιστρατεύσει την υποστήριξη των αγαπημένων τους.
 • για να βρείτε το σωστό σύστημα άσκησης.
 • να εγκαταλείψουν τις κακές συνήθειες (Κάπνισμα, αλκοόλ, υπερκατανάλωση τροφής και αργά γεύματα).

Ό, τι και οι αιτίες του υπερβολικού βάρους, ή σε μία περίπτωση, η διαδρομή πέρασε από το ψυγείο. Γιατί καθαρισμό του σώματος είναι απαραίτητο για όλους που αποφάσισε να χάσουν βάρος. Να βάλει σε τάξη τα έντερα, τα νεφρά, το συκώτι και εύκολα στο σπίτι σας, εάν δεν υπάρχουν αντενδείξεις.

Οι λόγοι για τη συσσώρευση επιπλέον κιλά

Οι ειδικοί λένε ότι αυτό δεν είναι πάντα η αιτία για την παχυσαρκία, υπερκατανάλωση τροφής και την κατανάλωση υψηλής θερμιδικής αξίας τροφίμων. Πολλούς λόγους. Ανάμεσά τους υπάρχουν τρεις ομάδες:

Φυσιολογικές:

 • ανώμαλο μεταβολισμό;
 • γενετική προδιάθεση (κληρονομικότητα);
 • ορμονική ανισορροπία;
 • ορισμένες ασθένειες (διαβήτης, κ. λπ.) *
 • εγκυμοσύνη και θηλασμός, η εμμηνόπαυση;
 • η παρουσία των εντερικών παρασίτων που τα σώματά τους και τα προϊόντα αποβλήτων φράξουν το έντερο και να περιπλέξει τη διαδικασία της αποβολής των κοπράνων και πέτρες.

Ψυχολογική:

 • αυτο-αμφιβολία, η συστολή και η χαμηλή αυτοεκτίμηση;
 • η συχνή αλλαγή της διάθεσης, κατάθλιψη (ο εγκέφαλος προσπαθεί να αλλάξετε τα συναισθήματά σας σχετικά με τη γεύση αντανακλαστικά);
 • η έλλειψη σκοπού στη ζωή, προοπτικές για το μέλλον.
  Λόγους που καθορίζεται από τον ανθυγιεινό τρόπο ζωής:
 • η συχνή έλλειψη ύπνου, η οποία συνεπάγεται συνεχή κόπωση (το σώμα χρειάζεται τροφή για να διατηρήσει τη δύναμη);
 • το στρες, το οποίο αυξάνεται η συγκέντρωση του οξέος στο στομάχι (το άτομο αισθάνεται την ανάγκη να φάει κάτι);
 • καθιστικός τρόπος ζωής;
 • συνήθεια (σε ένα συγκεκριμένο είδος των τροφίμων, το φαγητό μπροστά στην ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ, αργά γεύματα, κακή διατροφή);
 • η έλλειψη δύναμης λειτουργία.

Να εντοπίσει τις αιτίες που ισχύουν για εσάς, και μόνο στη συνέχεια να αρχίσει να αναπτύσσει το δικό της σύστημα απώλεια βάρους και βελτίωση της υγείας. Διαφορετικά, χωρίς να λαμβάνει υπόψη τα λάθη όλα το βάρος που χάνεται μετά τον καθαρισμό του σώματος και δίαιτες θα έρθει πίσω με μια εκδίκηση.

Καθαρισμό του σώματος για την απώλεια βάρους

πώς να χάσετε βάρος

Το να είσαι ψυχολογικά, τη διαβούλευση με το γιατρό σας, μπορείτε να αρχίσετε. Να θυμάστε ότι το βάρος δεν επιστρέψει, η προσέγγιση πρέπει να είναι συνολική. Για να καθαρίσει το σώμα και να χάσετε βάρος για μεγάλο χρονικό διάστημα θα είναι δυνατή σε αυτή την περίπτωση, αν είστε σίγουροι για το θετικό αποτέλεσμα, επιλέξτε μια αποτελεσματική δίαιτα, να εγκαταλείψει τον εθισμό και τις συνήθειες του, θα επιλέξει το βέλτιστο σύστημα σωματική δραστηριότητα, σύμφωνα με την ηλικία και την Γενική κατάσταση του σώματος.

