Χρησιμοποιήστε την απώλεια βάρους

Αυτό που συνήθως εννοούμε με τον όρο χρήσιμο ή υγιεινή διατροφή είναι πάντα πλήρης, σωστά ισορροπημένη, πραγματικά υγιεινή διατροφή συν τα συμπληρωματικά ίδια την επαρκή φυσική δραστηριότητα και την άσκηση. Στην πραγματικότητα, τίποτα δεν είναι καλύτερο για την απώλεια βάρους κανείς δεν θα μπορούσε να σκεφτεί.

χρησιμοποιήστε την απώλεια βάρους

Σίγουρα δεν προσπαθώ να μειώσω τις επιπτώσεις της απώλειας βάρους από την χρήση ορισμένων τεχνικών αναπνοής από τη λήψη ορισμένων ομοιοπαθητικών φαρμάκων, και άλλες μόδας μεθόδους, αλλά, δυστυχώς, χωρίς αρχική διόρθωση των τροφίμων και συμπληρώματα διατροφής, της σωματικής δραστηριότητας, δεν είναι αρκετά αποτελεσματικά ή αποτελεσματική σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ενώ το κακό που αναμφίβολα προκαλεί σε κάθε ανθρώπινο σώμα, ακόμη και μια σχετικά μικρή (μέτρια) το υπερβολικό βάρος, πραγματικά τεράστια. Σε περιπτώσεις, όταν πρόκειται για την ανάπτυξη της παχυσαρκίας, οι πραγματικοί κίνδυνοι για την υγεία μας, και μερικές φορές για την ανθρώπινη ζωή μπορεί να πολλαπλασιαστεί.

Μια πραγματική κατανόηση για τα οφέλη του να φέρει το σώμα σας πίσω σε κανονικό, με άλλα λόγια, η χρήση της απώλειας βάρους, στο τέλος, μπορεί να είναι περισσότερο από άξιος κίνητρα, και ακόμη και η υποκίνηση σε δράση στο δρόμο για μια πραγματικά υγιή και περισσότερο από την κανονική ζωή.

Μιλάμε για τέτοια χρήσιμα για την απώλεια βάρους σώματος

Σύγχρονη στατιστική είναι αμείλικτη – σήμερα, σχεδόν τρία εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο πεθαίνουν κάθε χρόνο ως αποτέλεσμα της εξέλιξης της νόσου, η οποία ήταν αρχικά προκαλείται από το υπερβολικό βάρος. Και αν τις προηγούμενες δεκαετίες από το τρέξιμο παχυσαρκία βασικά θα μπορούσε να υποφέρουν μόνο οι κάτοικοι από τις πλουσιότερες και πιο αναπτυγμένες (σε οικονομικούς όρους) χώρες – αυτό το θέμα είναι σταδιακά να γίνει ένα προνόμιο ειλικρινά κακή ή αγράμματοι άνθρωποι.

Μέχρι σήμερα, το όφελος από την έγκαιρη απώλειας βάρους (το βάρος να φυσιολογικές τιμές) είναι δύσκολο να υπερεκτιμούν ή να υπερεκτιμούν. Εκτός από αυτό το μεγάλο πρόβλημα της ανθρωπότητας σήμερα, είναι επίσης πιο επικίνδυνη παιδική παχυσαρκία. Η πλειοψηφία των θυμάτων των υπέρβαρων παιδιών που φθάνει την ενήλικη ηλικία, έχουν μια πλήρη και υγιή ζωή. Αυτά τα παιδιά βρίσκονται σε κίνδυνο στην ενήλικη ζωή σε μια τέτοια επικίνδυνη ασθένεια όπως ο διαβήτης, και άλλες εξίσου επικίνδυνες ασθένειες που επηρεάζουν το καρδιαγγειακό σύστημα.

Φυσικά, η ποιότητα προβλέψεις για την μελλοντική ζωή των παιδιών αυτών, καθώς και τις προβλέψεις για το προσδόκιμο ζωής είναι συχνά πολύ απογοητευτικό. Ως συμπέρασμα, μπορούμε να σημειώσετε ότι η έγκαιρη χρήση της απώλειας βάρους, ενώ αυτή η ανάγκη είναι τεράστια.

Προς το παρόν, οι επιστήμονες και οι γιατροί διαπιστώθηκε ότι η πραγματική διατροφικές συνήθειες των παιδιών μας, καθώς και στον επιλεγμένο μετέπειτα οι ίδιοι τον τρόπο ζωής τεράστια επιρροή μπορεί να είναι οικογένεια. Στην πραγματικότητα, ως εκ τούτου, οι γονείς είναι πραγματικά ανατεθεί αυξημένη ευθύνη όχι μόνο για μια πιθανή δικό του βάρος, αλλά και για το βάρος των παιδιών τους, για το μέλλον τους ίσως φυσιολογικό βάρος.

Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι οι γονείς είναι υπεύθυνοι για την υγεία και τη γενική κατάσταση της υγείας των παιδιών τους. Πιο κλινικούς με βεβαιότητα να ισχυριστεί ότι την ίδια στιγμή που, υπό άλλες ίσους όρους, σε αυτές τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, όπου θα είστε σε θέση να επιβιώσουν και να ανακτήσει ο ασθενής έχει φυσιολογική ή ακόμα και χαμηλές τιμές της μάζας του σώματος, το λίπος, ο ασθενής, δυστυχώς, μπορεί στην αρχή δεν είναι τόσο φωτεινό προοπτικές.

Επιπλέον, σήμερα υπάρχει και ένα άλλο μάλλον πειστική και λογική υπόθεση, η οποία συνδέει άμεσα τον κίνδυνο για επικίνδυνες ασθένειες του καρκίνου (και, συνεπώς, οι θάνατοι από αυτά) με την ποσότητα και την ποιότητα της καθημερινής πρόσληψης τροφής. Προφανώς, σε αυτή την κατάσταση, τι πραγματικό όφελος έγκαιρη απώλεια βάρους πρακτικά είναι αδύνατο να υπερεκτιμηθεί.

διατροφή για την απώλεια βάρους

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σήμερα έχουν αρκετά αξιόπιστα αποδειχθεί ότι το υπερβολικό βάρος μπορεί να εμφανίζεται ως αρνητικό αποτέλεσμα κάποια ανισορροπία μεταξύ της συνεχώς και τακτικά καταναλώνονται (ή μάλλον όχι τακτικά) αφήνοντας θερμίδες ή ενέργεια. Απειλή Γενικού έλλειψη άσκησης, μια απότομη πτώση της μία φυσιολογική κινητική δραστηριότητα τελικά μετατρέπεται σε προηγουμένως υγιή άτομα είναι πολύ σοβαρές ασθένειες.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι αυτό σε περιπτώσεις, όταν το φαγητό μας απλά χάνει το δικό χρηστική λειτουργία, όταν το φαγητό μετατρέπεται σε ένα είδος (συχνά πολύ ευχάριστη) δραστηριότητες. Φυσικά, σε τέτοιες περιπτώσεις, το φαγητό είναι η αρχή για να έχουν ένα αρκετά ενεργό καθαρά ψυχολογική επίδραση απευθείας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Φυσικά, τα οφέλη από την έγκαιρη απώλεια βάρους με παρόμοια προβλήματα ενδέχεται να ισχύουν όχι μόνο για την σωματική αλλά σίγουρα, επίσης, να μας συναισθηματική σφαίρα. Σύγχρονη γιατροί συχνά επαναλαμβανόμενη, λέγοντας ότι, το φαγητό, σύμφωνα με τα παραδείγματα μας (ακόμη και πρόσφατες Σοβιετική) πρόγονοι, απλώς καλλιεργούν επικίνδυνες προϋποθέσεις για μια αρκετά ταχεία εμφάνιση των πρώτων μερικά κιλά παραπάνω και, στη συνέχεια, τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη της παχυσαρκίας.

Οι περισσότεροι σύγχρονοι άνθρωποι συνεχώς κινείται σχεδόν αποκλειστικά στο δικό τους γραφείο, το οποίο συνήθως περνάει όλη του την εργάσιμη ημέρα, συνεχώς κάθεται πίσω από μια οθόνη υπολογιστή, και να έρχεται το ίδιο το αυτοκίνητο στο σπίτι μετά τη δουλειά, ενώ μακριά το βράδυ, ξαπλωμένη στον καναπέ, περνάει στην καλύτερη περίπτωση όχι περισσότερο από το ήμισυ της ενέργειας που θα μπορούσε να περάσει τις μέρες του οι πατέρες ή οι παππούδες τους. Εδώ, επομένως, φαίνεται ότι η διατροφή του σύγχρονου ανθρώπου θα πρέπει να βασίζεται αποκλειστικά σε ριζικά διαφορετικές αρχές από τους προγόνους μας.

Το πραγματικό όφελος από τη λεγόμενη Μεσογειακή διατροφή

Σήμερα μάλλον δεν θα βρείτε κάποιον που ποτέ δεν είχα ακούσει για τη Μεσογειακή διατροφή, που είναι πλούσια σε θαλασσινά και το ελαιόλαδο. Αλλά πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι πλέον σύγχρονες ιατρικές επιστήμονες εδώ και καιρό έχουν αναγνωρίσει αυτό το λεγόμενο νόστιμη Μεσογειακή διατροφή είναι πραγματικά η βέλτιστη διατροφή καθημερινή διατροφή του μέσου σύγχρονου αστού.

Αποδεικνύεται ότι για αρκετό καιρό ήταν να αποδείξει την απίστευτη αποτελεσματικότητα της δίαιτας αυτής και η χρήση του στη διαδικασία της απώλειας του βάρους, αλλά δεν είναι πολλοί γνωρίζουν τα οφέλη από αυτή τη δίαιτα για περισσότερο (ή αρχική) στην διατήρηση της υγείας και, κατά συνέπεια, είναι φυσιολογικό (απόλυτα φυσιολογικό και σωστό) του σωματικού βάρους.

