Πώς να γρήγορα και αποτελεσματικά να χάσετε βάρος στο σπίτι;

Ένα από τα πιο πιεστικά προβλήματα του σύγχρονου κόσμου είναι υπέρβαροι. Ιδιαίτερα επιτακτική είναι οι κυρίες που είναι πολύ κρίσιμη για την εμφάνισή τους. Σήμερα μάθουν τρόπους για να χάσετε βάρος από πολλές διαφορετικές πηγές: Internet, Εφημερίδες, τηλεόραση, γυαλιστερά περιοδικά προσφέρουν στις γυναίκες και πολλές επιλογές για την απώλεια βάρους. Αλλά είναι τόσο αποτελεσματική και ασφαλής; Πώς να χάσετε βάρος η γυναίκα το δικό σας στο σπίτι για να φέρει το σχήμα, προκειμένου να μην βλάψει την υγεία σας;

οι κανόνες της απώλειας βάρους

Βασικοί κανόνες των αρμοδίων της απώλειας βάρους

Κάθε άτομο που ξεκίνησε καταπολέμηση του υπερβολικού βάρους και ζητώντας από τον εαυτό σας την ερώτηση-πώς να χάσετε βάρος γρήγορα στο σπίτι θα πρέπει να γίνει σαφώς κατανοητό ότι το λάθος, πολύ γρήγορα μεθόδους απώλειας βάρους, επιτρέποντάς σας να χάσει ένα σημαντικό μέρος του βάρους σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, στις περισσότερες περιπτώσεις, οδηγούν μόνο σε μια προσωρινή απώλεια βάρους. Έπεσε το βάρος θα επανέλθει και πάλι στη θέση του και να "οδηγήσει" με "φίλους", με τη μορφή των 3-5 κιλά, και μαζί τους θα εμφανιστεί υπνηλία, λήθαργος, απώλεια μαλλιών και ακόμη και ανορεξία.

Σωστή και ασφαλή απώλεια βάρους είναι περίπλοκη και δεν είναι πολύ γρήγορη διαδικασία. Ωστόσο, μην απελπίζεστε, να χάσουν βάρος αποτελεσματικά στο σπίτι σας κάτω από τη δύναμη του κάθε ανθρώπου, το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένους κανόνες και να ακούσετε τις συμβουλές των εμπειρογνωμόνων. Για να ξεκινήσει η διαδικασία για τη βελτίωση χρειάζεται το σώμα σας για εσωτερική εργασία. Είναι σημαντικό να απαλλαγούμε από την ανασφάλεια για τις ικανότητές τους, η οποία είναι εγγενής σε άτομα υπέρβαρα, θα πρέπει να σταματήσεις να φοβάσαι και να προχωρήσουμε με σιγουριά προς το στόχο της. Πρέπει να καταλάβεις ότι το να χάσεις βάρος είναι εξαιρετικά απαραίτητο να έχετε τον εαυτό σου, όχι τον άντρα, τους φίλους, προπονητής φυσικής κατάστασης ή το γιατρό-διαιτολόγο.

Οι ειδικοί συστήνουν να θέσει συγκεκριμένους και ρεαλιστικούς στόχους, π. χ. για να χάσουν βάρος σε μια εβδομάδα 5 kg, και στη συνέχεια η διαδικασία της απώλειας βάρους δεν φαίνεται να είναι τίποτα το τρομερό, και την αυξανόμενη λεπτό – μια αδύνατη αποστολή. Για να ξεκινήσει η διαδικασία της απώλειας βάρους και μόνιμη θα πρέπει να:

  1. για την αναθεώρηση και το σχέδιο διατροφής σας. Οι ειδικοί συνιστούν να τρώτε 5-6 φορές την ημέρα, να είστε βέβαιος να φάει το Πρωινό και το δείπνο 4 ώρες πριν πάτε για ύπνο. Ωστόσο, δεν όλοι μπορούν να ρυθμίσουν τη ζωή τους σε αυτές τις συστάσεις, δεν μπορεί να στριμωχτεί σε ένα Πρωινό, και για το δεύτερο η απουσία πλήρες δείπνο είναι ένα πραγματικό μαρτύριο. Για να προσεγγίσουμε την προετοιμασία του μενού σας, θα πρέπει νόημα, το πιο σημαντικό, το φαγητό ήταν υγιές και υγιεινό, και το φαγητό ήταν κλασματική και ισομερώς κατανεμημένα μέσα στην ημέρα;
  2. ομαλοποίηση του νυχτερινού ύπνου, η οποία θα πρέπει να πάρει τουλάχιστον 7 ώρες, να εισάγετε σε σας πολυάσχολο πρόγραμμά ημερήσιας ανάπαυσης για 30-60 λεπτά. Αυτό μπορεί να είναι ο διαλογισμός, κάντε μια βόλτα στο Πάρκο, το μεσημέρι ή τα Nap όταν είναι δυνατόν. Όποια μέθοδο και αν επιλέξετε, χωρίς την κατάλληλη ύπνο δεν θα δώσει τα αναμενόμενα αποτελέσματα *
  3. για να παρέχει το σώμα σας σταθερό, κανονικό, εφικτή τη σωματική δραστηριότητα. Εάν το υπερβολικό βάρος είναι πολύ μεγάλο, θα πρέπει να εισάγετε τη ρουτίνα της τακτική Πεζοπορία σε ένα άνετο ρυθμό, είναι πιθανό να εγκαταλείψει τον ανελκυστήρα και τη δημόσια συγκοινωνία. Μόλις το βάρος θα πάει και θα είναι διαθέσιμο σε περισσότερες active τύπους φορτίων, μπορείτε να κάνετε ένα σκούντημα το πρωί και να εγγραφούν σε ένα γυμναστήριο. Να κάνει τον αθλητισμό στο σπίτι ή στο γυμναστήριο, είναι σημαντικό να κρατήσει το πόσιμο καθεστώς και να παρακολουθεί την ευημερία τους.
το φαγητό για την απώλεια βάρους

Είναι τρία βασικά σημεία που θέλετε να φέρετε στη ζωή ένα άτομο που θέλει να χάσει βάρος. Επιπλέον, προκειμένου να χάσουν βάρος, να συρρικνωθεί ο όγκος και να γίνει πιο ελκυστική, θα πρέπει να αναλάβει τη φροντίδα του την κατάσταση του δέρματός τους, το οποίο είναι τεντωμένο κατά τη διαδικασία της αύξησης του βάρους και μερικές φορές καλύπτονται με ραγάδες, και μετά την επαναφορά μπορεί να γίνει πολύ πλαδαρό και άσχημο. Για να αποφευχθεί αυτό, εκτός από τη σωματική δραστηριότητα δεν είναι περιττή εισαγωγή στο πρόγραμμά σας εβδομαδιαίες συνεδρίες μασάζ με θρεπτική σκευάσματα. Αυτή η διαδικασία θα σας βοηθήσει να τονώσετε το δέρμα και τους μυς, καθιστώντας τα ελαστικά.

Ποια πρέπει να είναι η διατροφή για την απώλεια βάρους

Για όποιον ενδιαφέρεται για το πώς να χάσετε βάρος γρήγορα στο σπίτι, το πρώτο πράγμα που πρέπει να αλλάξετε τη διατροφή σας και να καθορίσει το πόσιμο καθεστώς. Στο θέμα της διατροφής θα πρέπει να προσεγγιστεί προσεκτικά και λογικά. Αν δεν είστε σίγουροι για τη σωστή επιλογή του κάποια συγκεκριμένη διατροφή ή τις διατροφικές σας συνήθειες δεν επιτρέπουν σε σας για να περιορίσετε τον εαυτό σας ή να πάτε σε μονότονη διατροφή, το καλύτερο είναι να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία διατροφολόγο. Αυτός θα σας πει πώς να χάσετε βάρος χωρίς χάπια, Συμπληρώματα διατροφής, μαγικά χάπια κάψετε λίπος, και θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα γεύματα σας.

Αν αναρωτιέστε πώς να χάσουν βάρος σε μια εβδομάδα στο σπίτι με ασφάλεια και αποτελεσματικά, τότε η σωστή και ειλικρινής απάντηση είναι όχι! Χωρίς βλάβη της ψυχικής ή σωματικής υγείας να επιτύχουμε σημαντικά αποτελέσματα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα είναι σχεδόν αδύνατο. Παράλογο περιορισμό της χρήσης των λιπών, των πρωτεϊνών και των υδατανθράκων μπορεί να είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για την απώλεια βάρους πρόσωπο, όπως όλα αυτά τα συστατικά είναι ουσίες που χρειάζεται το σώμα για τις κανονικές μεταβολικές διαδικασίες. Πολύ πιο σημαντικό να μάθουν πώς όλα αυτά τα στοιχεία είναι έξυπνα συνδυάζουν και να τρώνε την ίδια στιγμή σε μικρές μερίδες, και λεπτότερο στη συνέχεια, το σώμα σταδιακά θα συνηθίσουν σε αυτή τη δίαιτα και να είναι ικανοποιημένοι με αυτό.

