Μενού για δίαιτα για την απώλεια βάρους κοιλιών και τις πλευρές

Δεν υπάρχει ίσως πιο επίκαιρο και σχετικό θέμα για μια γυναίκα από μια λεπτή σιλουέτα. Αν και στην εποχή μας, της παχυσαρκίας αφορά το αρσενικό μισό της ανθρωπότητας, ειδικά εκείνοι που έχουν "κοιλίτσα". Υπάρχουν πολλοί μύθοι σχετικά με το πώς να αφαιρέσετε την περίσσεια λίπους, συμπεριλαμβανομένων αυτών Exotica ως διατροφή από το χρώμα των τροφίμων, τη νηστεία και τον καθαρισμό του σώματος με ειδικά φάρμακα. Τρέχω από το ένα άκρο στο άλλο, τα περισσότερα κορίτσια δεν χάνουν βάρος, απολαμβάνοντας τις μικρές αποτέλεσμα ή να φέρετε οι ίδιοι σχεδόν λιποθυμία, τα διαλείμματα και να κερδίσει το βάρος σε υψηλότερο επίπεδο από ό, τι πριν. Ένας φαύλος κύκλος μπορεί να συνεχιστεί για τα επόμενα χρόνια και το όνειρο για να πάρει ένα πολυπόθητο φόρεμα ή τζιν όπως και παραμένει.

Πώς να καταλάβουμε ποιες μέθοδοι είναι αποτελεσματικές

διατροφή για την απώλεια βάρους

Ώστε να στραφούν προς την επιστήμη "διαιτολογίας" και να συντονιστείτε με τη διατροφή, όπως συνιστάται. Καλύτερη, βέβαια, να έρθει ο ειδικός που, με δεδομένη τη δομή, τη μορφή και άλλα χαρακτηριστικά, ιστορίες της απώλειας βάρους θα επιλέξετε ατομικό πρόγραμμα και να παρέχει συμβουλές κατά την περίοδο απώλειας βάρους.

Να θυμάστε ότι δεν υπάρχει συνήθως μόνο μετά την οποία μπορείτε να χάσετε βάρος: κάψετε περισσότερες θερμίδες από όσες καταναλώνετε. Άλλες τεχνικές που βασίζονται σε καθαρισμό του σώματος εξειδικευμένα προϊόντα, τα ναρκωτικά και κλύσματα μπορεί να δώσει κάποιο αποτέλεσμα, αλλά το αποτέλεσμα είναι απίθανο να σας παρακαλώ. Το αποτέλεσμα θα είναι μειωμένη μεταβολισμό και τα προβλήματα με το γαστρεντερικό σωλήνα.

Βασική διατροφή απώλειας βάρους

Ανεξάρτητα από το αν θέλετε να χάσετε το συνολικό του βάρος, ή να αφαιρέσετε το λίπος από συγκεκριμένες περιοχές, η προσέγγιση στην διατροφή, είναι η ίδια: πλήρης αποκλεισμός των λιπών, να περιορίζουν τους υδατάνθρακες και την προτίμηση σε πρωτεΐνες. Υπάρχουν δύο δημοφιλείς αυτή τη στιγμή μεθόδους:

 • αποτελεσματική διατροφή για την απώλεια βάρους προβληματικές περιοχές: κοιλιά και πλευρές επικεντρώθηκε σε θερμίδες τρόφιμα. Για να ακολουθήσει θα πρέπει να υπολογίσετε την πρόσληψη θερμίδων σας. Υπάρχει μια απλή φόρμουλα που λαμβάνει υπόψη το ύψος, το βάρος, ηλικία: 655 + (9.6 x βάρος σώματος) + (1.8 x ύψος σε εκατοστά) — (4.7 x ηλικία σε χρόνια). Ο αριθμός που προκύπτει θα είναι ένας οδηγός, γιατί θα δείτε πόσο χρειάζεται ο οργανισμός για να ξεκουραστεί. Για να ξεκινήσετε το μηχανισμό της απώλειας βάρους που απαιτείται για την κάτω νομ θερμίδες για να δημιουργήσετε ένα έλλειμμα.

