Προπόνηση για απώλεια βάρους

Μυϊκή δύναμη βάζει το σχήμα λεπτό. Για να δημιουργήσετε μια όμορφη ένταση, δεν αρκεί να ακολουθήσει τη δίαιτα και να μην τρώτε μετά από έξι. Αυτό απαιτεί εκπαίδευση για την απώλεια βάρους. Επιπλέον, θα πρέπει να ξέρετε πώς να άσκηση για να χάσουν βάρος.

προπόνηση για απώλεια βάρους

Πρόγραμμα άσκησης για την απώλεια βάρους περιλαμβάνει τη δύναμη, την καρδιοχειρουργική και την αερόβια άσκηση. Αναπόσπαστο στοιχείο του προγράμματος είναι μασάζ, χαλάρωσης και σάουνες.

Γενικοί κανόνες των προγραμμάτων απώλειας βάρους είναι ότι: θα πρέπει να συμμετέχουν τακτικά, να πίνετε άφθονο νερό κατά τη διάρκεια του μαθήματος, να τρως σωστά και να συμμορφώνονται με τη διατροφή να είναι σίγουρος για να αυξήσετε την ένταση κατά τη διάρκεια των ασκήσεων, να ξεκουραστεί, ενώ στέκεται και λιγότερο από ένα λεπτό.

Μεταξύ ανδρών και γυναικών δεν είναι μια φυσιολογική διαφορά που επηρεάζει την απώλεια βάρους. Πρόγραμμα άσκησης για την απώλεια βάρους για τους άνδρες διαφορετικές από εκείνες για τις γυναίκες:

 1. Το λίπος έχει μια προστατευτική λειτουργία. Σώζει τη γυναίκα όχι μόνο υποθερμία, αλλά και από έλλειψη τροφίμων. Η έλλειψη της ουσίας είναι πολύ αντενδείκνυται σε αυτούς που δίνει ζωή. Έτσι, η ίδια η φύση έχει κάνει τις γυναίκες πιο ευάλωτες στην "προμήθεια τροφίμων";
 2. Αίμα γυναίκες πολλά περισσότερα ένζυμα που προάγουν το σχηματισμό των λιποκυττάρων από τους άνδρες;
 3. Ακόμη και ως το υπόλοιπο του προσώπου που ξοδεύει ενέργεια. Οι περισσότεροι πόροι που δαπανώνται για τη συντήρηση των μυών. Οι γυναίκες μυ είναι μικρότερη από το 30% από αυτό των ανδρών. Στις υπόλοιπες, οι γυναίκες περνούν λιγότερες θερμίδες.
 4. Η πολυπλοκότητα στην οικοδόμηση των μυών στις γυναίκες είναι ότι τους λείπει η αρσενική ορμόνη (παρόν σε αρκετά μικρές δόσεις). Αυτή η ορμόνη προστατεύει μυών κατά τη διάρκεια της άσκησης. Τι κατά τη διάρκεια των μαθημάτων οι γυναίκες είναι εν μέρει κάηκε όχι μόνο λίπος αλλά και μυς.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι γυναίκες μπορεί να δώσει δικαιολογούν τον εαυτό σου φυσιολογία. Οι πληροφορίες που χρειάζονται για να εργαστούν μαζί της. Γνωρίζοντας τα χαρακτηριστικά τους, είναι δυνατόν να κατασκευάσουμε μια στρατηγική για την απώλεια βάρους. Για παράδειγμα, είναι γνωστό ότι οι διαδικασίες της καύσης λίπους κλωτσήσει μετά από τριάντα λεπτά της προπόνησης δύναμης ή το τρέξιμο. Μια γυναίκα μπορεί να αντικαταστήσει εκτελεί οποιαδήποτε άλλα αθλήματα: τένις, μπάσκετ, βόλεϊ. Για να αρχίσετε να εξοικειωθούν με τις υπάρχουσες περιοχές:

