Δίαιτα κατανάλωσης: Πόσο μπορείτε να χάσετε βάρος;

η ουσία της διατροφής κατανάλωσης για απώλεια βάρους

Λιγότερα δέκα κιλά ή περισσότερο, ευτυχία, ελαφρότητα, προθυμία να εκτελέσουν ηρωικές πράξεις - τέτοιες αξιολογήσεις λαμβάνονται τακτικά από τη συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών (οπαδοί επειδή μόνο λίγοι άνδρες λόγω των ιδιαιτεροτήτων του τρόπου ζωής τους, των ατομικών χαρακτηριστικών και των στοιχειωδών "Γιατί; "Αποφασίστε για μια τέτοια ακραία απώλεια βάρους.

Οι διατροφολόγοι και οι σύμβουλοι από το εξωτερικό δεν κουράζουν ποτέ να ντους αισθητά πιο λεπτές ομορφιές με οργή, προειδοποιήσεις και συστάσεις και να τους υπενθυμίζουν ξανά και ξανά πόσο επικίνδυνη μπορεί να είναι μια διατροφή κατανάλωσης αλκοόλ. Τα αποτελέσματα των κοριτσιών που έχουν ήδη πετύχει το ιδανικό τους είναι πραγματικά εντυπωσιακά και εμπνευσμένα. Φαίνεται ότι αυτό αξίζει πραγματικά τον κίνδυνο. Είναι πραγματικά έτσι; Ας μάθουμε μαζί ποια πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα και ιδιαιτερότητες έχει το αναγνωρισμένο πρόγραμμα απώλειας βάρους.

Τι είναι η διατροφή κατανάλωσης αλκοόλ;

Επίσης γνωστό ως Lazy Diet (λόγω έλλειψης σωματικής δραστηριότητας) ή Model Diet.

Κύριος σκοπός της διατροφής κατανάλωσης αλκοόλ:

 • μειώνει το βάρος στο πεπτικό σύστημα.
 • ομαλοποίηση της λειτουργίας των εσωτερικών οργάνων;
 • απώλεια βάρους.

Ορισμένοι ειδικοί θεωρούν ότι αυτή η μέθοδος απώλειας βάρους είναι αρκετά σκληρή, καθώς θα πρέπει να αποφύγετε εντελώς τα στερεά τρόφιμα κατά την εφαρμογή της.

Όπως κάθε μέθοδος απώλειας βάρους, το πόσιμο έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του.

Πόντοι συν:

 • Αποτελεσματικότητα - η ικανότητα "ελαφριάς" από 7 έως 18 kg
 • μείωση του όγκου του στομάχου.
 • καθαρισμός σώματος.

Μειονεκτήματα:

 • παρενέργειες;
 • αυστηρή τήρηση του μενού.
 • η ανάπτυξη ανορεξίας με λάθος έξοδο από τη διατροφή.

Οι παρενέργειες είναι αναιμία, προβλήματα με το σχηματισμό αίματος, γαστρίτιδα, επιδείνωση του δέρματος, μειωμένη ανοσία.

Η ουσία της τεχνολογίας

Χαρακτηριστικά της δίαιτας κατανάλωσης για απώλεια βάρους

Η περιγραφή μιας δίαιτας κατανάλωσης μπορεί να διατυπωθεί σε έναν κανόνα - μια πλήρη απόρριψη των στερεών τροφών. Τώρα ας δούμε μια πιο λεπτομερή περιγραφή. Όλα τα πιάτα που περιλαμβάνονται στη διατροφή για απώλεια βάρους θα πρέπει να είναι μαλακά, υδαρή και μαλακά. Παρά τους αυστηρούς περιορισμούς, η διατροφή δεν σημαίνει έντονη νηστεία. Η διατροφή περιλαμβάνει σούπες, υγροποιημένους κόκκους, φρούτα, λαχανικά και γαλακτοκομικά προϊόντα.

