Το νερό με λεμόνι για απώλεια βάρους

Σωστή πόσιμο καθεστώς είναι το πρώτο βήμα στην πορεία προς την αρμονία, διότι προωθεί την κανονική έκκριση των επιβλαβών ουσιών και βελτιώνει τον κυτταρικό μεταβολισμό. Η βέλτιστη ποσότητα του νερού ανά ημέρα 1.5-2 λίτρα. Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι άγευστο υγρό είναι δύσκολο να πιει. Υπάρχει μια λύση – το νερό με λεμόνι. Αδυνατίσματος αναζωογονητικό μείγμα συνιστάται από διατροφολόγους. Είναι απλά ένας άλλος μύθος ή πραγματικό τρόπο διόρθωσης με πλεονέκτημα για την υγεία;

Οφέλη του νερού με λεμόνι για απώλεια βάρους

το νερό με λεμόνι

Η σχέση μεταξύ της πρόσληψης υγρών και την απώλεια βάρους επιστημονικά αποδεδειγμένο. Μέσα από εκτεταμένη έρευνα, οι ειδικοί έχουν διαπιστώσει ότι όταν ένα επαρκές πόσιμο καθεστώς:

 • η αυξημένη κατανάλωση θερμίδων (10 λεπτά αργότερα μετά από να πιει μερικά ποτήρια υγρών την ταχύτητα του μεταβολισμού, αυξάνει κατά 30%);
 • μειωμένη ενεργειακή αξία της διατροφής (τους οπαδούς της σωστής πόσιμο καθεστώς καταναλώνουν τουλάχιστον 200 kcal λιγότερο);
 • μειωμένη όρεξη (να είναι ικανοποιημένος, αρκετά μικρότερες μερίδες).

Κίτρινο εσπεριδοειδή όχι λιγότερο χρήσιμο:

 • περιέχει βιταμίνη C ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και διεγείρει το ρυθμό του μεταβολισμού;
 • το κιτρικό οξύ βελτιώνει την πέψη;
 • αιθέρια έλαια και ένζυμα και μακράς διάρκειας αίσθηση κορεσμού;
 • πολλές βιταμίνες και τα μέταλλα συμβάλλουν στην πλήρως καθαρίσει το σώμα από τις τοξίνες.

Επιπλέον, το λεμόνι είναι ευεργετικό για το δέρμα και εξαλείφει τα σημάδια της ηλικίας και την επαναφορά της ελαστικότητάς του.

Από τα παραπάνω μπορούμε εύκολα να συμπεράνουμε ότι ο συνδυασμός του νερού και λεμονιού – ένα μοναδικό προϊόν για την απώλεια βάρους. Απώλεια βάρους και τη μείωση του σώματος οφείλεται σε διάφορες διαδικασίες:

 • γρήγορη κόλον καθαρός;
 • έντονη καύση υδατανθράκων?
 • η κατανομή των τοξινών;
 • επιτάχυνση της πέψης;
 • την επιτάχυνση των μεταβολικών διεργασιών.

Για να χρησιμοποιήσετε τα εσπεριδοειδή ποτό είναι πολύ πιο εύκολο από το κανονικό νερό, και είναι πολύ καλύτερο από το μάσημα το λεμόνι.

Εσπεριδοειδών προϊόντων βοηθά στη βελτίωση της διάθεσης και της δίνει μια επιβάρυνση της ζωντάνια όλη μέρα. Οι άνθρωποι που πίνουν νερό με εσπεριδοειδή, όχι μόνο να χάσετε βάρος και να γίνουν σωματικά δραστήριοι.