 • Γιόγκα βασίζεται σε στατικές και δυναμικές ασκήσεις. Παίρνει ως βάση των διαφόρων διατάσεων και αδύναμα προωθεί την ανάπτυξη των μυών. Ιδανικά για να πρακτική γιόγκα σε διακοπές από τη βασική εκπαίδευση για την απώλεια βάρους. Το τέντωμα των μυών εμφάνιση κμπ διαλύεται και εναρμονίζει το μεταβολισμό.
 • Ο χορός είναι πολύ πιο κοντά στο τρέξιμο και ασκήσεις που βοηθούν να χάσετε βάρος. Μια ποικιλία των φορτίων. Δώστε αποτέλεσμα όταν μετά από μια υγιεινή διατροφή.
 • Αερόμπικ είναι παρόμοια με το χορό. Έχει μια άκαμπτη δομή και το ρυθμό των κινήσεων. Κατάλληλο για τα άτομα με ένα υγιές καρδιαγγειακό σύστημα.
 • Γυμναστήριο προωθεί δραστική μείωση του όγκου του λιπώδους ιστού και της μυϊκής ανάπτυξης. Να θυμάστε ότι το μέσο για να χάσουν βάρος μισό κιλό την εβδομάδα στο γυμναστήριο είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Το λίπος ζυγίζει λιγότερο από μυών. Γιατί όταν εμείς αντλία των μυών, την αύξηση της μάζας τους, κάψιμο παχιά μείωση. Το υπόλοιπο του ενός ή δύο κιλών είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.
 • Μαθήματα στο σπίτι είναι μια καλή επιλογή για απώλεια βάρους. Το σπίτι θραύσματα οχήματα είναι συχνά επαρκής, όταν ασχολούνται με το μέσο επίπεδο της παχυσαρκίας.

Γυμναστήριο

Το ποσό των ασκήσεων είναι πολύ εξαρτάται από τις αθλητικές παρελθόν και το παρόν κράτος. Είναι υπό όρους δυνατόν να χωρίζουν τους ανθρώπους σε:

 1. Αυτούς που δεν έχουν την εμπειρία του αθλητισμού.
 2. Όσοι αθλούνταν, αλλά δεν πάτε στο γυμναστήριο;
 3. Οι γυναίκες και οι άνδρες που έχουν κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα και που έχουν εμπειρία στο γυμναστήριο.

Για εκείνους που δεν έχουν καμία εμπειρία, είναι σημαντικό να προετοιμάσει τον εαυτό σας για το κοινό. Δύο εβδομάδες πριν πάτε στο γυμναστήριο για να ξεκινήσετε να εκπαιδεύσουν στο σπίτι. Κάνετε την άσκηση στο σπίτι σε 30 λεπτά με αργό ρυθμό την πρώτη εβδομάδα. Απολαύστε την άσκηση, φανταστείτε πόσο τους μυς σας να αυξάνεται, είναι ωραίο να νιώθεις ότι είσαι ανάπτυξη. Τη δεύτερη εβδομάδα επεκτείνει το μάθημα έως και 60 λεπτά, το ρυθμό μέσο όρο. Το περιεχόμενο του εκπαιδευτικού προγράμματος μπορεί να πάρει από το τμήμα σχετικά με τις ασκήσεις στο σπίτι, το οποίο βρίσκεται ακριβώς από κάτω. Μετά την προετοιμασία, πηγαίνετε στο γυμναστήριο, να ζητήσει έναν εκπαιδευτή για να σας γράψει ένα πρόγραμμα και να σας πω σχετικά με τις προσεγγίσεις, τα σύνολα, και άλλα ορολογία.