Πώς συμβαίνει η απώλεια βάρους; Οι διατροφολόγοι αποδίδουν την απώλεια βάρους σε:

 • Κανονικό νερό. Η όλη διατροφή βασίζεται σε υψηλή περιεκτικότητα σε πόσιμο νερό. Η περιεκτικότητα σε θερμίδες είναι μηδέν. Κατά συνέπεια, η ενεργειακή αξία των υγρών τροφίμων είναι πολύ χαμηλότερη από εκείνη των στερεών τροφίμων.
 • Αποτελεσματική πέψη.Το υδατώδες φαγητό είναι πολύ εύκολο να αφομοιωθεί και δεν επιβαρύνει το στομάχι ή το πεπτικό σύστημα στο σύνολό του. Τέτοια τρόφιμα απλά δεν δημιουργούν συνθήκες συσσώρευσης των λιποκυττάρων.
 • Μεταβολική ενεργοποίηση.Η σωστή πέψη είναι ένα ισχυρό ερέθισμα για την επιτάχυνση του μεταβολισμού, καθώς ένας αποτελεσματικός μεταβολισμός είναι ένα από τα συστατικά της απώλειας βάρους.

Όφελος

Τα οφέλη αυτής της μεθόδου απώλειας βάρους αποδεικνύονται από το γεγονός ότι ορισμένοι γιατροί προτείνουν βραχυπρόθεσμη συμμόρφωση. Κυρίως για τη βελτίωση της λειτουργίας του εντέρου και του στομάχου. Εάν ακολουθήσετε αυτήν τη διατροφή κατανάλωσης αλκοόλ, θα εκφορτώσετε το στομάχι σας. Το αίσθημα του να είσαι συγκλονισμένος σε αφήνει. Η υγρή τροφή χωνεύεται εντελώς χωρίς να αφήνει υπολείμματα και απορροφάται τέλεια από το σώμα. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν θα σχηματιστεί νέο λίπος, καθώς τρόφιμα που οδηγούν στην εμφάνιση αποθέσεων λίπους θα αποκλειστούν από τη διατροφή. Επιπλέον, αυτή είναι καλή προπόνηση θέλησης - δεν μπορούν όλοι να αντέξουν σε μια τόσο σκληρή διατροφή.

Τι μπορείτε να πιείτε σε δίαιτα κατανάλωσης

Ένα αναμφισβήτητο πλεονέκτημα: τα κιλά λιώνουν μπροστά στα μάτια μας. Το σώμα καθαρίζεται και εμφανίζεται απίστευτη ελαφρότητα. Το στομάχι μειώνεται σταδιακά σε μέγεθος, γεγονός που μειώνει την όρεξη. Στο μέλλον θα θελήσετε να φάτε λιγότερο και το αίσθημα της πληρότητας θα έρθει ακόμα και μετά από ένα μικρό σνακ. Στο τέλος της δίαιτας, πολλοί θεωρούν ότι το βάρος δεν επιστρέφει: η συνήθεια να τρώτε λίγα υπολείμματα.

Αποτελέσματα εκτός από την απώλεια βάρους:

 1. Την πρώτη δεκαετία καθαρίζονται τα κοίλα όργανα. Αυτό μπορεί να συνοδεύεται από την εμφάνιση λευκού επιχρίσματος στη γλώσσα. Το άτομο αισθάνεται ελαφρύ και αρκετά ενεργητικό.
 2. Στη δεύτερη δεκαετία, το ήπαρ και τα νεφρά ανανεώνονται. Ο καθαρισμός τους συνδέεται συχνά με δυσφορία στην περιοχή αυτών των οργάνων.
 3. Οι υπόλοιπες 10 ημέρες καθαρίζονται στο κυψελοειδές επίπεδο. Ο μεταβολισμός αλλάζει, το σώμα ξαναρχίζει. Εάν σε αυτό το σημείο όλα πήγαν ομαλά, τότε η απώλεια βάρους θα φτάσει στο μέγιστο. Το δέρμα φαίνεται καθαρό και έχει ομοιόμορφο χρώμα.

ζημιά

Παρά τα οφέλη, η διατροφή κατανάλωσης αλκοόλ δεν είναι για όλους. Είναι αρκετά ριζοσπαστικό και απαιτεί συμβουλή γιατρού. Ανεξάρτητα από το πόσο υγιές είναι το σώμα σας, γίνεται στρες όταν απορρίπτετε τα στερεά τρόφιμα. Και υπάρχει πάντα ο κίνδυνος αρνητικής αντίδρασης σε μια αλλαγή στη διατροφή.

