Δεν καρπούζι χάσετε βάρος – μύθος ή πραγματικότητα;

Το καρπούζι είναι ένα πολύ νόστιμο, υγιεινό και αναζωογονητικό προϊόν. Όπως τα αγγούρια, ως επί το πλείστον αποτελείται από νερό, αλλά και γλυκό. Χάρη σε αυτή την ιδιότητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καρπούζι για την απώλεια βάρους. Τα υπέρβαρα άτομα ή σε εκείνους που έχουν μικρές υπερβολικό βάρος, είναι δυνατόν να καταναλώνει αυτό το προϊόν σε μεγάλες ποσότητες, χωρίς φόβο για την απόκτηση βάρους ακόμα περισσότερο.

Αντίθετα, με την κατάλληλη διατροφή, χρησιμοποιώντας ένα καρπούζι, το βάρος θα πρέπει να αρχίσετε να πάει μακριά, επειδή η θερμιδική περιεκτικότητα του καρπουζιού είναι χαμηλή. Καθώς το σώμα αρχίζει να καθαριστεί από τις τοξίνες και τις ακαθαρσίες, ευχαριστώ για τις χρήσιμες ιδιότητες του αυτό το μούρο.

Καρπούζι: ιδιότητες

καρπούζι για την απώλεια βάρους

Ώριμο, γλυκό και τραγανό προϊόν βοηθά να σβήσει τη δίψα και την επιθυμία "νόστιμο". Ωστόσο, μεταξύ των ανθρώπων που είναι σε γυμναστήριο, δεν υπάρχει κάποια προσοχή ακόμη και από την πλευρά των φρούτων. Αυτό συμβαίνει επειδή η φρουκτόζη και υδατάνθρακες στη σύνθεσή τους, η οποία μπορεί να εμποδίζουν την απώλεια βάρους. Οι άνθρωποι φοβούνται και ότι πάρει το λίπος από το καρπούζι. Στο πλαίσιο αυτό, τίθεται το ερώτημα: "είναι Δυνατόν να ανακτήσει από καρπούζι;". Ή είναι απλά ένας μύθος;

Προκειμένου να κατανοήσουμε αυτή την ερώτηση, παρακάτω θα αποδεικνύουν τις ιδιότητες του προϊόντος:

 1. Η θερμιδική περιεκτικότητα του καρπουζιού είναι περίπου 25 – 30 θερμίδες. Μια τέτοια χαμηλή σε θερμίδες που λαμβάνονται λόγω της υψηλής της περιεκτικότητας σε νερό.
 2. 100 γραμμάρια καρπούζι είναι 7.5% υδατάνθρακες και 0.5% φυτικές ίνες. Τελευταία βελτιώσει την πέψη.
 3. Όχι μόνο σβήνει τη δίψα, αλλά και την πείνα.
 4. Το φυλλικό οξύ που περιέχεται στο καρπούζι, βελτιώνει την κατάσταση των μαλλιών, του δέρματος, και την πέψη.

Σε κάθε περίπτωση, λόγω της χαμηλής περιεκτικότητας σε θερμίδες, καρπούζι βοηθά όσους κάνουν δίαιτα να επιτύχουν το στόχο τους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δίαιτα, νηστεία ημέρες, και ως ανώδυνη σνακ με σωστή διατροφή. Επειδή για την απώλεια βάρους πρέπει να καταναλώνουν 1500 θερμίδες την ημέρα και το καρπούζι είναι εύκολο να χωρέσει σε αυτό το νούμερο, ενώ δεν περιορίζει τον εαυτό τους για αυτό το υπέροχο προϊόν.

Πώς να επιλέξετε ένα καλό καρπούζι;

Για να πάρετε όλα τα θετικά αποτελέσματα από την κατανάλωση, θα πρέπει να τρώτε υψηλής ποιότητας, υγιεινό και φυσικό καρπούζια. Καρπούζι διατροφή με τη χρήση χημικών προϊόντων που σίγουρα δεν μπορεί να ονομάζεται χρήσιμο. Έτσι, πώς να επιλέξετε το μούρο;

Υπάρχουν μερικοί βασικοί κανόνες που πρέπει να θυμόμαστε:

 • τα καρπούζια που εμφανίζονται στα ράφια των καταστημάτων στις αρχές της άνοιξης, το πιο πιθανό γεμιστό με νιτρικά άλατα;
 • οπτικά, το καρπούζι θα πρέπει να είναι μια ομαλή μορφή, χωρίς σάπια σημεία και τα αποξηραμένα ουρά *
 • η σάρκα θα πρέπει να είναι φωτεινά και ζουμερά και δεν είναι πολύ ινώδη. Λευκό, δεν κιτρινωπό.

Καρπούζι διατροφή

Στην ερώτηση: "μπορείτε Να το καρπούζι σε μια διατροφή;", η απάντηση είναι σίγουρα θετική. Θερμιδικό περιεχόμενο του καρπουζιού μπορεί να καταναλωθεί όλη την ημέρα, χωρίς κανένα περιορισμό. Για τον λόγο αυτό μπορεί εύκολα να χωρέσει σε καθημερινή θερμίδων σας και να το χρησιμοποιήσετε ως ένα σνακ.

