Οι κανόνες της απώλειας βάρους σε διάφορες ηλικίες

Σε διαφορετικές ηλικίες το πρόβλημα της απώλειας βάρους έχει τα δικά της χαρακτηριστικά. Το ποσοστό της πτώσης επιπλέον κιλά σε 20 χρόνια και 50 χρόνια είναι διαφορετικά. Οι λόγοι για αυτό είναι δύο φυσιολογικών και ψυχολογικών παραγόντων. Για κάθε ηλικία έχει το δικό της ρυθμό του μεταβολισμού, η δραστηριότητα των γονιδίων που ευθύνεται για την εκδήλωση της χρόνιας νόσου * η Γενική υγεία, τη διατροφή και πολλά άλλα.

Να με επιτυχία να επιλέξετε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους και να αποφύγετε πιθανά λάθη, η γυναίκα θα πρέπει να γνωρίζετε τα πιθανά "παγίδες" που είναι τυπικό για την κατηγορία ηλικίας. Κοίτα σε κάθε ηλικία, σε σχέση με τα προβλήματα της απώλειας βάρους σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Αύξηση του σωματικού βάρους και την απώλεια βάρους σε παιδιά

πώς να χάσετε βάρος

Συχνά τα υπέρβαρα παιδιά οφείλεται σε εκ γενετής προδιάθεση. Επιπλέον, σημαντικά ίχνη μπορεί να επιβάλει μια φυσιολογική κατάσταση της μητέρας κατά τη διάρκεια της περιόδου που μεταφέρουν ένα παιδί και την τεχνητή διατροφή. Μιλάμε για το τεχνητό υποκατάστατο για το μητρικό γάλα, επειδή με αυτή τη μέθοδο σίτισης ενός μωρού είναι πολύ πιο εύκολο να overfeed.

Έχουν το μεγαλύτερο παιδί έχει επιπλέον κιλά κατατεθεί λόγω της ανθυγιεινής διατροφής που αποτελείται από μεγάλες ποσότητες γλυκό, εκλεπτυσμένο, λιπαρά και αλμυρά τρόφιμα, και τα ζαχαρούχα ανθρακούχα ποτά που διεγείρουν το πάγκρεας.

Για να διαγραφείτε από το νόστιμο φαγητό που τα παιδιά δεν μπορούν. Αυτός ο έλεγχος πρέπει να λαμβάνει τους γονείς. Διαφορετικά, ο κίνδυνος παχυσαρκίας αυξάνεται σημαντικά, εμφανίζονται ενδοκρινολογικά προβλήματα που κλείνουν τον κύκλο και να επιδεινώσει προβλήματα υγείας και την εικόνα του παιδιού.

Πώς να χάσετε βάρος το κορίτσι, 20 — 25 χρόνια

Η πιο κοινή αιτία του υπερβολικού βάρους σε αυτή την ηλικία είναι μια μη ισορροπημένη διατροφή κατά την παιδική ηλικία και την εφηβεία. Έχοντας διασχίσει αυτό το όριο ηλικίας του κοριτσιού το κίνητρο για την απώλεια βάρους. Η επιθυμία να έχουμε ένα μοντέλο το σχήμα, για να συναντηθεί με έναν νεαρό άνδρα και να δημιουργήσετε μια οικογένεια ενθαρρύνει την νεαρή γυναίκα για να ρυθμίσετε τη διατροφή σας και τον τρόπο ζωής.

Αυτή η εποχή είναι καλή, γιατί οι πιθανότητες αδυνατίσματος είναι πολύ υψηλό. Μεγάλο μπορεί να είναι το γεγονός ότι, αν μπορείτε να χάσετε βάρος σε 20-25 χρόνια, τότε στο μέλλον δεν θα πρέπει να ασχοληθεί με αυτό το πρόβλημα. Αυτό συμβάλλει στο μεταβολισμό των κυττάρων και την "χειμερία νάρκη" στα γονίδια που ευθύνονται για την προδιάθεση για χρόνιες παθήσεις.

Για να χάσετε βάρος κορίτσι σε 20-25 χρόνια, είναι αρκετό για να ξαναχτίσουν το κύκλωμα ισχύος και την αύξηση της σωματικής δραστηριότητας. Με την προσέγγιση αυτή, κατά τον πρώτο μήνα, μπορείτε να χάσετε μέχρι και 10 κιλά. Στα επόμενα χρόνια, ο ρυθμός είναι ελαφρώς μειωμένη και είναι 4-5 kg για κάθε 30 ημέρες.