Χρήση χαμηλής θερμιδικής αξίας προϊόντα – η βασική αρχή της τεχνικής αυτής. Είναι αδύνατο να μειώσουμε δραστικά τις θερμίδες, διαφορετικά το άγχος το σώμα θα αρχίσει να απόθεμα επάνω σε λίπη. Μέσα σε 1-2 εβδομάδες θα πρέπει να έρθει το αποτέλεσμα, όταν 7 ημέρες πηγαίνει 1000-1200 γρ. Αν είναι λιγότερο, να βελτιώσει τη διατροφή σας για να μειώσετε τις θερμίδες, αν περισσότερο – πάρα πολύ κακός, μπορεί να διαταράξει τον μεταβολισμό, μπερδεμένα μαλλιά, τα νύχια θα γίνει ξηρό δέρμα. Σε αυτή την περίπτωση, επίσης, απαιτούν προσαρμογή. Είναι υποχρεωτικό πόσιμο καθεστώς και, φυσικά, η άσκηση (μισή ώρα), την πλήρη εξάλειψη του λίπους που περιέχουν τα τρόφιμα. Επιτρέπονται τα λιπαρά ψάρια και τα γαλακτοκομικά προϊόντα σε 1% λίπους.

 • μια πολύ απλή διατροφή πρωτεΐνη, γνωστή με το όνομα του Δημιουργού του – Duc. Η διαφορά με την προηγούμενη στο ότι δεν απαιτούν το συνεχή υπολογισμό της θερμιδικής αξίας των προϊόντων, και την ικανότητα να φάτε όσο θέλετε από τον κατάλογο των εγκεκριμένων προϊόντων. Σχόλια σχετικά με τη διατροφή θετική, γεγονός που δείχνει την υψηλή αποδοτικότητα.

Η μέθοδος αποτελείται από τέσσερα βήματα:

 1. Επίθεση, όταν μπορείτε να φάτε μόνο σε πρωτεΐνες τρόφιμα. Διάρκεια 3-5 ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά καμένο (έως 5 kg).
 2. Εναλλαγή: μια μέρα μόνο πρωτεΐνη, μια μέρα πρωτεΐνη με υδατάνθρακες. Αυτό εξασφαλίζει μια σταθερή και σταθερή απώλεια βάρους.
 3. Ενοποίηση. Για ένα γρήγορο κέρδος δεν είναι, απαιτούμενη περίοδο σύμφωνα με το σχήμα: ένα κιλό χαθεί – 10 ημέρες.
 4. Σταθεροποίηση. Πρέπει να ακολουθείται για τη ζωή. Δεν είναι δύσκολο. Μόλις μια εβδομάδα για να πρωτεΐνης την ημέρα.

Όπως μπορείτε να δείτε, αρκετά απλή. Αλλά αξίζει να εξετάσουμε μια άλλη προειδοποίηση: φροντίστε να πίνετε τουλάχιστον 2-3 λίτρα νερό και να φάω πίτουρο βρώμης, γνωστή για την υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες. Το τελευταίο δεν είναι μόνο οι διαδικασίες που εμπλέκονται στο πεπτικό σύστημα, αλλά επίσης οδηγεί σε ταχεία κορεσμού.

Οι αρχές της απώλειας βάρους

μενού για την απώλεια βάρους

Ό, τι δίαιτα που τηρούν πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τα βασικά στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος αποτελεσματικά.

