Μέλι για την απώλεια βάρους

Η μοναδική σύνθεση της μέλισσας προϊόν ορίζεται ένα σύνολο από χρήσιμες ιδιότητες, εργάζονται όχι μόνο για την υγεία και την ομορφιά, αλλά και για την απώλεια βάρους. Ακόμη και η υψηλή ενεργειακή αξία και η παρουσία της γλυκόζης και φρουκτόζης δεν παρεμβαίνουν με μια μέλισσα νέκταρ και να βοηθήσει στη μείωση του σωματικού βάρους. Ένας τεράστιος αριθμός των βιταμινών και άλλων θρεπτικών συστατικών ξεκινήσει το μεταβολισμό και την κυκλοφορία του αίματος, διεγείρει το απεκκριτικό σύστημα και ενεργοποιεί την καύση του λίπους. Αυτό είναι το ερώτημα – μέλι χάσετε βάρος εμπειρογνώμονες απαντήσει καταφατικά και να δώσει κάποιες εξηγήσεις:

μέλι για την απώλεια βάρους
 1. Απώλεια βάρους, παχιά μόρια στο σώμα υποβάλλονται σε διάλυση, με αποτέλεσμα οι ελεύθερες ρίζες γνωστές αρνητικές συνέπειες για το σώμα, είναι άσχετο. Η χρήση των απολαύσεων, ξεκινά η διαδικασία του εμπλουτισμού των κυττάρων με αντιοξειδωτικά που εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες. Αλλά εδώ θα πρέπει να γνωρίζουμε ποια ποικιλία είναι η καλύτερη. Οι γιατροί επιμένουν στο σκοτάδι ποικιλίες, λόγω των αντιοξειδωτικών τους πια. Οδηγεί στον αγώνα για τη χρησιμότητα του φαγόπυρου.
 2. Προσπαθείτε να χάσετε βάρος, θα χάσετε μόνο κιλά, αλλά και θρεπτικά συστατικά. Το αποτέλεσμα της κατάστασης γίνει συμπτώματα, όπως λήθαργος, απάθεια, κόπωση και ζάλη. Για να αποφύγετε τέτοια προβλήματα που μπορεί καθημερινά να τρως λίγο μέλι. Και πάλι, δουλειά για να ανακτήσει, θα είναι μέσα από μια σειρά από βιταμίνες και ανόργανα συστατικά, και γλυκόζη, η οποία είναι μια χρήσιμη πηγή ενέργειας. Το κύριο πράγμα – μην το υπερβολικά άπαχο σχετικά με την γλυκιά απόλαυση, αλλιώς, όλα τα γλυκόζης θα πάμε για να αναπληρωθούν τα αποθέματα λίπους.
 3. Κάθε στοιχείο των τροφίμων επηρεάζει το επίπεδο του σακχάρου στο αίμα, η οποία καθορίζεται από το γλυκαιμικό δείκτη. Τρόφιμα με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη αυξάνουν την όρεξη και να προκαλούν την εναπόθεση υποδόριου λίπους, χαμηλή – είναι το αντίθετο. Τα τελευταία περιλαμβάνουν μέλισσα το νέκταρ, το ΒΟΎΤΥΡΟ, το οποίο είναι 50-70. Δεν απορώ που οι διαιτολόγοι προτείνουμε τη χρήση, αν επιθυμείτε να αφαιρέσετε το ζάρες στις προβληματικές περιοχές.

Με βάση τα ανωτέρω, καθίσταται προφανές ότι η φυσική λεπτότητα δυνατή ακόμη και αναγκαία για να φάει, όταν χάνει βάρος. Οι άνθρωποι που αναζητούν να αμφισβητήσει αυτό το γεγονός στα σχόλια, μάλλον κατάχρηση του γλυκύτητα.