πώς να χάσετε βάρος με την άσκηση

Τα υπόλοιπα δύο ομάδες να πάτε αμέσως στο γυμναστήριο. Κανονική άγχος και το υπόλοιπο είναι σημαντικό για την ανάπτυξη των μυών. Κλασικό σκελετό από οποιοδήποτε πρόγραμμα για την απώλεια βάρους, όπως περιγράφεται στον πίνακα "ελατηρίου"

Λειτουργία φορτία

1 ημέρα

2η ημέρα

3 ημέρες 4 ημέρες 5 ημέρες 6 ημέρες

7 μέρες

Το είδος του στρες (εκπαίδευση)

Δύναμη

Cardio Δύναμη Ξεκούραση, μασάζ, υδρομασάζ ή σάουνα Δύναμη Η έξοδος από όλα

Η έξοδος από όλα

Για την ανάπτυξη των μυών, το σώμα χρειάζεται μια περίοδο ανάκαμψης, λόγω της καθημερινές προπονήσεις στο γυμναστήριο, ειδικά για τις γυναίκες, δεν είναι η πιο αποτελεσματική ιδέα.

Προπόνηση για την απώλεια βάρους περιλαμβάνουν μια σειρά από ασκήσεις που στοχεύουν στο κάψιμο του λίπους. Η διαδικασία καύσης λίπους αύξηση, όταν, μετά από μια τάση του ρεύματος για να προσθέσετε το φορτίο. Προπόνηση δύναμης αρχίσει η διαδικασία για την αφαίρεση του λίπους που διαρκεί και μετά την ολοκλήρωση του φορτίου. Αυτή η άσκηση επηρεάζει το σωματικό λίπος κατά τη διάρκεια της φόρτωσης και τον κτύπο της καρδιάς, πάνω από εκατό ή εκατόν είκοσι παλμούς ανά λεπτό. Καρδιο ενισχύει το αποτέλεσμα, γιατί μετά από τη δύναμη.

Η χαλαρωτική και του πλανήτη διαδικασία είναι απαραίτητη προκειμένου να "κυνηγήσει το γάλα" — για να βοηθήσει το σώμα να διαλύει το οξύ του δικεφάλου και να μειώσει την εμφάνιση κμπ για την αποκατάσταση των ιστών.

Προπόνηση στο σπίτι

Στο σπίτι που απαιτείται πρόγραμμα κατάρτισης για την απώλεια βάρους. Μοιάζει με ένα περίγραμμα. Το τέχνασμα του μυαλού μας είναι πολύ μεγάλες. Έχει την ικανότητα να ξεχάσουμε και να εξαπατήσει. Για να επιτευχθεί αυτό, είναι να κάτσεις κάτω και να υπολογίσει τα φορτία για την εβδομάδα μπροστά, να καταγράψει και να την ακολουθήσει. Υπάρχει ακόμη και μια παραβολή για το τι πρέπει να γίνει βασιλιάς/Βασίλισσα και έναν υπηρέτη. Όπως εγκρίθηκε από το άτομο που γράφει το πρόγραμμα τον εαυτό σας, ως υπηρέτες τους – που εκτελούνται.

Ασκήσεις

Προπόνηση για την απώλεια βάρους περιλαμβάνει προθέρμανση, προπόνηση με βάρη, καρδιο φορτίο. Μια τέτοια ακολουθία είναι απαραίτητη στο δρόμο για την απώλεια βάρους.

Για το ελαστικό κάτω μέρος και λεπτό τα πόδια. Θέση εκκίνησης πόδια πλάτος των ώμων, το σώμα σε όρθια θέση. Squat, ώστε οι μηροί σας να είναι παράλληλοι με το πάτωμα ή όπως θέλετε να καθίσετε σε μια αόρατη καρέκλα. Ακολουθήστε τη στάση. Αν αυτό είναι δύσκολο τα χέρια, μπορείτε να βάλετε στα πόδια σας. Αν όχι, χέρι-χέρι ή μπροστά από αυτόν. Σε αυτή τη θέση, το πάγωμα για δύο ή τρία λεπτά.

άσκηση για απώλεια βάρους

Καταλήψεις. Πόδια πλάτος των ώμων. Η πλάτη είναι λεία. Τα γόνατα δεν υπερβαίνουν τα δάχτυλα των ποδιών σας. Αναπνέω ήσυχα. Το αποτέλεσμα είναι αυξημένη όταν squat με βάρη στα χέρια: αλτήρες, μπουκάλια νερό.