Μειονεκτήματα:

 • Δεν είναι πάντα δυνατό να διατηρηθεί μια ισορροπημένη πρόσληψη θρεπτικών ουσιών και αυτό είναι γεμάτο με συστηματικά ελαττώματα - μπορεί να πάρετε γαστρίτιδα, μειωμένη ανοσία, αναιμία
 • Αντί για ελαφρότητα, μπορεί να οδηγήσει σε υπνηλία και αδυναμία: αυτό είναι φυσικό, καθώς το σώμα στερείται συστατικών από τα οποία χτίζει μια εσωτερική ισορροπία.
 • Υπάρχει κίνδυνος εσφαλμένης εξόδου από τη διατροφή: μια απότομη μετάβαση σε στερεά τροφή είναι γεμάτη με προβλήματα στη γαστρεντερική οδό, τα οποία απογαλακτίζονται από ένα τέτοιο βάρος.
 • την ανάγκη για μακρύτερη έξοδο από τη δίαιτα νερού - αυτό διαρκεί δύο φορές περισσότερο από τη δίαιτα.
 • η ανεξέλεγκτη σίτιση μετά από μια περίοδο "ενυδάτωσης" μπορεί να οδηγήσει σε γρήγορη επιστροφή στο αρχικό βάρος.
 • την ανάγκη να εγκαταλείψετε τη σωματική δραστηριότητα ή να μειώσετε την ένταση της «φυσικής αγωγής», καθώς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η δύναμη μειώνεται και το σώμα δεν αντλεί την επιπλέον δαπάνη ενέργειας.