Εκτός από την απώλεια βάρους, με το μέλι παρέχει στον καταναλωτή το μπόνους:

 • διέγερση της ανοσίας, η οποία υπόσχεται ενεργά στον αγώνα κατά των ιών;
 • ομαλοποίηση της πέψης και την αύξηση της απέκκρισης από τα προϊόντα αποβλήτων από το σώμα;
 • την ενίσχυση των οστών και βελτίωση της κατάστασης των δοντιών.

Η συστηματική χρήση των φυσικών λιχουδιά δρα σαν ένα ήπιο καθαρτικό, εμποδίζοντας έτσι τη συσσώρευση στο σώμα απόβλητα της πέψης.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι, όταν χάνει το βάρος η γλυκύτητα μπορείτε να φάτε ακόμα και τη νύχτα. Τι δίνει; Πρώτον, αυξημένη εφίδρωση, που είναι η απελευθέρωση από το σώμα από την περίσσεια υγρού. Δεύτερον, υγιή ύπνο και να αποφευχθεί η υπερκατανάλωση τροφής μετά το ξύπνημα το πρωί.

Μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι που χάνουν βάρος με μέλι έχουν επιτύχει καλύτερα αποτελέσματα από εκείνους που εξαιρούνται πλήρως από τη διατροφή των γλυκών.

Το κακό

Παρά όλα τα πλεονεκτήματα κολλώδη αντιμετωπίζει για την υγεία και την απώλεια βάρους εμπειρογνώμονες συνιστούμε να είστε προσεκτικοί. Μέλι – ένα σοβαρό αλλεργιογόνο. Αυτός είναι ο πρώτος λόγος που πολλοί άνθρωποι έχουν να την εγκαταλείψουν. Συμβαίνει ότι η λήψη στα τρόφιμα προκαλεί σοβαρό εξάνθημα, ερυθρότητα και δακρύρροια, και μερικές φορές ακόμη και αναπτύσσεται σε αλλεργική ρινίτιδα και άλλες επικίνδυνη κατάσταση. Γνωστές περιπτώσεις, όπου ακόμη και μια μικρή κουταλιά μέλι έφερε τον άνθρωπο στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Μια άλλη αρνητική πτυχή της χρήσης των φυσικών προϊόντων και ιδιαίτερα σε μεγάλες ποσότητες – η απειλή της φθοράς των δοντιών. Για να αποφύγετε προβλήματα, να είναι όσο το δυνατόν συχνότερα για να ξεπλύνετε το στόμα.

Επίσης, δεν αποκλείω το γεγονός ότι δεν είναι όλα μέλι είναι καλό. Από την αγορά στο δοκιμαστεί περιοχές και δίνοντας προτεραιότητα σε αδίστακτοι πωλητές, μπορείτε να πάρετε τα αγαθά της ακατάλληλης ποιότητας. Υπερβολική η μαλθακότητα δείχνει προ-θερμική επεξεργασία, κατά την οποία το σχηματισμό των δηλητηριώδεις ενώσεις, και η υπερβολική κύκλο εργασιών υποδηλώνει πιθανή αραίωση με νερό. Επίσης, σε χαμηλής ποιότητας γλυκύτητα μπορεί να προστεθεί ενισχυτικά γεύσης και χρώματος, να μειώσει τα οφέλη και να αυξήσουν τον κίνδυνο Αλλεργίας ανάπτυξη.

Σημαντικό! Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι η μακροχρόνια χρήση των προϊόντων της μέλισσας μπορεί να προκαλέσει την ανάπτυξη του συνδρόμου στέρησης – μια κατάσταση κατά την οποία το σώμα συνηθίσει να τη γλυκύτητα, την ανάγκη για συνεχή βάση. Που εξελίσσεται τετριμμένη εξάρτηση, να εξαλείψει αυτή την πρόκληση.

Το μέλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν σε οποιαδήποτε δίαιτα, διότι η παρουσία του μενού δεν είναι μια 100% εγγύηση για την απώλεια βάρους. Εξαίρεση – το σχέδιο της δίαιτας Dukan και όχι υδατάνθρακες. Πολύ συχνά, φυσική θεραπεία περιλαμβάνει δίαιτες με περιορισμό ως εναλλακτική λύση για τη ζάχαρη, αλλά υπάρχει μια ειδική δίαιτα, στην οποία δεν είναι βοηθητική, και το κύριο μέρος.

