Λιποδιαλύτες για την απώλεια βάρους για γυναίκες (κριτική)

αθλητικό κορίτσι που βγάζει φωτογραφία λίπους 1

Τον τελευταίο καιρό, οι λιποδιαλύτες για απώλεια βάρους έχουν μεγάλη ζήτηση μεταξύ των οπαδών του υγιεινού τρόπου ζωής. Γυναίκες και κορίτσια διαφορετικών ηλικιών ενδιαφέρονται για το εάν τα φάρμακα αυτής της ομάδας μειώνουν πραγματικά το σωματικό λίπος. Πρέπει να πω ότι με τη σωστή προσέγγιση σε μια τέτοια θεραπεία, είναι πραγματικά δυνατό να επιτευχθεί μείωση του σωματικού βάρους και να επιτευχθεί η επιθυμητή ανακούφιση των μυών. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αδιάλειπτη επαρκής σωματική άσκηση και η αυστηρή τήρηση μιας καλά μελετημένης, εξατομικευμένης διατροφής. Με καθιστικό τρόπο ζωής και ακατάλληλη διατροφή, η χρήση τέτοιων φαρμάκων είναι άχρηστη.

Τύποι λιποδιαλυτών για απώλεια βάρους

Θερμογένεση

Η δράση των ενεργών συστατικών βοηθά στην αύξηση της παραγωγής θερμότητας, στην επιτάχυνση του μεταβολισμού, στη βελτίωση της λειτουργίας του κεντρικού νευρικού συστήματος και στη μείωση της όρεξης.

Αναστολείς υδατανθράκων

Τα φάρμακα βοηθούν στη μείωση του βάρους μπλοκάροντας τα ένζυμα που διασπούν τους υδατάνθρακες. Ως αποτέλεσμα, οι υδατάνθρακες αποβάλλονται άπεπτοι και το σώμα παίρνει λιγότερες θερμίδες από τις τροφές.

Αναστολείς λίπους

Σε αυτή την κατεύθυνση λειτουργεί άψογα η χιτοζάνη, η οποία, όταν εισέλθει στον οργανισμό, δεσμεύεται αμετάκλητα με τα λίπη. Ο αναστολέας επίσης μπλοκάρει ένα ένζυμο που διασπά τα λίπη και εμποδίζει την πέψη τους.

Ρυθμιστές θυρεοειδούς

Η χρήση διεγερτικών του θυρεοειδούς στοχεύει στην αύξηση της παραγωγής ορμονών αυτού του σημαντικού οργάνου. Η φυσιολογική λειτουργία των θυρεοειδικών ορμονών αυξάνει φυσικά τον μεταβολισμό και καίει το περιττό λίπος. Στον τομέα της αθλητικής διατροφής, οι γκουγκουλστερόνες είναι τα πιο κοινά διεγερτικά του θυρεοειδούς.

Ανορεκτικό

Οι δραστικές ουσίες στα κατασταλτικά της όρεξης μπορούν να λειτουργήσουν με διαφορετικούς τρόπους, αλλά όλες λειτουργούν σε συγκεκριμένα κέντρα στον εγκέφαλο. Αυτό φαίνεται στην επικράτηση του αισθήματος του κορεσμού και στην εξαφάνιση του αισθήματος της πείνας. Πρέπει να σημειωθεί ότι σχεδόν όλα τα φάρμακα από την ομάδα των θερμογόνων έχουν τη λειτουργία της καταστολής της όρεξης.

Αντικαταβολικό

Η κατάσταση του στρες που σχηματίζεται με φόντο έντονης άσκησης, διατροφικούς περιορισμούς ή διάφορες αρνητικές συναισθηματικές εμπειρίες προκαλεί το σώμα να παράγει μια σειρά από ορμόνες. Η ορμόνη κορτιζόλη, για παράδειγμα, είναι ανεπιθύμητη για τους bodybuilders και όσους θέλουν να βελτιώσουν τη σιλουέτα τους. Αυτή η ορμόνη αποτελεί σημαντικό εμπόδιο για την καλή αθλητική απόδοση. Η παροχή στον οργανισμό με αναστολείς κορτιζόλης είναι σημαντική όταν πρόκειται για την καύση λίπους, την ανακούφιση του σώματος ή την προστασία των μυών από τις επιβλαβείς παρενέργειες άλλων φαρμάκων.