Τι να πίνετε ως μέρος της διατροφής σας

 • νερό.Με μια υδατώδη διατροφή κατανάλωσης, θα πρέπει να πίνετε 2 λίτρα καθαρό, ακόμη νερό την ημέρα. Αλλά μια τέτοια τεχνική είναι πολύ αυστηρή και περίπλοκη, λίγοι άνθρωποι μπορούν να το αντέξουν. Δεδομένου ότι είναι νηστεία, επιτρέπεται να το καθίσετε για περισσότερο από 3 ημέρες. Η καλύτερη επιλογή για δίαιτα πόσιμου νερού είναι η νηστεία 1-3 ημέρες το μήνα, εάν πίνετε μόνο νερό. Επιπλέον, πρέπει να προετοιμαστείτε για μια τόσο αυστηρή δίαιτα κατανάλωσης αλκοόλ, μειώνοντας καθημερινά την ποσότητα τροφής που καταναλώνεται μία εβδομάδα πριν από την έναρξη και εξίσου αργά επιστρέφοντας στη συνήθη διατροφή σας.
 • ζωμός.Μπορεί να είναι κοτόπουλο, ψάρι ή βόειο κρέας, καθώς και λαχανικά. Πρέπει να το μαγειρέψετε μόνοι σας και από φυσικά προϊόντα (δεν είναι κατάλληλα ημιτελή προϊόντα). Επιτρέπεται η προσθήκη αλατιού κατά το μαγείρεμα, μπορείτε επίσης να προσθέσετε καρότα, σέλινο και μαϊντανό από βότανα. Δεν συνιστάται η προσθήκη πιπεριού, δημιουργεί όρεξη, όπως και τα κρεμμύδια.
 • Τα υγρά γαλακτοκομικά προϊόνταμπορούν επίσης να αποτελέσουν τη βάση της διατροφής μας. Εάν πρόκειται για κεφίρ, τότε είναι απαραίτητα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, καθώς και ζυμωμένο ψημένο γάλα, bifidok ή πόσιμο γιαούρτι χωρίς πληρωτικά. Μπορείτε επίσης να πάρετε γάλα με περιεκτικότητα σε λιπαρά που δεν υπερβαίνει το 1, 5% ως βάση. Ωστόσο, πιστεύεται ότι το γάλα δεν απορροφάται καλά από τον ενήλικο οργανισμό. Επομένως, συνιστάται η επιλογή γαλακτοκομικών προϊόντων που έχουν υποστεί ζύμωση.
 • επιτρεπόμενα ποτά σε δίαιτα κατανάλωσης
 • Φρεσκοστυμμένος χυμός. Οι χυμοί πορτοκαλιού, γκρέιπφρουτ, μήλων είναι κατάλληλοι. Καλύτερα να επιλέξετε φρούτα χωρίς ζάχαρη. Το γκρέιπφρουτ θεωρείται γενικά ένα προϊόν υψηλής ποιότητας για την απώλεια βάρους. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί και να ελέγχετε εάν έχετε αλλεργίες πριν ξεκινήσετε μια δίαιτα με χυμό. Και το πιο σημαντικό, όταν αποφασίζετε για μια δίαιτα κατανάλωσης χυμού, θυμηθείτε: Οι φρέσκοι χυμοί δεν πρέπει να καταναλώνονται στη φυσική τους μορφή - πρέπει να αραιώνονται 1: 1 με στάσιμο νερό.
 • τσάι.Επιλέξτε πράσινο, μαύρο, κόκκινο ή φρουτώδες τσάι, αλλά πάντα φυλλώδες και καλής ποιότητας. Δεν πρέπει να το πίνετε γλυκό, μπορείτε να προσθέσετε αποβουτυρωμένο γάλα ή λεμόνι.
 • Μορς ή κομπόστα.Αυτά τα ποτά είναι επίσης κατάλληλα για δίαιτα κατανάλωσης. Δεν μαγειρεύονται γλυκά από φρούτα και μούρα. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε ζελέ βρώμης, είναι το πιο ικανοποιητικό. Smoothies λαχανικών. Εκτός από τους χυμούς φρούτων, οι χυμοί λαχανικών ή τα smoothies είναι επίσης ιδανικά για μια διατροφή κατανάλωσης. Δεν είναι πάντα ευχάριστο στη γεύση, αλλά αν δείξετε υπομονή και πειραματιστείτε λίγο, μπορείτε να επιλέξετε μια επιλογή που είναι αποδεκτή από εσάς.
 • ανακινείται η πρωτεΐνη.Αυτή είναι ίσως η πιο αποτελεσματική και ταχύτερη κατανάλωση διατροφής. Όπως γνωρίζετε, οι πρωτεϊνικές δίαιτες είναι από τις πιο αποτελεσματικές. Ωστόσο, για να καταναλώνετε πρωτεϊνικά κουνήματα χωρίς να βλάπτετε την υγεία σας, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε χρόνιες ασθένειες. Επιπλέον, όταν καταναλώνετε μεγάλη ποσότητα πρωτεΐνης, είναι απαραίτητο να παρακολουθείτε αυστηρά το καθεστώς νερού - πίνετε άφθονο νερό (διαφορετικά η πρωτεΐνη απλά δεν θα απορροφηθεί).

Είναι πολύ επιθυμητό να καταρτίσετε ένα πρόγραμμα για τη χρήση του "φαγητού" - για παράδειγμα, 1-1, 5 φλιτζάνια κάθε 2 ώρες. Ή κάθε τρεις ώρες - λίγο περισσότερο. Μην ξεχάσετε να πίνετε αρκετό καθαρό νερό κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων.

Εγκεκριμένα προϊόντα

Ποια τρόφιμα πρέπει να καταναλώνετε; Σε αντίθεση με άλλες δίαιτες, η κατανάλωση αλκοόλ δεν έχει συγκεκριμένο μενού, το οποίο σημαίνει ότι όλα τα τρόφιμα που μπορούν να πίνουν αλλά δεν μασάται επιτρέπονται κατά την κρίση του κάθε ατόμου. Και, φυσικά, πρέπει να προσπαθήσετε να διατηρήσετε το φαγητό σας όσο το δυνατόν πιο ποικίλο κατά τη διάρκεια αυτής της διατροφής.