Να διατροφής με φυσική γλυκύτητα είχε ένα καλό αποτέλεσμα, θα πρέπει να γνωρίζετε μερικά σημαντικά σημεία και είναι αυστηρά:

 1. Χρησιμοποιείται το προϊόν πρέπει να είναι φρέσκα, χωρίς αραιώσεις και το άμυλο, έτσι ώστε το κατάστημα που τα εμπορεύματα έχουν αποκλειστεί με βεβαιότητα.
 2. Ανά ημέρα θα πρέπει να πίνουν τουλάχιστον 1.5 λίτρα καθαρό νερό, χωρίς φυσικό αέριο.
 3. Η πρόσληψη αλατιού πρέπει να περιορίζεται, το αλκοόλ εξαιρούνται.
 4. "Παθητικό" τρόπο ζωής – δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Θα πρέπει να αυξήσουν τη σωματική δραστηριότητα.
γλυκιά μου

Ανεξάρτητα από το επιλεγμένο σύστημα παροχής, κάθε πρωί, θα πρέπει να ξεκινήσει με ένα ποτήρι του νερού μέλι. Είναι εύκολο να προετοιμαστούν: 10 ml αντιμετωπίζει αραιωμένο σε ένα ποτήρι καθαρό νερό (κατά προτίμηση χρήση λιωμένο, μη ανθρακούχο μεταλλικό ή να εγκατασταθούν για 12 ώρες) και ποτό 15 λεπτά πριν από το φαγητό. Υπό την επήρεια καραμέλες η δομή του νερού αλλάζει. Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα, γίνεται όμοια με ανθρώπινο πλάσμα του αίματος, η οποία είναι επιφορτισμένη με την εκτέλεση των ζωτικών λειτουργιών. Με την αποδοχή του το υγρό να τρέξει τις διαδικασίες για την απόκτηση μια λεπτή σιλουέτα:

 • αυτο-καθαρισμού;
 • ομαλοποίηση της πέψης;
 • ενεργοποίηση του μεταβολισμού.
 • φυσικά τις κινήσεις του εντέρου;
 • βελτίωση του αίματος ιδιότητες *
 • εμπλουτισμού οξυγόνου των κυττάρων;
 • αύξηση απόδοσης *
 • ιστού διατροφή, βιταμίνες και μέταλλα.

Πριν από την έναρξη κάθε "κολλώδες" δίαιτες πρέπει να αξιολογήσει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα. Τα πλεονεκτήματα τα συστήματα ισχύος αυτού του σχεδίου περιλαμβάνουν:

 • η δυνατότητα να τρώει γλυκά;
 • ένα ενισχυμένο ανοσοποιητικό σύστημα.
 • βελτίωση του γαστρεντερικού σωλήνα;
 • πρόληψη από διάφορες ασθένειες;
 • η έλλειψη κόπωση και πονοκέφαλο;
 • ασφάλεια για την υγεία *
 • ένα αίσθημα παλιρροιακές δυνάμεις.

Ελαττώματα θεωρούνται:

 • δεν είναι πολύ δραστική απώλεια βάρους;
 • ένα μακρύ κατάλογο των αντενδείξεων.

Αν θεωρούμε ότι τα οφέλη φορές περισσότερο γίνεται σαφές να καταφύγουν σε "μέλι" μερίδες για τη διόρθωση χρήσιμο. Χαίρομαι που υπάρχουν πολλές παραλλαγές της δίαιτας με βάση τα Καλούδια. Ένα από τα πιο δημοφιλή και αποτελεσματικά είναι τα τρία:

Αυγό-μέλι (3 ημέρες)

Express δίαιτα 3 ημερών σας βοηθά να χάσετε μέχρι και 2.5 kg. Λόγω του μεγάλου ποσού των υδατανθράκων που περιέχεται στο μέλι και πρωτεϊνες με λίπη που μπορεί να βρεθεί σε αυγά, το πρόγραμμα μεταφέρεται εύκολα και χωρίς πολλή πείνα.

