Διατροφή για την απώλεια βάρους, να φάτε νόστιμα και υγιεινά

Αν έχετε αποφασίσει να χάσετε βάρος, τότε θα πρέπει η σωστή διατροφή για την απώλεια βάρους το σώμα σας. Θα πρέπει πρώτα να αποφύγετε να τρώτε μεγάλες ποσότητες υδατανθράκων και να τρώει μόνο πρωτεΐνες και τα λαχανικά και μετά από ένα χρόνο θα δείτε το αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε να σας προετοιμάσει για μια υγιεινή διατροφή για μια εβδομάδα.

Το ανθρώπινο σώμα είναι δύσκολο να αναγκάσει να κάψετε το δικό σας σωματικό λίπος. Ας υποθέσουμε ότι έχουμε καταφέρει να ξεκινήσει η διαδικασία της καύσης του λίπους, και επιτεύχθηκε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αλλά για κάποιο λόγο, τα επιπλέον κιλά μετά από ένα αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα ήρθε πάλι πίσω. Απροσδόκητα; Όχι, οι διατροφολόγοι θα σας πω ότι όλα τα φυσικά. Το αδυνάτισμα δεν είναι γρήγορα, είναι σημαντικό όχι μόνο για να μειώσει το βάρος αλλά και για να αποτρέψει την πιθανή επιστροφή. Για αυτό υπάρχει μια δίαιτα για να χάσουν βάρος, που δεν είναι απλώς δείγμα μενού για μία συγκεκριμένη περίοδο του χρόνου (εβδομάδα, μήνας), και η οποία περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από κανόνες που πρέπει να ακολουθούνται. Μαζί τους, και προτείνεται να ξεκινήσετε.

Έξι σημαντικοί κανόνες

το φαγητό για την απώλεια βάρους

Διατροφή για την απώλεια βάρους υποδεικνύει ότι είναι απαραίτητο όχι μόνο να τηρούν ορισμένους διατροφικούς περιορισμούς, αλλά επίσης να ακολουθήσετε ορισμένους κανόνες. Οι κανόνες είναι;

1) μετά το ξύπνημα δεν αμέσως να τρώνε τα τρόφιμα. Πολύ πιο χρήσιμο μετά το ξύπνημα για την άσκηση για 15-20 λεπτά. Ο κανόνας αυτός, βέβαια, είναι για εκείνους τους ανθρώπους που δεν χρησιμοποιούνται για να κάνουν το φως ασκήσεις κάθε πρωί. Υπό σωματική καταπόνηση αναφέρεται σε αργό βάδισμα, το αργό τρέξιμο, ασκήσεις σε προσομοιωτές, και περισσότερα. Μπορεί να ξεπεράσει το δρόμο για τη δουλειά με τα πόδια, αλλά για να το χρησιμοποιήσετε με τα πόδια, όπως μια φυσική πολιτισμού είναι δυνατή μόνο υπό την προϋπόθεση ότι το πρώτο Πρωινό στη δουλειά.

Σημείωση: μετά από αυτή την παράγραφο, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, επειδή όχι ο καθένας μπορεί να τρέξει, να πηδούν ή να ασκούν οποιαδήποτε άλλη φυσική δραστηριότητα.

2) το Πρωινό πρέπει να είναι θρεπτικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τρώνε πολύ. Το γεγονός ότι μετά από σωματική άσκηση το πρωί, καθώς και σε περίπτωση απουσίας του, όταν τη νύχτα οι άνθρωποι "πεινάω", το σώμα θα προσπαθήσει να σώσει τα λίπη. Και αν θα έρθει μαζί με το φαγητό, το σώμα δεν θα είναι σε θέση να τους σώσει, αλλά πολλαπλασιάζονται.

Συμβουλή: είναι πιθανό ότι η πείνα θα είναι πολύ ισχυρή και θα προκαλέσει κάποια δυσφορία. Σε αυτή την περίπτωση, είναι δυνατό να συμβιβαστεί με το σώμα, τρώγοντας ένα Μήλο ή άλλο φρούτο.

3) θα πρέπει να Τρώτε μικρές μερίδες 4-5 φορές την ημέρα. Οι διαιτολόγοι πολύ συχνά γι ' αυτόν τον κανόνα, επειδή το φαγητό θα πρέπει να επαρκεί για τη διατήρηση της γλυκόζης του αίματος σε φυσιολογικά επίπεδα, την αποκατάσταση του γλυκογόνου και παρέχει τον οργανισμό με τις απαραίτητες βιταμίνες και στοιχεία. Για την επίτευξη αυτού του στόχου απαιτεί πολλά από τα τρόφιμα. Ένα άλλο πράγμα ότι η δίαιτα για την απώλεια βάρους θα πρέπει να είναι ποικίλες. Αυτός είναι ο λόγος, αν τρως πολύ, το σώμα, όχι μόνο τα καταφέρνει με το έργο, αλλά επίσης εκτελεί άλλο: τη μετατροπή της περίσσειας των θερμίδων σε λίπος.