Συνήθως τα ακόλουθα προϊόντα αποτελούν τη βάση της διατροφής: Γάλα και ξινό γάλα (κεφίρ, πόσιμο γιαούρτι, γάλα, γάλα ζύμωσης, γάλακτος), χυμοί και νέκταρ, ζωμοί (κρέας, ψάρι ή λαχανικά), τσάι, καφές. Συνιστάται η εξάλειψη ή μείωση της πρόσληψης ζάχαρης

Ωστόσο, δεν επιτρέπονται όλα τα τρόφιμα στη διατροφή. να γιατίΑπαγορεύεται αυστηρά το αλκοόλ.Το αλκοόλ απαγορεύεται σχεδόν σε όλες τις δίαιτες, καθώς συμβάλλει σε έναν αριθμό επιπλέον κιλών, όχι στην απώλεια τους.

Υπάρχουν επίσης διαφορές σχετικά με ορισμένα προϊόντα. Ένα από αυτά τα προϊόντα είναι τα smoothies. Ένα smoothie είναι ένα κοκτέιλ φρούτων ή λαχανικών. Ταυτόχρονα, τα smoothies που παρασκευάζονται από ορισμένα προϊόντα είναι καταρροή και πολύ καλό να πίνουν, και μερικά είναι πολύ παχιά, σχεδόν σαν πουρέ πατάτας. Εξ ου και ο προφανής κανόνας: τα υγρά smoothies σε μια διατροφή κατανάλωσης αλκοόλ μπορούν να καταναλωθούν χωρίς περιορισμούς, αλλά πρέπει να αποφεύγονται τα παχιά.

Κανόνες διατροφής κατανάλωσης

Υπάρχουν πολλές συνταγές smoothie που κάθε μια επικεντρώνεται σε μια συγκεκριμένη ομάδα βιταμινών. Το παρασκεύασμα απαιτεί τα συστατικά για το επιθυμητό κοκτέιλ και ένα μίξερ. Η προετοιμασία των smoothies είναι πολύ εύκολη και προσβάσιμη σε όλους. Όλα τα συστατικά ξεφλουδίζονται, κόβονται και αλέθονται μέχρι να μαλακώσουν με ένα μίξερ.

Διάφορες συνταγές για υγιεινά smoothies:

 • Πορτοκαλί + γκρέιπφρουτ + λεμόνι.Αυτό το κούνημα προάγει την απώλεια βάρους χάρη στο γκρέιπφρουτ, το οποίο είναι ένα δημοφιλές καυστήρα λίπους. Επιπλέον, το μείγμα εσπεριδοειδών μπορεί εύκολα να σας βοηθήσει να ανακτήσετε τη δύναμή σας μετά από μια κουραστική μέρα.
 • γκρέιπφρουτ + μήλο.Προσαρμόζεται επίσης στην απώλεια βάρους.
 • Πορτοκαλί + τζίντζερ + αγγούρι.Το αγγούρι βελτιώνει τον τόνο και την υγρασία του δέρματος. Το τζίντζερ προσθέτει μια μοναδική γεύση και βοηθά στην καύση λίπους.
 • φράουλα + μπανάνα + μέντα + ασβέστη.Μειώνει την πείνα με χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες. Ανανεώνεται καλά σε μια καυτή μέρα.

Εβδομαδιαία διατροφή κατανάλωσης αλκοόλ

Εάν πίνετε μια δίαιτα για 7 ημέρες, μπορείτε να χάσετε 5-7 κιλά. Οποιοδήποτε υγρό (χυμός, τσάι, κεφίρ, ζυμωμένο γάλα ψησίματος, ζωμός) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για τη διατροφή. Δεν επιτρέπεται να επιλέγετε όχι μόνο έναν τύπο ποτού για ολόκληρη την περίοδο, αλλά και να πίνετε ένα διαφορετικό υγρό κάθε μέρα.

Με ορισμένες επιλογές καταναλώνεται ένα από τα παρουσιαζόμενα υγρά, ενώ άλλες συνιστάται να πίνετε μόνο ένα ή συνδυασμό ποτών, π. χ. Β. Σύμφωνα με το ακόλουθο σχήμα:

 • 1 ημέρα: γάλα ή κεφίρ
 • Ημέρα 2: Παρασκευή
 • Ημέρα 3: φρέσκοι χυμοί
 • Ημέρα 4: Τσάι
 • Ημέρα 5: ζελέ ή κομπόστα
 • 6 ημέρες: χυμός
 • Ημέρα 7: Ζωμός

Κλασική έκδοση

Η κλασική διατροφή κατανάλωσης αλκοόλ μπορεί να οδηγήσει σε μέγιστα αποτελέσματα. Οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν εδώ και πολλά χρόνια. Αυτή η μέθοδος περιγράφεται στην ειδική βιβλιογραφία.

τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μιας διατροφής κατανάλωσης

Πιστεύεται ότι η αποφυγή στερεών τροφών καθαρίζει ολόκληρο το σώμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ταχύτερη απώλεια βάρους. Σε αυτήν την περίπτωση, τα κοίλα όργανα - στομάχι, έντερα, ουροδόχος κύστη - απαλλάσσονται πρώτα από όλες τις επιβλαβείς ουσίες. Επτά ημέρες αργότερα, το ήπαρ, τα νεφρά και το πάγκρεας καθαρίζονται.

Η κλασική δίαιτα κατανάλωσης θα πρέπει να διαρκεί 30 ημέρες. Οι υποστηρικτές αυτής της μεθόδου καθαρισμού του σώματος ισχυρίζονται ότι σε ένα μήνα μπορείτε να έχετε καταπληκτικά αποτελέσματα με τη μορφή απώλειας 15 κιλών. Ταυτόχρονα, όλα τα όργανα καθαρίζονται από τοξίνες, τοξίνες και άλλες επιβλαβείς ενώσεις. Οι οπαδοί μιας τέτοιας δίαιτας ισχυρίζονται ότι η εργασία όλων των οργάνων και συστημάτων του σώματος θα επαναληφθεί σε ένα μήνα. Αυτό οδηγεί σε σημαντική βελτίωση στην ευημερία και την εμφάνιση του ατόμου.

Ο κύριος κανόνας μιας τέτοιας διατροφής είναι να τρώτε φυσικά υγρά τρόφιμα και μια μεγάλη ποσότητα νερού. Δεν πρέπει να είναι μικρότερο από ένα λίτρο και μισό. Είναι σημαντικό να παρακολουθείτε την καρέκλα. Πρέπει να είναι διακοσμημένο. Εάν εμφανιστούν χαλαρά κόπρανα, θα πρέπει να εγκαταλείψετε τη διατροφή κατανάλωσης. Φυσικά, αυτή η μέθοδος είναι αρκετά ριζοσπαστική. Πριν τη χρησιμοποιήσετε, πρέπει να σταθμίσετε προσεκτικά όλα τα πιθανά οφέλη και κινδύνους. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε κριτικές από υποστηρικτές και αντιπάλους αυτής της δίαιτας. Αυτό θα σας βοηθήσει να λάβετε τη σωστή απόφαση.

Πώς να τερματίσετε σωστά τη διατροφή

Μην ξεχνάτε ότι η διακοπή της διατροφής κατανάλωσης αλκοόλ πρέπει να είναι ήπια και μακρά. Για παράδειγμα, εάν η δίαιτα διήρκεσε 7 ημέρες, η μετάβαση σε μια κανονική δίαιτα θα διαρκούσε 14 ημέρες και εάν επιζήσατε σε υγρή τροφή για έναν ολόκληρο μήνα, θα πρέπει να παραμείνετε στη διατροφή για τουλάχιστον δύο μήνες, μετατρέποντας σταδιακά το στομάχι σας πίσω σε στερεά τροφή. Αποδεικνύεται ότι για τη σωστή προσαρμογή του σώματος η αναλογία είναι 1: 2 (ημέρες της δίαιτας σε σχέση με τη φάση εξόδου).

Για τις πρώτες ημέρες μετά το τέλος της διατροφής, τρώτε πλιγούρι βρώμης για πρωινό και συνεχίστε να πίνετε ζωμό ή γάλα για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο. Μετά από λίγες μέρες, μπορείτε να προσθέσετε ένα αυγό, τυρί ή γιαούρτι στο πρωινό και να έχετε χυλό με φρούτα για μεσημεριανό γεύμα. Αφήστε το δείπνο να σταθεί ενώ πίνετε. Μην προσθέτετε στερεά τρόφιμα στο δείπνο μέχρι τη δεύτερη εβδομάδα, συμπεριλάβετε τρόφιμα με χαμηλά λιπαρά σε πρωτεΐνες με λαχανικά στη διατροφή σας. Και από την τρίτη εβδομάδα επιτρέπεται η αύξηση της ποσότητας υδατανθράκων - σταδιακά τρώτε αλάτι, πατάτες, ζυμαρικά, αλεύρι (σε ​​μικρές ποσότητες).