Το κυρίως "πιάτο" της διατροφής – αυγό-μέλι μείγμα (κοκτέιλ), που αποτελείται από 2 κρόκους αυγών και 10 γραμμάρια γλυκύτητα. Διαφορετικά, σας προτείνουμε το παρακάτω μενού:

1 ημέρα

 • Πρωινό: smoothie, το πράσινο τσάι με λεμόνι.
 • Μεσημεριανό: 100 γραμμάρια τυρί, καφέ με προσθήκη φυσική γλυκύτητα.
 • Δείπνο: 300 ml ζωμό κοτόπουλου, ψωμί, ψωμί σικάλεως, πορτοκαλί.

2η ημέρα

 • Πρωινό: smoothie, το πράσινο τσάι με λεμόνι.
 • Μεσημεριανό: 100 g τυρί cottage, το κοκτέιλ, το πράσινο τσάι με λεμόνι.
 • Βραδινό: σαλάτα λαχανικών, 200 γρ. βρασμένο κοτόπουλο.

3η ημέρα

 • Πρωινό: smoothie, Μήλο, πράσινο τσάι με λεμόνι.
 • Μεσημεριανό: 50 g τυρί φέτα ψωμί, σαλάτα λαχανικών.
 • Δείπνο: στιφάδο λαχανικών, βραστό αυγό, dogrose έγχυσης με λεμόνι.

Σημαντικό! Η χρήση του λεμονιού είναι προαιρετική. Μια μέρα πρέπει να τρώνε όχι λιγότερο από το ήμισυ των εσπεριδοειδών.

Παρά την αποτελεσματικότητά της, η δίαιτα μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη του σοβαρές αλλεργίες, δεδομένου ότι τόσο το κύριο προϊόν είναι αλλεργιογόνα. Επιλέγοντας μια δίαιτα, θα πρέπει να επικεντρώνονται στη δική τους υγεία, και να παρακολουθεί την κατάσταση του δέρματος!

Προκειμένου να μην χάσει το αποτέλεσμα μετά τη δίαιτα, δεν αμέσως να επιστρέψουν στις κανονικές μενού. Λίγες μέρες πρέπει να κάνετε χωρίς τα γλυκά και τα λιπαρά τρόφιμα, πίνετε περισσότερο νερό και να απέχουν από την κατανάλωση σνακ.

Μαλακό (6 ημέρες)

Η χρήση των γλυκών για την απώλεια βάρους θεωρείται η πιο ισορροπημένη και πλούσια όσον αφορά την πρόσληψη βιταμινών και ανόργανων στοιχείων. Ορισμένοι ειδικοί έχουν την τάση να πιστεύουν ότι το εξαήμερο πρόγραμμα της θεραπευτικής, που είναι κατάλληλο ακόμα και για άτομα με προβλήματα του στομάχου, και να σας διαβεβαιώσω ότι μπορεί να χάσετε 5 έως 8 kg.

Το μενού είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο (αποκλίσεις δεν επιτρέπονται!):

1 ημέρα

 • Πρωινό: 200 ml γάλα με χαμηλά λιπαρά και λίγες κουταλιές από Καλούδια.
 • Μεσημεριανό: 100 γραμμάρια χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά τυρί κρέμα και ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι.
 • Δείπνο: ένα κουταλάκι του γλυκού προϊόντα της μέλισσας και μια-δυο βραστά καρότα.

2η ημέρα

 • Πρωινό: 3 μεγάλες κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος 15% λιπαρά, μερικά κουταλάκια του γλυκού γλυκά.
 • Μεσημεριανό: 2 φλιτζάνια γάλα, ένα κουταλάκι του γλυκού γλυκά.
 • Βραδινό: τρεις κουταλιές της σούπας τριμμένο καρότα, ένα κουταλάκι του γλυκού γλυκά, ένα ποτήρι κεφίρ.