Πολλοί που ενδιαφέρονται για την απώλεια βάρους, η λύση για να απαλλαγούμε από το υποδόριο λίπος και την ένταση, αλήθεια; Δεν υπάρχει ενιαία απάντηση, δεδομένου ότι τα αποτελέσματα είναι διαφορετικά. Εάν χρησιμοποιείτε σύνθεση, δεν πρέπει να αλλάξει η διατροφή και τρόπο ζωής για να διορθώσετε το σχήμα είναι απίθανο να πετύχει. Αλλά με την σωστή οργάνωση του μενού και τακτικές επισκέψεις στο γυμναστήριο, το αποτέλεσμα θα προκύψει. Κριτικές σχετικά με το νερό με λεμόνι για απώλεια βάρους πω ότι το ελάχιστο βαρίδι σε μια εβδομάδα είναι 2-3 κιλά.

Μόνο κοκτέιλ δεν λειτουργεί. Πρέπει να συνδυάζεται με άλλες τεχνικές για τη μείωση του βάρους: η σωματική άσκηση, ο περιορισμός των τροφίμων και τη σωστή πόσιμο καθεστώς.

Το κακό

Η παρουσία των εσπεριδοειδών οξύ καθιστά την τεχνική κατάλληλο για την απώλεια βάρους. Είναι γνωστό ότι η παρατεταμένη χρήση του λεμονιού, σε οποιαδήποτε μορφή, μπορεί να προκαλέσει την ανάπτυξη των γαστρίτιδα ή έλκος στομάχου. Δεν είναι λιγότερο προφανές είναι το γεγονός ότι η τακτική χρήση αυτού του προϊόντος είναι επικίνδυνη για άτομα με αλλεργίες, αν και ενέργειες όπως ερεθισμό του δέρματος μπορεί να προκύψει, ακόμη και σε απολύτως υγιή απώλεια βάρους.

Άλλες δυσάρεστες στιγμές, το οποίο είναι πιθανό για λύση απώλειας βάρους για το λίπος εγκαυμάτων περιλαμβάνουν:

 • Η αυξημένη ευαισθησία του σμάλτου των δοντιών.
 • Αύξηση της αρτηριακής πίεσης.
 • Η ανάπτυξη της καούρας αυξημένη ευαισθησία του εντέρου.
 • Η δυσφορία στην περιοχή του παγκρέατος.

Πολλοί που χάνουν βάρος πίνετε νερό με λεμόνι το πρωί με άδειο στομάχι. Ναι, είναι χρήσιμο, αλλά όχι για το στομάχι. Μόλις ξυπνήσει μετά από μια νύχτα της νηστείας, αυτός θα βιώσει το άγχος, το οποίο στο μέλλον μπορεί να οδηγήσει σε δυσάρεστα συμπτώματα.

Σχήμα χρήση

Πώς να πίνεις νερό με λεμόνι για να χάσετε βάρος; Υπάρχουν αρκετές παραλλαγές, που διαφέρουν σε διάρκεια και στο συνολικό όγκο των υγρών την ημέρα. Θα πρέπει να επιλέξετε με βάση την κατάσταση της υγείας, που είναι τα ατομικά χαρακτηριστικά του οργανισμού, και η ποσότητα του υπερβάλλοντος βάρους.

Όροι χρήσης υγρό με λεμόνι αμετάβλητη σε κάθε περίπτωση:

 1. Για να μάθετε αν είναι δυνατόν να χάσουν βάρος, έτσι, πριν από το "μαραθώνιο" θα πρέπει να επισκεφθείτε έναν γαστρεντερολόγο ή διατροφολόγο. Μόνο ένας ειδικός θα δώσει μια οριστική απάντηση για το αν αυτή η μέθοδος πάλης ενάντια στο υπερβολικό βάρος σε κάθε περίπτωση.
 2. Για να προετοιμάσει το κοκτέιλ είναι κατάλληλο μόνο καθαρό φιλτραρισμένο υγρό. Το ορυκτό δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί λόγω της παρουσίας των ορυκτών που αντιδρά με το οξύ των εσπεριδοειδών και παρέχουν απρόβλεπτες συνέπειες για το σώμα.
 3. Πριν να κάνετε το κοκτέιλ, θα πρέπει να φροντίσει για την ποιότητα του λεμονιού. Πρέπει να είναι φρέσκα και σταθερή, έχουν ένα Ηλιόλουστο χρώμα και μια ευχάριστη μυρωδιά. Αμέσως πριν από τη χρήση ήταν πλυμένα. Εφαρμόστε το ελαττωματικό προϊόν είναι αδύνατο!
 4. Ζεστό νερό με ευεργετικά αποτελέσματα για το στομάχι και το σώμα ως σύνολο – η καλύτερη επιλογή για την κατασκευή ενός κοκτέιλ για την καύση του λίπους. Πολύ ζεστό (βραστό νερό) μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ορισμένες συνταγές, και το κρύο αποκλειστεί σε όλα, δεδομένου ότι αναστέλλει το μεταβολισμό.
 5. Για να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα της λύσης και να επιταχύνει την απώλεια βάρους, μπορείτε να ασκήσετε. Η άσκηση θα σας βοηθήσει να κάψετε περισσότερο λίπος και να καταναλώνουν διαιτητικών υδατανθράκων πολύ πιο γρήγορα.

Το πρωί

λεμόνι για απώλεια βάρους

Ο ευκολότερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε σύνθεση για να κάψετε το λίπος για την απώλεια βάρους – ποτό ποτήρι το πρωί με άδειο στομάχι. Αυτό πρέπει να γίνει αμέσως μετά το ξύπνημα. Με τον τρόπο, αυτό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη διέγερση της όρεξης και, ως εκ τούτου, χρήσιμο σε όλους όσους προσπαθούν να συνηθίσουν το σώμα σε ένα σωστό Πρωινό για τη διόρθωση.

Παρά την ποικιλία των συνταγών νερό με εσπεριδοειδή για την πρωινή κίνηση είναι ένα κλασικό. Πώς να το κάνουμε; Σε ένα ποτήρι ζεστό υγρό, προσθέστε μια φέτα με το προϊόν και αφήστε το για 30 λεπτά. Ποτό σε ένα άδειο στομάχι, τότε φάτε ένα φρέσκο λεμόνι (αυτό το σημείο μπορεί να παραλειφθεί, ειδικά αν υπάρχουν προβλήματα με το στομάχι).

Για την απώλεια βάρους ήταν πιο έντονη το πρωί πρόσληψη υγρών μπορεί να συμπληρωθεί με τη διάρκεια της ημέρας και το βράδυ πίνοντας ένα ποτήρι μισή ώρα πριν το μεσημεριανό γεύμα και δείπνο. Αλλά για μέγιστη αποτελεσματικότητα θα πρέπει να πίνετε ένα ποτήρι ποτό το βράδυ, μισή ώρα πριν τον ύπνο. Με την ευκαιρία, κάθε φορά που ένα κοκτέιλ δεν μπορείτε να μαγειρέψετε. Πολύ πιο εύκολο να το κάνετε εκ των προτέρων: ολόκληρο το λεμόνι σε σκόνη στη μηχανή του κιμά μαζί με τη φλούδα, και η προκύπτουσα υδαρούς προσθέσετε σε ένα Φλιτζάνι ζεστό νερό πριν από τη χρήση (όγκος του πηλού διαιρείται με 4 φορές).

Το πρόγραμμα για την απώλεια βάρους για 2-3 εβδομάδες (τουλάχιστον 10 ημέρες). Κατά τη διάρκεια αυτή τη φορά, μπορείτε να χάσετε από 2 έως 6 kg. Όλα εξαρτώνται από τη διατροφή και τη σωματική δραστηριότητα.

Επαναλάβετε την απώλεια βάρους, είναι δυνατόν, αλλά μόνο μετά από 1 μήνα. Σημαντική στιγμή: αν κατά τη διάρκεια της χρήσης του προγράμματος παρουσιάζεται κοιλιακή δυσφορία, καούρες, ζάλη ή ναυτία, είναι καλύτερα να το αρνηθεί.