Επιθέσεις. Σταθεί και να κάνει ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός, το πόδι που είναι μπροστά, έκανε μια γωνία ενενήντα μοιρών στο γόνατο. Τρένο το κάθε πόδι ξεχωριστά. Λαμβάνοντας τα αγαθά στο χέρι, μπορείτε να επιταχύνετε την άσκηση φορτίο θα διατηρήσει το φορτίο, αλλά θα μειώσει τον αριθμό των επαναλήψεων.

Ξαπλώστε στην πλάτη σας. Τα χέρια κατά μήκος του σώματος. Τα πόδια, λυγίστε τα γόνατα, τα πόδια στο πάτωμα και σηκώστε τη λεκάνη. Κάνει είκοσι ή τριάντα από αυτές τις αναβάσεις.

Για μια λεπτή μέση. Ξάπλωσε στο Χαλί. Τα χέρια κρυμμένα κάτω από το κάτω μέρος της πλάτης ή τους γλουτούς. Αύξηση σας κατ ' ευθείαν με τα πόδια ψηλά, έτσι ώστε με το σώμα που έχουν δημιουργήσει μια γωνία ενενήντα μοιρών.

Σηκώστε και τα δύο ίσια πόδια σε γωνία σαράντα πέντε βαθμούς, κατεψυγμένα. Τα χέρια πίσω από το κεφάλι σας. Το κεφάλι μοιάζει στα πόδια του. Κρατώντας τα πόδια σας σχετικά με το βάρος, ξεκινήστε το αριστερό πόδι, για να φέρει το αριστερό του αγκώνα. Μετά την αποφοίτησή του, με την αριστερή πλευρά, πάμε προς τα δεξιά. Όλο αυτό το διάστημα το πόδι που δεν λειτουργεί, να είναι σε όρθια θέση. Μετά από συνεχή άσκηση, αλλά τώρα το αριστερό πόδι είναι αποφασισμένη να τον δεξιό αγκώνα. Ομοίως με το δεξί σας πόδι.

"Το βιβλίο", — ασκήσεις για το άνω και κάτω πατήστε ταυτόχρονα. Το πίσω μέρος είναι σφιχτά πιέζεται στο πάτωμα. Ταυτόχρονα σηκώστε ίσια πόδια και τον κορμό, προσπαθώντας να συνδέσει όσο το δυνατόν πιο κοντά στο βιβλίο. Τα πόδια και τον κορμό με τη σελίδα, την άρθρωση του ισχίου, όπως ένα βιβλίο με σκληρό εξώφυλλο.

Ξάπλωσε στο Χαλί κοιλιά. Τα χέρια και τα πόδια παράλληλα μεταξύ τους. Από την πλευρά μοιάζει με το γράμμα "C". Πόδια διαμονή στατική σε αυτή τη θέση. Τα χέρια προσπαθήστε να φτάσετε τα δάχτυλα των ποδιών. Για να περιπλέξει την άσκηση να είναι ότι να σταθώ για λίγα δευτερόλεπτα στη θέση του όταν η λεπίδα έχει αποσπαστεί από το Χαλί.

Για τα χέρια και το στήθος. Άσκηση για την απώλεια βάρους τα χέρια πρέπει πάντα να ξεκινήσετε με τα push-UPS. Για να απλοποιήσει τα push-up είναι δυνατόν. Για αυτό θα πρέπει να πάρετε τα δάχτυλα των ποδιών σας και τα γόνατά σας.

Ετοιμάστε δύο μπουκάλια νερό ή αλτήρες. Το πίσω μέρος προς τα κάτω σταθερά στο Χαλί. Τα χέρια κάνουν το γράμμα "Τ", να τους τραβήξει σε μια γωνία ενενήντα μοιρών, αφήνοντας στο πάτωμα. Πάρτε το βάρος και σήκωσε τα χέρια μου

Αφήστε τα μπουκάλια σε κοντινή απόσταση. Να διατηρήσει τη θέση του σώματος, και τα χέρια αλλαγή. Χέρια ψηλά, ως συνέχεια του κορμού. Στυλό ξαπλωμένη στο πάτωμα. Πάρτε τα βάρη και σήκωσε τα χέρια μου.

