Συνθηκών για την απώλεια βάρους

Φυσικά, μόλις λάβει και να Ξυπνήσει είναι το αδύνατο όνειρο για τον καθένα μας. Αλλά στην πραγματικότητα, θα πρέπει να συμμορφωθεί με τους όρους για την απώλεια βάρους, να γίνει ο ιδιοκτήτης του ένα τέλειο σώμα.

συνθηκών για την απώλεια βάρους

Διατροφή και απώλεια βάρους, πρέπει να αρχίζει με το γεγονός ότι ο άνθρωπος γνωρίζει ότι έχει ένα πρόβλημα. Και δεν φταίει κάποιος άλλος, αλλά τον εαυτό του. Υπάρχουν κορίτσια που πάντα λένε ότι τρώνε λίγο, αν και είναι πραγματικά λίγο χρόνο για να φάει εδώ και ένα μεγάλο ποσό των θερμίδων. Και υπάρχουν και εκείνοι που χτυπάει το στήθος του και να πω ότι στον αθλητισμό, αν και είναι πολύ αργή για να πάει στην πίστα, θα κάνει πέντε φορές τον τύπο και ήδη κουρασμένος. Πρέπει να καταλάβουμε ξεκάθαρα τι τους στόχους σας και τι κάνεις για την επίτευξή τους. Αν δεν κάνεις τίποτα και περισσότερο ή λιγότερο το παραδεχτείς στον εαυτό σου και να αρχίσει να αλλάζει.

Τα κίνητρά σας και τις επιθυμίες σας

Μία από τις βασικές προϋποθέσεις για την απώλεια βάρους για την επιθυμία σας να χάσετε βάρος. Αν κάποιος το έκανε ή αν αποφασίσετε να το κάνετε, δεν συμβαίνει τίποτα. Ποτέ αλλαγή προς το καλύτερο δεν μπορεί να γίνει χωρίς θεληματικό προσπάθεια. Θα πρέπει να ξεπεράσουμε το στάδιο, όταν είναι δύσκολο. Στη συνέχεια, θα είναι πολύ πιο εύκολο, αλλά αυτό θα πρέπει να έρθει. Είσαι σαν εμένα και στρουμπουλή; Τότε να μην κυνηγήσει τα πρότυπα ομορφιάς και να ζήσουν άνετα στο σώμα σας. Αν θέλετε πραγματικά να χάσετε βάρος, να είναι προετοιμασμένοι για τις δυσκολίες.

Είναι σημαντικό να θέσει ως στόχο και κίνητρο. Αν θέλετε να ευχαριστήσει το σύζυγό της, να βρεις έναν άνθρωπο, να μπει φόρεμα 42-ου μέγεθος, ή για να ευχαριστήσουν κάθε συγκεκριμένο άνθρωπο είναι ένα μεγάλο κίνητρο για να δουλέψει. Δεν δίνουν απαλλακτικά εξήγηση: "Λοιπόν, σήμερα έχω φάει μόνο αυτό το κομμάτι από το κέικ, αλλά τρώνε λιγότερο αύριο", "δοκιμάστε όλα τα πιάτα, και αύριο όλα θα επαναφέρει στο γυμναστήριο", "απόφραξη εργασίας, είμαι τόσο λυπημένος που θα πρέπει να επιδοθούν σε αυτό το κέικ" και ούτω καθεξής. Καλύτερα να πείτε στον εαυτό σας ότι δεν θα βρείτε ένα φίλο, αν φας πολύ, και κανείς δεν θα σας αρέσει, αν σας λίπος. Ναι, κάπως σκληρό, αλλά είναι για καλό σκοπό!

Διόρθωση διατροφική συμπεριφορά

Διατροφή δεν είναι πάντα χρήσιμη, και δεν είναι μία από τις βασικές προϋποθέσεις για την απώλεια βάρους. Αυτό δεν είναι πάντα ισορροπημένη, έτσι ώστε να μην πάρει το απαιτούμενο ποσό των θρεπτικών συστατικών. Και να χάσετε βάρος, θα πρέπει να ασκήσει. Για την άσκηση θα πρέπει να έχετε ενέργεια. Αν κάνεις την άσκηση και με τη βία ή την τελευταία του πνοή από υποσιτισμό, κανένα όφελος θα φέρει μόνο το άγχος για το σώμα. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να χάσετε βάρος χωρίς να κάνει δίαιτα, εγκαταλείποντας τους υπέρ μιας ισορροπημένης διατροφής.

Απλά προσπαθήστε να εγκαταλείψουν τα πιο επιβλαβή προϊόντα και όχι να λιμοκτονήσουν τον εαυτό σας. Αποκλείει από μερίδα προϊόντα από αλεύρι, πατάτες και γλυκά. Η ζάχαρη είναι επικίνδυνη για την εικόνα. Μπορείτε να κανονίσετε ένα νηστεία ημέρες. Είναι χρήσιμο να καθίσει την ημέρα γιαούρτι, μήλα, αγγούρια, λάχανο ή τυρί. Επιλέξτε ένα προϊόν για το χειρισμό της ημέρας, η οποία είναι περισσότερο σαν αυτό.

Η διαδρομή προς τον στόχο

Είναι γνωστό ότι είναι ακανθώδες και πολύπλοκο. Τραβήξτε τον εαυτό σας μαζί και να θυμάστε: δεν πάρεις πολλά με τη μία. Θα πάρει χρόνο πριν θα δείτε τα αποτελέσματα. Γιατί να μην απογοητεύονται και να σταματήσουν την προσπάθεια να χάσουν βάρος. Μόλις τα κάνεις όλα σύμφωνα με το σχέδιο και τη μέτρηση του βάρους φανατικά κάθε μέρα, πριν και μετά την άσκηση. Συνθηκών για την απώλεια βάρους, σε μεγάλο βαθμό, συνδέεται μάλλον με την ψυχολογική διάθεση του ατόμου. Μετά από όλα, όταν αυτός έρχεται συνειδητά σε ό, τι θέλει, τον αθλητισμό και το κανονικό φαγητό εμφανίζονται στη ζωή του αυτόματα με την επιθυμία να χάσουν βάρος.

διατροφή

Ήρεμα προς το στόχο σας, θα παρατηρήσετε πως το σώμα αρχίζει σιγά σιγά να αλλάζει. Αλλά όταν θα είναι σοβαρό αποτέλεσμα, δεν θα ξεφύγει ούτε από εσάς ούτε από τα μάτια των άλλων.