Εντός της διατροφής

Υπάρχουν αρκετές αποτελεσματικές δίαιτες για την απώλεια βάρους με τη χρήση των υγρών για να καψει το λίπος. Το καθεστώς εισόδου και η διάρκεια ποικίλει, αλλά οι αρχές της διατροφής είναι το ίδιο:

 • Καθημερινά μενού περιλαμβάνει φρούτα και λαχανικά.
 • Για να εισάγετε στη διατροφή ξηρούς καρπούς, τα οποία εξουδετερώνουν σακχαρόζη και η φρουκτόζη με λιπαρά οξέα.
 • Το κόκκινο κρέας (βοδινό ή μοσχάρι).
 • Όσο το δυνατόν συχνότερα για να φάνε τα ψάρια.
 • Για να μην τρώνε, να τρώνε 4-5 φορές την ημέρα σε μικρές μερίδες.
 • Απέχουν από το φαγητό 2-3 ώρες πριν τον ύπνο.

Πώς να χάσουν βάρος χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα πιο γρήγορα; Ξεχάστε τα προϊόντα που βρίσκονται υπό αυστηρή απαγόρευση:

 • τηγανητά και τα λιπαρά;
 • προϊόντα αρτοποιίας;
 • πατάτες και άλλα λαχανικά που περιέχουν άμυλο;
 • γλυκά και ζάχαρη
 • βούτυρο *
 • ημι-τελικών προϊόντων *
 • κονσέρβες;
 • το γρήγορο φαγητό;
 • ανθρακούχα ποτά και το αλκοόλ.

2 μέρες

Δύο διατροφής ημέρας με τη χρήση του δροσιστικό νερό είναι περισσότερο σαν μια ημέρα νηστείας, βοηθώντας επιπλέον χάσετε βάρος 1-3 kg. Και τις δύο ημέρες περιλαμβάνει κατανάλωση 1,5 λίτρα γιαούρτι και 750 ml νερό με λεμόνι. Και πρέπει να πίνουμε σχεδόν ταυτόχρονα – για πρώτη φορά από 0,5 λίτρα κεφίρ, μετά από 250 ml citrus λύση. Αν είστε πολύ πεινασμένοι, μπορείτε να φάτε ένα πορτοκάλι ή ένα Μήλο.

Χρήσιμο αν μια τέτοια δίαιτα; Ναι, γιατί φαίνεται μια καλή ώθηση για να ξεκινήσετε ένα μεγαλύτερο πρόγραμμα απώλειας βάρους. Λεπτομερώς καθαρίζει το σώμα από τις τοξίνες και δίνει την έναρξη της διαδικασίας για τη μείωση του βάρους. Επιπλέον, μερικές μέρες μόνο είναι σε θέση να διδάξει το σώμα να πάρει αρκετά μικρή ποσότητα τροφής.

Μια άλλη παραλλαγή των δύο ημερών εκφόρτωσης – η χρήση εργαλείων με εσπεριδοειδή και μέλι. Και πάλι, οποιαδήποτε προϊόντα που εξαιρούνται. Θα πρέπει να πίνετε μια ειδικά προετοιμασμένη σύνθεση. Η συνταγή είναι:

 • συμπιέστε το χυμό από τα εσπεριδοειδή 15;
 • ανακατεύουμε με 3 λίτρα νερό;
 • εισάγετε το 50 γραμμάρια μέλι και ανακατεύουμε καλά.

Το καθορισμένο ποσό που καταναλώνεται μέσα σε μία μέρα και την άλλη προετοιμασία για ένα φρέσκο κοκτέιλ. Επιπλέον, επιτρέπεται να πίνετε πράσινο τσάι χωρίς ζάχαρη. Το δυνατό plumb – 2-3 kg. Εκτός από το αδυνάτισμα με την επιτάχυνση του μεταβολισμού και την αποτοξίνωση, λεμόνι-μέλι υγρό θετική επίδραση στην κατάσταση της χοληδόχου κύστης.

Ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε νερό με εσπεριδοειδή και μέλι θα είναι η περίπτωση, αν το πιείς μονορούφι.

Για 14 ημέρες

Δύο εβδομάδες διατροφής με την χρήση του ασβέστη το νερό είναι " σκληρό. Δεν περιορίζεται διατροφή (διατροφή θα πρέπει να ακολουθήσει το παραπάνω), και στο καθεστώς του πόσιμου. Είναι αυτό:

 • Πρώτη μέρα: ένα ποτήρι ζεστό υγρό και το χυμό ενός εσπεριδοειδών.
 • Δεύτερο: δύο φλιτζάνια ζεστό νερό και το χυμό από δύο λεμόνια.
 • Τρεις: τρία-τρία.
 • Τέσσερα: τέσσερις από τέσσερις.
 • Πέντε πέντε πέντε.
 • Έξι: έξι στα έξι.
 • Επτά: τρία-τρία, συν μια επιπλέον κουταλιά της σούπας μέλι (χωρίζεται από όλες τις τεχνικές).
 • Όγδοο, δέκατο τέταρτο μέρες: ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο των επτά πρώτων ημερών.

Το πιο δύσκολο πράγμα σε αυτή τη δίαιτα είναι η ανάγκη της χρήσης των ποσοτήτων ποτό σε ένα χρόνο. Δεν είναι μέσα ο καθένας που χάνει το βάρος, συνεπώς, σε εξαιρετικές περιπτώσεις, το ποσό μπορεί να χωριστεί σε αρκετές φορές.

Από ό, τι χρήσιμο διατροφή για την απώλεια βάρους; Αποτελέσματα. Πιθανό να κατρακυλούν σε δύο εβδομάδες (αν υποθέσουμε ότι η σωστή διατροφή και η παρουσία της σωματικής δραστηριότητας) είναι από 3 έως 7 kg.

Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στην έξοδο από το πρόγραμμα. Πρώτον και κύριον, η διατροφή πρέπει να συμπληρώνεται με πιάτα από ψητά λαχανικά, σούπες και θαλασσινά (γαρίδες, μύδια). Μετά από λίγες μέρες μπορείτε να προσθέσετε λαχανικά με άμυλο, γαλακτοκομικά προϊόντα. Προϋπόθεση επαρκούς πόσιμου λειτουργία (εκτός από σκέτο νερό απαιτείται χυμοί φρούτων και λαχανικών χωρίς ζάχαρη και αλάτι). Στερεά τροφή εισάγεται μετά από 7 ημέρες.

Συνταγές

συνταγές νερό με λεμόνι

Συνταγές για αρωματικά διορθωτικά μέτρα για την απώλεια βάρους δεν περιορίζονται στην κλασική με την προσθήκη του μελιού. Για πολύ περισσότερα, και όλοι είναι έτοιμοι για να καλύψουν τις συγκεκριμένες ανάγκες του σώματος.

Με τζίντζερ

Αν δεν υπάρχουν προβλήματα με το στομάχι, την απώλεια βάρους, μπορείτε να περάσετε ένα πολύ ισχυρό εργαλείο για την απώλεια λίπους λεμόνι το νερό με το τζίντζερ. Η τελευταία σχάρα ή τα κόβουμε πολύ λεπτά. Ο πολτός αναμιγνύεται με κιμά με φλούδες εσπεριδοειδών και ρίχνουμε τρία φλιτζάνια βραστό νερό. Επιμένουν 10 λεπτά και να αρχίσει να πίνει.

Νερό με λεμόνι και τζίντζερ για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα διατηρεί τις χρήσιμες ιδιότητες, ώστε να επιτρέπεται να μαγειρέψουν εκ των προτέρων.