Πόσο μπορείτε να χάσετε σε μια δίαιτα κατανάλωσης;

τα αποτελέσματα της απώλειας βάρους σε μια δίαιτα κατανάλωσης

Φυσικά, όποιος χρησιμοποιεί δίαιτα κατανάλωσης αλκοόλ για απώλεια βάρους έχει το δικαίωμα να αναμένει σημαντική απώλεια βάρους με τόσους περιορισμούς και ακαμψία. Τόσοι πολλοί έχουν μια λογική ερώτηση για το πόσο μπορείτε να χάσετε βάρος και πόσα επιπλέον κιλά μπορείτε να ρίξετε. . .

Στην πράξη, εάν τηρείτε αυστηρά τις απαιτήσεις, μπορείτε να χάσετε περισσότερα από δεκαπέντε επιπλέον κιλά το μήνα και να «χάσετε» περίπου πέντε κιλά σε μια εβδομάδα.

Ωστόσο, οι συνέπειες μιας διατροφής κατανάλωσης αλκοόλ μπορεί να είναι απρόβλεπτες εάν πραγματοποιηθούν χωρίς πρώτα να συμβουλευτείτε έναν ειδικό.

Αντενδείξεις

Ειδικές αντενδείξεις για τη διατροφή κατανάλωσης αλκοόλ:

 • διαταραχές στην εργασία του γαστρεντερικού σωλήνα.
 • γαστρικό έλκος;
 • γαστρίτιδα;
 • διαταραχές της νεφρικής λειτουργίας, του ήπατος;
 • καρδιαγγειακές παθήσεις;
 • περίοδος κύησης, γαλουχίας;
 • ηλικία κάτω των δεκαοκτώ ετών
 • αυξημένη σωματική δραστηριότητα.

Η διατροφή δεν συνιστάται για επαγγελματίες αθλητές που ασχολούνται με βαριά σωματική εργασία.

Μυστικά επιτυχίας

 • Θυμηθείτε να έχετε ένα υγιές, άπαχο σώμα, ώστε να μην σπάσει όταν πρόκειται να εγκαταλείψετε την επιχείρησή σας. Αυτό είναι ένα καλό κίνητρο για να συνεχίσετε τη διατροφή κατανάλωσης αλκοόλ.
 • Σημειώστε κάθε μέρα της διατροφής που πίνετε σε ένα ημερολόγιο.
 • Βρείτε ένα παλιό αλλά δημοφιλές αντικείμενο στην ντουλάπα σας που δεν μπορείτε πλέον να φοράτε λόγω της διάδοσης. Τώρα φανταστείτε ότι είστε λεπτός και έχετε μέση σφήκας. Από τώρα και στο εξής είναι το κίνητρό σας να ρίξετε αυτά τα κιλά μέσω μιας διατροφής κατανάλωσης αλκοόλ!

Συνταγές smoothie λαχανικών

Πράσινο σπανάκι και αγγούρι smoothie

ο σωστός τρόπος από τη διατροφή κατανάλωσης αλκοόλ

Χρειάζεστε:

 • φρέσκο ​​σπανάκι - 60 - 90 γραμμάρια
 • Μάνγκο (φρέσκο ​​ή κατεψυγμένο) - 150 γραμμάρια
 • Αγγούρια - 200 γραμμάρια
 • ξύσμα, χυμός ενός λεμονιού
 • μια χούφτα φρέσκα φύλλα μέντας
 • νερό - 350 χιλιοστόλιτρα
 • μια χούφτα παγωτό
 • ένα μικρό κομμάτι τζίντζερ

Πώς να μαγειρέψετε:

Κόψτε το σπανάκι σε φύλλα, κόψτε το μάνγκο και το αγγούρι. Βάλτε όλα τα συστατικά σε ένα μπολ ανάμιξης, γεμίστε με νερό και κτυπήστε για 60-90 δευτερόλεπτα. Προσθέστε πάγο, σπάστε ξανά.