Υπάρχουν πολλές δίαιτες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για αυτό το προϊόν:

Μονο

Αυτό είναι αρκετά μια αυστηρή δίαιτα, χρησιμοποιώντας μόνο το ένα καρπούζι. Με τέτοια αυστηρά μέτρα, μπορεί σε σύντομο χρονικό διάστημα να απαλλαγούμε από ένα ζευγάρι των ενοχλητικών επιπλέον κιλά.

Αλλά, όπως και κάθε αυστηρή δίαιτα, υπάρχει μια πιθανότητα της επιστροφής του βάρους. Αυτό το καρπούζι διατροφή, που περιλαμβάνει την σωστή "εισόδου" και "εξόδου" από αυτό. Αυτό θα βοηθήσει να αποτρέψει την επιστροφή kg. έπεσε αυτό λίγες μέρες πριν και λίγες μέρες "αφού" πρέπει να φάτε ανάψει τα τρόφιμα και να μην βιαστούμε να την σοκολάτα και ρόλους.

Το μενού για την ημέρα με αυτή τη διατροφή με καρπούζι: το καρπούζι και τουλάχιστον δύο λίτρα νερό. Να τρως 5-6 φορές την ημέρα. Για ποικιλία, μπορείτε να κάνετε χυμούς, smoothies και ποτά από ένα καρπούζι. Κανείς δεν μπορεί να καθίσει σε αυτή τη δίαιτα για περισσότερο από 5 ημέρες.

Ελαφριά έκδοση

Μια άλλη αποτελεσματική και νόστιμο καρπούζι διατροφή σας επιτρέπει να έχετε περισσότερο ελεύθερο διατροφή. Αυτό βοηθά να κρατήσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, για να μην σπάσει, επιπλέον, είναι περισσότερο φειδωλοί για έναν οργανισμό.

Το μενού σε αυτή τη δίαιτα περιλαμβάνει: μέσος όρος, δεν είναι πολύ υψηλή σε θερμίδες δίαιτα, η σωστή διατροφή. Αλλά μισή ώρα πριν και μετά το γεύμα μπορείτε να φάτε απεριόριστα ποσά του καρπουζιού. Στην πρώτη περίπτωση, βοηθά να ξεδιψάσετε και να είναι ικανοποιημένοι, και αντίστοιχα λιγότερο για να φάει στο τραπέζι. Στο δεύτερο, για να φέρει όλες τις επιβλαβείς από το σώμα. Το τελευταίο γεύμα θα πρέπει επίσης να είναι ένα καρπούζι. Σε αυτή τη δίαιτα μπορείτε να καθίσετε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ημέρα νηστείας

διατροφή για το καρπούζι

Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν σχετικά με την πρακτική της νηστείας ημέρες. Κρατούν για να επαναφέρετε μια μικρή αλλά ανεπιθύμητη βάρος, να καθαριστεί από τις τοξίνες ή όταν νιώθω ότι έχω αφήσει τον εαυτό μου και να πάρει το λίπος τώρα.

Παρά τους μύθους που από καρπούζι για να ανακτήσει από μια τέτοια απαλλαγή μέρα θα χάσετε βάρος πολύ γρήγορα. Και με τη ζέστη του καλοκαιριού, όταν υπάρχει θερμιδικής αξίας τρόφιμα, τα οποία είναι ήδη ιδιαίτερα θέλω, και πάντα παρούσα δίψα, ένα καρπούζι νηστεία η μέρα θα είναι τέλεια και απλή. Βελτιώνει τη λειτουργία του εντέρου, η περίσσεια του νερού από το σώμα. Συνολικά, το βάρος μειώνεται κατά 1 – 1.5 κιλά.

Κανόνες για την απαλλαγή της ημέρας το καρπούζι:

 • υπάρχει μόνο ένα καρπούζι;
 • πίνετε άφθονο καθαρό νερό;
 • επίσης επιτρέπεται χωρίς ζάχαρη, το πράσινο τσάι με μέντα.

Και μερικές ακόμα επιλογές, όπως το χειρισμό της ημέρας:

 • το καρπούζι και πεπόνι;
 • το καρπούζι και το ψωμί.

Κατά προσέγγιση μενού για την ημέρα:

 • Πρωινό: κουάκερ σε νερό, βραστά αυγά και το τυρί cottage;
 • μεσημεριανό: πρωτεΐνη, μπορεί να είναι βρασμένο κοτόπουλο, λευκό κρέας, ψάρι στον ατμό;
 • δείπνο: μερικές φέτες καρπούζι για 3 ώρες πριν τον ύπνο.

Στα διαλείμματα ανάμεσα στα γεύματα επιτρέπεται να φας απεριόριστη ποσότητα του προϊόντος. Για αυτό μπορείτε να ευχαριστήσω το χαμηλό θερμιδικό περιεχόμενο του καρπουζιού.