3η ημέρα

 • Πρωινό: μισό τριμμένο φρέσκο τεύτλων, ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι.
 • Μεσημεριανό: ένα ποτήρι κρέμα γάλακτος, μια κουταλιά της σούπας γλυκά.
 • Δείπνο: σαλάτα ντομάτα με μια σάλτσα από κρέμα γάλακτος και το αλάτι.

4η ημέρα

 • Πρωινό: ένα Μήλο, ένα κουταλάκι του γλυκού γλυκά.
 • Μεσημεριανό: 150 γραμμάρια όχι πολύ λιπαρά τυριά, ένα κουταλάκι του γλυκού μέλισσα το νέκταρ.
 • Δείπνο: μερικές κουταλιές μέλι, 2 μήλα και ένα ποτήρι γάλα.

5η ημέρα

 • Πρωινό: δυο κουταλάκια του φυσικού Καλούδια, ένα Φλιτζάνι κρέμα γάλακτος.
 • Μεσημεριανό: σαλάτα με πιπεριές και μυρωδικά.
 • Δείπνο: μισό τριμμένο φρέσκο τεύτλων.

6η ημέρα

 • Πρωινό: βραστά καρότα, φρέσκια ντομάτα.
 • Μεσημεριανό: ένα Φλιτζάνι γιαούρτι, μερικές μικρές κουταλιές μέλι.
 • Δείπνο: 400 ml ντομάτα ή καρότο χυμό.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι για όλη την περίοδο της διατροφής από τη διατροφή εξαλειφθεί εντελώς αμυλούχα λαχανικά και άλλα προϊόντα που περιέχουν άμυλο. Μετά το εξαήμερο πρόγραμμα καλό είναι να μην καταναλώνουμε λιπαρά τρόφιμα, απέχουν από το φαγητό το αλάτι, τη ζάχαρη και το αλκοόλ. Ακόμα καλύτερα – να κανονίσουμε μια ημέρα νηστείας για τα μήλα και το νερό (εάν υγείας επιτρέπει). Αυτό θα σας επιτρέψει να εδραιώσει το αποτέλεσμα.

Για τους τεμπέληδες (3-4 εβδομάδες)

Πρόγραμμα διατροφής "για τους τεμπέληδες", επίσης γνωστή και ως "δίαιτα-χειμερία νάρκη". Αναπτύχθηκε από Βρετανούς επιστήμονες. Αν πιστεύετε ότι τα σχόλια, κάθε μέρα, μπορείτε να χάσετε περίπου 1 κιλό βάρος, δεν κλίνει σχετικά με την άσκηση. Ελάχιστη απώλεια ή μείον 10 κιλά σε 3 εβδομάδες. Η αποτελεσματικότητα του προγράμματος έγκειται στην ενεργοποίηση της ορμόνης που προωθεί την καύση του λίπους. Κατά συνέπεια, για να αντιμετωπίσει το υπερβολικό βάρος δεν ακόμη και εντελώς παθητικά άτομα.

απώλεια βάρους, με μέλι

Ο βασικός κανόνας της δίαιτας είναι να τρώτε 1 κουταλάκι του γλυκού μέλισσα το νέκταρ πριν από κάθε γεύμα! Τουλάχιστον κάθε μέρα πριν πάτε για ύπνο πιείτε ένα αφέψημα από χαμομήλι, με την προσθήκη μιας μέλισσας προϊόντων και λεμόνι. Το μενού μπορεί να διαμορφωθεί, επιλέγοντας από την επιτρεπόμενη εναλλακτική είναι η πιο λογική και κατάλληλη στη γεύση.

Το πρωινό

 • 200 γρ Μήλο-πορτοκάλι μίγμα, φέτα ψωμί ολικής αλέσεως, 1 βραστό αυγό.
 • 200 ml χυμό Μήλο, 120 γρ. μούσλι με γάλα.
 • 200 γρ. στήθος πλιγούρι βρώμης, ένα ποτήρι χυμό ντομάτας.
 • 150 γρ. άπαχο γιαούρτι, να πίνετε μέλι (κουταλιά της σούπας ανά 200 ml).
 • 2 βραστά καρότα μεσαίου μεγέθους, 1 Μανταρίνι.