Σημαντικό ρόλο απώλεια βάρους παίζει πόσιμο καθεστώς. Ένας υγιής άνθρωπος χρειάζεται κάθε μέρα να πίνετε τουλάχιστον 2 λίτρα νερό. Αυτή η ποσότητα του υγρού που διαιρείται σε 4 — 5 δεξιώσεις. Για πρώτη φορά – μόλις Ξυπνήσει, να ξεκουραστεί για 20 λεπτά πριν από το φαγητό.

Για να εδραιώσει την επίδραση της απώλειας βάρους διαδικασίες συνιστάται να γίνεται τακτικά, σε χρονικά διαστήματα των έξι μηνών, και σε πολύ προχωρημένες περιπτώσεις, μετά από 3 μήνες. Υπάρχουν δύο ομάδες μέθοδοι καθαρισμού: φαρμακευτικά και folk.

 1. Ιατρικές μεθόδους που επιτρέπουν σε σας για να καθαρίσει το έντερο από το περιττωματικό καταθέσεις και τα παράσιτα (παχέος εντέρου υδροθεραπεία, φαρμακευτικά προϊόντα και Συμπληρώματα διατροφής) πολύ πιο γρήγορα. Αλλά, την καταστροφή και την εξάλειψη των επιβλαβών μικροοργανισμών δεν έχουν γλιτώσει και χρήσιμο. Αυτό προκαλεί μεγάλη ζημιά στο ανοσοποιητικό σύστημα, το συκώτι, τα νεφρά.
 2. Καθαρισμού στο σπίτι νομίζω απαλό, αλλά απαιτεί χρόνο και προσπάθεια.

Τα τελευταία χρόνια, το σπίτι μέθοδοι γίνονται όλο και πιο δημοφιλής.

Ο καθαρισμός μεθόδους της λαϊκής ιατρικής

Έχει εδώ και καιρό ένα εξαιρετικό προϊόν καθαρισμού θεωρήθηκε χαμάμ. Είναι χρήσιμο να χρησιμοποιήσετε το δωμάτιο ατμού σκούπα (σημύδα, βελανιδιά ή ευκάλυπτο). Εκτός από το μασάζ που βελτιώνει την κυκλοφορία αίματος, να ανακτήσει το μεταβολισμό, το οποίο είναι σημαντικό για την καταπολέμηση του υπερβολικού βάρους. Για αυτό και το σάουνα, παρόλο που μπορεί να ξηρές βλεννώδεις μεμβράνες και το δέρμα.

Καλά αποτελέσματα που λαμβάνονται με τη νηστεία. Στο σπίτι ενθαρρύνεται 3 την ημέρα (δύο φορές τον μήνα) ή 7 μέρες (μία φορά το μήνα). Πιο παρατεταμένη νηστεία μπορεί να γίνει μόνο υπό την επίβλεψη ενός γιατρού.

Να αρχίσει να καθαρίζει το σώμα από τα έντερα

Η πιο αρχαία και αποτελεσματικό τρόπο – με τη βοήθεια του ένα κλύσμα ή μια κούπα Αιμοστατικό. Η διαδικασία είναι καλύτερο να γίνεται νωρίς το πρωί από τις 5 έως τις 7. Αυτή τη στιγμή το σώμα εξακολουθεί να είναι χαλαρή από τον ύπνο και δεν θα αντισταθεί στην απομάκρυνση των τοξινών.

Η θερμοκρασία του νερού θα πρέπει να είναι 33 έως 36 βαθμούς. Μετά την εισαγωγή του βρασμένο και ψύχεται για να την επιθυμητή θερμοκρασία του υγρού στον πρωκτό πρέπει να βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του, λυγίζοντας τα γόνατα, 15 λεπτά. Με το χρόνο περισσότερα. Η βέλτιστη υγρός όγκος είναι 1,5 L. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αρκετό νερό είναι που λαμβάνονται για να γεμίσει σε ένα μόνο μήνα. Στην αρχή μπορείτε να βάλετε περισσότερο από μισό λίτρο. Μην ανησυχείτε και μην βιαστούμε πράγματα. Μόλις το συσσωρευμένο στο παχύ έντερο τοξίνες πλένονται, το νερό, ο όγκος του θα αυξηθεί.