Διουρητικά

Τα φάρμακα έχουν άμεση επίδραση στη λειτουργία των νεφρών, η οποία αντανακλάται στην αυξημένη παραγωγή ούρων.

L-καρνιτίνη

Είναι γνωστό ότι η λεβοκαρνιτίνη είναι κοντά στις βιταμίνες της ομάδας Β στη σύνθεσή της. Αυτός ο καυστήρας λίπους δεν μπορεί να εναποτεθεί υπερβολικά στο σώμα καθώς η περίσσεια του αποβάλλεται με ασφάλεια από το σώμα.

ωμέγα 3

Η επαρκής πρόσληψη αυτών των τύπων λιπαρών οξέων εξασφαλίζει την καλύτερη αθλητική απόδοση, δηλαδή χτίσιμο μυών, περισσότερη δύναμη και απώλεια βάρους.

Λινελαϊκό οξύ

Χρησιμοποιείται με επιτυχία στο bodybuilding ως βοήθημα και γενικά ενισχυτικό φάρμακο για το καρδιαγγειακό σύστημα. Μπορεί να επηρεάσει τη λιπώδη μάζα.

αθλητικό κορίτσι που βγάζει φωτογραφία λίπους 2

Ανασκόπηση καυστήρα λίπους

Αθλητική διατροφή

Οι παρακάτω λιποδιαλύτες για απώλεια βάρους μπορείτε να αγοράσετε από καταστήματα αθλητικής διατροφής. Συνιστάται ιδιαίτερα να συμβουλευτείτε έναν ειδικό πριν από την αγορά και τη χρήση.

Συνδυάζοντας τη συνεχή προπόνηση με μια δοκιμασμένη και δοκιμασμένη δίαιτα και προσθέτοντας ένα φάρμακο από τη θερμογόνο ομάδα μαζί με καρνιτίνη και έναν αναστολέα θερμίδων, μπορείτε να περιμένετε μόνιμη, αισθητή απώλεια βάρους. Οι γυναίκες που εφαρμόζουν αυτήν την προσέγγιση παρατηρούν τη ραγδαία αλλαγή στη φιγούρα πέρα από την αναγνώριση.

Παρασκευάσματα φαρμακείου

Οι λιποδιαλύτες που προσφέρονται από τη σύγχρονη φαρμακολογική βιομηχανία θεωρούνται οι πιο αποτελεσματικοί και, σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, μπορεί να ξεπεράσουν τα αθλητικά συμπληρώματα με παρόμοιο σκοπό.

Προτρέπουμε όλους να λαμβάνουν φάρμακα ή προϊόντα αθλητικής διατροφής μόνο κατόπιν σύστασης επαγγελματιών. Πρώτα απ 'όλα, ένας ειδικός αθλητισμού και διατροφής πρέπει να εξοικειωθεί με τα χαρακτηριστικά του σώματος και στη συνέχεια να συνταγογραφήσει καυστήρες λίπους για απώλεια βάρους. Οι γυναίκες και τα κορίτσια που είναι παθιασμένα με την απώλεια βάρους και θέλουν να βρουν ιδανικές μορφές θα πρέπει να προειδοποιούνται επισημαίνοντας την ανάγκη για ειδικό έλεγχο και το απαράδεκτο της αυτοεπιλογής φαρμάκων και δοσολογίας. Η άσκηση, η δίαιτα και οι καυστήρες λίπους πρέπει να χρησιμοποιούνται σύμφωνα με ένα εξατομικευμένο σχήμα.