Αλλά και πάλι πώς να χάσετε βάρος γρήγορα και να κρατήσει το βάρος φυσιολογικό; Ένας σημαντικός κανόνας διατροφής για όσους θέλουν να χάσουν βάρος θα πρέπει να τρώτε τακτικά. Ολόκληρο το ημερήσιο σιτηρέσιο πρέπει να διαιρεθεί στις ακόλουθες αναλογίες:

  • Πρωινό – 30%;
  • το μεσημεριανό γεύμα και 50% *
  • δείπνο – 20%.

Καθημερινό μενού πρέπει να περιλαμβάνει φυτικές ίνες, το οποίο μπορείτε να πάρετε από το πίτουρο, φρούτα, λαχανικά και ψωμί από αλεύρι. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι ακόμα και η πιο αποτελεσματική μέθοδος για την απώλεια βάρους δεν έδωσε κανένα αποτέλεσμα, αν δεν αφαιρεθεί από το μενού γλυκά, fast food, αλκοόλ και ανθρακούχων ποτών.

Οργανωμένη φυσική δραστηριότητα σωστά

Όπως γνωρίζετε, η προσέγγιση για την απώλεια βάρους πρέπει να είναι ολοκληρωμένη, έτσι ώστε εκτός από τη σωστή και τακτική εφοδιασμού πρέπει να παρέχει το σώμα σας άσκηση. Σπορ είναι σημαντικό για το σώμα για την ενεργοποίηση και την ομαλοποίηση των μεταβολικών διεργασιών, που κάνει την κατανομή του λίπους και την απέκκριση από το σώμα σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Πώς να χάσουν βάρος σε ένα μήνα 8-10 kg και κρατήστε πατημένο το βάρος, στη συνέχεια, για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν αυξάνεται; Απάντηση: να εκπαιδεύσει σωστά και τακτικά. Στο αρχικό στάδιο, ειδικά εάν το υπερβολικό βάρος είναι σημαντική και επηρεάζει την κινητική δραστηριότητα, ως ένα καθημερινό φορτίο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το περπάτημα ή το κολύμπι, και αργότερα, όταν οι μύες γίνονται πιο δυνατοί και το βάρος θα μειωθεί ελαφρώς, μπορείτε να πηγαίνετε για Τζόκινγκ και Ποδηλασία ή το στατικό ποδήλατο. Είναι δυνατόν να εγγραφούν σε ένα γυμναστήριο, μεταβείτε στο βήμα αερόμπικ, γιόγκα ή Πιλάτες.

το φορτίο για την απώλεια βάρους

Αλλά τι εάν δεν μπορείτε να παρακολουθήσουν ένα γυμναστήριο; Πώς να χάσετε βάρος γρήγορα ο άντρας στο σπίτι για να είναι όμορφη και υγιής; Μπορείτε να αγοράσετε απλή, ανέξοδη και αποτελεσματική αθλητικός εξοπλισμός – χούλα-Χουπ (Στεφάνι) και άλμα σχοινί. Αυτά τα αθλήματα εξοπλισμό που παρέχεται καθημερινή προπόνηση θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος και να χτίσετε το μεταβολισμό.

Πρέπει να διεξάγει εκπαίδευση, έτσι ώστε όλες οι κινήσεις σας ήταν διασκεδαστικό, οπότε τα ρούχα πρέπει να είναι άνετα, και ο αέρας στο δωμάτιο φρέσκο. Επιλέγοντας την πιο κατάλληλη στιγμή για την εκπαίδευση, την εξάλειψη της εμφάνισης της κάθε παρέμβασης (βάζοντας το τηλέφωνο στη λειτουργία δόνησης, για να απενεργοποιήσετε το κουδούνι, την ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ, τον υπολογιστή κλπ.), μπορείτε να ενεργοποιήσετε την αγαπημένη σας μουσική και να αρχίσει την κατάρτιση. Θα πρέπει να συμμετέχουν τουλάχιστον τέσσερις φορές την εβδομάδα για 30 λεπτά κάθε προπόνηση θα πρέπει να είναι αφιερωμένη στην καρδιο, οπότε θα πρέπει να συμμετάσχουν.