Είναι σημαντικό να θυμάστε:

 • δεν μπορείς να φας πάνω από δύο κιλά καρπούζι την ημέρα;
 • δεν μπορείτε να καθίσετε σε ένα καρπούζι διατροφή για περισσότερο από πέντε ημέρες.
 • το καλύτερο είναι να πραγματοποιήσει αυτή τη δίαιτα σε ένα σαββατοκύριακο ή στις διακοπές και να μην πάει μακριά από το σπίτι, καθώς αυτό το προϊόν έχει διουρητική και καθαριστικές ιδιότητες.
 • είναι αδύνατο να διεξάγει μια δίαιτα ή νηστεία μέρα, δεν καρπούζι σεζόν, αυτό μπορεί να είναι επιβλαβής, λόγω των υψηλών νιτρικών.

Καρπούζι διατροφή: αντενδείξεις:

 • εγκυμοσύνη;
 • σακχαρώδη διαβήτη;
 • πέτρες ή άμμο στα νεφρά;
 • ένα αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα.
 • την καρδιαγγειακή νόσο;
 • παιδί, έφηβος, ή γεροντική ηλικία.

Τι αποτελέσματα μπορείτε να περιμένετε

Παρ ' όλα αυτά, τι τα κύρια αποτελέσματα και τα αποτελέσματα τους ανθρώπους να πάρουν μετά οι ημέρες της νηστείας το καρπούζι ή δίαιτα; Φυσικά, εκτός από το αδυνάτισμα, αισθάνθηκε, και άλλες σωματικές και ψυχολογικές αλλαγές.
Καρπούζι για την απώλεια βάρους βοηθά πολύ καλά. Το κύριο πλεονέκτημα μπορεί να χαρακτηριστεί, ίσως, τον καθαρισμό του ουροποιητικού συστήματος, επειδή κατά τη διάρκεια της ημέρας θα πηγαίνουν συχνά στην τουαλέτα.

Νιώθω καλύτερα, αισθάνονται την άνεση στην πέψη. Δεν μπορείτε να χάσετε την ευκαιρία να χάσουν βάρος το καλοκαίρι! Το κύριο πράγμα είναι να επιλέξετε ένα καλό καρπούζι, ώριμα, χωρίς χημικά... να το κρατήσεις πολύ απλή και νόστιμη. Και, στη συνέχεια, μια αίσθηση της ελαφρότητας, της απώλειας βάρους.

Το αποτέλεσμα είναι ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστικά γίνεται η ψυχολογική πτυχή. Μετά καθαρίζει τα έντερα, ομαλοποιεί την πέψη, υπάρχει πλέον ευκολία θέλετε να φάτε βαριά ή σε θερμίδες δίαιτα, να πιείτε αλκοόλ. Ειδικά το καλοκαίρι θερμότητας. Πολύ καλά αυτή η διατροφή που είναι στο στομάχι, όπως και καθαρίζει τα έντερα. Αν σε λίγες μέρες να φάει μόνο το καρπούζι, το στομάχι εντελώς "ανάρπαστος" στα μάτια του ακόμη και λεπτούς ανθρώπους.

Συνοψίζοντας

καρπούζι

Πόσο αποτελεσματικό είναι το καρπούζι διατροφή; Σίγουρα Ναι. Και θα είναι μια μεγάλη βοήθεια για εκείνους που τηρούν τη σωστή διατροφή και την καταμέτρηση θερμίδων για τη μακροπρόθεσμη και αποτελεσματική απώλεια βάρους, και για όσους χρειάζονται επειγόντως για να χάσεις μερικά κιλά πριν τις διακοπές ή καθαρίσει το σώμα. Το καλοκαίρι του η απόφαση αυτή θα είναι μια ζωή, αλλά μην ξεχνάτε σχετικά με τις αντενδείξεις και επίσης δεν πρέπει να τρώνε καρπούζι πριν από το κρεβάτι.

Λόγω της υψηλής ποσότητας σιδήρου, το καρπούζι είναι καλό για τους ανθρώπους με αναιμία. Βοηθά τις γυναίκες να μειώσουν τον πόνο και την δυσφορία κατά τη διάρκεια της εμμηνορροϊκής περιόδου. Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε βιταμίνη C, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και προετοιμάζει για την κρύα εποχή του χρόνου. Αυτοί που το καλοκαίρι, ποιος το έκανε πολύ καρπούζι το χειμώνα θα είναι λιγότερο πιθανό να αρρωστήσουν! Σε Γενικές γραμμές, το καρπούζι έχει πολλά πλεονεκτήματα, σίγουρα θα είναι μια μεγάλη βοήθεια στην απώλεια βάρους και να αρνηθεί μια τέτοια νόστιμη, εύκολη και απλή επιλογή για να μειώσει το βάρος, απλά δεν αξίζει τον κόπο!

Δεν είναι πανάκεια για μεγάλες υπερβολικό βάρος και άλλα πράγματα, αλλά θα είναι μια μεγάλη επιλογή για τον καθαρισμό του σώματος, το οποίο δεν είναι ακριβώς κακό.