 1. Μια ειδική δίαιτα θα πρέπει να προχωρήσουμε σταδιακά, έτσι ώστε να μην προκαλέσει μια επιστροφή, το συντομότερο μπορείτε να δώσω τη σκυτάλη. Αυτό είναι γιατί η πείνα είναι απολύτως αντενδείκνυται, όχι μόνο διαταράσσει τις διεργασίες στο σώμα, αλλά με υψηλή πιθανότητα οδηγεί σε αποτυχία, και στη συνέχεια να την κατάθλιψη, μια νέα δίαιτα και ούτω καθεξής, που είναι σε κύκλο.
 2. Από διατροφή, είναι σημαντικό να πάμε με δεξιοτεχνία, αυξάνοντας την ποσότητα και τις θερμίδες για να σταθεροποιηθεί το νέο σχήμα. Στην ιδανική περίπτωση, ακόμη και την επίτευξη του αποτελέσματος, συνιστάται να περιορίσει τον εαυτό σας σε λιπαρά και σε μια γρήγορη υδατάνθρακες: αρτοσκευάσματα, ψωμί, σοκολάτα, ζυμαρικά.
 3. Κατά τη διαδικασία της απώλειας βάρους είναι εξαιρετικά σημαντικό κλασματική, αλλά συχνά γεύματα (5 φορές την ημέρα). Αυτό όχι μόνο βοηθά να απαλλαγούμε από την πείνα, αλλά δεν θα επιτρέψει το σώμα να χρησιμοποιήσει την πλεονάζουσα ενέργεια εναπόθεση λίπους.
 4. Η αύξηση του αριθμού του νερού – μία από τις πιο σημαντικές αρχές της κάθε διένιο. Αν και το νερό δεν εμπλέκεται στο μεταβολισμό, αλλά ξεκινά αυτή τη διαδικασία και να ελέγχει τη λειτουργία του. Εκτός από ένα καλό βάρος απώλεια, θα λάβετε ένα καθάρισμα που θα σας ενθουσιάσει με την καλή διάθεση, την ευκολία, το κέφι, ισχυρά και δυνατά μαλλιά, νύχια, υγιή κατάσταση του δέρματος.
 5. Η διατροφή. Πιστεύεται ότι μέχρι τις 12.00 μπορείτε να αντέξετε οικονομικά και υδατάνθρακες και πρωτεΐνες, μερικές φορές ακόμη και να δώσει μια αδυναμία, επιτρέποντας αγαπημένες τροφές και σε περιορισμένες ποσότητες. 18.00 – πράξη σύμφωνα με το πρόγραμμα της διατροφής, αλλά πριν πάτε για ύπνο για 3 ώρες μόνο, χωρίς τους υδατάνθρακες και φυσικά λιπαρά διατροφή. Επιλυθεί τροφές με λίγες θερμίδες, με χαμηλό ποσοστό των βαριά την απορρόφηση των υδατανθράκων φιλέτο κοτόπουλο, Γαλοπούλα, κρέας, λαχανικά, χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά γαλακτοκομικά προϊόντα. Μια ώρα πριν από τον ύπνο είναι καλύτερα να μην το φας.

Δείγμα μενού για μια χαμηλή σε θερμίδες δίαιτα για την απώλεια βάρους

Αλλά μια καλή διατροφή είναι μόνο η μισή μάχη. Για να σφίξετε το δέρμα απαιτούμενη εκπαίδευση: κοιλιακούς κοιλιακό ασκήσεις για τα πόδια, τους γοφούς. Διάρκεια – 30 λεπτά ανά ημέρα. Δείγμα μενού:

 • Το πρωινό. Κάθε δημητριακά, γάλα, αυγά βραστά ή ομελέτα. Τα λαχανικά, τα φρούτα, φρέσκα ή βραστά, αλλά όχι με άδειο στομάχι. Αν θέλετε το κρέας, κατάλληλο φιλέτο ή στήθος κοτόπουλο, μοσχάρι;
 • το δεύτερο Πρωινό. Τρώτε φρούτα, π. χ. Μήλο, μπανάνα, αχλάδι. Ως εναλλακτική λύση για τα γαλακτοκομικά προϊόντα με χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά;
 • το μεσημεριανό γεύμα. Με χαμηλά λιπαρά προϊόντα με βάση το κρέας, ψάρι. Τα λαχανικά, στον ατμό ή ψημένα. Μπορεί τα ζυμαρικά. Σαλάτες από φρέσκα λαχανικά. Για να γεμίσει με χυμό λεμονιού ή ελαιόλαδο (αλλά όχι παραπάνω από 1 κουτ. του γλυκού);
 • ένα απόγευμα σνακ. Όσο για το δεύτερο Πρωινό;
 • δείπνο: κρέας, ψάρι, σε οποιαδήποτε μορφή, εκτός από τηγανητό, κατά προτίμηση με χαμηλά λιπαρά ποικιλίες. Μια μικρή σαλάτα λαχανικών;
 • δεύτερο δείπνο – ένα ποτήρι άπαχο γιαούρτι ή ένα πακέτο τυρί.

Αυτό είναι ένα πρόχειρο σχέδιο για το πώς να φτιάξετε το δικό σας μενού, ανατρέξτε στους πίνακες περιεχομένων των πρωτεϊνών, λίπος, υδατάνθρακες στα τρόφιμα, και μην ξεχνάτε να πίνετε νερό και άσκηση. Καλή τύχη!