Για εκείνους που έχουν ένα χρονοδιάγραμμα εργασιών δεν επιτρέπει σε σας για να χρησιμοποιήσει στο σπίτι μέθοδος περιγράφεται, κατάλληλες φυσικές μεθόδους καθαρισμού:

 • ημέρες νηστείας (για λαχανικά ή χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά γαλακτοκομικά προϊόντα, αποξηραμένα φρούτα);
 • σαλάτα "Σύρμα" (λάχανο, τα παντζάρια και τα καρότα σε αναλογία 3:1:1). Λαχανικά πάρει μόνο ωμά, πλύνετε καλά, αντλούν νερό, μπριζόλα, προσθέστε το φυτικό λάδι.
 • καθημερινά πρωί πρόσληψη 1 κουτάλια του γλυκού από ανεπεξέργαστο φυτικό λάδι (κατά προτίμηση ελαιόλαδο ή λινάρι) με άδειο στομάχι μισή ώρα πριν από τα γεύματα;
 • μονο-διατροφή (κατά τη διάρκεια της ημέρας μόνο μονότονη vegan διατροφή με ωμά λαχανικά και φρούτα) για 2 ημέρες, με επανάληψη κάθε 3 ημέρες κατά τη διάρκεια του μήνα.
 • φυτική δίαιτα που διαρκεί από 3 έως 5 ημέρες (κολοκυθάκια, λάχανο, καρότα, παντζάρια, αγγούρι) καθαρό σώμα, κορεστεί με τις απαραίτητες βιταμίνες και ανόργανα συστατικά;
 • Apple διατροφή (2 κιλά μήλα ξινό-γλυκό ποικιλίες σε ίσες μερίδες ανά ημέρα). Για να δείτε βελτίωση, αρκετά για 2 μέρες 2 φορές τον μήνα.
 • διατροφή για τα σιτηρά μπορεί αποτελεσματικά να καθαρίσει το έντερο στο σπίτι χάρη στις φυτικές ίνες που περιέχονται στα δημητριακά. Συνηθίσει να περιλαμβάνει τακτικά στη διατροφή σας χυλό από βρώμη, το φαγόπυρο και pearl κριθάρι, καστανό ρύζι, και την ανάγκη να χρησιμοποιήσετε άλλες μεθόδους καθαρισμού για να χάσετε βάρος, θα μειωθεί.

Μετά κάθαρσης είναι επιθυμητό να δώσουν προσοχή από το ήπαρ, τους νεφρούς, τα αιμοφόρα αγγεία στις αρθρώσεις. Αυτό θα σας επιτρέψει να επαναφέρετε τις μεταβολικές διεργασίες και να καθορίσει το αποτέλεσμα.

Χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε από τις μεθόδους, που εναλλάσσονται με καθαρά κλύσματα, και σύντομα θα παρατηρήσετε πως η ζυγαριά σέρνονται προς τα αριστερά. Μην ξεχάστε για πόσιμο καθεστώς. Καθαρό νερό για να πίνετε καθημερινά τουλάχιστον 1,5 λίτρα την ημέρα.

καθαρισμό του σώματος

Μην ξεχνάτε ότι οποιαδήποτε δίαιτα παράγει ένα ορισμένο βίας στο σώμα. Ως εκ τούτου, η παρουσία των χρόνιων ασθενειών καθαρισμό του σώματος στο σπίτι ξεκινήσει μόνο υπό την επίβλεψη ενός γιατρού, προκειμένου να μην βλάψουν τον εαυτό σας. Απαγορεύεται αυστηρά τις διαδικασίες καθαρισμού και τροφίμων περιορισμούς για τις έγκυες και τις θηλάζουσες.