4) κρατήστε ένα ημερολόγιο τροφίμων, επειδή είναι πιο εύκολο να ελέγξεις τον εαυτό σου, είναι κατάλληλο για να αναλύσει την υγιεινή διατροφή για την απώλεια βάρους, να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές και προσθήκες.

Το ημερολόγιο για να αντανακλούν το μενού για την εβδομάδα που θα σας βοηθήσουν, για παράδειγμα, να κάνει τις απαραίτητες αγορά την κυριακή. Δεν είναι λιγότερο σημαντικό είναι ένα ημερολόγιο τροφίμων και να ελέγχουν την ποσότητα των τροφίμων που καταναλώνονται. Πολύ συχνά οι άνθρωποι που θέλουν να χάσουν βάρος, δεν το θεωρούν ένα πλήρες γεύμα. Αλλά δεν ξέρουν τι διατροφολόγοι πάρω το σνακ τροφίμων "on the go" ανεξέλεγκτη πρόσληψη των θερμίδων. Εδώ οι ειδικοί αποδίδουν την κατάσταση, όταν ένα άτομο τρώει, αλλά δεν κάθεται στο τραπέζι, δεν βάζουν το φαγητό στο πιάτο, και όταν λειτουργεί με βάση την αρχή ότι έφαγε μια κουταλιά σούπα, ένα κομμάτι λουκάνικο, μια κουταλιά σαλάτα. Σε αυτή την περίπτωση, αν το journaling γίνεται μια συνήθεια, σαν σνακ θα γίνει, επίσης, ως εάν αυτόματα. Αυτό με τη σειρά του θα σας επιτρέψει να εκτιμήσετε πραγματικά, πόσα τρόφιμα που καταναλώνονται κατά τη διάρκεια της ημέρας.

5) υγιεινή Διατροφή για την απώλεια βάρους πρέπει να βασίζεται σε ατομικά πρότυπα κατανάλωσης τροφίμων. Υπολογίζεται πολύ απλά, χρησιμοποιώντας μια ειδική φόρμουλα. Οι διατροφολόγοι πιστεύουν ότι η απώλεια βάρους στο σώμα θα πρέπει να καταναλώνουν όχι περισσότερο από το 40% θερμίδες από ό, τι υπολογίζεται σε επιμέρους κανονικών.

6) Διατροφή για την απώλεια βάρους για ένα μήνα (ή άλλα περίοδο) πρέπει να είναι ισορροπημένη. Να συμμορφώνονται με τον κανόνα αυτό θα βοηθήσει αριθμός σημείο 4, προσφέροντας δίαιτα για να κρατήσει ένα ημερολόγιο τροφίμων. Αλλά το ημερολόγιο δεν μπορεί να είναι περιορισμένη. Έτσι, υπάρχουν διατροφή αριθμομηχανές που θα σας βοηθήσουν αυτόματα να θεωρείται ελάττωμα και (ή) η περίσσεια βιταμινών, στοιχεία. Είναι ιδανικό για τον καθορισμό της ημερήσιας κατανάλωσης θερμίδων.

Μενού για την εβδομάδα

Για να κάνετε ένα σωστό μενού για μια εβδομάδα μπορεί να είναι δύσκολη. Λόγοι δεν είναι αρκετά. Πρώτον, οι διαφορές στην ηλικία, το βάρος. Δεύτερον, η κατανάλωση θερμίδων ανά ημέρα, το οποίο είναι, επίσης, επηρεάζεται από μια σειρά παραγόντων. Τρίτον, ατομικές προτιμήσεις τροφίμων, δεδομένου ότι η διαδικασία της απώλειας βάρους εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ψυχολογική κατάσταση του ατόμου. Και αν έχεις συνεχώς μισούσε το πλιγούρι, είναι απίθανο ότι τα κιλά θα πάει τόσο γρήγορα όσο θα θέλαμε.

Δείγμα δίαιτας για την απώλεια βάρους για την εβδομάδα ως εξής.

Δευτέρα

Πρώτο Πρωινό: σαλάτα από λαχανικά, κουάκερ φαγόπυρο στο νερό, τσάι (είναι καλύτερα να σταματήσει η επιλογή για το πράσινο).

Το δεύτερο Πρωινό: φρούτα (αχλάδι, μπανάνα), το γιαούρτι (ένα ή δύο την ημέρα).

Μεσημεριανό: φιλέτο κοτόπουλο βραστό, stewing λαχανικά (οποιαδήποτε), ψαρόσουπα, κομπόστα.

Βραδινό: Σαλάτα λαχανικών (μπορείτε να αντικαταστήσετε στιφάδο), ψωμί πίτουρο, το τσάι.

Τρίτη

Πρώτο Πρωινό: δημητριακά με γιαούρτι με κανένα υλικό πληρώσεως, Μήλο ξινό-γλυκό (μπορείτε να αντικαταστήσετε αχλάδι), φυσικό καφέ.