Πώς να χάσετε βάρος θηλυκό 35 — 40 ετών

35 χρόνια στο γυναικείο σώμα μειώνει το έργο των λειτουργικών συστημάτων που είναι υπεύθυνη για τη ρύθμιση του βάρους. Επίσης, ένα πιο αργό μεταβολισμό, και, σε ορισμένες περιπτώσεις, εμφανίζονται διαταραχές του θυρεοειδούς. Όλα αυτά οδηγούν στην αύξηση του βάρους και τη σταθεροποίηση των υφιστάμενων παχυσαρκία.

Η συμβολή τους κάνει συχνά ο ψυχολογικός παράγοντας. Κατά κανόνα, για 40 χρόνια, οι γυναίκες έχουν το χρόνο να το κάνουμε στη ζωή, πολλές από τις εργασίες. Πίσω είναι η γέννηση και η ανατροφή ενός παιδιού, μια καριέρα, μια ρομαντική σχέση με τον άντρα της.

Ψυχική αστάθεια και το κενό, την έλλειψη ζωής ερέθισμα να αρχίσει να αντισταθμιστεί από την καλή, αλλά δεν είναι χρήσιμο για τον οργανισμό τροφίμων. Γλυκά ψωμάκια, κέικ, σοκολάτα φέρνει όχι μόνο γαστρονομική ικανοποίηση, αλλά και επιπλέον οι καταθέσεις στις πλευρές. Να απαλλαγούμε από αυτά είναι λίγο πιο περίπλοκη σε αυτή την ηλικία.

Αλλά αν η παχυσαρκία δεν συνοδεύεται από άλλες παθήσεις στις γυναίκες 35-40 ετών, έχουν όλες τις πιθανότητες να χάσετε βάρος με επιτυχία. Σε αυτή την ηλικιακή περίοδο, η ολοκληρωμένη προσέγγιση που περιλαμβάνει όχι μόνο τη διατροφή και την αθλητική κατάρτιση, αλλά και ειδική θεραπεία με αμινοξέα. Το τελευταίο βοηθά να επαναφέρετε τη δραστηριότητα των νευρώνων στον εγκέφαλο και να μειώσει εθισμός στο φαγητό.

Σε ορισμένες εξαιρετικές περιπτώσεις, για την απώλεια βάρους απαιτούν ορμονική υποστήριξη, του θυρεοειδούς, των επινεφριδίων και των ωοθηκών. Αλλά αυτό το θέμα έχει λυθεί μόνο στο γραφείο του γιατρού. Ταχύτητα απώλειας βάρους σε γυναίκες 35-45 ετών μπορεί να 5-8 kg εντός των πρώτων 30 ημερών και 3-4 κιλά στο δεύτερο και επόμενους μήνες.

Πώς να χάσετε βάρος για μια γυναίκα μετά τα 40 χρόνια χωρίς να βλάψει την υγεία

Η περίοδος αυτή μπορεί να ονομαστεί το πιο προβληματικό από όλα τα παραπάνω. Αν και μια προσεκτική προσέγγιση για το πακέτο μέτρων που φέρνει πολύ καλά αποτελέσματα. Το κύριο χαρακτηριστικό της διατροφής των γυναικών μετά από 45 χρόνια είναι μια αργή απώλεια βάρους. Αυτή η διαδικασία επηρεάζεται από διάφορους λόγους:

  • Η διαδικασία της γήρανσης.
  • Λειτουργική διαταραχή.
  • Μείωση της ασυλίας.
  • Ορμονική ανισορροπία.
  • Το έλλειμμα των βιολογικά ενεργών ουσιών.
  • Ψυχολογικό το θέμα ευπάθειας.
  • Γενετική προδιάθεση για τη νόσο.
αδυνάτισμα

Αυτό είναι γιατί η αλλαγή της εξουσίας μετά από 50 ετών πρέπει να συνοδεύονται από μέτρια άσκηση, ο σωστός ύπνος, η θεραπεία με βιταμίνη, και αν χρειαστεί, διόρθωση από το ορμονικό και γενετικό έλεγχο.

Το αδυνάτισμα στην ηλικία των 45-55 ετών, είναι καλύτερα να ξεκινήσετε μετά από διαβούλευση με τους γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων (ψυχολόγος, γυναικολόγο, ενδοκρινολόγο, νευρολόγο). Τα συμπεράσματα και οι συστάσεις θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τη σωστή στρατηγική για τη μείωση βάρους και να αποφευχθούν επιπλοκές, όπως η έξαρση των χρόνιων ασθενειών.