Για να χρησιμοποιήσετε το αρωματικό διάλυμα θα πρέπει κατά τη διάρκεια ή μετά από ένα γεύμα. Η νηστεία είναι απαγορευμένη, διαφορετικά μπορεί να είναι μια διαταραχή του γαστρεντερικού σωλήνα.

Για να χάσουν βάρος σε ένα τέτοιο κοκτέιλ μπορεί να είναι από 5 έως 10 ημέρες, πίνοντας μέρα και τρία λίτρα.

Με αγγούρι

Το κοκτέιλ για την απώλεια βάρους με το κίτρινο εσπεριδοειδή και αγγούρι ονομάζεται νερό Sassi, επειδή η συνταγή ανήκει στην Αμερικανική διατροφολόγος Σύνθια Sassi. Στο πείραμα, που εντάχθηκε στο διαιτητικά προϊόντα φυτικής προέλευσης, καθένα από τα οποία ενεργοποιεί το σώμα διαδικασία καύσης του λίπους, και τους γεμίζουν με νερό. Παραδόξως, ο πελάτης Σύνθια Sassi άρχισε να πέφτει το βάρος σε ένα απίστευτο ρυθμό, οπότε η συνταγή κέρδισε γρήγορα τη δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο.

Σήμερα στο Διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε πολλές επιλογές για να κάνει ένα ιδιαίτερο ποτό, αλλά ο πιο αποτελεσματικός αυτός που εφηύρε την Σύνθια. Τα συστατικά είναι τα ακόλουθα:

 • 2 λίτρα συνηθισμένο πόσιμο υγρό;
 • ένα λεμόνι μεσαίου μεγέθους;
 • ένα ξεφλουδισμένο αγγούρι;
 • 20 γραμμάρια φρέσκο ψιλοκομμένο τζίντζερ ρίζα;
 • 15 φύλλα μέντας.

Όλα τα εξαρτήματα είναι σε σκόνη και αναμειγνύονται, πιέστε προς τα κάτω για να απελευθερώσουν το χυμό. Ρίχνουμε το νερό σε θερμοκρασία δωματίου. Ικανότητα κλειστό με καπάκι (αλλιώς τα αιθέρια έλαια μπορεί να διαβρώσει) το βράδυ και το αφήνουμε στο ψυγείο. Ποτό, όγκος ανά ημέρα, διαιρεμένα σε 3-5 μερίδες, και το βράδυ να προετοιμάσει ένα νέο μίγμα.

Σημαντικό! Μέντα δεν είναι το κύριο συστατικό του ποτού, οπότε αν έχετε Αλλεργία ή δυσανεξία σε βότανα μπορεί εύκολα να διαγραφεί. Αυτό δεν θα επηρεάσει την αποδοτικότητα.

Πορτοκαλί

Μεγάλη καύση λίπους μίγμα, το οποίο, επιπλέον, αναζωογονεί και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Το λεμόνι και το πορτοκάλι κομμένο σε φέτες με τη φλούδα, προηγουμένως πλύνει καλά, το βάζουμε σε ένα μπολ και τα επιπόλαια φλερτ για να απελευθερώσουν το χυμό. Υπάρχει, επίσης, προσθέστε το ψιλοκομμένο ματσάκι δυόσμο, και ρίχνουμε ένα λίτρο ζεστό νερό. Μετά από 15 λεπτά, αναζωογονητική σύνθεση του φίλτρου.

Κανέλα

Καλά αποτελέσματα επιτυγχάνονται όταν χρησιμοποιείται σε ένα κοκτέιλ με κανέλα. Για την προετοιμασία 2 sticks αρωματικά μπαχαρικά και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Βάζουμε σε ένα μπολ και ρίχνουμε τρεις κουταλιές της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού. Αφήστε το να σταθεί για 5 λεπτά και ρίχνουμε ένα λίτρο υγρασία σε θερμοκρασία δωματίου. Ικανότητα βάζετε στο ψυγείο για 12 ώρες.