Πρωτεΐνη δίαιτα για την απώλεια βάρους

Και ότι θα πρέπει σχεδόν να εξαλειφθεί εντελώς από τη διατροφή σας τα προϊόντα που υδατάνθρακες και τα λίπη που βρίσκονται σε μεγάλους αριθμούς, και συγκεκριμένα: τα δημητριακά, οι πατάτες, τα ζυμαρικά, το βούτυρο, το αλεύρι, το γλυκό. Ενώ η ανάγκη για εναλλαγή για να τρώνε χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά γαλακτοκομικά προϊόντα, τα αυγά, τα ψάρια, το άπαχο κρέας.

Βασικά, αν μπορείτε να καθίσετε σε αυτό το πρωτεϊνική δίαιτα για δύο εβδομάδες, στη συνέχεια, μπορείτε να χάσετε μέχρι και οκτώ κιλά σε βάρος τους. Δελεαστικό;

Το μυστικό σε πρωτεΐνες διατροφή για την απώλεια βάρους;

πρωτεΐνες διατροφή

Να έχετε κατά νου ότι οι υδατάνθρακες – η κύρια πηγή καυσίμου για τον οργανισμό μας. Αν μπορεί να καθαρίσει πλήρως την πρόσληψη, τότε η Thrifty το ίδιο το σώμα θα αρχίσει να γλυκόζης από την παλιά αποθήκη λίπους. Χρησιμοποιώντας αυτήν την τεχνική, μπορείτε να μειώσει σημαντικά την ποσότητα του λίπους και στην απώλεια βάρους. Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα του σε πρωτεΐνες διατροφή είναι ότι η απώλεια βάρους δεν σε συνδυασμό με την πείνα. Μετά τη διακοπή της δίαιτας (εκτός, φυσικά, αν είστε ενθουσιασμένοι για να μην φτάσουν για τα αμυλούχα και τα γλυκά), θα είστε σε θέση να διατηρήσει το επιτευχθέν αποτέλεσμα.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα μειονεκτήματα της δίαιτας αυτής: σημαντική μείωση της ροής των λιποδιαλυτών βιταμινών και ανόργανων συστατικών, το λίπος στο σώμα σας, είναι άκρως απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία της. Ο στόχος αυτών των επιδράσεων μπορεί να είναι το δέρμα, τα μαλλιά, μπορεί να προκαλέσει αϋπνία και κούραση. Και ένα άλλο μειονέκτημα – υπερβολικό φορτίο για τα νεφρά. Έτσι, αν είχατε προβλήματα με τη λειτουργία της αυτό το σώμα, αυτό δεν είναι απαραίτητα τόσο για να φορτώσει.

Κλασικό μενού σε πρωτεΐνες διατροφή:

Για Πρωινό, επιτρέπεται να πίνουν μαύρο καφέ ή τσάι, φάτε μερικά κράκερ.

Οι επιλογές για φαγητό:

  • Hard-βραστά αυγά, σαλάτα με βραστό λάχανο, το χυμό ντομάτας.
  • Βραστά ή τηγανητά ψάρια, σαλάτα από φρέσκα λαχανικά.
  • Μήλα, τηγανίζονται σε φυτικό λάδι τα κολοκυθάκια.
  • Σκληρό τυρί, βραστό καρότο, ωμό αυγό.
  • Μισό μαγειρεμένο κοτόπουλο ή 200 γραμμάρια βραστό βοδινό κρέας.

Για το δείπνο, επιτρέπονται τα ακόλουθα προϊόντα:

  • Βραστά ή τηγανητά ψάρια.
  • 200 g βραστό κρέας, γιαούρτι.
  • 2 βραστά αυγά, το βόειο κρέας, σαλάτα από φρέσκο λάχανο.
  • Τα φρούτα.
  • Φλιτζάνι τεμαχισμένα καρότα με βούτυρο, 2 αυγά.

Ωστόσο, επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω και πάλι ότι σε σχέση με την ανεπάρκεια της διατροφής σε ιχνοστοιχεία και βιταμίνες, δεν συνιστάται να τηρούν μια τέτοια δίαιτα περισσότερο από δύο εβδομάδες. Ένιωσα το αποτέλεσμα από την πρωτεΐνη δίαιτα, και τώρα πάμε σε τακτική μικρότερα γεύματα.