Το μεσημεριανό γεύμα

 • 200 γραμμάρια σαλάτα από πιπεριές, το λάχανο και το αγγούρι, 2 φέτες ψωμί ολικής αλέσεως, 200 ml χυμό ντομάτας, 1 Μήλο.
 • 150 γρ. βρασμένο φιλέτο Γαλοπούλα 150 γρ. μείγμα από μαρούλι, ντομάτες, αγγούρια και το σπανάκι, 1 φέτα ψωμί σικάλεως, ένα ποτήρι χυμό γκρέιπφρουτ.
 • 200 γραμμάρια σαλάτα κοκκινιστό αγγούρια, κολοκυθάκια, πιπεριές και μανιτάρια, 200 ml χυμό πορτοκάλι 100 γραμμάρια τόνου, 1 αχλάδι.
 • 100 g 9% τυρί, 200 ml λαχανικά σούπα, 1 γκρέιπφρουτ, κέικ ψαριών ατμού.

Το απογευματινό τσάι

 • Μήλο ψητό με μέλι.
 • 100 γραμμάρια αποξηραμένα φρούτα.
 • Ένα ποτήρι γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά.
 • Ένα ποτήρι αποβουτυρωμένο γάλα.
 • 60 g καρύδια.
 • 300 γρ καρπούζι.
 • 1 πορτοκάλι, Μήλο ή γκρέιπφρουτ.

Δείπνο

 • 150 γραμμάρια σαλάτα από πιπεριές, το σέλινο και το αγγούρι, 40 γρ. πράσινες ελιές 150 γρ. ψητό ή στη σχάρα σολομού, 200 ml χυμό ανανά.
 • 100 γρ σαλάτα ραπανάκι, καρότα και ντομάτες, 1 ψητή πατάτα με μανιτάρια, 3 βερίκοκα, 200 ml φρέσκο χυμό λαχανικών.
 • 150 γρ. σαλάτα με Μήλο και τα παντζάρια, 200 ml χυμό ντομάτας, 2 φέτες ψωμί σίκαλης, ένα Φλιτζάνι πράσινο τσάι.
 • 150 γρ. noodles και 70 g, 9% τυρί, 100 g ένα μείγμα από βρασμένο μελιτζάνες, ντομάτες και κολοκυθάκια, 200 ml χυμό πορτοκάλι.

Η έξοδος από μια τέτοια δίαιτα δεν πρέπει να είναι αυστηρή, ωστόσο, συνιστάται να καταναλώνουν λιπαρά τρόφιμα, το γρήγορο φαγητό και τα ανθρακούχα ποτά. 3-4 μέρες είναι να συνεχίσουν να τρώνε περισσότερα λαχανικά, βραστό κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Για να κρατήσει αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια του κάθε "κολλώδες" δίαιτες αποτέλεσμα στο μέλλον, μπορείτε να κανονίσετε ημέρες της νηστείας για το μέλι και το λεμόνι. Η ουσία αυτών των ημερών είναι ότι με τη χρήση μόνο ειδικά παρασκευασμένα ποτό, το άτομο δεν αισθάνεται την έλλειψη ενέργειας και την κατάθλιψη.

Το ποτό που παρασκευάζεται από:

 • 8 λεμόνια
 • 20 ml φυσικό χειρίζεται;
 • 2 κουταλάκια του γλυκού κόκκινο πιπέρι.
 • 1.5 λίτρα ακόμα το μεταλλικό νερό.

Από τα λεμόνια, πιέστε το χυμό, στη συνέχεια, αναμιγνύεται με όλα τα στοιχεία. Κοκτέιλ ποτό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον, επιτρέπεται να πίνουν χωρίς ζάχαρη, το πράσινο τσάι και μεταλλικό νερό.