Κάθισε, με τα χέρια ενωμένα σε στάση προσευχής μπροστά του. Push παλάμη με παλάμη. Θα πρέπει να αισθάνεστε την ένταση στους μυς του θώρακα και τα χέρια. Κρατήστε το στατικό ηλεκτρισμό για δύο έως τρία λεπτά.

Για το πίσω.Τον κορμό παράλληλα με το πάτωμα, τεντωμένο προς τα εμπρός, τα πόδια κάθετα προς το πάτωμα. Τα χέρια κάτω. Στα χέρια του αλτήρες. Σηκώστε τα χέρια μέχρι τους ώμους αλιεύονται up με τον κορμό.

Κοιλιά στο πάτωμα, ξαπλώστε, χαλαρώστε. Να διορθώσω τα πόδια κάτω από το κρεβάτι ή άλλο βαρύ αντικείμενο. Τα χέρια πίσω από το κεφάλι, το πρόσωπο και τις θεωρήσεις. Ανεβάζει τον κορμό. Βεβαιωθείτε ότι σας γλουτούς και τα πόδια της ήταν χαλαρή. Προσπαθήστε να αυξήσει το σώμα του από την πίσω. Κίνηση αργή και ομαλή, χωρίς τραντάγματα.

Για τις προσεγγίσεις και το ποσό

Για να βρούμε το βέλτιστο αριθμό των επαναλήψεων για τον εαυτό σας είναι το κλειδί για να νικήσουμε το λίπος. Ασθενές φορτίο δεν θα έχει ως αποτέλεσμα την υπερβολική μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας. Πρέπει να ξέρεις πώς να άσκηση για να χάσουν βάρος. Πολλές από τις ασκήσεις, τον αριθμό των επαναλήψεων για κάθε άσκηση είναι δύσκολη. Υπάρχει μια αρχή να κάνω ένα φορτίο δυσφορία. Στο πλαίσιο του δεύτερου εισοδήματος είναι δυνατόν να κάνω τρεις-τέσσερις προσεγγίσεις, τη μείωση του αριθμού των επαναλήψεων. Παύση μεταξύ των σετ πρέπει να είναι μικρότερη από εξήντα δευτερόλεπτα.

Υδρομασάζ και σάουνες

Προκειμένου να χαλαρώσουν οι μύες μετά από μια προπόνηση συνιστάται λουτρά και σάουνες. Αν δεν σας αρέσουν τέτοιες διαδικασίες, τότε τουλάχιστον να κάνω ζεστό μπάνιο με θαλασσινό αλάτι. Σάουνα βοηθά να επιταχύνει όλες τις διαδικασίες του σώματος, συμπεριλαμβανομένων του μεταβολισμού και το μεταβολισμό. Επιτάχυνση του μεταβολισμού επηρεάζει την καύση του λίπους. Αυτή η διαδικασία βοηθά να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος. Με μια σωστή διατροφή σάουνα βοηθά να χάσετε βάρος. Σε συμβίωση με την άσκηση, λουτρό και σάουνα επιταχύνει την μείωση.

προπόνηση

Η εκπαίδευση είναι στενά συνδεδεμένη με την φροντίδα του σώματος και την χαλάρωση. Έχοντας λάβει την απόφαση προσφορές, θα πρέπει να παραμείνει εστιασμένη σχετικά με την κανονικότητα. Χωρίς μια συστηματική προσέγγιση για τις συνεδρίες, τίποτα δεν έχει αλλάξει στο σώμα. Η σωματική δραστηριότητα για την απώλεια βάρους είναι πολύ παρόμοια με τη διαδικασία της δημιουργίας, η ίδια. Σφυρηλατημένων κομματιών ή με χύτευση πηλό είναι μερικές φορές το έργο. Αλλά στη συνέχεια "έτοιμα προϊόντα", μπορείτε να απολαύσετε και να εμπνέεται.