Καταφερτζής τζίντζερ και κολοκύθας

Ένα νόστιμο και δροσιστικό ποτό φτιαγμένο από υγιή κολοκύθα με επιπλέον τζίντζερΠεριεκτικότητα σε θερμίδες - 86 kcal.

Απαιτούμενα συστατικά:

 • μισό φλιτζάνι κολοκύθα;
 • μπανάνα;
 • ενάμισι κουταλάκι του γλυκού κανέλα, αποξηραμένο τζίντζερ;
 • 0, 5 κουταλάκια του γλυκού γαρίφαλα;
 • μια κουταλιά της σούπας μέλι.
 • μερικά αμύγδαλα.

Βήματα μαγειρέματος:

 • Ξεφλουδίστε την κολοκύθα και κόψτε σε κύβους.
 • Βάλτε κολοκύθα, αποφλοιωμένη μπανάνα, μπαχαρικά σε ένα μπολ ανάμειξης, ψιλοκόψτε.
 • Ξεφλουδίστε και αλέστε τα αμύγδαλα.
 • Ρίξτε το smoothie σε ένα ποτήρι, ρίξτε μέλι στην κορυφή και πασπαλίζετε με ψίχουλα αμυγδάλου.

Χρειάζονται περίπου 15 λεπτά για να φτιάξετε ένα smoothie λαχανικών. Αυτό κάνει μια μερίδα.

Smoothie παντζαριών

Συστατικά

 • Μεσαία τεύτλα - 1 τεμ . ;
 • καρότα - 1 τεμ. ;
 • Μικρό μήλο - 1 τεμ. ;
 • καρύδια - 50 γραμμάρια;
 • χυμός ροδιού - 0, 5 φλιτζάνια.

Μαγειρέψτε το μείγμα τεύτλων και ξηρών καρπών σύμφωνα με την ακόλουθη συνταγή:

 • Κόψτε τα καρότα και τα τεύτλα σε φέτες.
 • Ανακατέψτε με τα υπόλοιπα συστατικά σε ένα μπλέντερ μέχρι να μαλακώσει.

Η τακτική κατανάλωση αυτού του ποτού βελτιώνει τον εγκέφαλο και την αιματοποιητική λειτουργία και επομένως είναι χρήσιμο για αναιμία, ανεπάρκειες βιταμινών και χρόνια κόπωση.

Smoothie ντομάτας με ανάμεικτα λαχανικά

Το κούνημα τομάτας μπορεί να αντικαταστήσει τη σαλάτα λαχανικών. Μια πραγματική αποθήκη για βιταμίνες! Αλλάξτε τις συνταγές - μπορείτε να προσθέσετε άλλα λαχανικά που σας αρέσουν καλύτερα στο smoothie ντομάτας.

Συστατικά:

 • 2 μεγάλες ώριμες ντομάτες,
 • πάπρικα,
 • 100 γραμμάρια κουνουπιδιού,
 • καρότα, 300 - 400 ml χυμό καρότου (μπορεί να αντικατασταθεί με ντομάτα),
 • μια μικρή δέσμη βασιλικού,
 • 2 κουταλιές της σούπας. μεγάλο. Ελαιόλαδο,
 • Σάλτσα Tabasco.

Πώς να μαγειρέψετε:

Ρίξτε βραστό νερό πάνω από τις ντομάτες, αφαιρέστε το δέρμα και κόψτε τον πολτό. Πλύνετε τα υπόλοιπα λαχανικά και επίσης ψιλοκόψτε (είναι καλύτερα να τρίψετε τα καρότα). Ψιλοκόψτε το βασιλικό. Βάλτε τα προϊόντα σε ένα μπολ ανάμειξης και ψιλοκόψτε. Προσθέστε ζεστή σάλτσα ταμπάσκο και αλάτι για γεύση, χτυπήστε ξανά. Το ποτό μπορεί να γαρνιριστεί με καρότα και να κοπεί σε κύβους.