Για άλλη μια φορά θα υπενθυμίσουμε ότι ο εν λόγω δίαιτα συνήθως περιλαμβάνει περισσότερα από ένα επαρκές ποσό της πρωτεΐνης δεξιά τροφίμων (κυρίως μιλάμε για τα όχι-και-πολύ-τα λιπαρά ψάρια και πολλά θαλασσινά). Επίσης, αυτή η δίαιτα περιλαμβάνει έναν αρκετά μεγάλο αριθμό από φρέσκα ή ψητά λαχανικά, φρέσκα φρούτα. Επιπλέον, η δίαιτα περιλαμβάνει στο μενού με τα προϊόντα που αποτελούνται από σύνθετους υδατάνθρακες, φασόλια προϊόντα, καθώς και τα πιο πολύτιμα και υγιεινό φυτικό λάδι (συνήθως κυρίως μιλάμε για το ελαιόλαδο).

Και φυσικά, είναι αδύνατο να μην σας υπενθυμίσω ότι αυτή η διατροφή πρέπει να περιλαμβάνει επαρκή ποσότητα καθαρού νερού. Το καλό με αυτή τη δίαιτα, πολλοί πιστεύουν ότι το γεγονός ότι όταν τήρηση ένας άνδρας επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε ένα μικρό (πολύ μέτριες ποσότητες) φυσικό κρασί. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια αυτής της δίαιτας θα πρέπει να καταναλώσει η απόλυτη ελάχιστη ζάχαρη και το αλάτι.

Φυσικά, η χρήση περιγράφεται από τη διατροφή επαληθεύτηκαν μέσα από πολλούς αιώνες και Εθνών σύγχρονη Μεσογειακή άμεσα για τη δική τους εμπειρία. Αλλά αν ένα συγκεκριμένο άτομο θα είναι σε θέση να προσθέσετε στη διατροφή επαρκή ποσότητα της φυσικής δραστηριότητας που απαιτείται χρόνος, που πραγματοποιήθηκε σε εξωτερικούς χώρους στη φύση και την κατάλληλη σωματική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας (τουλάχιστον σαράντα λεπτά άσκησης την ημέρα), τότε δεν θα φοβάται δυσάρεστες ειλικρινά αδύναμη και υπερβολικά επώδυνη ηλικία.

Το σωστό ρυθμό είναι πραγματικά χρήσιμο και απολύτως ασφαλές για την υγεία, απώλεια βάρους μπορεί να είναι συνήθως όχι περισσότερο από μία επίμονη κιλά σε μία εβδομάδα. Δυστυχώς, είναι αδύνατο να μην καταλάβει ότι η πιο ραγδαία το ποσοστό της μείωσης υπάρχοντος σωματικού βάρους μπορεί πραγματικά να βλάψει την υγεία σας.

Ωστόσο, όταν πρόκειται για την υπάρχουσα κλινική παχυσαρκία, η οποία απαιτεί πιο ριζοσπαστικά μέτρα (πιο γρήγορα και πιο ανοιχτά ριζικές αλλαγές στη συνολική υγεία), σε αυτή την περίπτωση, οι γιατροί επιτρέπουν τη χρήση ορισμένων αυστηρά ειδικό (διορίστηκε αυστηρά ατομικά) για τα ναρκωτικά. Συνήθως, μια τέτοια παγκόσμια προβλήματα βάρους μπορεί να λυθεί μόνο με τις συνθήκες νοσηλείας και κάτω από αυστηρή ιατρική παρακολούθηση, αν και όχι χωρίς τη χρήση ορισμένων δίαιτες και χωρίς τη χρήση των θεραπευτικών ασκήσεων.

Είναι προφανές ότι σήμερα, όταν τέτοιες ασθένειες όπως η παχυσαρκία έχει χαρακτηριστεί από τον παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ή ποιος) μια επικίνδυνη επιδημία της σύγχρονης ανθρωπότητας, το πραγματικό όφελος των up-to-ημερομηνία απώλειας βάρους της πρώην κατηγορία των καθαρά αισθητικών παραγόντων ξαφνικά πήγε σχετικά με τους παράγοντες που πραγματικά ζωτικής σημασίας. Αναμφίβολα, για να διατηρήσουν το δικό τους βάρος σε ένα ορισμένο βαθμό, αποδεκτή ως κανόνας για σήμερα το πιο σημαντικό καθήκον κυριολεκτικά κάθε σύγχρονη, επαρκώς σκέφτεται και σκέφτεται το άτομο.

σωστή διατροφή

Τα περισσότερα που φέρει το βάρος του σε φυσιολογικά θα βοηθήσει να αποτρέψει τα προβλήματα με το υπερβολικό βάρος και τα παιδιά μας. Αυτό σημαίνει ότι, η απώλεια βάρους (αν υπάρχει) σήμερα νοιαζόμαστε για την υγεία των παιδιών μας αύριο, που στο παράδειγμά σας (ακόμη και αν έχουν παρόμοιο πρόβλημα) θα είναι σε θέση να κατανοήσουν τα οφέλη και ακόμη και τη ζωτική ανάγκη για την έγκαιρη μείωση του υπερβάλλοντος βάρους.