Το δεύτερο Πρωινό: το τυρί cottage με χαμηλά λιπαρά sour cream, ένα αφέψημα από τα μούρα, όπως αγριοτριανταφυλλιάς.

Μεσημεριανό: σούπα από ζωμό λαχανικών με προσθήκη δημητριακών, καφέ (!) ρύζι, ψητά ψάρια, σαλάτες, χυμό ή κομπόστα.

Σνακ: σύκα ή βερίκοκα με γιαούρτι με κανένα υλικό πληρώσεως.

Δείπνο: μπριζόλα, σαλάτα λαχανικών, τσάι.

Περιβάλλον

Πρώτο Πρωινό: βρώμη με γάλα ή νερό, ψητά μήλα, οργανικά καφέ ή τσάι (και πάλι, το τσάι είναι καλύτερα να επιλέξετε πράσινο).

μενού για την απώλεια βάρους

Το δεύτερο Πρωινό: γιαούρτι χωρίς toppings, ξηροί καρποί (πολύ λίγα, επειδή είναι χρήσιμα προϊόντα, αλλά επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες).

Μεσημεριανό: σούπα με ζωμό από το κρέας με φρέσκο λάχανο, πατάτες πουρέ, τα ψάρια κέικ, χυμό.

Απογευματινό σνακ: σαλάτα από οποιαδήποτε φρούτα, κράκερ unflavored.

Δείπνο: σούπα λαχανικών, ζαμπόν, τσάι.

Πέμπτη

Πρώτο Πρωινό: γιουβέτσι με τυρί με ζαχαρωμένα φρούτα, τοστ, αναψυκτικά, τσάι, χυμό ή οργανικό καφέ.

Το δεύτερο Πρόγευμα: Μήλο, γιαούρτι με κανένα υλικό πληρώσεως.

Μεσημεριανό: φαγόπυρο σε νερό, κοτολέτα, σούπα, χυμός.

Απογευματινό σνακ: ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα, γιαούρτι με κανένα υλικό πληρώσεως.

Δείπνο: σαλάτα, φιλέτο κοτόπουλο, ένα Φλιτζάνι τσάι.

Παρασκευή

Πρωινό: ρύζι δημητριακά με γάλα (να είναι γλυκό) στα δημητριακά, καλό θα είναι να προσθέσετε αποξηραμένα φρούτα, ποτά – τσάι ή οργανικό καφέ.

Το δεύτερο Πρωινό: φρούτα, μπανάνα, γιαούρτι (ένα ή δύο την ημέρα) ή ένα γιαούρτι με κανένα υλικό πληρώσεως.

Γεύμα: σούπα λαχανικών, πουρέ πατάτες, βραστό, σαλάτα λαχανικών, χυμό ή κομπόστα.

Σνακ: χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά τυρί cottage, τοστ, μπισκότα, το κακάο.

Βραδινό: σαλάτα με λαχανικά, μαγειρεμένα, γιαούρτι με κανένα υλικό πληρώσεως.

Το σάββατο

Πρώτο Πρωινό: σαλάτα από λαχανικά, αυγά, τοστ (μπορείτε να αντικαταστήσετε το ψωμί πολύσπορο), οργανικό καφέ ή τσάι με γάλα.

Το δεύτερο Πρωινό: γιαούρτι με κανένα υλικό πληρώσεως, λίγη μαρμελάδα ή διάφορα δαχτυλίδια ανανά.

Μεσημεριανό: κοτόπουλο σούπα με λαχανικά, κοτόπουλο στήθος, σαλάτα, κομπόστα ή χυμό.

Σνακ: τυρί cottage με χαμηλά λιπαρά κρέμα γάλακτος, αποξηραμένα φρούτα.

Βραδινό: βραστό κοτόπουλο στήθος, σαλάτα, χυμός ή τσάι.

Κυριακή

Πρωινό: βρώμη, γλυκών φρούτων, οργανικό καφέ ή τσάι.

Το δεύτερο Πρωινό: μπισκότα, unflavored κράκερ ή φρυγανιές, χυμούς.

Μεσημεριανό: σούπα με φαγόπυρο, ψητό κρέας με λαχανικά, κομπόστα ή χυμό.

Απογευματινό σνακ: φρούτα, γιαούρτι με κανένα υλικό πληρώσεως, το τσάι.

Βραδινό: σαλάτα λαχανικών, καστανό ρύζι, βραστό ψάρι ή κρέας, το τσάι.

Εν κατακλείδι

Ίσως, λοιπόν, κοίτα δείγμα δίαιτα για την απώλεια βάρους για μια εβδομάδα. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα (ένα μήνα), διότι παραβιάζεται μία από τις αρχές της διατροφής για την απώλεια βάρους, και συγκεκριμένα: πρέπει να είναι ισορροπημένη. Η χρήση των ίδιων προϊόντων μπορεί να οδηγήσει στο σχηματισμό έλλειψη στο σώμα του ένα συγκεκριμένο στοιχείο.